Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz
Shkiz0
üzenetére
Szerintem nem vészes a szék, más arénában sincsenek jobbak, sőt...
Árakat szerintem a hely határozza meg, szóval ha másra idejössz, akkor is ennyi, attól függetlenül, hogy Hans Zimmer van, vagy Pamkutya.Én a lépcsőre "szorultam" (különösebben nem zavart mondjuk), mellettem volt 1 üres hely, de a csávó foglalta valakinek. Na az a valaki második mapra se jött meg, de a másik irányban mellettünk a spirit drukkerek leléptek a meccs után, így elfértünk. Jegyet egyszer se csekkolták nálunk.
-
.LnB
titán
válasz
Shkiz0
üzenetére
Szombat-Vasárnap sem fogják nézni, mert az agyrém lenne. Mire kivárod a sort a WC-n és a büfében, még ha a lelátóra bemenet is ki kellene, az élhetetlen lenne.
Csak ugye amit te is írsz, hogy variálni nem fogtok tudni, mert tele lesz a hely.
Az viszont elképesztő, hogy mennyire kevés a Magyar. De ilyen extrémen, szinte nem is hallasz magyar szót.
-
szebe
addikt
válasz
Shkiz0
üzenetére
Arra jó, hogy ne halj éhen. Pizza 4 ezer (de nem a belvárosi nápolyi 4 ezres kategória
) , üccsi drága, repohárral főleg. Első repoharas blokkot rakd el, akkor visszafizetik, egyébként csak tokent kapsz.Spirit - Falcons jó meccs volt elsőnek, sajnos a mongolz elfelejtett megjelenni, így a második meccs elég egyoldalúra sikeredett.
Standok vannak, de ahogy ahogy .LnB is írja, meccsek között mindenki megrohamozza őket, szóval felejtős. Lehet sorbanállni a büfében olyankor

-
-
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Shkiz0
üzenetére
Mid round call nincs kb, ez kijött mind nuke T mind pedig inferno T oldalon. kedvencem amin ment a levesbe az egész, inferno apartment hármas stack füstböl ki - az is lett a vége.
Szerintem annyira mélyen a fejükben van hogy nem tudnak nyerni hogy amikor nyerhetnènek sem nyernek -
.LnB
titán
válasz
Shkiz0
üzenetére
Én szerintem nem számítok, de ugye Júniusban nyitottam két kést. goccer mondta, hogy tartsam meg, de én már akkor is féltem az egésztől. Sőt! Azt se hittem el, hogy tényleg annyiért tudom eladni, amennyiért láttam az oldalakon. De akkor kerestem több mint félmillió huf-ot. Szóval elégedett vagyok.
És mivel én régi vágású player vagyok, egyáltalán nem hatnak meg a skinek. Egy hülyeségnek tartom az egész skin piacot is. Számomra egyik sem ér semmit. De persze, mindemellett, hetente azért várom, hátha nyitok valamit, és ismét el tudom adni.
-
-
-
bepken
veterán
válasz
Shkiz0
üzenetére
csgo időkben rendszeresen kaptam ilyen értesítést, de cs2 óta egyszer sem.... ettől függetlenül a tök egyértelműeket továbbra is jelenteni szoktam (akár csapattársat is) - mondjuk a csalóknál továbbra is sokkal jobban zavarnak azok a játékosok, akik egyetlen körre se veszik komolyan a játékot vagy akadályozzák is azt.
nagyon remélem, hogy tényleg igaz a pletyka és részletesebben lehet majd jelentgetni (pl griefing kategórián belül mi volt a probléma a kollégával), mert így idővel talán ezek a játékosok is max egymással fognak tudni bohóckodni.
továbbra is csak egy szaros silver vagyok, az is maradok....de ha már MM, akkor a tőlem telhetőt megteszem....vagy legalább ha aznap nagyon nem megy, akkor nem indítok újabb meccskeresést.
-
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Shkiz0
üzenetére
Már a CS:GO is inkonzisztens volt, egyik nap mindent beadott, másik nap semmit, de olyan szinten, hogy mondjuk egyszerre láttuk meg egymást az ellennel, kapásból lövök felé párat, beadja a fejest, máskor teleszórom (érzésre 8 testlövés), erre kiírja, hogy mondjuk "46 in 2". És ez egy meccsen belül végig ilyen. A másik kedve dolga az, hogy ha le akar pontozni, akkor soloban bedob alacsonyabb rangú full premade-ek ellen, akik úgy játszanak, mintha valami S-Tier döntőt néznék. Tökéletes smoke-ok, tökéletes flashek, a legjobban időzítve. És a következő meccsen, meg az azutánin is ugyanez

-
bepken
veterán
válasz
Shkiz0
üzenetére
nyilván legtöbben Spiritet tették meg, de amúgy én azért valahol sejtettem, hogy rögtön első major-ön túl szép lett volna az, hogy az öreg donk mindenkit a földbe döngöl. szemtelenül fiatal és kétségtelenül tehetséges. simán el tudom képzelni, hogy legközelebb összejön neki

az most más kérdés, hogy egy felspannolt FAZE ellen hogyan fog boldogulni a MOUZ? a hltv statok alapján úgy látom, nekik a FAZE a "mumus"....
-
válasz
Shkiz0
üzenetére
Ezért kellene őket buktatni ott ahol csak lehet és úgy ahogy csak lehet, ez 2023-ban már lófaszt sem ér ,hogy kitiltom a fiókod.
Az is kellene ,hogy akkor telefonszám hitelesítés, egy fiók lehet egy telszámon, enélkül ne lehessen játszani, plusz további kritériumon, kötelező szintet jóval megemelni, stb lenne itt még pár dolog amivel jobb lehetne. TPM 2.0 sem lenne hátrány, az megintcsak csavarna egyet rajta
-
válasz
Shkiz0
üzenetére
De jelenleg nincs semmi, csak és kizárólag a fiók ban, fogja józsi és csinál egy másik fiókot, viszont a MAC cím / HWID banolás esetén már többet kell dolgozni, ott már mókolni kell a biosban is és komoly kompromisszumokat kell kötni a windowsal is ,hogy működjön, és ha csak 20% csaló gondolná ,hogy ennyit már nem ér meg neki akkor annyival is jobb lenne.
De persze egyszerűbb ráfogni ,hogy oké ne csináljunk semmit mert majd úgyis megkerülik, ez olyan mintha minek iszol úgyis megszomjazol

-
wjbhbdux
veterán
válasz
Shkiz0
üzenetére
Az alapvetően irreális túljutalmazás volt, hogy egy solo játékos global lehetett a GO-ban.
Az új rendszer arra van tervezve, hogy megmutassa ki az aki alkalmas prónak lenni, aki meg képtelen, nem akar, nincsen neki, stb csapatban játszani lent kell hogy maradjon, amíg nem változtat ezen. Ez egy szándékos terelés az irányba hogy még több tehetséget termeljen ki a játék külső segítség nélkül is, mert az nem mehet vég nélkül, hogy egy apuka generáció lanozik és fogy a nézőszám, hanem kell az utánpótlás. -
Lacccca87
addikt
válasz
Shkiz0
üzenetére
Azt egyébként én is észrevettem hogy rengeteg a ne mkommunikáló player. És nem csak ő nem beszél hogy mi a helyzet, de kb mintha nem is hallana.
Ezekre példa:
- Infernon CT oldalon vagyunk 1 T maradt aki B lerakón volt, tudom mert ott lőtte le az egyik csappatársat. Ment is az info hogy ott van de a mi maradék 2 CT-k meg középen mászkál és nagy tudálékosan keresi az ellent minden sarok ellenőrzésével, aztán mikor lekerült a bomba akkor sem indulnak ám egyből el akkor is jól szétnéznek hogy biztos nincs e ott valami enemy.... -
goccer
aktív tag
válasz
Shkiz0
üzenetére
Ezek alapján el tudom képzelni, hogy direkt feljebb húzták a rangokat. Nekem is a friend listámon több olyan van aki fele akkora elo-t kapott mint a betában. Nekem még nincs meg a 10 win de kíváncsi vagyok.
Valószínűleg azzal számolnak, hogy akkor többet grindolnak az emberek így, mintha mindenki visszakapná egyből a normál rangját...
-
gyurkikrisz
őstag
-
lemusz
addikt
válasz
Shkiz0
üzenetére
A DPC latency csak egy dolog, van ott sok más amik jobban befolyásolni tudják az egér érzékenységet, az input lagot. + Számomra nem tiszta hogy ez nem-e csak az audio késleltetésben játszik-e közre, van-e egyáltalán bármi köze a mouse response-ra... mindenesetre akármibe is számít bele, a 300 feletti értékek nagyon nem jók, a kiugró értékek pedig mikrolaggként is vissza köszönhetnek a játékban. + Win10-en valami bug van, mindenkinek fix 1000-et mutat, nálad nem az van véletlen?
-
válasz
Shkiz0
üzenetére
Azóta se lett jobb a helyzet

Meccs kimenetele | Eredmény | Ölés-assist-halál | helyezés | MVP |
Win 4-16 18-3-10 3 4
Win 16-7 12-3-18 5 3
Loose 13-16 18-4-21 3 1
Win 8-16 20-1-16 3 7Mondjuk már annak is örülök, hogy így egyedül, vagy max 1 baráttal, ennyi sok nyerő összejön, mert legutóbb babérból nova 4-ig sikerült lebukni magam, a tryhard miatt rövid időn belül, mert egyszerűen agyfasz néha milyen bánat geci emberekkel dob össze a renccer'

-
ReFleXx
addikt
válasz
Shkiz0
üzenetére
nope, ami a fenti kepen van az a Base Optical Mouse lehet (ami nem is volt annyira jo jatekra), aminek oldalt is voltak gombjai amire gondolsz meg az Intelimouse Optical volt,
+ volt a 3 gombos WheelMouse optical is.(#64048) szebe kokanyolassal lehet javitani a görgö klikkfeeljen ha mar kikopott es pörög.
-
PeL
addikt
válasz
Shkiz0
üzenetére

Nekem ez a fajta egerem volt/van, én is 2006-ban vettem 2500-3000 forint körül. A mai napig kifogástalanul működik, annyi a baja hogy a talpa teljesen elkopott de annyira hogy már a műanyag burkolat is elkezdett felkopni az alján, a görgője már teljesen elkopott (nem érezni a kis "kattanós ellenállást" egyáltalán). Anno vagy 1500-2000 óra CS:S ment vele, eleinte még elég szar volt vele játszani amiatt hogy ha a kelleténél nagyobbat húztam vele akkor random irányba rántott
Meg időnként random magától is csinálta ezt az ugrást, de meccsenként tán 1x max kb. Mióta nyugdíjaztam és váltotta a G400-asom 3 éve, azóta faterom nyúzza Age of Empires III-ban. A mikrokapcsolóinak semmi baja a mai napig 
-
PeL
addikt
válasz
Shkiz0
üzenetére
Nekem is van ismerősöm aki kala - babér kala szinten nem tudott tovább lépni mert mindig 1-2 ismerősével ment mm-ezni akik abszolút nem vették komolyan a játékot és folyton felbaszta magát, már volt hogy le akarta törölni a játékot. Mi nem akartuk elhozni játszani LE - LEM szintre mert úgy gondoltuk hogy nem tudja úgysem meglőni és csak szenvedne meg még jobban elvenné a kedvét a játéktól ha ő is olyanokat fejeseket kapna mint mi
Aztán eltelt pár hét, már nagyon akart jönni velünk mert mondogatta hogy akikkel játszik csak visszahúzzák stb, mondom legyen akkor. Elkezdett velünk játszani, azóta már ő is LE szinten van és bár vannak hibái de lényegesen sokat fejlődött a játéka. Azt hallani kellett volna hogy örült mikor elérte a sheriff csillag szintet.
Sheriff - LE szintet már meglövi ő is ha jó formában van.(#63937) AllTheBest Azon a szinten nem fogsz annyi kamu playert látni mint ami LE - LEM környékén van. Szerintem a legtöbb csaló itt bukik le kb mire átmegy a noobszűrőn, ezért itt van a legtöbb. És mostanában úgy vettük észre Dust2-n különösen sok van belőlük, nem tudom miért kedvelik ennyire a csalók ezt a mapot mikor a többi mapon is ugyanúgy lehet WH-zni gondolom.
-
lemusz
addikt
válasz
Shkiz0
üzenetére
Én nagyon szeretek elmenni kisebb ismerősökkel. De sokszor tapasztaltam, hogy nem tetszik nekik amikor azt mondom, hogy átlépek kisaccra, ami sokszor még így is nagyobb akár 4-5 szinttel is, mint az ő main accjuk. Olyan beképzeléseik vannak, hogy én azon funolni fogok, nem veszem majd komolyan stb. Pedig már az egyik kisaccomon is jó ideje prime van és ha kérik azzal megyek, még akkor is ha már a heti dropp ki lett szedve belőle a nonprimeosból pedig még nem, így nekem azzal jobban megérné foglalkoznom... Hidd el Xero-nak is igaza van, nekem se volt kb csak rossz tapasztalatom abból, amikor kezdetben még elmentem főaccal kicsikkel. Egyrészt stresszes volt nekem is a teljesítménykényszer miatt, másrészt a csapattársak is irreális dolgokat vártak el, mondván "a globál majd lehozza", harmadrészt volvo is rájött hogy a legmagasab rangúhoz kell igazítani a csapatokat, így megesett az is nem egyszer hogy egyedüli globálként serifekkel elmenve 4-5 globált kaptunk az ellenbe. Valaki posztolta is ide annak idején vagy 2 éve amikor elkezdett a rendszer így működni és már nem egyensúlyozta ki a rangokat mint korábban, hogy 'lemusz trying to boost failed'
stb... -
vzsryl
nagyúr
válasz
Shkiz0
üzenetére
"Azt viszont én személy szerint leszartam mindig, és undorító dolognak tartottam, hogy valaki azért nem megy játszani másokkal, vagy akár barátokkal mert azoknak kisebb a rang, és félti a sajátját."
Én nagyon megválogatom a barátaimat, steamen is, de mégis szinte csak olyanok vannak a listán, akiknek sajnos ilyen mértékben számít a rang. Eddig Irén-Icuson kívül egyetlen olyan magasabb rangú ismerősöm se volt, aki bármikor leáll játszani gyengébbekkel, és ez a tény borzasztóan elszomorít. Irénke, "dobom a peace-t neked!"
Emiatt már szinte csak egyedül vagy 70-80%-ban egyik régi jó barátommal toljuk csak az MM-et. Csak így lehet felhőtlenül szórakozni, közben panír' módjára toxicba' oltani az ellenfeleket.
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
Shkiz0
üzenetére
Érdekes, hogy pont egy streamer élő adásában sikerül kinyitni.. Megnéznék egy stat-ot, megugrott-e a ládanyitások száma a videó után / közben.
A major közbeni cobble dropnak csak egy töredéke került fel piacra egyenlőre, nyilván egy részét raktározzák, de a nyitási esély az eddig előkerült darabok számát nézve így is elég sovány.
Mindenesetre mivel a láda ajándék, és pénzbe nem kerül, így én kinyitottam volna, ha kapok... -
ReFleXx
addikt
válasz
Shkiz0
üzenetére
az a hp 2530p is jo, dobsz ra 1 ubuntut + srcds-t
-
ReFleXx
addikt
válasz
Shkiz0
üzenetére
1 giga is eleg boven, nincs ennek olyan nagy igenye.
en egyebkent egy linuxot tennek arra a gepre, meg grafik felulet sem kell hozza, vannak jo leirasok
es ugy tenyleg 0 gepeigenye van.1mag 1 gb rammal vigan elment nekem 128 tickes server, ugy hogy meg mas is volt mellette.
sőt mondok jobbat , futattam t61-s thinkpaden is servert, asszem 2gb rammal, valami core2 procival.
ha van egy ilyen oreg laptop az is boven megteszi. -
lemusz
addikt
válasz
Shkiz0
üzenetére
Belefért volna, főleg hogy vasárnapi 4 óra náluk délelőtt 11-nek felel meg, szóval nemigazán lesz tele a csarnok vagy ha lesznek is sokan nem lesz meg az a hangulat, mint mondjuk ami most a VP meccsén volt. Ennek ellenére sose volt még 3. helyért meccs majoron, úgy látszik nem most fogják bevezetni, pedig éppen bevezethették volna ezt is a nehezített pickem és az 1 hetes verseny időtartam mellett.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

) , üccsi drága, repohárral főleg. Első repoharas blokkot rakd el, akkor visszafizetik, egyébként csak tokent kapsz.
Remélem előbb vagy utóbb tesznek valamit azért hogy javuljon a játék élvezhetősége.🤞

LendvaiFeri1