- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
válasz
K1nG HuNp #64537 üzenetére
Te amúgy ki vagy és mikor tettem ellened, hogy beállsz a sorba engem fikázni? Jah hogy szóltam valamikor, hogy ne offold a topikot vagy valami ehhez hasonló? Mr. White is csak azért bazsalygott tax hszén, mert neki is szóltam a minap... Mostanában olyan trendi lett összefogni és triggerelni engem, de nem értem miért. Lassan oda jutunk, hogy én vagyok a megtestesül ördög, szerzetes, zeroDk, matilele meg még egy rakat másik utált magyar játékos összegyúrva és négyzetre emelve. Nem veszitek észre, hogy azzal hogy beálltok a sorba azok mellé akiknek talán tényleg van valami valós indoka utálni engem, azzal ti csak divatmajmokká váltok.
-
egymegegy1
tag
válasz
K1nG HuNp #64524 üzenetére
27 éves vagyok szezonális munkám van .
"tekints a játékra úgy mint ahogy kell, élvezeti forrás."
Ha nem nyersz annyira nem élvezetes , szerintem mindenki azért játszik hogy nyerjen. Habár én ha van pár jó kör és tudom hogy kihoztam magamból a maximumot és szépeket lövök azzal is meg elégszem . De alapvetően nyerni akar mindenki.
Tippeket szívesen fogadom ne fogjátok vissza magatok.
-
sensejke
aktív tag
válasz
K1nG HuNp #64507 üzenetére
Jelenleg duplakalában vagyok, de mire eljutottunk ide haverokkal egy igazi kínszenvedés volt.... Mostani meccseken mindig van egy az ellennél, de tényleg csak egy aki a top fragger és olyan megmozdulásai vannak mint KennyS-nek. Arról nem beszélve ha nem 5-en vagyunk kapunk egy-vagy két olyan emberkét aki nem használ mikrofont vagy nem értem, hogy vannak velünk egy szinten, mert b@aszik az infózásra...
A kala rankon azért rossz mert félúton van az átlag és a jó játékos között. De ez csak szvsz. -
envagyok
veterán
válasz
K1nG HuNp #64466 üzenetére
A marketről ennyit:
"A Piac a következő ok(ok)ból nem érhető el:
Úgy tűnik, hajtottál végre érvényes vásárlást a Steam Áruházban, de még nem telt el 30 nap. Több infó...
Ha nem történik a hozzáférésed korlátozó egyéb esemény, 2017. 03. 27. 12:38:40 időponttól használhatod újra a Közösségi Piacot." -
lemusz
addikt
válasz
K1nG HuNp #64434 üzenetére
Hogy legyen majd mire fognod az ICL-es csopipakit!
Egyébként miért zavar ez téged, spammolták a rádióüziket a ruszki haverjaid? Szerintem jól tud jönni, pl én elég gyakran ha dobnak nekem fegyvert, akkor nem írva vagy szóban köszönöm meg, hanem rádióüzivel. Mert így stílusos...
-
lemusz
addikt
válasz
K1nG HuNp #64401 üzenetére
Figyu menjél stoppal, út közben 1-2 kaminiosnak adott blowjob meg is van a belépő ára, földön alszol és állítólag van valami íratlan szabály, hogy ha bekéselsz valakit annak fizetnie kell neked egy hambit vagy torpedós szendvicset vagy mit, szóval kaja is kipipálva... easy lan 0 Ft-ból.
-
adise
őstag
válasz
K1nG HuNp #64393 üzenetére
hány éves vagy?csak azért mert ha ezeket irod miután megnézted a weblapot? akkor azért vannak bajok
A vonat diákkal 6k a nyugatiig
Nem budapesten van a lan
Ezen felül mire kell számolni?
nevezési díj? enni-inni csak szokott az ember?Team nélkül soloba van értelme?
érdekelne a májusi
nem is lesz akkor go lan.
De a kérdésre is válaszolva 10-15k ból kilehet hozni, de van aki ennyit beletankol csak a kocsiba
-
langward
tag
válasz
K1nG HuNp #64307 üzenetére
igen, sajnos
xbox eltávolítása:
- futtasd adminként a Windows Powershell -t
- beilleszted az ablakba ezt: Get-AppxPackage *xboxapp* | Remove-AppxPackage
- enter - t nyomszWindows telementria szolgáltatások kilövése:
Legegyszerűbben ezzel: Spybot Anti-Beacon 1.6
Free cucc, minden felesleges üzenetküldést kilő windows alól, csak futtasd telepítés után és Immunize -
Vanir
veterán
válasz
K1nG HuNp #64093 üzenetére
Ezért a szarért te fizetnél?
Nevetséges popzene lett, közük nincs a régi önmagukhoz.
-
vzsryl
nagyúr
-
Lmh
őstag
-
CosmoBacsika
tag
válasz
K1nG HuNp #63881 üzenetére
ESEA jelen. Én nagyon szeretem. Nagyságrendekkel értelmesebb arcok (kivételt képez az a pár tryhard arrogáns paraszt, aki a havi 7 dodóért prókat vár csapattársnak) vannak jelen mint mm-en (LE szint magasságáról tudok nyilatkozni), és én speciel csalóval még nem találkoztam (vagy nem vettem észre).
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz
K1nG HuNp #63881 üzenetére
Jelen. Összességében teljesen megéri szerintem, aki kicsit komolyabb szinteken akar játszani. Lvl 8 felett már az a szint van, ami az mm mezei globálok felett áll. Persze itt is akad néha pár gyökér, de a kivétel erősíti a szabályt. A prémium mellett szól a faceit anti cheat is. Nagyon mérsékelten vannak csalók. Eddig eggyel sem találkoztam. Viszont prémium cupokon még nem vettem részt (free cupokon igen, ott mindig lecsaltak best of 8-ban ...).
-
strynox
tag
válasz
K1nG HuNp #63791 üzenetére
M4A4: 30 golyó egy tárban, összesen 90 golyó, másodpercenként egy kevéssel több golyót lő, 2,7 s az újratöltési idő, pontatlanabb (nehezebb spray pattern) és hangosabb az m4a1-s-nél.
M4A1-S: 20 golyó egy tárban, összesen 40 golyó, kevesebb golyót lő másodpercenként, 3,4 s újratöltési idő, pontosabb és halkabb az m4a4-nél.
Döntsd el, hogy neked mi a jobb.
-
-
lemusz
addikt
válasz
K1nG HuNp #63562 üzenetére
Majd kapni fogsz egy diplomatikus választ, hogy de jöhetsz akár szilverként is, de ilyenkor komolyan kell venni, mindent bele kell adni és ha ezt vállalni tudod csak akkor gyere. Én csak megakarlak kímélni, mert teszkós billentyűzettel szilverként lehet nehéz lesz snowt belőnöd.
-
dugo_
veterán
válasz
K1nG HuNp #63538 üzenetére
Ideiglenesen pedig pont tescos kéne, vagy bármi 2-4k között.
Logi K120 budgetnek, esetleg.
Vagy ott a folyamatosan minőségproblémákkal küzdő ollós Cougar 200K. Most épp a Hama Urage Illuminated van szeretve a topikjában, de az is 10k, annyiból pedig mechát is kapsz már Kínából... -
lemusz
addikt
válasz
K1nG HuNp #63538 üzenetére
https://prohardver.hu/tema/milyen_billentyuzetet_vegyek/hsz_1-50.html!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
dugo_
veterán
válasz
K1nG HuNp #63377 üzenetére
https://support.faceit.com/hc/en-us/articles/208511105-Ranking-ELO-Info-
1000-ről indulsz.
Faceiten van működő anti-cheat, MM-en nincs. -
szebe
addikt
válasz
K1nG HuNp #63276 üzenetére
Rászedsz, kiwalkolsz a füstből jobbra/balra, aztán lelövöd az terrort, aki csak nyomja a gombot, mint süket a csengőt.
(#63280) strynox
Aki csörgetés nélkül rátúr, az meg is érdemli (igaz, el lehet találni, hogy akkor szedsz amikor pukkan a füst, de 100-ból 1x).
Mint amikor rászed valaki, és kb azonnal ellépi, aztán csodálkozik hogy nem néz rá a T. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest