Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
liszi70
üzenetére
"...ha külön lejátszóprogikat használ az ember, akkor a legjobbakat választhatja ki és fájltípusonként is beállíthatja a lejátszót."
És tényleg van akkora látható különbség az egyes lejátszók között amiért érdemes feladni azt a kényelmet amit egy all-in-one sw nyújtana?"Én próbáltam olyan távot, ami az egérmutató mozgását joystick-szerűen oldotta meg, nagyon nehézkes volt a kezelése."
Nekem is van ilyen a távrángatómon szükség esetén megteszi, de persze nem olyan kényelmes mint az egér. Gondolom nem is annak teljes kiváltására találták ki hanem alkalomszerű használatra."Csakhogy az általam legjobbnak tartott progik nem biztos, hogy kezelhetők így, nem tudom."
Én alapvetően az XBMC-t használom, de próbáltam a VLC-t, a PowerDVD-t és azt hiszem az MPCHC-t is, utóbbiaknál a fő műveletek (play, pause, stop stb.) működtek, a többit nem teszteltem.sb!
Nálam a távirányító is gond nélkül működött MotoDefyn (azt hiszem akkor még 2.1 volt rajta). Az XBMC "távvezérléses részét" nem piszkáltad el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest