Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• canniball

nagyúr

válasz liszi70 #11444 üzenetére

"...ha külön lejátszóprogikat használ az ember, akkor a legjobbakat választhatja ki és fájltípusonként is beállíthatja a lejátszót."
    És tényleg van akkora látható különbség az egyes lejátszók között amiért érdemes feladni azt a kényelmet amit egy all-in-one sw nyújtana?

"Én próbáltam olyan távot, ami az egérmutató mozgását joystick-szerűen oldotta meg, nagyon nehézkes volt a kezelése."
    Nekem is van ilyen a távrángatómon szükség esetén megteszi, de persze nem olyan kényelmes mint az egér. Gondolom nem is annak teljes kiváltására találták ki hanem alkalomszerű használatra.

"Csakhogy az általam legjobbnak tartott progik nem biztos, hogy kezelhetők így, nem tudom."
    Én alapvetően az XBMC-t használom, de próbáltam a VLC-t, a PowerDVD-t és azt hiszem az MPCHC-t is, utóbbiaknál a fő műveletek (play, pause, stop stb.) működtek, a többit nem teszteltem.

sb!
    Nálam a távirányító is gond nélkül működött MotoDefyn (azt hiszem akkor még 2.1 volt rajta). Az XBMC "távvezérléses részét" nem piszkáltad el?

Új hozzászólás Aktív témák