- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
Daniel Alves #11476 üzenetére
sintér_07 kollégát talán érdekli, én viszont nem cserélem le a jelenlegit.
-
canniball
nagyúr
válasz
Daniel Alves #11474 üzenetére
Nekem is egyből ez ugrott be, de ott nem találtam.
Van viszont a linkelt oldalon online vásárlási lehetőség, nem tudom az idefelé is működik-e. Ha nem akkor valahogy onnan kell megoldani... -
canniball
nagyúr
válasz
Daniel Alves #11433 üzenetére
Nálam az XBMC-t faszányosan vezényelte az androidra írt "gyári" távirányító alkalmazás .
-
canniball
nagyúr
válasz
Daniel Alves #11420 üzenetére
Én kerestem egy méretre megfelelőt mással nem szőröztem.
-
canniball
nagyúr
válasz
Daniel Alves #11414 üzenetére
A TV-t hogy kötöd össze az erősítővel? Már ha szándékodban áll összekötni... Illetve ezen a módon ki tudja-e adni a többsávos hangot? Mert a C szériát pl. Samu volt olyan kedves lekorlátozni és csak stereot tud az optikain kitolni...
-
Attas
aktív tag
válasz
Daniel Alves #11382 üzenetére
Igazából csak pozitívat tudok mondani róla. Ami hibákba belefutottam, arról eddig mindig az derült ki, hogy csak beállítás kérdése és Én voltam béna.Kiváló kiegészítők vannak hozzá, érdemes kipróbálni őket. A különböző skineket is, mer egész más dolgok vannak más más skinekbe integrálva is. Van amit nehezebb beállítani, de ez is csak rutin kérdése inkább.
Meg fogod szeretni nagyon. -
NTX
tag
válasz
Daniel Alves #11374 üzenetére
Köszönöm az infot! Ez az Asusokhoz képest milyen?
-
dabadab
titán
válasz
Daniel Alves #11369 üzenetére
Ha olcso es halk kell, akkor Artic Alpine 64 Pro.
-
dabadab
titán
válasz
Daniel Alves #11357 üzenetére
"Akkor most felesleges FM1-re beruházni?"
Szerintem egy HTPC nem az a cucc, amiben az ember havonta cserélgeti a processzort - persze, ki hogy érzi. Szerintem nyugodtan megveheted, aztán használhatod hosszú-hosszú éveken át.
(#11358) Attas: az F2 stabilnak ígérkezik, nem valószínű, hogy 2013-ban leváltanák
-
Attas
aktív tag
válasz
Daniel Alves #11357 üzenetére
Várhatsz vele úgy fél évet...aztán majd 2013 ban kiadják az F3-at. Az informatika nagyon fejlődik. Ha mostanában kell, akkor meg kell venni. Ha arra kell amit írtál, nem érdemes várni. Van ITX f1-es lap. Igaz tényleg nem sok. Én erre ruháztam be. Igaz ez az ASROCK lap majd egy 10.000 ft -al olcsóbb, de mivel nekem Elsősorban HTPC-re kell, így az asus laphoz adott mini billentyűzet-távirányító nagyon jól jött. (nekem az asrock-hoz úgy is kellett volna egy wifis billentyűzet, így azt megspóroltam. Már nem is volt olyan drága így az ASUS. Megaztán elég fullos és nem csak a méreteihez képest.
Na de ha a ház mérete neked nem lényeges akkor szerintem ne erőltesd a ITX -et.Egyszerűbb összerakni egy mini-ATX-et.
Hogy érdemes e várni? Azt csak Te tudhatod. Én két hete fejeztem be az összerakást. nem bántam meg és nem is fogom. Tökéletes arra amire csináltam. Minek vártam volna vele? -
dabadab
titán
válasz
Daniel Alves #11355 üzenetére
Nem nagyon: csinált egyet az Asus meg egyet az Asrock, aztán nagyjából ennyi.
A mostani FM1-es foglalat ugyanis elég rövidéletű lesz, valamikor 2012 első felében jön az FM2 és a jelek szerint arra várnak a gyártók. -
Daniel Alves
őstag
válasz
Daniel Alves #11354 üzenetére
AMD platform ITX-es alaplap van? nem nagyon találtam...
-
Attas
aktív tag
válasz
Daniel Alves #11348 üzenetére
Jómagam a AMD Llano mellé raknám (raktam le a voksom) Később ezt a configot könnyebben módosíthatod ha játszani is akarsz. (mehet bele nagyobb proci és videókártya is akár. Egy miniITX et ajánlanék. Mivel HTPC lesz, legyen kicsi fogyasztása.
Persze jó lenne tudni, mégis mennyi az az összeg amit rá szánsz., és van e valami már meg. PL HDD vagy RAM, ROM.. -
róland
veterán
válasz
Daniel Alves #11348 üzenetére
Akár mini ITX-es is lehet az alaplap.
Platform egyéni preferencia kérdése. (véleményem szerint az Intel integrált videóvezérlői nem túl acélos teljesítményűek.)
Szerintem elég jók az AMD Brazos vagy Llano megoldásai. Én is ilyet nézegetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- KEF R7 META Hangfal eladó
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Eladó: Bowers & Wilkins PX7S2e - garanciás
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest