- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
tescodr
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #68039 üzenetére
Szerintem A-hosszú és a pit közti rész.
-
htc07
addikt
válasz
gyurkikrisz #67729 üzenetére
ja, az fnatic is visszahozta a 12-3-at anno az LDLC ellen, a szokásos fnatic mentalitással
[link]
-
topjoyy
tag
válasz
gyurkikrisz #67689 üzenetére
Kp-val itt nem lehet fizetni.
-
skL86
tag
válasz
gyurkikrisz #67643 üzenetére
Gyakorlatilag mindenkit, aki kicsit is belövi, reportolnak..és mivel mindenkinek vannak jó szériái, a legtöbb játékos már járt ow-n...szerintem kb. ennyi.
Egyszerűen, aki túl sokat reportol indokolatlanul, annak elvenném a report lehetőségét, vagy demó nézéshez kötném. -
RexpecT
addikt
válasz
gyurkikrisz #67629 üzenetére
Igen a legutolsó major kvalin alulteljesített, de az azt megelezőn kb. miatta jutottak ki. Akkor Thorin még agyba főbe dícsérte.
Megnéztem tegnap mindhárom meccsüket, overpasson nem ment neki annyira az LDLC ellen, viszont a EnVy és a SpaceSoldiers ellen már szépen lőtte a frageket.
Viszonylag kevés olyan player van aki szinte állandóan tud egy jó/kiemelkedő szintet hozni. -
skL86
tag
válasz
gyurkikrisz #67629 üzenetére
Mi ebben a lol, Deadfox csak a HR-ben kezdett el komolyan wpzni, de woxic vszeg jobb abban a szerepkörben, szerintem jobban fekszik Deadfoxnak a support. DF nyugodt, pozitív, megbízható srác, a skill mellett ez is komoly tényező abban, hogy ott a helye.
-
GabN73
addikt
válasz
gyurkikrisz #67535 üzenetére
Tényleg így lett.. seized helyére vittem volna angiet
-
válasz
gyurkikrisz #67524 üzenetére
Dual Beretta + smoke
-
Franklin
addikt
válasz
gyurkikrisz #67457 üzenetére
Simple és Coldzera lövései inkább mákok voltak, ez meg egy tudatos és okos HE.
-
Redneck
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #67284 üzenetére
4790 és GTX 1060 mellett sincs 300 fps. Igaz ez nem K, tehát relatíve alacsony az órajel (3,8Ghz). Plusz én perverz módon 1680x1050 tolom és nem minimumon.
-
PeL
addikt
válasz
Fix 300-ra biztos hogy nem elég az i5 én is tanúsíthatom. Nekem Inferno-n van hogy 120-150-ig is visszaesik B lerakónál ha szét van füstölve. De igazából egyik mapon sincs meg a fix 300, inkább mapfüggően 180-200+
-
GODx
tag
válasz
Mivel utólag kiderült, hogy a PGL-es gépeken bizony elég sok erőforrást szívtak el a szoftverek, amik a játék és a TS mellett futottak, még az i7-ek mellé is kellett Xyp9x segítsége hogy a lehető legjobb legyen.
-
adise
őstag
válasz
gyurkikrisz #67179 üzenetére
ez már megint butaság, mivel itt olyan playerek játszottak akik kinn voltak a lanon és az ő matricájuk rajta volt. illetve előre be is volt jelentve hogy lesznek is droppok. Ellenben most.
-
po1son
addikt
válasz
gyurkikrisz #67168 üzenetére
A nagy csapatok, akiket általában 1 ember juttatott el a döntőbe (SK - coldzera, Liqud - Simple)?
Most sem változott semmi, Adren a mai nap volt csak másodhegedűs mou mögött, de amúgy mindenkire 25-30at lőtt maponként?
Mondjuk most nézem, hogy valami garázs lanon 2005ben összejött neki egy WCG 2. helyezés 1.6ba. -
lemusz
addikt
válasz
gyurkikrisz #67162 üzenetére
Inkább érdektelen a megfelelő szó rá szerintem, legalábbis az európaiak többségének. Brazilok lehetnek most felspannolódva meg a CIS régió, azon belül is inkább a messzi-messzi kazahsztán. Tudják egyáltalán normálisan nézni a döntőt, van olyan internet arrafelé? Próbálok valami fogódzkodót keresni mi alapján nézzem majd holnap a meccset, mi legyem az a támpont ami érdekességet adhat az egésznek. IMT-n a major előtti időszakokban is éreztem már sok meccsükön hogy indokolatlanul nagy underdogoknak voltak tekintve, pedig a skill az meg van nekik. Szerethető csapatnak tűnnek, de nem tudom nem-e csak a csapatkapitányuk steel miatt, aki olyan aranycuki-pofa volt a nyilatkozatoknál folyamatosan. Mikor csillogó szemmel örömtelien beszél olyan érzése van az embernek, hogy legszívesebben megsimizné a buksiját és azt mondani neki ügyes voltál kisfiam. Mert pl. ott van Heni a tipikus majomszabású fejével és folyamatos ordibálásaival, ami engem kifejezetten irritál. Nah mind1. Másik oldalon meg most mi van? Drukkoljak annak a kövér lusta Dóziának? Hallva hogy hogyan és mennyit készültek a majorra (kb semmit, azt a keveset is trollkodva) megkockáztatom meg se érdemlik a trófeát. Mintha Hosszú Katinka nem járna edzésre, felszedne 10 kilót, de a medencébe érkezve olyan szerencsésen jönnének ki a karcsapások, hogy besodorja első helyre a többi úszó keltette hullám. Korábbi majoroknál is emlékszem volt hogy major kezdetén ilyen 20-30 óra volt nekik 'az elmúlt két hét statisztikái' alapján. Röhej. A nevetségesen paraszt játékstílusuknak és mou awp skilljének köszönhetik csak hogy a döntőben vannak. Egyedül Zeusszal érezhetünk valamiféle kapcsolatot, akarhatjuk esetleg, hogy megnyerjen végre egy majort és ezzel oda dörgölhessen az ex-csapatársai orra alá. Ti hogy látjátok? (szavazás)
-
szebe
addikt
válasz
gyurkikrisz #67162 üzenetére
Már miért lenne a legrosszabb? Mindkét csapat komoly meccseket rakott le eddig a tornán, nem véletlenül jutottak döntőbe.
Őszintén szólva örülök is annak, hogy nem ugyanazokat a csapatokat kell nézegetni mindig a top4-ben/döntőben. -
shaddy1027
tag
válasz
gyurkikrisz #67014 üzenetére
-
gtamate2
veterán
válasz
gyurkikrisz #67014 üzenetére
Nyilván, de bizonyították videóval, sőt még ment róla a fight twitteren is, ahol legija nem érti mi ezzel a probléma
Nem túl etikus dolog és igen a Valve tehet róla, de a profi játékosok egy-egy hiba esetén segíteni szokták a Valve munkáját és szólnak nekik, hogy figyeljetek ez a hiba, javíthatnátok. A BIG megtalálta a hibát, de nem szólt, hanem kihasználta. Ugyan ez volt a helyzet a híres fnatic-os húzással a pixel walkolással Overpass-on, ott sem szólt az fnatic.
-
gtamate2
veterán
válasz
gyurkikrisz #67010 üzenetére
a faze és a mouz most megbeszélte, hogy nem fognak élni a "lehetőséggel" a meccs során. Teljesen korrekt így szerintem.
Nyilván ha tudja az ellen, hogy a BIG ellen számíthat ilyenekre, akkor úgy játszik, csak hogy senki sem tudta hogy ők így tolják. -
shaddy1027
tag
válasz
gyurkikrisz #67010 üzenetére
Nem tudom megvan-e a fnatic-os eset korábbról?
[link]
[link]És bizony ez is egy Major volt, szóval igen is legyen tiszta fairplay. Vagy akkor mi értelme az egésznek, egyik oldal mindent lát, a másik meg azt se tudja mi van. Persze mind a két csapat kihasználhatja, de basszus most komolyan?
Szerintem a megfelelő szakembernek nem hiszem, hogy nehezére esne két sorral többet beírni, vagy valamilyen megoldást találni rá.
"Kérjék meg a CS:GO deveket, hogy ugyan csinálják már meg egy éjszaka alatt az egészet?"
Már a kvalin előjött a hiba cache-en. Azóta megy a sunnyogás
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #66999 üzenetére
Jah láttam, de nem merem megadni oda a steam fiókom adatait...de gondolom nem lesz para
-
szebe
addikt
válasz
gyurkikrisz #66985 üzenetére
"nagyszerű, akkor shrood is 300 FPS-en játszhatja azt a 3 meccset, ameddig ki nem esnek"
1080p minden high-on
-
gtamate2
veterán
válasz
gyurkikrisz #66985 üzenetére
Amúgy tök jogos a kérésük szerintem, azért ez egy major, nem egy helyi szotyola lan. Nekünk nyilván elég egy i5, de egy major-ön kapják is meg a legjobb gépeket.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #66913 üzenetére
Ott 50$ a minimum.
-
szebe
addikt
válasz
gyurkikrisz #66859 üzenetére
Legfokepp az elmult egy evben.
-
po1son
addikt
válasz
gyurkikrisz #66849 üzenetére
Koszi, rókát használok, de majd megnézem.
Lemusz - 1000 éves idle/farm accountok, amikor még tf2 volt a csúcson, akkoriban csináltam őket és mentek egy idobe sandboxal. Cs:go-t akkor vettem rajuk, amikor még akciósan 1000 ft alatt volt egy cs:go gift, de az már kb 4 éve volt?!
-
expander
senior tag
válasz
gyurkikrisz #66849 üzenetére
en 1 chromeon belul tobb inkognitolappal csinaltam
-
GabN73
addikt
válasz
gyurkikrisz #66821 üzenetére
Szégyen.
Igazából volt már róla szó hogy lesz tagcsere, itt az ideje.
-
gtamate2
veterán
válasz
gyurkikrisz #66821 üzenetére
Ez a mai meccs nagyon gyenge volt :/
-
po1son
addikt
válasz
gyurkikrisz #66773 üzenetére
Hát ez bondik meccse volt, sok kulcsfontosságú kört hozott. A HR-nek ötlettelen kínlódás volt a T oldal, de azért hozzá kell tenni, hogy ez a jR gyerek elég durván tolja awp-vel.
-
lemusz
addikt
válasz
gyurkikrisz #66677 üzenetére
Ezek a dolgok annyit érnek, mint halottnak a csók. Emlékeim szerint Lounge azonnal megcsinálta, hogy legyen 18+-os rákérdezés és még mintha ID kártya scannelést is végrehajtatott volna, de ez a valve-t nem hatotta meg. Kár azt hinned, hogy ezektől lesz normális egy szerencsejáték oldal vagy hogy ezek önmagukban valve-baráttá tesznek egy ilyen oldalt.
-
Redneck
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #66677 üzenetére
Egyértelmű hogy legalább 18. Aki ilyesmi után érdeklődik mind elmúlt 18!
Van még egy ilyen műfaj de abba most ne menjünk bele...
Naponta több Hydra küldetést is megcsinálhatok? Eddig még egyet sem pörgettem, de mostmár ideje hozzáfognom.
-
Redneck
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #66286 üzenetére
Onnan tudtam hogy nem kamu hogy név szerint lett kiírva! 😆
AllTheBest: Ahogy észrevettem sokan mást tolnak mostanában.
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #66266 üzenetére
Egész pontosan ezt írja: vállalni kívánja, hogy a fentiek szerinti hálózatmenedzsment útján nem csökkenti a letöltési sebességet 2 Mbit/s alá. továbbá : A jelen pontban foglalt előírás nem érinti az ÁSZF Törzsszöveg 4.2. pontjában a hálózati torlódás megelőzése vagy hatásainak csökkentése iránti intézkedések alkalmazhatóságát.
A vállalni kívánja, és az között, hogy vállalja, van egy árnyalatnyi különbség.
Ha pedig problémád van, akkor az ügyfélszolgálattal tudsz beszélni, akik készségesen közlik, hogy a garantált le, és feltöltés a mobil internet sajátosságai miatt 0/0 . (az én csomagomról beszélek)
Egész durva levelezgetés, és telefonos panaszbejelentésen estem át az évek során, és mintha franchise rendszerben működnének, amit kecskeméten engedélyeznek, és jóváhagynak szerződéskötéssel, arról Törökbálinton fogalmuk sincs..Részemről ennyi erről a témáról, mobilnetet használok, nem csak CS-re, de egyedül a CS közben érzem hátrányban magam ezmiatt. (ettől független lehet vele játszani)
-
szebe
addikt
válasz
gyurkikrisz #66266 üzenetére
Az ITcafe-s hír topikjában van egy FB komment, link.
Nem tudom telefonról milyen pingeket lehet eléni, illetve mennyire tesz jót neki ha folyamatosan HotSpotként pörög.
Én maradnék a vezetékesnél, főleg játékra.Világosan leírják hogy ez a csomag kizárólag telefonkészülékben használható. De megint a szolgáltató lesz a g*ci, ha esetleg beállítják úgy, hogy stick-ről, mifi-ről ne menjen (lehet egyáltalán?), vagy ha mégis, és kiderül, akkor majd jól lekorlátozzák a júzert.
-
kretenallat
senior tag
válasz
gyurkikrisz #66205 üzenetére
szomorú, de talán motivációt jelenthet más csapatoknak, hogy dolgozzanak keményebben. (khm VP khm)
-
Arkennys
addikt
válasz
gyurkikrisz #65961 üzenetére
Persze, de ha már ezt hoztad fel, azt is nézd, ki mikor-mennyiszer mondja rá valakire, miegymás. Máris más a helyzet, mint nagy általánosságban "mindenki csalózik, jóhogy bejön belőle valamennyi valósnak"
-
kretenallat
senior tag
válasz
gyurkikrisz #65952 üzenetére
a cél az volt, hogy minél több konfigot összegyűjtsünk. amikor elkezded, nem nagyon tudod megmondani, hogy hány ember lesz hajlandó válaszolni. igyekeztem terjeszteni a hírét. minél több gépről van infó, annál több következtetést tudsz levonni. természetesen kis számú mintánk van, nagy a bizonytalanság, de talán abban segíthet valakinek, ha éppen azon gondolkodna, hogy kis büdzsével fejlesszen gépet, hogy az ő konfigjához képest hol helyezkedne el egy jobb procival. (teszem azt van egy 750ti-d meg egy i3ad, 4 gb ram) hova jutnál kb ha a 30k forintodat vgara költenéd, cpura, memóriára, vagy épp kombináltan két alkatrészre. természetesen nem kapsz fps pontos választ, de ha olyan kicsi lenne a különbség, akkor azért el lehet dönteni, hogy nem érdemes fejlesztésre költened.
sajnos csak utólag merült fel, hogy a beállítások bekérése helyett inkább meg kellett volna adni 1024x768 min és fullhd és valami magasabb, de fixált beállítások melletti futtatást. persze, nem vagyok biztos benne, hogy arra sikerült volna rávenni az embereket, hogy túrják szét a beállításaikat a kedvemért, lehet, hogy sikerült volna, passz.
amúgy a random pályán futtatás résszel nem igazán tudok egyetérteni, azzal, hogy nálad a szerver egy rakás változót kiszűrsz az egyenletből.
-
bbdzyx
senior tag
válasz
gyurkikrisz #65952 üzenetére
kivételesen igazad van.
-
gtamate2
veterán
válasz
gyurkikrisz #64804 üzenetére
Egyik szemem sír.. meg a másik is.
-
adise
őstag
válasz
gyurkikrisz #65868 üzenetére
no offense de ez megint egy troll komment vagy ilyen hülye vagy?
-
had423
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #65868 üzenetére
Majd ha minden platformon lesz legalább 2 banja, akkor elhiszem, hogy csalt.
De még csak kb félúton van, szóval nem értem minek bántja mindenki.
Van eddig 2 VAC, meg 1 faceit ban. Még hátra van ugyanennyi.
+repKései habiszti kór ütött be a fiúnál..
-
Mezcal
addikt
válasz
gyurkikrisz #65498 üzenetére
Tőled ezt bóknak veszem!
-
Mezcal
addikt
válasz
gyurkikrisz #65486 üzenetére
Konkrétan az avatarjára személyeskedtem, ezek szerint azt sem szabad.
-
GODx
tag
válasz
gyurkikrisz #65480 üzenetére
Úristen más nézetei vannak, a k***a anyuciját!44444
-
30z.Samu
titán
válasz
gyurkikrisz #65442 üzenetére
Én elismerem, hogy nem vagyok profi játékos, azt is belátom, ha elbénázok egy adott szituációt. Viszont azt is tisztán látom, hogy lövöm az ipsét rendesen rácélozva és nem akarja beadni a rendszer az Istennek se.
-
kretenallat
senior tag
válasz
gyurkikrisz #65403 üzenetére
Édes istenem, hogy hiányoznál nekem... bár tudnám milyen is az
Szerintem elég lenne az aláírásodat átírni arra, hogy "Nem lehet!" és akkor elég lenne üres hozzászólásokat beküldened.
Az, hogy jelen pillanatban a hwid könnyen cserélhető nem kellene, hogy azt jelentse, hogy a jövőben sem lehet megoldást találni a problémára. Jelen pillanatban az esport még mindig a durva fejlődés szakaszában van, de már milliárdos üzlet, amelynek a legitimitása erősen függ a csalásoktól. Igenis van benne annyi pénz, hogy érdemes foglalkozni a gamer piaccal, különösen, hogy általánosságban a gamerek hajlandóak magasabb összegeket fizetni, mint a FB böngésző urak és hölgyek.
A HWs kulcs pedig nem újdonság, MMOknál használták azonosításra, nem? Azt is egyszerűen megkerülöd? Valami hasonló: [link]
Az meg, hogy az MM jelen pillanatban nem a legjobb élményt nyújtja nem csak trolloknak, de csalóknak is köszönhető, amit nem feltétlenül akar mindenki megváltoztathatlanként elfogadni.
A véleményed pedig, hogy mit ér meg meg mit nem, nos, az a te véleményed. Ezt nem kell különösebben részletezni, legalábbis azoknak, akik megismerkedtek ebben a topikban a "munkásságoddal". Pozitivitást nyomokban sem tartalmaz.
-
30z.Samu
titán
válasz
gyurkikrisz #65315 üzenetére
És azt hogy tudom megcsinálni, hogy pl az MM ilyen szervert keressen?
-
RexpecT
addikt
válasz
gyurkikrisz #65211 üzenetére
+1
-
Redneck
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #65229 üzenetére
Nekem is a NiP jutott eszembe a múltkori válogatás kapcsán csak nem akartam betrollkodni. Most mégis megteszem. Azért ilyen "sz*rok", mert tisztán tolják! 😆
-
lemusz
addikt
válasz
gyurkikrisz #65200 üzenetére
Ezzel mit akarsz mondani? Nem vagyok egy nagy HR fan, ha erre próbáltál utalgatni. HLTV láttam meg egy ezzel foglalkozó topikot. De itt egy másik is, ez is elég fura.
-
lemusz
addikt
válasz
gyurkikrisz #65104 üzenetére
Kikérem magamnak, én sose csaltam!
-
válasz
gyurkikrisz #64902 üzenetére
Remélem az is érkezik ma éjjel 3 körül.
-
bager13
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #64902 üzenetére
Arra gondoltam igen. Akkor nincs operation? Küldetés és stb...?
-
bager13
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #64900 üzenetére
Belépő is van? Ezzel a mobilnettel nem tölti be.
-
ReFleXx
addikt
válasz
gyurkikrisz #64889 üzenetére
"awp továbbra is egylövés"
kivéve amikor az ugro embert lávon lövöd es jön a 8x in 1
előfordul sajna, szal nem mindig 1 hit az awp... -
dugo_
veterán
válasz
gyurkikrisz #64804 üzenetére
:SAD:SAD:SAD:SA
SA
SA
SA:SAD:SADD:SASAD
SA
Tudod kiket kényszerítenek rá az anticheatre? Akiket folyamatosan reportolnak meccs végén csalásért.
-
Redneck
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #64767 üzenetére
Pont ezért kérdeztem, mert mostanában eltérő véleményeket láttam ezügyben. Threads 4 sem kell csak multivore On és kész?
-
IreN!CuS
addikt
válasz
gyurkikrisz #64632 üzenetére
Ezzel most segíteni szerettél volna neki vagy csak szimplán még idegesebbé tenni ?
-
gtamate2
veterán
válasz
gyurkikrisz #64604 üzenetére
Maradhat, nem kell aggódni.
-
lemusz
addikt
válasz
gyurkikrisz #64604 üzenetére
Szerintem nem az, meg nem is minden hónapban felmerülő téma lesz ez. De hogy ne legyek off, nézd meg ezt a vidit is (CS:GO-ról van benne szó!): [link]
-
szebe
addikt
válasz
gyurkikrisz #64589 üzenetére
Az invite így jogos, erre nem is figyeltem.
A tiebreakert viszont továbbra is faszságnak tartom, a RR csoportkör erről szól. Bár ha már itt tartunk, akkor a NiP-Astralis meg lehetett volna X, aztán játszottak vagy 4 hosszabbítást.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
gyurkikrisz #64561 üzenetére
Tök fasza oldal, most nekem is jól jött
-
Cr00py
senior tag
válasz
gyurkikrisz #64016 üzenetére
Traki?
-
Årpi
őstag
válasz
gyurkikrisz #63955 üzenetére
Haha,nt,csak kicsit félre ment mert én is programozom
Illetve nyilván sarkítottam abban a hozzászólásomban is,de ez az egy év szünet a 2 OP között röhej.
Sn0w+Lemusz:
Túloztam kicsit (nagyon?) ,csak elég soknak tartom az egy év szünetet.
-
had423
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #63736 üzenetére
Ki lesz ő hajítva egy rövid időn belül szerintem. Csak húzzák a dolgot.
El tudom képzelni milyen személyisége lehet annak az embernek. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
gyurkikrisz #63511 üzenetére
Lesz Dust2 rework?
Mondtak már valamit vele kapcsolatban, vagy csak hogy tervben van? Vagy esetleg még azt sem?
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
gyurkikrisz #63464 üzenetére
Ennyi
-
rumos XIII
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #63293 üzenetére
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
gyurkikrisz #63293 üzenetére
Probalt tolni egy k0nfigot
szerk: nagy nehezen csak lehozta vp.Lehet pashanak nem bocsajtottak volna meg egy konnyen ha bukjak a kort: D
-
Vanir
veterán
válasz
gyurkikrisz #63239 üzenetére
-
dugo_
veterán
válasz
gyurkikrisz #63239 üzenetére
Nap kommentje.
-
szebe
addikt
válasz
gyurkikrisz #63186 üzenetére
Tudom nem nekem szól a kérdés, de azért válaszolnék a szemszögemből.
Engem azért zavar, mert utána jönnek a kommentek, hogy "jaaaaj, csicska navi/xyz kikapott, elvitte az arany pickemem"
Ahogy az ment a lounge fénykorában is... -
strynox
tag
válasz
gyurkikrisz #62395 üzenetére
Ma várható mix?
-
had423
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #62376 üzenetére
Naja azok a negatív emberek...
-
ReFleXx
addikt
válasz
gyurkikrisz #62123 üzenetére
az ki van csukva, isten en vagyok
de legyszives idezd mar be hogy hol isteneztem a deadfoxot legyszives, ha mar igy megemlitetted? -
I Am^^
tag
válasz
gyurkikrisz #62114 üzenetére
Fú gyerik. Csodálom, hogy téged nem küldtek még pihenőre. Ezek a hozzászólások meg negatívkodás...
Remélem mixre nem akarsz jönni. -
Lmh
őstag
válasz
gyurkikrisz #61853 üzenetére
Jah hát én se látom az óriási profitkiesést, de gondoltam hátha valaki itt megmondja a frankót ami nekem nem esik le.
Hátakkómeg minek lenne 128tick? Csak hogy kedvünkre tegyenek? Kétlem...
Én 32 ticket szeretnék amúgy. sokkal kevésbé égek ki amikor nem adja, mint amikor úgy kapom, hogy kopp-nyekk xDLassan jó lenne tudni, h lesz-e este normál mm rendszer, mert el kell döntenem, hogy meló után könyvtárba megyek orosz realistákat olvasni vagy haza orosz hekkereken rage-elni
Nem tudom melyik kimenetelnek szurkoljak.
aláírásodra: Kína
-
válasz
gyurkikrisz #61830 üzenetére
Az csak kedd vagy csütörtök hajnalonként érkezett idáig, bár már nem bánnám ha újítanának most egy vasárnappal
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
gyurkikrisz #61795 üzenetére
Ytri is sry xtro amufy o silver 3
-
adise
őstag
válasz
gyurkikrisz #61525 üzenetére
Nyilván egy játék updatelése miatt áll a steam ugye?
-
Redneck
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #61525 üzenetére
Biztos?
Amúgy honnan ez a fantáziálgatás erről az engine cseréről? Nem bánnám ha javítanának a játék futásán, de nem úgy néz ki hogy a Valve ilyenekről ábrándozna.
Mikor a játékban lehet "körömlakkot" is eladni sok pénzért, és az emberek veszik is...szebe:
Kb.
-
Xero
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #61443 üzenetére
Az a fejhallgató 5e Ft-t sem ér, tehát elég pocsék ajánlat. Trágya termék. Pont.
(#61450) Tewe013: Kettesen volt, hogy 40 fölött pörgött dmg-lem-ekre is aztán mégsem jött ow. Simán csalt ismét. Szánalom az n-edik hatványon és pont.
OFF OFF: Amúgy így, hogy alig indítottam el a játékot az utóbbi időben, esküszöm kiegyensúlyozottabb lettem.
-
lemusz
addikt
válasz
gyurkikrisz #61443 üzenetére
Ez a sok utálat haver előbb utóbb a szívedre fog menni azt elvisz a mentő...
-
expander
senior tag
válasz
gyurkikrisz #61417 üzenetére
FC Kobenhavn
-
Vismajor01
addikt
válasz
gyurkikrisz #61347 üzenetére
-
Franklin
addikt
válasz
gyurkikrisz #61249 üzenetére
Huhh, ez tényleg durva meccs volt, szépeket lőtt a Deadfox, szép volt az 1v2 clutch is.
De szép volt a Forest-féle double kill is awp-vel, tuti benne lesz pár videóban
-
szebe
addikt
válasz
gyurkikrisz #61243 üzenetére
Mondjuk kezdhetted volna kapásból ezzel, és akkor megkímélsz minket is, és magadat is némi flame-től.
-
gtamate2
veterán
válasz
gyurkikrisz #61241 üzenetére
Amúgy tényleg elég gyerekes hogy mindig magányosan reflektálsz lemusz hsz.-eire úgy hogy nem viszed előbbre a szálat a beszélgetésben az esetek döntő többségében.
-
RexpecT
addikt
válasz
gyurkikrisz #61241 üzenetére
Az itt alatt a topikra gondolt.
16-0 vágta ki itt az embereknél a biztosítékot, biztos beszűkült tudatállapotban írtad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam Deck
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest