- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
matahari123
csendes tag
válasz
SunMount3r #54310 üzenetére
-
matahari123
csendes tag
válasz
SunMount3r #54310 üzenetére
Eminent EM7680, amin Kodi Kryton ment sokáig. Decemberben frissítettem a legújabbra, aztán mindent vissza is csináltam egy hard resettel. (mert nem ment a Transmission, ill., mert nem volt olyan skin, aminek elég jó nagyok a betűi, és nem csak a főlapon, hanem a filekezelőben is) Ezután a youtube-ra sehogysem sikerült belepnem, a második kódbeírás után az jött, hogy " A google-al való bejelentkezés ideiglenesen letiltva. Az alkalmazást még nem ellenőrizte a G. a G-al való bejelentkezés szempontjából." Kotortam a neten egy régebbi youtubeot, 6.04-et a legujabb 6.5.2 helyett, ott már egy közben létrehozott API kulccsal sikerült belépni. Öröm és bódottá. Pár nap után egyszercsak nem indul a lejátszás, "no stream found" illetve mindenféle python error message jön (képet csatolok, ha lehet) Az égvilágon mindent próbáltam... nem megy.
Van hangproblémám is, már az Eminenttel is e-maileztem, eredménytelenül. Egyik másik film (semmi logika nincs abban, hogy milyen kódolású a hang ill. a film) teljesen némán indul. Többszöri nekifutásra egyszercsak van hang. Ezzel egy éve kűzdök, mindenféle hangbeállítással próbálkozva, sokat nézelődtem a neten is. Minden hdd-n előfordul. A tv-m egyébkent egy régi (de szuper, hibátlan) Panasonic plazma, ha jó emlékszem GT30-as sorozat. Hát ennyi, nagyon kéne a youtube. Kösz, ha valaki elgondolkozik ezen. -
matahari123
csendes tag
Sziasztok!
Problémám van a médialejátszós youtube-bal. Hol tehetném fel a kérdésemet, melyik topicban, ill. jár-e erre valaki, aki jártas a témában?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest