- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
matahari123
csendes tag
válasz
SunMount3r #54310 üzenetére
-
matahari123
csendes tag
válasz
SunMount3r #54310 üzenetére
Eminent EM7680, amin Kodi Kryton ment sokáig. Decemberben frissítettem a legújabbra, aztán mindent vissza is csináltam egy hard resettel. (mert nem ment a Transmission, ill., mert nem volt olyan skin, aminek elég jó nagyok a betűi, és nem csak a főlapon, hanem a filekezelőben is) Ezután a youtube-ra sehogysem sikerült belepnem, a második kódbeírás után az jött, hogy " A google-al való bejelentkezés ideiglenesen letiltva. Az alkalmazást még nem ellenőrizte a G. a G-al való bejelentkezés szempontjából." Kotortam a neten egy régebbi youtubeot, 6.04-et a legujabb 6.5.2 helyett, ott már egy közben létrehozott API kulccsal sikerült belépni. Öröm és bódottá. Pár nap után egyszercsak nem indul a lejátszás, "no stream found" illetve mindenféle python error message jön (képet csatolok, ha lehet) Az égvilágon mindent próbáltam... nem megy.
Van hangproblémám is, már az Eminenttel is e-maileztem, eredménytelenül. Egyik másik film (semmi logika nincs abban, hogy milyen kódolású a hang ill. a film) teljesen némán indul. Többszöri nekifutásra egyszercsak van hang. Ezzel egy éve kűzdök, mindenféle hangbeállítással próbálkozva, sokat nézelődtem a neten is. Minden hdd-n előfordul. A tv-m egyébkent egy régi (de szuper, hibátlan) Panasonic plazma, ha jó emlékszem GT30-as sorozat. Hát ennyi, nagyon kéne a youtube. Kösz, ha valaki elgondolkozik ezen. -
matahari123
csendes tag
Sziasztok!
Problémám van a médialejátszós youtube-bal. Hol tehetném fel a kérdésemet, melyik topicban, ill. jár-e erre valaki, aki jártas a témában?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Goddess of Victory:Nikke
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Formula-1
- BestBuy topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Gyári garanciával FiiO M23 veszteségmentes lejátszó
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Sony STR AV270x
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged