- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
demerion #53114 üzenetére
Nem azt szeretném hogy új motoron fusson félre ne érts! Csak azt hogy a meglévő ezer éves engine legyen jobban optimalizálva. Egy-egy régebbi konfigon amin a CS:S nagyon frankón ment, ez sokszor élvezhetetlen. Engem nem érint, de a baráti körömben vannak páran akik ezért nem vennének új gépet.
Azt viszont látom hogy a megjelenés óta mekkora lett az fps csökkenés azokon a pályákon is amik semmit sem fejlődtek.
-
kretenallat
senior tag
-
mepet
addikt
válasz
demerion #51070 üzenetére
demerion: aha, szóval a duped nem eredeti jelentésében értendő, hanem mint a duplicated szó rövidített változata. köszi!
ReFleXx: Szerintem ha mindenkinek lenne kés skine (mármint az alapértelmezetteken kívül), akkor nem sokat érne egyik kés skin sem. Attól függetlenül, hogy trade-elhetőek-e.
-
ReFleXx
addikt
válasz
demerion #51070 üzenetére
Diablonal ezt ugy csinaltak meg anno, hogy ha rollback-eltel, akkor a visszakapott targyaid account bound-ok lettek, ergo onnantol tobbet nem tudtal veluk kereskedni.
Egyebkent orvendetes lenne, ha Valve bevezetne egy olyat, hogy akar a heti dropba vagy akar valami major vagy valami evfordulo gyanant adna valami szebb dropot, akar egy kest akar egy ritkabb itemet azzal a megszoritassal hogy az account bound lenne, tehat lenne kicsivel tobb eselyed hogy x ezer ora belerakasa utan a gameben drop jelleggel kapj 1 kest amit kitehetsz a loadout-ba, de eladni nem tudnad. -
Feherfy
tag
válasz
demerion #49456 üzenetére
Szvsz pont az ilyen általánosítások és sztereotípiák miatt megy a fanyalgás a derank miatt.
Ha az általános közvélemény szerint még a silver elite is eltéved a mapon mert annyira balf*sz, akkor az ember akarva-akaratlanul magára veszi, és rosszul érzi magát ha esetleg a rendszer odáig ledobja.
Annyit kéne felfogni, hogy nem bénábbak lettek a játékosok, hanem nehezebb lett magasabb rangba kerülni. Ergo az embereket teljesítményük szerint most jobban szeparálják, de sajnos csak az egyik irányban.
Mert elhiszem hogy a duplakala örül neki, hogy nem kell nova 2 szintűvel játszania. De a nova 2 szintűnek miért kell silver 2-essel?
És mint ahogy te is mondtad, ez egy csapatjáték. Hiába jó vagy a sok "retardált" között, egyedül nem lehet megnyerni az egészet. -
dugo_
veterán
válasz
demerion #48874 üzenetére
Gondolom zsinórban kapta.
Nekem 6x7nap a rekordom, mikor 4 ranggal lettem felboostolódva ismerősök által, akik aztán lekoptak, engem meg 2 hónapon keresztül kivágtak minden egyes soloQ meccsemről, amíg vissza nem csúsztam a szintemre.
Azóta vettem még pár accot, így 3 accot forgatva már leszarom, hogy melyiken mennyi eltiltás van, valami úgyis marad játszani.
Bitu79
3 hét cooldown nem létezik, azt egy hetes adagokban kellett, hogy kapjad. Ha egyben 3 hét volt, az inkább tűnik OW ban-nak griefingért (amiről még sose hallottam, de elvileg létezik).
-
Skilly
aktív tag
válasz
demerion #47325 üzenetére
Nem csinalok semmi kulonoset, fogom letoltom es nezem.
Viszont megtudom kulonboztetni azt aki smurf vagy csak siman jo. Akiket meg szepen bannoltatnek azok meg elore celoznak wp/scout fegyoval ugy, hogy kozbe latszik merrol jon az ellen + aki aimozik. Jokat nevetek mikor a srac oda se nez, az eget bamulja vagy mashova lo es fejes. Nem az elso ilyet latom overwatch-on. Viszont ez eleg szomoru, hogy ez alapjan kell kitiltani a csalot. Mi van akkor ha masok csak azert is bent tartjak az ilyeneket, ugy mond nem hiszem, hogy az ilyet nekunk sima jatekosoknak kellene elintezni. Persze amugy ez egy jo kis funkcio vagy nevezze barki aminek akarja, de ezzel csak a valve lepasszol egy terhet magarol es ennyi... Akar csak ez az ujabb mobilos orulet amit bevezet. Akit eddig is atlehetett verni azt szerintem ezutan is atlehet majd.
alexy92: Tudom, de ez miatt nem torlom le a jatekot, mivel ez egy jatek. Igy kell hozzaallni, es akkor nem leszel idegbeteg.
-
laceszgamer
addikt
-
-
-
Arkennys
addikt
-
Lackki
őstag
válasz
demerion #42347 üzenetére
ilyen részletesen leírom én is
hozzáteszem duke nukem óta játszom ezekkel a beállításokkal fps-t, talán csak BFekben nem használom, mert ott a járművek miatt elég nehéz.
IJKL
O - Jump
U - Crouch
P - Use
V - ingame voice
Alt Gr - Aim
Space - Walk
é - Reload
. - Molotov
, - KnifeAzért szeretem mert kisujjal nagyon sok gombot eltudok érni így. WASD-nél a hüvelyujjal azé nem olyan egyszerű
-
Ch0b
tag
válasz
demerion #38801 üzenetére
Még én is csatlakoznék esetleg, nova 3 vagyok, visszaestem nova4-ről mert rohadt fáradtan játszottam és bénáztam. Így vagyok elérhető.
-
MurdR
veterán
válasz
demerion #38076 üzenetére
Nekem is van egy orosz akit csípek, ritkán, de szoktam vele versengeni. Deathmeccsen ismertem meg. Kapott tőlem vagy 4 fejest fivesevennel, az ötödiknél már elkezdett sukázni. Hát ha ő is akkor én is. Ezt lehetett hallani utána minden egyes killnél, amikor egyikőnt leszedte a másikat: murrdduuuurrr szuuukaaaaa - Torinosi szuuukaaaaa - murduuurrr szuukkkaaaaaaa.
Aztán felvett barátlistára, és spanok lettünk
-
MurdR
veterán
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
demerion #37505 üzenetére
Nem értem nektek hogy jön ki olyan eredmény. A lentebb linkelt cikkbe lévő videóban azt mondja a csávó, hogy először keressük meg azt az érzékenységet, ami esetében ha az egérpadunk bal oldalától a jobb oldaláig elhúzzuk az egerünket, pont teszünk egy 360 fokos fordulatot. Na most nekem ez 400dpi esetén 10
Próbáltam így hogy kényelmes, és arra jutottam hogy sehogy. A csuklótok nektek nincs kitámasztva mikor játszotok? Nem akarom felemelni az egeret egy sima fordulásnál
.
Na mindegy, köszönöm a segítségeteket, reménytelen eset vagyok. Maximum nem leszek sose global elite.
Windows 10-ben lehet polling rate-t állítani nomrálisan? Nem soká újrarakom a gépem, lehet visszarakom a 7-et.
Ez a kép alapján még a silver 1-eknél is sokkal betegebben nyomom a 8000-es értékemmel
..
-
htc07
addikt
válasz
demerion #37456 üzenetére
most hogy a CT $1M on bloodhound maps küldit csinálom, elég sok kört nyomtam rajta, a kedvenc spotom CT-ként a B felett, ahol bejönnek a T-k a nekik jobbra eső rámpán (felfele), jobbra (neked) ha felugrasz a korlátra a nagy medencénél, akkor ott nem látnak (és be sem néznek oda).
viszont a másik (lefele) rámpáról ha jönnek, onnan simán kiszednek, oda kell egy szmók vagy valaki aki fogja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest