Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
matahari123
csendes tag
válasz
SunMount3r #54310 üzenetére
Eminent EM7680, amin Kodi Kryton ment sokáig. Decemberben frissítettem a legújabbra, aztán mindent vissza is csináltam egy hard resettel. (mert nem ment a Transmission, ill., mert nem volt olyan skin, aminek elég jó nagyok a betűi, és nem csak a főlapon, hanem a filekezelőben is) Ezután a youtube-ra sehogysem sikerült belepnem, a második kódbeírás után az jött, hogy " A google-al való bejelentkezés ideiglenesen letiltva. Az alkalmazást még nem ellenőrizte a G. a G-al való bejelentkezés szempontjából." Kotortam a neten egy régebbi youtubeot, 6.04-et a legujabb 6.5.2 helyett, ott már egy közben létrehozott API kulccsal sikerült belépni. Öröm és bódottá. Pár nap után egyszercsak nem indul a lejátszás, "no stream found" illetve mindenféle python error message jön (képet csatolok, ha lehet) Az égvilágon mindent próbáltam... nem megy.
Van hangproblémám is, már az Eminenttel is e-maileztem, eredménytelenül. Egyik másik film (semmi logika nincs abban, hogy milyen kódolású a hang ill. a film) teljesen némán indul. Többszöri nekifutásra egyszercsak van hang. Ezzel egy éve kűzdök, mindenféle hangbeállítással próbálkozva, sokat nézelődtem a neten is. Minden hdd-n előfordul. A tv-m egyébkent egy régi (de szuper, hibátlan) Panasonic plazma, ha jó emlékszem GT30-as sorozat. Hát ennyi, nagyon kéne a youtube. Kösz, ha valaki elgondolkozik ezen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest