Hirdetés

  • Nine Sols teszt

    gp A horrorjátékairól elhíresült Red Candle Games műfajt váltott, és ezúttal egy Sekirót idéző akciójátékkal tért vissza.

  • Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska

    lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)

Új hozzászólás Aktív témák

  • WestBam

    Topikgazda

    válasz #07813632 #50063 üzenetére

    Hivatalos reseller esetén a gari általában úgy van, hogy amit ott vettél a teljes gari idő alatt oda kell vissza vinned, első évben ők intézik a garit, a maradék időben a gyártónak ők küldik ki bevizsgálásra/javításra/cserére
    Maglite 10 évig mindent intéz helyetted, ezt tudom mivel az importőrrel beszéltem, mondta. Ahogy hallottam a Leitz is így jár el 5 évig, gondolom a nitecore importőr is így tesz gari időben, bár róluk nem tudok nyilatkozni, hiszen nem tudom ki a hivatalos kereskedő és ki nem.

    Ha Kínából veszed meg olcsóbban, akkor ha hibás, neked kell megküzdeni első évben (ha a boltnak is olyan kedve van és nem csak 1-2$-t ajánlanak fel javításra, vagy fájdalomdíjnak) a webshoppal, majd később a gyártóhoz neked kell kijuttatnod, ahol bevizsgálják és vagy javítás, vagy csere, vagy visszaküldi, hogy nem garis a probléma, mert leesett, sérült, nem gyári akkuval használtad, nem rendeltetésszerűen használtad, stb. Ez utóbbi idő és pénzigényesebb ha baj van. Olcsóbb lámpánál nyilván nem opció, mert kintről megveszed fele árban, ha elromlik veszel újat, kész. Itthon általában 2x szorzóval dolgoznak a nepperek, meg a boltok is. Drága lámpánál szerintem nem éri meg kockáztatni, azt megéri itthon venni a gari miatt, hacsak nem töredék áron hozzá tudsz jutni, mondjuk negyed, vagy alacsonyabb áron.
    Már csak azt kell eldöntened, hogy hol a határ olcsó és drága lámpa közt :)

    ⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

Új hozzászólás Aktív témák