- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
filózoli
senior tag
válasz
runner 125 #45922 üzenetére
Ha annyira érdekel, olvashatsz még egy rakás pozitív véleményt a képről. Amúgy meg azért idéztem, mert nem akartam magamat dicsérgetni. Látom, itt ez utóbbi sem divat.
-
filózoli
senior tag
Csak idéznék egy értékelést a Fotózz.hu-ról: "Megfog a képben, a szépen hajló ág, amin a pici madárka ül
Igazán jónak tartom, hogy nem vágtad szűkre, így meghagyod a teret és látszik, hogy ez nem valami nagy fenevad, nem egy súlyos makrózott kinagyított valami, hanem csak egy kismadár. A háttérben a telített változatos zöld hangulatot ad a képnek és még unalmasnak sem mondható, a jobbról belógó homályos fenyőágnak köszönhetően. A madárka sziluettje finoman, szépen előtűnik, nekem ez a kép példa értékű
"
Ami a második kérdésedet illeti, nem követem itt az eseményeket, sorry.
-
filózoli
senior tag
válasz
runner 125 #45910 üzenetére
Jó a memóriád! Ha a fotózáshoz is ennyire értenél, több pozitívumot is észrevettél volna a képemen. Amúgy igenis az a véleményem, hogy kevés a jó kép ebben a topikban. Na és túlságosan technokraták is vagytok.
-
filózoli
senior tag
[ Módosította: philoxenia ]
-
filózoli
senior tag
Na, még egy utolsó verzió:
(Amúgy ha ti ügyesebbek vagytok, lehet próbálkozni. A múltkor Ndruu, a modi is PS-elte az egyik madaras képem hátterét...)- Bocs, de kijavítottam a nevem.
[ Módosította: Ndruu ]
-
filózoli
senior tag
válasz
Real_Necro #44125 üzenetére
-
-
filózoli
senior tag
válasz
zolka78 #43983 üzenetére
Nem kell segget nyalni. Ha jó a dumád, az esetek többségében elfogadják a kritikádat akkor is, ha lepontozod az illető képét. Én legalábbis ezt tapasztaltam.
cOxeR (#43984): Vannak ott nagyon jó fotósok is, nem csak kezdők. (Tőlük kaphatsz építő kritikát.) Mint ahogy a fotorace-en is. Bár ez utóbbi már egy kihalt oldal.
[ Módosította: Ndruu ]
-
filózoli
senior tag
Azon kívül, hogy rossz a "minőség", nem mondtatok mást. Ez pedig így kissé homályos.
zolka78 (#43972): Az elején tényleg szarok voltak a képeim, de sokat fejlődtem. Kár, hogy így beskatulyáztatok.
cOxeR (#43971): Na ezzel baromira nem értek egyet. Eszméletlen jó fotók és fotósok vannak a Fotózz.hu-n.
Ezzel a kijelentéseddel csak magadat minősítetted szvsz.[ Módosította: Ndruu ]
-
filózoli
senior tag
Bocsesz, de innen elvileg ki vagyok tiltva... Amúgy szvsz a pártatlan véleményre a Fotózz.hu-n legalább jelent némi garanciát, hogy ott nem látod ki csinálta a képet, illetve a többi véleményt, amíg le nem osztályoztad.
Igazából nem is akartam most vitát nyitni. Elégedett vagyok a Fotózz.hu színvonalával amúgy is. -
filózoli
senior tag
Akkor is leszólnátok ezt a képet, ha nem utálnátok engem?
-
-
filózoli
senior tag
Ha visszaolvasod a hsz-eket, rájössz, hogy most nem írtál igazat. Igenis igyekszem korrekt módon fogadni a kritikát. Viszont ha hülyeségnek tartom, akkor azt sem rejtem véka alá.
Amúgy nyugodt lehetsz, fog ez a kép még pozitív kritikákat kapni. Amúgy pedig ismerem az illető képeit, és tudom, hogy ért a dologhoz. Ez egyébként az FR moderátorainak véleménye is, különben kevesebbet dobott volna a minősítése az átlagomon. -
filózoli
senior tag
válasz
Karima #40048 üzenetére
Mondjuk Coxer és Májköl szerint jók az utóbb belinkelt képeim. Szerintem ők jobban értenek hozzá, mint te. Egyébként ami a kritika elutasítását illeti, pont ezt tapasztaltam legutóbb, Sucuka esetében. (És már a múltkor is. Egyszer meg Májköl támadott le, hogy hogyan merek itt mesterműveket leszólni...) Szóval elhiszem, hogy szórakoztat a hozzád hasonlókat ez a falkaüldözés, de engem nem hat meg. Sőt, azt mondom, kicsit magatokba nézhetnétek.
-
-
filózoli
senior tag
-
filózoli
senior tag
Tudom, hogy fújogni fogtok, de "tökéletes" minősítést kaptam rá a Fotorace-en...
A háttér szerintem kifejezetten eredeti, és életlennek sem mondanám. Lehet, hogy Fizik barátunk dioptriájával van a gond? -
filózoli
senior tag
Köszi mindenkinek a véleményeket.
Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sorozatok
- Gyúrósok ide!
- Apple MacBook
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest