- iPhone topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
-
tamasgal
senior tag
Megtaláltam a megoldást: MPC HC helyett az MPC BE-t kell használni és ez tökéletesen kezeli a frekvenciaváltást madVR alatt!
Jó mozizást!
-
tamasgal
senior tag
Lehet erre nem gondoltam!
Gigabyte Brix S kis kocka pc, i3/HD620 -
tamasgal
senior tag
Srácok, az mitől lehet, hogy ha MPC-HC-n a Mad vr-ben beállítom a 24Hz-es képfrissítést akkor nincs a videóknak hangja. Már mindent kipróbáltam a Lav filterben de nem jövök rá. Ötlet esetleg? Köszönöm
-
csiby222
aktív tag
válasz
MasterMark #54383 üzenetére
Igen külföldi fórumban is ezt írták csak nem nagyon akartam hinni neki, inkább megkérdezlek titeket. Köszönöm a megerősítést.
-
csiby222
aktív tag
Üdv!
Sikerült össze építeni a HTPC gépet. Egy kérdés merült fel bennem. Egy RX550-s AMD kártya van a gépben. Hogyan lehet beállítani 23.976hz-re a frissítést. Mert csak 23hz és 24hz van vagy egyedi felbontásnál tudom állítani a hz-t de ha tizedes értéket írok be akkor hibát érzékel és nem menti el.
-
Hohocali
aktív tag
válasz
viperabácsi #54378 üzenetére
A linkelt helyen azt írják, az MPC-HC alapból tartalmazza.
Amúgy én a minél kevesebb dolog telepítésének vagyok a híve.(#54380) SunMount3r: igen, ezek megvoltak. Gyanúm szerint bekavarhat a JRiver is, mert amikor nem raktam fel a MadVR-t, akkor nem lehetett kiválasztani az MPC-HC-ben; amikor felraktam (letöltés + install.bat), akkor megjelentek a JRiver alatti MadVR beállításaim. Pedig ezek külön mappában voltak.
A Gemini Man-nél ez volt beállítva: "2160p23, 2160p24, 2160p29, 2160p30, 2160p59, 2160p60". Ebből az elsőt választotta (vagy a másodikat, most nem tudom melyik-melyik). -
devil-k
nagyúr
válasz
SunMount3r #54376 üzenetére
Köszönöm a választ uram
-
Hohocali
aktív tag
válasz
SunMount3r #54371 üzenetére
Igen, ez a probléma, hogy akkor levált, és oda a madvr upscale.
De a Gemini Man lejátszásakor is ki kellett venni a ..p23-at, mert 23Hz-be váltott akkor is.(#54372) viperabácsi: mivel JRiver-t használok, ami automatikusan letölt/beállít minden hozzávalót, ezért nem vagyok igazán benne a kézi konfigurálásokban, ami pl. az MPC-HC-hoz kell. Ezért ezt a leírást követtem. LAV filter.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
devil-k #54375 üzenetére
Van, mint írtam a CE-s KODI is egy erősen módosított/optimalizált verzió. A KODI itt csak az "alap". Pl. ugye tudja a HDR-t, amit egyetlen másik KODI verzió sem tud, vagy ha tud, akkor azok is már külön módosított változatok (LibreElec, MrMC, OSMC és Windows-ra is van már egy ilyen). Persze nem tudom olyan mélységeiben ezeket, de az is biztos még, hogy a CE esetében mindig a legújabb fő "hivatalos" KODI verziót mókolják tovább, tehát az is követi a frissítéseket. Így kb. elmondható, hogy amit a hivatalos KODI tud, azt a CE-s KODI is tudja (és még többet is akár, mert konkrét OS-re (minimál Linux) és hardverre (Amlogic) tudják jobban optimalizálni).
-
devil-k
nagyúr
válasz
SunMount3r #54374 üzenetére
Igen, ezt tudtam, csak hogy van-e a fejlesztések között különbség? Pl. ami a Kodira elérhető hamarabb, az jóval később fog-e megjelenni a CoreElecre? Bocsi, nem volt egyértelmű a kérdés feltevésem.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
devil-k #54373 üzenetére
A CoreElec (mint a Libre, vagy az OpenElec) egy Linux alapú, minimál OS, ami csak egy KODI-t futtat és minden íze a média/videó lejátszásra van kihegyezve.
A KODI meg maga egy média lejátszó (és médiatár) szoftver, aminek kismillió módosított változata létezik, különböző OS-kere és hardverekre. Kb. nagyon dióhéjban a lényeg. -
devil-k
nagyúr
Skacok!
A CoreELEC és a Kodi között mi a különbség? -
Hohocali
aktív tag
válasz
Balerik #54341 üzenetére
Kösz az infót!
Felraktam az MPC-HC-t. MadVR-t neki, meg LAV filter. Nem csak a TV nem vált, de nem is akar 3D-t lejátszani. Még half-ou-ban se. Lehet valami user error is.Viszont eszembe jutott egy módszer, ami pár évvel ezelőtt kellett a 3D-hez (jriver + madvr):
- madvr-ben display modes "1080p23, 1080p24" (itt nálam más esetben 2160p.. van)
- desktop FHD felbontásba váltása, 3D on (a desktop alapból 4k-n van, 3D indításkor a jriver/madvr át szokta váltani FHD-re, de ez most valahogy nem okés)
- felbontás váltás után sign out / sign in
- és lőn csoda, elindult a 3D, a TV is vált! -
Peace
nagyúr
válasz
MasterMark #54368 üzenetére
Mert ps4 és a tv is a DAC-on keresztül megy genius-ra. Az sajna lefoglalja az RCA-t. Netflix és a játék nem állhat le!!!! :-P
-
Peace
nagyúr
válasz
MasterMark #54364 üzenetére
9 tűsre van rákötve a pc hangkártyája. RCA-ra meg a DAC.
Amúgy sajnos fos lett, mert amint kikapcsolom a monitort, megszűnik a hang. És ugyanez történik, ha megállítom a filmet és újra elinditom. Csak DAC ki és bekapcsolás segít. Úgyhogy ez így nem lesz jó. Marad a forrasztás.
-
Peace
nagyúr
válasz
MasterMark #54357 üzenetére
DAC: SGEYR DAC Digital to Analog Audio Decoder 5.1 Audio Gear Converter SPDIF RCA AC3/DTS Optical Coaxial AUX Input for DVD PC
Genius: [link] de lehet egy régebbi változata, mert a fekete műanyag nálam nem kerekített.
-
Borisz76
nagyúr
MPC-BE -t használok én is.
Ott NEM állítottam semmit.
A mixelés részről vegyél ki minden pipát, ne nyúljon bele a hangba.
Más lehetőség nincs is benne.Ez a kép a MPC-HC beállításaira vonatkozik : ( ha ki próbálnád )
A TV-d "hang" menüjében nézz szét.
Valamit biztosan lehet állítani.....Optikán tömörített 5.1 jön ki maximum :
Nálam a PC HDMI-vel van egy házimozi erősítőbe vezetve, majd onnan tovább a TV-be szintén HDMI kábellel.
Ezen a második HDMI-n képes visszafelé jönni a hang ( ARC HDMI ) de "kicsit" többet tud mintha optikán vinném a hangot.Hosszútávon mozizáshoz mindenképpen vegyél egy "rendes" házimozi erősítőt és normál hangsugárzókat és szubot. Szerintem !
-
Peace
nagyúr
válasz
Működik!!!!!!!!!!!! Újraindítottam a MPC-BE-t és most rendesen megy az 5.1, nem sztereó van szétdobva!!!!!
-
Peace
nagyúr
válasz
-
-
Peace
nagyúr
válasz
MasterMark #54355 üzenetére
Értem. Akkor ne szenvedjek itt tovább. Hanem próbáljam forrasztással helyrehozni, hogy újra szóljon a 6 hangfal az 5 helyett PC-ről. És máris nem kell bohóckodnom, hogy a TV-n keresztül menjen a hang. Világos.
Nem cserélném le szívesen, mert nagyon imádom ezt a Genius-t. Még akkor is, ha kis kínai DAC-al van összekötve a tv-vel és a PS4-el.
-
MasterMark
titán
Egy kicsit összevissza csinálsz mindent, keversz mindent mindennel.
Ott csak akkor jelenne meg a 7.1 ha LPCM tudná. Ha nem tudja, akkor csak a kódolt résznél fogod látni, és úgy is kell kiküldeni.
De még ha ki is tudod küldeni, a tévé akkor se biztos, hogy optikain ki fogja neked adni.
-
Peace
nagyúr
Ilyet találtam. A pirossal bekeretezett részben nem volt semmi bepipálva, mindenhova tettem. Mondjuk konkrétan nem változott semmi, mert a win továbbra is sztereót küld a tv-nek, úgyhogy minden hangfalból szól a beszéd.
Gondolom vagy találjak egy embert, aki szétszedi a 20 éves mélyládámat és megforrasztja az aljzatot (már ha az a probléma.....) vagy vegyek egy normális 5.1-es hangrendszert optikai bemenetekkel és kukázzam a DAC-ot.....
-
Peace
nagyúr
válasz
Borisz76 #54350 üzenetére
"A lejátszóban be kell állítani, hogy küldje ki a több csatornás hangot.... Hdmi-n. " ..... az a baj, hogy ilyet nem találok MPC-BE-ben. Semmi HDMI-re vonatkozót. Olyat találtam, hogy 5.1-re mixelje a hangot és vegye le a basszust a centerről. A TV optikán kiengedi az 5.1-est, ha tv lejátszóval megy a film, akkor minden rendben.
A probléma ez:
Hangkártyán gyönyörűen ott az 5.1, csak ugye nem szól a mély, mert valószínűleg megsérült a foglalat.
A tv-nél meg van egy sztereó lehetőség, aztán csá. HDMI-nek át kéne vinnie a 6 csatornás hangot és külföldi fórumok szerint a Q70-es is fogadja az 5.1-et HDMI-n, csak nekem valamiért mégsem. Mit nem veszek észre? -
PuMbA
titán
-
Thom!
veterán
AMD Ryzen mit kell beállítani Win10-en?
Gondolok itt:
Videó profilnál:alapértelmezett, bővített stb...
Színmélység: 8bit vagy 10bit akár SDR akár HDR film
Képpontformátum: RGB Full Format vagy YCbCr 4:4:4 vagy 4:2:0Köszönöm
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
MasterMark #54346 üzenetére
Nem biztos, hogy a tiéd is ilyen, de esetleg ez is lehet.-> Inkább ez. Mert TV típustól függhet. Simán kiküldheti a DD-s (és igaz ritkábban) a DTS 5.1-et is ARC-on. De ha SPDIF-en ki kiküldi, akkor elég nagy az esélye, hogy HDMI ARC-on-on is (és vica-versa).
-
Peace
nagyúr
Segítsetek kérlek!
Van egy ősrégi fadobozos Genius Home Theater 5.1 hangrendszerem, aminek valószínűleg a 9 tűs aljzata kicsit megrottyant és így csak az 5 hangfalat tudom megszólaltatni, a mélyládát nem. Úgy küszöböltem ki, hogy HDMI-vel össze van kötve a Samsung Q70-es tv-vel és a tv-ből optikaivan megy bele egy 5.1-es DAC-ba, onnan meg RCA-val a Genius-ba. Kissé nyakatekert, de így van mély hang is. Viszont!!!! Csak 2.0 megy HDMI-n a tv-hez. Nincs a windowsban 5.1 lehetőség és az NVIDIA vezérlőpultban sem. Hogy tudok 5.1 hangot küldeni HDMI-n PC-ről tv-re, hogy ne csak a sztereó legyen szétdobva 6 hangfalra?
-
tom_tol
addikt
válasz
SunMount3r #54342 üzenetére
A felsorolt lejátszók közül Kodi-n kívül melyik "távirányítható" ? Nem telefonos app, sima táv.
-
SunMount3r
nagyúr
PDVD, Jriver, Stereoscpopic Player, PotPlayer, DVDFab Player alapból tudja a 3D MVC-t, ezeken kívül a KODI MVC Fork is (de ez utóbbi nem minden esetben/videokártyával működik), ill. MadVR-el a DSPlayer is. (Az MPCHC + MadVR-t csak azért nem írom mert ha jól tudom, lejátszás közben szétcsúszik a menüjének a képe).
Javaslat: az itteni és az UHD Filmes Topic összefoglalóba mehetne egy link a 3D Filmes Topic-hoz és annak sz összefoglalójába (legalább) be kellene írni ezeket a lejátszó opciókat.
Extra: a DVDFab Player alapból tudja a HDR-t, nem kell hozzá MadVR. (Nem tudom itt hányan próbálták eddig)?
-
Hohocali
aktív tag
válasz
MasterMark #54334 üzenetére
Én JRiver-t használok, 3D-t is nézek. Azonban mostanában az AMD driver-ek valahogy nem jól küldik ki a frame packed 3D képet, mert ugyan minden jelzi, hogy 3D a jel (madvr, AVR), a TV nem vált 3D-be.
Van egy megoldás erre: Device Manager / Display adapters / Radeon... / properties / driver / Rollback driver. Viszont ezzel más problémák jönnek elő.
Amit most kitaláltam, hogy a madvr-ben half-ou-t állítok be, a passzív 4k-s TV-n így elvileg nem lesz információ veszteség. -
Patice
Topikgazda
válasz
SunMount3r #54292 üzenetére
Igen, a Gemini Lake Refresh prociknál leginkább csak az alap + turbo órajel lesz magasabb, minden más változatlan marad. Év végéig még velünk lesznek aztán jön a Tremont mag + Lakefield a helyére, 2021-re meg már az Intel a Gracemont magokat vetíti (nem hiszek nekik
).
A linkelt fórumot olvasgattam és linkelték azokat az oldalakat, ahol az Intel fejlesztői írják le a jelenlegi IGP driver fejlesztését, vicces ez a rész:
"Support for HDR10 video was introduced in DisplayPort 1.4. On GLK+ platform, in order to use DisplayPort HDR10, we need to support BT.2020 colorimetry and HDR Static metadata.
...
These patches tested on below test environment. Test Environment:
- Tested System: GLK and Gen11 platform.
- Monitor: Dell UP2718Q 4K HDR Monitor.
- In order to test DP HDR10, test environment uses patched Kodi-gbm, patched Media driver and HDR10 video.You can find these on below.
[patched Kodi-gbm]
- repo: https://github.com/Kwiboo/xbmc/tree/drmprime-hdr[download 4K HDR video file]
- link: https://4kmedia.org/lg-new-york-hdr-uhd-4k-demo/[Media Driver for GLK]
- repo https://gitlab.freedesktop.org/emersion/intel-vaapi-driver
master branch[Media Driver for ICL]
- repo: https://github.com/harishkrupo/media-driver/tree/p010_composite"Annak idején - amikor bejelentették a Gemini Lake-et - nagy volt a hallgatás arról, hogy képes-e a HDR-re vagy sem. Mindenhol csak írogattak/beszéltek össze-vissza.
Kb. mindenki sejtette, hogy a hardver képes rá, csak az Intel szándékosan nem adta ki rá a drivereket, hogy nehogy házon belüli konkurenciát csináljon a Core prociknak.
Most meg hogy kifutó a platform hirtelen mégicsak képes rá, és a teszteléshez is a Kodi-t használják.Szerintem ha elkészülnek ezzel a driverrel, akkor Win-re is nagy valószínűséggel ki fogják adni.
Miért? Azért, mert a Tremont mag a korábbi Goldmont Plus mag egyenes ági leszármazottja, ergó driveres szinten (szerintem) nem lehet nagy különbség köztük.
És most nagy a nyomás az Intelen, mert lemaradtak az AMD-hez képest, kell valamit villantaniuk a belépő szinten is. És pont azzal tudnának ismét vonzóvá válni, ha megint lenne olyan SoC a kezükben, ami problémamentes médiagép lehetne a 4K/HDR idejében. -
Csupingo
veterán
Ha jó árban van és még garanciális, akkor szerintem nem lesz rossz. Talán még kadenciahelyes lejátszásban nem olyan jók az nvidia kártyák mint az amd, de ezt a topiklakók jobban tudják. Ha nem vagy ilyen téren maximalista, akkor azzal se lesz gond. Jó már vp9-hez és h.265-höz is.
-
bnorci71
addikt
Ha el tudod fordítani a kártyát az is lehet megoldás ha van hely.
Én most faragom a m-atx lapnak a dvd- vhs kombó házat lassan kész a régi pofás kuckóba csak itx lap megy. De ha tv csere és 4k akkor azt is cserélnem kell. Jelenleg hssználtan nem találtam normál magas házat ami tetszik az újért meg nem adok annyit -
PuMbA
titán
Ez borzalmas vétel 44k-ért, de szerencsére visszaküldheted
20k-ért ennél 2x erősebb VGA-kat lehet kapni használtan. 44k-ért meg RX570-eket kapsz, ami 6x gyorsabb és amivel mai játékokkal játszol FullHD-ban magas minőséggel.
G5400 nem megy bele abba az alaplapba, amibe a G4560, hiába ugyanaz a foglalat. Nézd meg az alaplap proci támogatási listáját, mert LGA 1151 és LGA 1151 v2 is létezik.
-
kutga
félisten
Végül ezt rendeltem meg, vélemény?
Nézek mellé egy alap procit és beröffentem a masinát. A G5400 most pl olcsóbb mint a G4560.
-
mokus1
addikt
Fogalmam sincs hova írjam a kérdésem.
Van egy hangprojektorom a TV alatt és szeretném ha ezen tudnám megszólaltani a PC-t, zenehallgatásra esetleg filmre. Kábelezni nem tudok.
Ilyen eszközt találtam ami jó lenne BT-n keresztüli hangtovábbításra. Mik az ajánlott termékek ezek között? Hogy normálisan tudjam hallgatni a zenéket? -
djnice
veterán
válasz
matahari123 #54312 üzenetére
Használd CoreELEC-kel.
-
kutga
félisten
A proci oké, de őszintén szólva annyira drágák az LP vga-k (megy úgy általában a vga-k) hogy elmegy tőle a kedvem.
Az más kérdés, hogy a tv-mre van-e Plex, vagy lehet-e rá rakni, ezt meg kell néznem.
BRAVIA KD-43XG7096-ról van szó.
-
kutga
félisten
válasz
viperabácsi #54311 üzenetére
Megvan, megvan.
Mondjuk rögtön az elején meg is akadtam.
Az írja az összefoglaló, hogy:
0. A legegyszerűbb megoldás, ha a TV-re bízzuk a lejátszást és a PC-nkre média szervert teszünk. Ehhez használjuk a Plex alkalmazást.Jól gondolom tehát, hogy ha egy akármilyen pc-t média szerverré alakítok amin a filmeket tárolom, majd ezt egy hálózatba kötöm az okos tv-vel, akkor tökmindegy milyen vga van a gépben, mert a lejátszást a tv végzi?
-
matahari123
csendes tag
válasz
SunMount3r #54310 üzenetére
-
matahari123
csendes tag
válasz
SunMount3r #54310 üzenetére
Eminent EM7680, amin Kodi Kryton ment sokáig. Decemberben frissítettem a legújabbra, aztán mindent vissza is csináltam egy hard resettel. (mert nem ment a Transmission, ill., mert nem volt olyan skin, aminek elég jó nagyok a betűi, és nem csak a főlapon, hanem a filekezelőben is) Ezután a youtube-ra sehogysem sikerült belepnem, a második kódbeírás után az jött, hogy " A google-al való bejelentkezés ideiglenesen letiltva. Az alkalmazást még nem ellenőrizte a G. a G-al való bejelentkezés szempontjából." Kotortam a neten egy régebbi youtubeot, 6.04-et a legujabb 6.5.2 helyett, ott már egy közben létrehozott API kulccsal sikerült belépni. Öröm és bódottá. Pár nap után egyszercsak nem indul a lejátszás, "no stream found" illetve mindenféle python error message jön (képet csatolok, ha lehet) Az égvilágon mindent próbáltam... nem megy.
Van hangproblémám is, már az Eminenttel is e-maileztem, eredménytelenül. Egyik másik film (semmi logika nincs abban, hogy milyen kódolású a hang ill. a film) teljesen némán indul. Többszöri nekifutásra egyszercsak van hang. Ezzel egy éve kűzdök, mindenféle hangbeállítással próbálkozva, sokat nézelődtem a neten is. Minden hdd-n előfordul. A tv-m egyébkent egy régi (de szuper, hibátlan) Panasonic plazma, ha jó emlékszem GT30-as sorozat. Hát ennyi, nagyon kéne a youtube. Kösz, ha valaki elgondolkozik ezen. -
viperabácsi
addikt
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
matahari123 #54309 üzenetére
Milyen média lejátszó és mi lenne a probléma?
-
matahari123
csendes tag
Sziasztok!
Problémám van a médialejátszós youtube-bal. Hol tehetném fel a kérdésemet, melyik topicban, ill. jár-e erre valaki, aki jártas a témában? -
kutga
félisten
válasz
SunMount3r #54307 üzenetére
Az UHD filmek Topic összefoglalóját olvasd át.
Nagyon köszi, két napja keresem ezt a topikot.
-
SunMount3r
nagyúr
Win10-re van pár lejátszó alternatíva, de mindhez MadVR fog kelleni a HDR-hez: MPCHC, DSPlayer, Jriver, PotPlayer. De valószínűleg lesznek majd olyanok is, amikhez már nem kell: KODI Matrix HDR Edition (ezt már most is lehet próbálgatni) és a hivatalos KODI Matrix, ha majd megjelenik. Az UHD filmek Topic összefoglalóját olvasd át. Linux-ban csak a LibreElec lenne, de az meg nem tudja a HDR-t.
-
kutga
félisten
válasz
SunMount3r #54303 üzenetére
G4400 pár ezressel olcsóbb lenne, az is tudja azt ami kell? A gépet másra nem használom.
-
kutga
félisten
válasz
SunMount3r #54300 üzenetére
Oké majd körbenézek. Nincs túl nagy választék sajnos.
Prociban a G4560 elegendő?
-
Valkűr
addikt
Nekem is 560 van, de figyelni kell és a nagyobbat Kell venni...a normál változatban 1024 darab stream processzor és 64 textúrázóegység található, míg a lassabban 896 stream processzor és 56 textúrázó dolgozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- E-roller topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Le Mans Ultimate
- Stellar Blade
- Autós kamerák
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Google pixel buds pro 2 vezetéknélküli fülhallgató
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Soundbar 2 év garanciával
- TCL Qled 55coll 10BIT Android hibátlan dobozában
- HOPPÁ! Samsung QE65Q8FAAU - 65" (163cm) QLED - 2025-ös modell - 4K Q8F Vision AI Smart TV
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest