- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemkufar
tag
Köszi kedves Upo!
Azóta, közben én is rájöttem, sőt!... ;-) (A picit vastagabb - nem 5, hanem pl. 7,5 mm vastag - is belefér és akkor már mindjárt 1000 feletti lehet a mérethez a mAh teljesítménye is. ;-)
Pl. tegnap itt is kiböngésztem:
http://www.lipolbattery.com/lithium%20polymer%20battery.html
Minden jót! (A Xiaomi mobilos topikból "ismerlek" amúgy.) -
Vertigo18
addikt
Volt már 9900-as "Feri" akku...
Most is van 6.800-asom, elrettentésképpen adom kollégák kezébe, mellette egy 3400-as Sanyo. Első, amit megállapítanak a "Feriről", hogy huhh, ez nagyon könnyű, üres...?
-
HollyBoni
veterán
Én gyors ezeket mértem szélességnek:
Samsung ICR18650-26F M védett: 18.5mm
Sanyo NCR 18650 GA nem védett: 18.3mm
Azt a 2 tized millimétert nem nagyon lehet észrevenni legalábbis nálam M1-be mindkettő ugyanolyan könnyen megy be, még a Samsung is kotyog egy nagyon picit. Viszont hossz miatt a Samsung akksinál a rugók szerintem teljesen koppon vannak.
-
gs20
tag
Az igen! Igazából tegnap volt szó róla, hogy milyen veszélyei lehetnek, gondoltam kipróbálom, mégis miről van szó, jobb ha tudja az ember, hogy mire számítson.
Mondjuk nekem 18650-ben a gearbestről rendelt Panasonic, meg LG akksijaim voltak eddig (+ bontott laptop akku cellák, amik szintén LG-k). Ehhez jön majd még a Q8-hoz tegnap rendelt 4db Samsung.
Emellett Liitokala 18350, és 26650 van 2-2 db, de talán az sem vészes, elég korrekt gyártó szerintem (töltői legalábbis mindenképpen, és a 18350 akksik is a ráírt kapacitást majdnem tudják (kb 5%-al vannak alatta: 900 helyett 850-890) 26650-et még nem tudom, az úton van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest