- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
-
máyköl
veterán
válasz
filózoli #34062 üzenetére
Zajtalanítva már jobb.
Szerintem túlságosan is lehajtja a fejhét az alany, túl sok került bele a képbe a hajából, mintha az lenne a hangsúly, szerintem jobban feljebb kellett volna hajtania a fejét.
A háttér itt jó mosott, jól elkülönül a háttértől.
Nem tetszik, hogy így rá süt nagyon a nap oldalról, az hajának az egyik fele sötét, másik világos, nem jó ez az ellentét, legyen szvsz egyhangú a világítás.
Az arcánál és a válla körül ugyanez a helyzet, sokat ront szerintem a képen. Ha nagyon süt a nap, szerintem érdemes bemenni egy árnyékos helyre, hogy a megvilágítás ne különböző legyen.
Valamint szerintem a haját hagyd bent végig a kompozícióban, ne vágd le, mindkét oldalon levágtad, sőt, még fent is. Hagyd csak bent.
Bár hozzáteszem, nem vagyok nagy portrészakértő... -
Szten Márs
nagyúr
válasz
filózoli #34048 üzenetére
Lehet. Kicsit olyan is a kép, hogy egy festményen el tudom képzelni, hogy jól mutatnának a színei. Egy fotón nem mutat jól. Tudom, mindkettő kép, mindkettőt a szemünkkel érzékeljük és a vizuális szépérzékünkre hat. Mégis, vannak helyzetek, ahol egy fotón nem mutat jól az, amit egy festett kép elbírna. Ez egy ilyen helyzet.
Amúgy ezen kívül az a baja, hogy túl zsúfolt a háttér, ezt is említették, egyszerűen sok felesleges, zavaró elem van ott. Fényképeknél sokszor, főleg virágfotóknál törekedünk a letisztultságra, annak van képi ereje.
-
máyköl
veterán
válasz
filózoli #34046 üzenetére
Kezdem úgy érezni, hogy te szándékosan szórakozol mindenivel...
Virágra ne vakuzz, egyszerűen elrontja a kép hangulatát, csúnya lesz.
Azért rossz a kompozíció, mert virágot nem szabad felülről fotózni. Vagy oldalról, vagy alulról, de így ne, nincs benne semmi művészi, bárki (aki semmit nem ért a fotózáshoz) le tudja felülről fotózni a virágot ami előtte van. Művészkedj kicsit, fotózd le alulról, oldalról, meg minden olyan helyzetből, amiből nem látjuk nap mint nap, mikor elsétálunk az utcán. Ettől művészi egy jó fotó, ne mindennapi szemszögből próbálj valamit bemutatni, ahogyan minden nap látjuk, hanem keress érdekesebb kompozíciókat.
Ez tipikusan az a kép, amit minden turista, meg hozzá nem értő fotós meg tud csinálni a mobiljával, vagy a kis szappantartójával. Ezt lásd be, ez így van, ez tény. Pedig tudtommal nem egy akármilyen géppel csináltad.
Próbálj valami többet kihozni a gépedből, csinálj valami olyat, amit már nehezen lehetne megcsinálni egy telefonnal, vagy egy kis kompakt géppel.
A háttér is borzasztó, elrontja még az élvezhető részt, feltéve ha van ilyen a képen...Az említett oldalról való kompozíció: [link] , [link] , [link] , [link]
És az említett alulról való kompozíció: [link] , [link] , [link] .
És egy példa arra, hogy lehet felülről is jó makrót lőni de ügyesen kell a témát a helyére komponálni, jó háttért kell választani, stb., dolgozni kell vele: [link]
By Fejo
A KÉPEKET NÉZD MEG, ÉS PRÓBÁLJ MEG TANULNI BELŐLÜK!
-
johnjohn
addikt
válasz
filózoli #34046 üzenetére
Semmi érdekes, esztétikus, vagy szép nincs a képen, ez a fotó legfeljebb egy sivatagban felnőtt Kalahári négert hozna lázba, aki még nem látott virágot. Lehet Őt is csak azért, mert azt hiszi, ehető. Ha nem látod a képen amit kifogásoltam, akkor inkább próbálj meg faékeket faragni, az a z esztétikai, és művészeti szint talán bejön. Bocs.!
-
Játékos
addikt
válasz
filózoli #34040 üzenetére
Fú Zoli! Ne haragudj, de ez már katasztrófa!
Én idepofátlankodtam totális kezdőként, és javasolták többen, hogy olvassunk a témában könyveket. Én azóta az ötödik könyvnél tartok, és kezdem érteni, miért szakad el a képzeletbeli cérna sok fórumttárs esetén!
Nem az a gáz, hogy a világ egyik legkatasztrofálisabb fotósa vagy, hanem az, hogy hihetetlenül önfejű, és makacs! Kérlek, mondd meg őszintén, hogy mennyi könyvet olvasgattál, mióta javasolták itt neked vagy tizen?!
A kompozícióról, a "fényekről" a témáról miket tudnál felidézni ezekből a könyvekből?
Most mutatok egy képet, amit a 3 éves kislányom csinált magáról önkioldóval (kicsit megvágtam a képet). A gyerek megkérdezte, hogy hova kell ülni, vagy állni, odanézett, pózolt, és exponált magától. Megsaccolom, hogy neked nem fog tetszeni, sőt lehet, hogy sok más fórumtársnak se, de azért mutatom, mert ő 3 éves, te pedig elvileg egyetemista voltál/vagy, aki tudna, ha akarna olvasni, tájékozódni...Többieket kérem, ne bírálják a fotót. Nagyjából tisztában vagyok lassan egy portréfotóval szembeni követelményekkel. Nem beállított, ügyesen bevilágított, retusált, Photoshop képről van szó.
Béke!
-
-
máyköl
veterán
válasz
filózoli #33987 üzenetére
Könyörgöm mutasd már meg azokat a képeket.
Ha mondasz valamit, akkor mutasd is meg azokat a fotókat, amikre gondoltál, mert semmi értelme nem volt így a kijelentésednek. Biztosan sokan nem értenének egyet a képek láttán, sőt, valószínűleg senki sem értene vele egyet rajtad kívül, de ha már te leírtad, hogy így gondolod, akkor mutasd is meg őket, ne csak mondogasd...
Ha meg szerinted gyengébbek, mint a tied, akkor ez arra utal, hogy azokat a képeket te is meg tudnád csinálni. De akkor miért nem csinálod meg?
Mert ahogy az elmúlt 100hsz.-ra emlékszem, mindegyik kép sokkal jobbak voltak mint a tieid, de ha te már azokat úgyis meg tudnád csinálni, akkor kérlek csináld is meg, mert akkor már fejlődés útjára léphetnél.
De azért kíváncsi lennék én még mindig azokra a fotókra. -
kiskornel
addikt
válasz
filózoli #33967 üzenetére
(#33967) filózoli: Hál Istennek nem a 20. században élünk, így ez a fajta zajosodás nem megengedhető. Két perces zajszűrés és: [link]
(#33965) forceberg: szerintem a te monitorod is túl van húzva. Tényleg egy-egy képed alexpós. A másodikon szépek a színek, ugyanakkor kicsit sötét. A harmadikon nagyon kékek a kövek. WB probléma lehet, mert emeltem a hőmérsékleten, és reális színeket adott ki. A negyedik szép, de rakj rá egy jó adag élesítést, mert a háttér életlen 100%-ban. Megnéztem élesítve, és úgy már faintos. Az eredeti (nagy képen) elmosódott a háttér? F18-on lehetetlen. Kicsit emelj a fényerőn is. Nézd meg a histogrammot:
(szóval ha közép árnyalatúnak látod, akkor túlhúzott a fényerő a moncsidon.)
Nem valami notit használsz. Ennyi eltérés azokon szokott lenni... -
Karima
őstag
válasz
filózoli #33967 üzenetére
Szerinted, ha kicsiben nem volt jó, akkor nagyban mitől lenne jobb? Jobb lenne véleményem szerint, ha a következő pár hétben a fotózás elméleti részével foglalkoznál, és utána lassan - és itt a hangsúly, hogy lassan - elkezdenéd megmutogatni nekünk, h mennyit fejlődtél. Szerencsés helyzetben vagy, mert innen csak azt lehet, azt viszont nagyon sokat.
Bocs, hogy prosztónak tűnök, de mostmár engem is idegesít, hogy úgy dobálod be ide a "képeidet", mintha kötelező lenne, ahelyett, hogy hallgatnál ránk, és elolvasnál egy nyomorult fotós könyvet. Vagy ha nem szeretsz olvasni, akkor nézz meg 1-2 ilyen témájú oktatófilmet.
(Azt meg csak zárójelben jegyzem meg, hogy nekem nagyon úgy tűnik, hogy szereted ha fikáznak, különben már az első 1-2 képed után egy kicsit elgondolkodtál volna azon, hogy ha 10en mondják pár - általad legjobbnak ítélt - képedre, hogy digitális szemét, akkor lehet valami gond az ízléseddel, fotós tudásoddal, és elkezdtél volna hallgatni ránk.)
Na nem írok többet, mert csak felb@szom magam az értetlenségeden.
-
-
-
máyköl
veterán
válasz
filózoli #33929 üzenetére
Te most direkt szívatsz mindenkit?
73x leírták már ugyanazt, de mégsem fogadod meg.Kb. ebbe a képben annyi a jó, hogy nem égett ki az ég. Viszont a fa levelei nem is kicsit égtek ki.
De most őszintén: Neked mi tetszik ebben a képben? Két fa lombja találkozik, kiégett levelekkel. Válassz már egy értelmes témát!Én komolyan nem értelek. Eddig türelmesen, és próbáltam szépen leírni mindig, hogy keress valami értelmes témát, de már rájöttem, hogy felesleges, úgyse hallgatsz senkire. Ne haragudj, de most már megértem a többieket, ha kicsit belefáradtak a fényképeidbe. Utoljára: Keress valami értelmes témát!
Csinálj portrékat, makrókat, tájfotókat, vagy mittudomén, de könyörgök, ne a kiégett falombokat fotózd!
És tényleg nem szeretném elvenni a kedved az egész fotózástól, de ha nem vagy hajlandó váltani témát, akkor inkább felejtsd el az egészet.
Én sem vagyok profi fotós, sőt még talán haladó sem, de azért tudom, hogy nincs semmi érdekes egy kiégett fa lombjában...
Nézd meg Fejo, sztyui2, nesa, forceberg, pisti, brumi, kiskornel, chapel, kricsi81, karima, zozzant, t_a_m_a_s, BEE képeit kérlek, és meríts ötletet a fotóik témájából!
(de komolyan, kérlek szánj rá egy 1,5-2 órát, és az említett személyeknek nézd meg a flickr-ét - akiknek van- akiknek pedig nincs, itt a topikban nézd még a fotóit).
Ha ezt megteszed, nagyon remélem már lesz egy kicsivel több fogalmad, hogy miket is kéne fotózni!Nem bántani akarlak, csak segíteni, nehogy megsértődj. Elég sokan megkapták ezeket a szavakat, amiket te is, de ők tanultak belőle, tenálad pedig azt veszem észre, hogy tojsz többiek véleményére...
-
johnjohn
addikt
válasz
filózoli #33943 üzenetére
Az értékítéletednél a szövegértésed lehet talán rosszabb.Nem hiszem el, hogy nem fogod fel amiket kritikaként megfogalmaztunk. Vannak feltöltve néha gyenge képek, DE KÉPEK. Amiket feltöltesz semmiféle esztétikai értéket nem képviselnek, technikailag teljesen automatikusan készített,érdektelen dolgok. Ha Te ezt nem látod, akkor komoly gondok vannak úgy általánosan.Részemről befejeztem.
-
GabN73
addikt
-
johnjohn
addikt
válasz
filózoli #33940 üzenetére
A jóindulat megvolt, az első pár képednél még igyekeztünk segíteni, de úgy tűnik nem fogod fel amit írunk, és töltöd fel továbbra is a szemetet. ERRE ITT NINCS SZÜKSÉG. A képeid értéktelenek, és értelmetlen kattogtatás eredményei. Sajnos csak a moderátorok tudnak kirekeszteni, mi csak tűrni vagyunk kénytelenek amit művelsz. Kérlek ne szemeteld tovább tele a topicot.
-
Frigetrus
aktív tag
-
sanyixXx
senior tag
válasz
filózoli #33754 üzenetére
rossz.
ilyen képekkel miért jössz ide? az eddigi képeidre is megmondta már sok ember a véleményét és egyik sem volt túl biztató...
a pályázati képed alapvetően jó, nekem tetszik. van benne érzés.
de ez most megint mi? mi a témája? a kerítés? mert az fókuszon kívül van. a fa? csak nem... a ház? az meg nem látszik. tele van a kép kromatikus aberrációval. legalább csúnya flare-je nincs az obidnak, azt már tudjuk.
láttál sok olyan képet, ahol beszűrődik a napfény az ágakon keresztül? nézegesd a kompozíciójukat és a technikai kivitelezést is. most éppen csak beledurrantottál a napba az ágakon keresztül, teljesen ész nélkül.
ilyen esetekben jobban érzi magát a redőnyzárad mozdulatlanul, mert tudja, hogy kár a gőzért...ne vedd sértésnek, de ezek a képek semmilyen értéket nem képviselnek a topik értelmének szempontjából és más szempontból sem sokat.
-
Fejo
őstag
válasz
filózoli #33727 üzenetére
Nem gondolnám, hogy arcoskodna, de valljuk meg az általad linkelt fotók tipikusan a digitális szemét kategória.
Amióta már a telefonok is képesek "fényképek" készítésére, ömlik az ehez hasonló fotók tengere. Nehéz olyan fotót találni (néha itt is), amiben az ember észrevenné, hogy a fotós próbálta a maximumot kihozni a dologból.
Látszana, hogy utánaolvasott a dolognak és azt próbálta valahogy megvalósítani, hogy nem csak oda ment és kattintgatott, hanem szánt megfelelő időt a téma körbejárására, a megfelelő szög, időpont, stb megtalálására és megpróbált a fotózás írott és íratlan szabályai szerint szerkesztett, kiexponált, stb képet készíteni. Sajnos ezek egyike sem fedezhető fel (még csak nyomokban sem) az általad linkelt képeken.
Ami pedig az ég kékjét illeti, máskor ne a landscape módot, hanem a polár szűrőt használd. -
runner 125
nagyúr
válasz
filózoli #33746 üzenetére
Számomra kissé érthetetlen a dolog.
Nyilvánvalóan amilyen fotókat itt publikálsz, az alapján kapsz véleményt. A sajátomat a fentebbi képeidre továbbra is tartom.
Ami viszont érthetetlen; ha egyszer megláttál egy ilyen mozdulatot/témát, akkor ezek után, h kelti fel a fantáziádat egy direktbe vakuzott faág? -
johnjohn
addikt
válasz
filózoli #33746 üzenetére
Hmm.. Az ilyen szintű beégés, CA, és életlenség az analóg fotózás korában még esetleg elment, de sajnos ezen a szinten a Digitális fotózás már alaposan túlhaladt.A színek gondolom eredetileg nem voltak így megfakulva. A kép témája , a meglátás ettől függetlenül még jó, a háttérben levő móló kicsit bezavar a kompozícióba, érdekes lenne megpróbálni ezt reprodukálni egy DSLR géppel.
-
jorden06
senior tag
válasz
filózoli #33740 üzenetére
a hsz-bol ugy jon le, hogy nem mai csirke vagy, valoszinu anno mashogy ertekeltek a fotozast es ezt az egesz muveszeti agat, erre ne alapozz, hogy meg '62ben nyertel egy fotopalyazaton.
az meg, hogy milyen a nyers kep nem sok mindenkit erdekel, azt velemenyezzuk amit beraksz. a kepeken semilyen kulonleges pillanat/tema nincs ami megfogna az embert elsore. technikat megtanulhatod, de a latni tudni eleg nehez. de ehhez sokat kell fotoznod, es tudnod kell kritikus szemmel ertekelni a sajat kepeidet, szelektalni es amire aztmondod, hogy na ez 10/11 akkor toltsd fel -
nesa
veterán
válasz
filózoli #33732 üzenetére
Tudom enis hogy nem ez a legjobb oldal de regisztralj ide es told fel a jobb fotoidat.
-
priusz
aktív tag
válasz
filózoli #33730 üzenetére
Igazad van. Azért a hobbi szintű fotózáshoz nem kell isten áldotta tehetségnek lenni. Viszont tanulni nem árt, és amíg ilyen témátlanok a képeid addig nem fogsz mást kapni, mint ilyen kritikát.
Nézz sok képet, meríts ötleteket. Ha egy hétköznapi dolgot meg akarsz örökíteni akkor igyekezz úgy bemutatni ahogy azt még nem láthattuk.
A könyv vásárlás nem rossz tanács, ha tényleg érdekel a fotózás akkor érdemes beruházni.
üdv -
hemaka
nagyúr
-
-
kricsi81
senior tag
válasz
filózoli #33721 üzenetére
Ezt ne bántásnak vedd, magad érdekében:
látod, it eléggé lehúztak, gondolom mennyire elment a kedved a dologtól. Mindenki elkezd egyszer fotózni, de az első próbálkozásokat nem biztos, hogy meg kell osztani a nagyközönséggel (internet-fórum). Te se tegyél így, ezeket a képeket 1-2 hét múlva sem találod majd jónak.Menj be egy Libribe, Alexandrába (vagy ha nincs a közeledben, van webshop is), és vegyél egy szimpatikus fotós könyvet. Olvasd el, felejtsd el itt mit mondtak (a szarozásra gondolok most, mert arra hogy rosszak ezek a betett képek te is rá fogsz jönni), és kezdj el tudatosabban fényképezni. Menj ki a kertbe, a parkba, akárhova, keress (a fényképezőgép ekkor még be se legyen kapcsolva) valami témát, amit szépnek, érdekesnek gondolsz. Ha találtál, járd körül, nézdd meg alaposan, stb. Ekkor kapcsold be a fényképezőgéped, rakd Av módra, és adj meg mondjuk f4-et (ISO 200 melett) rekesznek, ezután meglátod a gép mit javasol záridőnek. Válts át manuál módra, add meg ezeket az értékeket. És ekkor kezdhetsz fotózni, lőjj el több képet más expozíciós értékekkel, más perspektívákból, más gyújtótávolságokkal (lehet ebben az utolsó pár mondatban is volt néhány ismeretlen fogalom, de a könyvekből majd megtanulod).
Ha minimum 15-20 perce fotózol már, és úgy gondolod készítettél pár jó (saját szinteden) képet, menj haza. Töltsd le mondjuk a Picasát, importáld be a képeket, játssz a csúszkákkal...
Majd ezután exportáld ki a 2-3 legjobb képet, és nézd meg őket 10 perc múlva full képernyőméretben. Ha tetszeni fognak, talán jó úton haladsz. Ha kb úgy csinálod a dolgokat, ahogy fentebb írtam, el is küldheted nekem (privátban) az eredményt, nem fogom leszarozni, megmondom mik a hibák a képen.Szóval ne szegje kedved, hogy itt 10en leszarozták a fotóidat.
-
runner 125
nagyúr
válasz
filózoli #33714 üzenetére
Nézd, a fotózáshoz kell valamiféle érzék, ha már ez az alapvető tulajdonság nincs meg, értelmetlen erőlködés az egész.
Őszintén, megnézted Te ezt a képet? Láttad az eget? A zajosság erre már nem fogalom. Nem véletlenül írja mindenki, h akár egy mobillal lőtt kép, de komolyan, az E72-m is szebbet csinál.
Ráadásul az élesség valahogy mindig elcsúszik egy minimálisat.
A témaválasztás itt sem nyerő. Ilyen szobor minden egyes faluban van, mindenki látta már az összes perspektívából, egyszerűen továbblépnek rajta az emberek.500D árán már egész jó bringa kapható.
-
Dale
aktív tag
válasz
filózoli #33701 üzenetére
Csak úgy lesz jó az ember ha fényképez, de nem kell mindent megmutatni.
Ha elfogadsz egy jótanácsot, mint amolyan ökölszabályt...
1. Nézegess képeket a flickr.com -on, általában szép képeket töltenek fel az emberek, főleg ha az Explore oldalról indulsz ki. Ez segít majd, ha látsz valami olyat ami megvan a te környezetedben is, próbáld reprodukálni. Nem kell semmi extra, legyen ez egy ellenfényes levél a fán vagy mittudomén, ha már úgyis mindig a kertben jársz.
2. Olyan képeket tölts fel ide, amit adott esetben nem sajnálnál pénzért kinyomtatni és bekereteztetni, aztán kitenni a falra otthon. Akkor már nagyon fura ízlésednek kell lennie hogy az ne tetsszen legalább pár embernek. Én mindig próbálom ehhez tartani magam.
Mert jelenleg csak "Kimentem a kertbe és megnyomtam a gombot, kattant is!" típusú szösszeneteket tolsz fel ide, amit persze át lehet ugrani ha valakit nem érdekel, de mégiscsak zavaró... Esetleg amíg csak ilyen gép tesztekre futja, látogasd a következő topicot: Amatőr fotósok digitális fényképei
-
nesa
veterán
válasz
filózoli #33701 üzenetére
Ez borzaszto hiaba 500D eleg kompaktos minoseguek, a kepek helye itt van,olvass ,nezd meg masok kepet.
-
válasz
filózoli #33663 üzenetére
Azt írod ez az első digitális géped... de ezelőtt meg EOS 300-ad volt. Az akkor mi?
Téma dolog: rosszul fogalmaztam, bocs. Nem az, hogy nincs téma a képeiden, csak nem vehető ki, hogy mi az amire figyelni kellene, mi az ami kiemelkedik egy képen. Lehet egy kép összetettebb, de a képeid kuszák, zavarosak.
Minden esetre én is azt javaslom, hogy olvass el 1-2 könyvet témaválasztás témában, vagy csak olvass utána a neten.
Ezután pedig a gép beállítási lehetőségeit próbált megtanulni. A géped igazán jó, de saját magától nem fog jó képet készíteni.
Remélem nem veszed sértésnek amit írtam, mert nem az akart lenni. -
runner 125
nagyúr
-
máyköl
veterán
válasz
filózoli #33663 üzenetére
Van téma nyilván mindegyik képeden, nem egy nagy feketeség egyik sem, csak unalmasak a témák. Keress valami érdekesebb témát. Virágok - alulról, felülről, oldalról, stb. Hangulatfotók - pl. őszi utcák , tájfotók, csigákat is lehet fotózni eső után, bogarakat, stb.
Egy fa nem igazán mond semmit. Nézz sokat profi fotósok képeit, és majd kialakul idővel úgyis, hogy mi is az igazán neked való téma.
Alakulni fog ez, nem 5 nap alatt lesz profi fotós az ember! Sok fotós könyvet olvass el, és nézz sok magas színvonalú fotót! -
válasz
filózoli #33650 üzenetére
Nincs téma egyik képeden sem. Szerintem olvass el 1-2 könyvet ebben a témában, nekem pl. sokat segített.
Azután pedig próbálj valamit kezdeni a képek minőségével, mert ez így nem lesz jó.A géped nem rossz, sokkal több van egy Canon 500D-ben... Első lépésként pl próbáld meg az ISO lejjebb vinni. Ezen a emlékműs/virágos képen is ISO500... nem kell az ide, rekeszen is állíthatnál.
De egy kérdés, használtál már előtt is dslr gépet, vagy ez az első? -
Frigetrus
aktív tag
-
válasz
filózoli #33617 üzenetére
Fölösleges 15 megapixeles képeket feltölteni, senki nem kíváncsi a képekre ekkora méretben (hacsak nem pixelpeeper valaki). A legjobb az, ha átméretezed őket, legfeljebb képernyőnyi méretre, de az 1024 pixeles legnagyobb oldalhosszúság bőven elég az internetre.
Infranview nevezetű programmal átméretezheted a képeket a megfelelő méretre, aztán már menni fog a feltöltés is.
Aktív témák
- Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 DI II VC objektív Canon fényképezőgépekhez
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 777 vagy 3800 expoval)
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest