- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbdzyx
senior tag
válasz
krecso #50845 üzenetére
Semmi probléma nincs, nyugodtan linkeld, mea culpa, biztos van aki benne van ebben.
De én inkább megvárom a hajnali 2-es major kezdést, ahol valódi játékosokat látok igazi meccseket játszani, nem redditről lopott bugokat videózó youtubereket ökörködni. Mintha Gundel Takács Gábort nézném bénázni a futballpályán. Kezdem úgy érezni, hogy velem van a baj.
-
ReFleXx
addikt
-
ReFleXx
addikt
válasz
krecso #50760 üzenetére
Hehe ezt a modszert alkalmaztam mar, egész jó amiddeg ki nem fogsz egy hosszabb loose straket
Röviden, bukasnal tetet duplaztam, nyeresnel visszaalltam alaptétre.csgodouble-n ha nem csinalsz semmit is szedhetsz ki egy skint, ezert megeri ramenni. en ott szedtem ki igy a stattrakos bunsen burner glockot.
Szerk: rafrissitettem, most volt benn 5-6 skin 500 alatt.
-
mepet
addikt
válasz
krecso #50758 üzenetére
Az is lehetséges eset. Kétféle végkimenetel lehetséges:
-nem kapsz semmit
-ingyen skinhez jutszÉn csak azért lepődtem meg ezen a dolgon, mert a fél internet arra épül, hogy kamu oldalakon ellopják az accodat, ha mohó mód ingyen akarsz drága skineket szerezni. Persze ennek csak informatikai analfabéták dőlnek be.
Ez a csgodouble pedig pont az ellenkezője, mivel a szerencsejáték elképesztő profitot termelő biznisz, így tisztán marketing célból valóban teljesen ingyen és kötelezettségmentesen szerezhetsz 0 kockázat mellett skineket. Ez azért nem gyakori manapság. Én 6eur-t szedtem ki. Ez olyan, mintha az utcán szembejönne mondjuk egy bank alkalmazottja, és reklám célból a kezembe nyomna egy ezrest. Azon is meglepődnék.
Na jó, mivel itt csak egyszer kapsz ingyen kreditet, ezért ez olyan, mintha a bank alkalmazottja először leellenőrzi, hogy még nem vagy-e annak a banknak az ügyfele, és ha nem, akkor ingyen pénzt ad. -
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
krecso #50152 üzenetére
Azért mert a fejhallgató, ha csak stereo, egy x y tengelyen tud megjeleníteni(Egy síkon, tehát körülötted). A z tengelyen csak a távolságot tudod megjeleníteni az irányt nem, ezért nem lehet tudni, hogy feletted vagy alattad van.
HA kettő kettő hangmegjelenítő lenne legalább mindkét oldalon a fejhallgatóban akkor már az irányt is tudná.
Azt viszont nem tudom ,hogy azt kezeli-e a játék. -
eLit-MiLan
őstag
válasz
krecso #50016 üzenetére
Igen azt vágom hogy azért nem vágnak ki
Csak hallottam már olyanról (más játék), hogy ha makrós a bill, és ott állitom be hogy egy gomb elvégezze több gomb lenyomását, akkor azért bannolnak. Csak azt nem tudom hogy ezt hogy tudják kivitelezni, honnan tudják hogy nem az igazi gombot nyomtam le. -
szebe
addikt
válasz
krecso #49844 üzenetére
Igen, az lesz első major idén.
"Az MLG Columbus 2016 hat napon át fog tartani"
Mióta 3 napos egy hét?
Én a 2014-es katowicei óta nézem mindegyik majort, ami az időmbe belefér. Ez nagyon sok végignézett meccset takar, ez alatt jött két kábel, meg egy nuke láda. Bónuszként fogom fel, mert közben olyan meccseket, megmozdulásokat láttam, ami miatt az sem érdekelne, ha nem kaptam volna semmit.
-
zkas90
senior tag
válasz
krecso #49825 üzenetére
+ (#49827) bbdzyx
Köszönöm szépen a linket, sokat segített.
Megpróbáltam amit bbdzyx írt, illetve kitakarítottam az egér belsejét is.Felmentem trainre, 10 tár AK-nál nem volt hiba. Persze ez semmit nem jelent.
Amennyiben előjön megint a hiba, akkor átszokok mouse2-re (ott 10 perc lövölde alatt nem jött elő a hiba).Egyszerűen érthetetlen, hogy miért nem jelentkezik sehol máshol a hiba egyébként.
(#49829) expander
Érzem én is, hogy az egérrel lesz a gond, de bakker... -
IMIIKE1998
őstag
válasz
krecso #49786 üzenetére
Nekem azért, mert szereztem egy AWP-t enemytől és nem dobtam neki oda(nem, nem az övé volt, ráadásul uccsó fragger volt) azt mondta, hogy: "Freezer g*ci, hogy a *urva anyád basznád teherbe." Ezt ráadásul ilyen kis visítós idióta 12 éves hangon. Ilyenkor kedvem lett volna jól pofán b*szni, de inkább mutoltam. Azóta ha valaki magyarul szól, inkább nem válaszolok, csak angolul.
-
CraBByzzz
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged