- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
phenomHUN
senior tag
válasz
L1ZRRR #75420 üzenetére
Elég gyakori scam módszer, többször előfordult már hogy nem is bot küldi automatán, hanem tényleg valami pancser képes erre pazarolni az idejét... Utolsó ilyen alkalom ami velem történt: felvett egy legitnek tűnő arc (trade miatt szoktam visszajelölni, de előtte mindig csekkolok profilt), rövid beszélgetés után küldött workshopon lévő legit skinekről screent, hogy ő csinálta, majd végül egy kamu linket hogy szavazzak már az új skinjére, ha tetszik és a link 1 karakter hiján megegyezett a valós workshop linkkel.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
L1ZRRR #75384 üzenetére
Akkor még nyugatabbra kell menni...
https://steamstat.us/
Ha jól látom, akkor a legkeletibb európai szerverek a lengyel és az osztrák, annak lehet jó, aki minimum a Frankfurtihoz van közelebb.
Vagy kellene már végre egy dedikált szerver a keleti végen (Moszkvában már nem valószínű, de legalább Bukaresten vagy Isztambulban), ahol a törökök-oroszok együtt bandázhatnak. -
goccer
aktív tag
válasz
L1ZRRR #75271 üzenetére
Így-így. Még azt tenném hozzá, hogy ha megnézitek milyen role-okban játszik T oldalon, akkor nem csoda hogy nem top fraggel. Szinte csak CT aggro-kat tart le passzívan, aztán flasheket dobál az execute-okhoz, amikor megy be Xertion meg JDC. Szinte soha nem őt küldik be entry / 2nd entry-zni, ezért hót szar mindig a T oldali ratingje, ami lehúzza az amúgy átlag fölötti CT oldalát. A relatíve szar stat meg még rátesz egy lapáttal az izgulásra is gondolom, aztán elkezd ezért belemozogni a lövésekbe meg ilyenek.
-
lemusz
addikt
válasz
L1ZRRR #75251 üzenetére
K-s proci lévén gondoltam arra is, hogy nem lehet hogy instabil az OC? Ki lett tesztelve ilyen odabaszós prime95 stb programokkal hogy stabil-e? De még az is szokott lenni, hogy stabil a cucc, de aztán idővel pár év után chip degradáció miatt már nem képes arra az órajelre és lejjebb kell venni, Ivy bridge-es topikban rengeteg ilyet olvastam, 1-200Mhz-el lejjebb véve eltűntek a problémák.
-
lemusz
addikt
válasz
L1ZRRR #75243 üzenetére
Ezekre vetted most le vagy ezekkel esik 200 alá? Bioszos kérdéseimre válasz? Kártyát használtan vetted, lehet bányász és szarrá hajtott minimum újra kell pasztázni/kiporolni. Túlmelegedés nincs? Más játékban msi afterburner+rivatunerrel meg kellene nézegetni. Ha meg ezekkel a beállításokkal esik 200 alá azt is eltudom képzelni hogy nincs teljesen meghajtva és ezért vissza veszi 2D-s órajelekre a GPU-t, ekkor laggolsz be.
-
lemusz
addikt
válasz
L1ZRRR #75239 üzenetére
1440p már elég határeset. Milyen 3D beállításokkal játszod? 3080ti ide vagy oda én nem használnék very high beállításokat, ez a 200 alá esés elég furcsa nekem, 8. gen nem olyan régi hogy ennyit ne tudna kipaszírozni magából. Ramok rendesen be vannak állítva bioszban, dual-channel és XMP profil aktív? HT-t (hyper threading) és C-statest érdemes lehet kikapcsolni, növeli az fpst.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
L1ZRRR #75101 üzenetére
Na, de hogy a bánatba törhették fel? Használom a két faktoros hitelesítést, nem jött steam értesítés telefonon, valamint amikor ezt tapasztaltam játszottam. Fura az, hogy CS közbe lett más a nevem meg az avatarom. 19 éves acc. Soha nem logolok be egy trade se más oldalra a steam-emmel. Csak játékon belül veszek kulcsot meg skint, de ott se sokat. Pass-t változtattam. Mail címemen egy ezer éves freemail, de azt nem tudom megváltoztatni, gondolom...? Ugye azzal lépek be a steam-be. API kulcsot hol változtatom meg? Mert lemusz hsz-be lévő linkre kattintva látom a jelenlegi kulcsot, de ott semmi reset, vagy hasonló nincs. Egyébként be tudtam lépni, avatar, nevem változatlan. Skinek is megvannak. Eredeti win11 van telepítve minden frissítéssel, lefuttattam egy defendert, semmit nem talált. Akkor most megnyugodhatok?
-
bepken
veterán
válasz
L1ZRRR #75103 üzenetére
igen igen, én is inkább csak plusz óvatosság szempontjából írtam
elvileg, mivel a cookie-t nem tárolja el, ha ilyen módon lépsz be Steam fiókra, majd azzal az adott skintrade oldalra....és dolgod végeztével bezárod a lapot, akkor onnantól azzal a loginnal egyébként se tudnának visszaélni. vagy rosszul hiszem én ezt?
de igaz ami igaz, ha meg valaki fake oldalon adja meg a login azonosítóit, akkor tökmindegy, hogy milyen böngészőben, milyen módban tette azt....így is úgyis szopó
-
bepken
veterán
válasz
L1ZRRR #75101 üzenetére
érdemes privát nézetet is használni amúgy. olyankor nincs jelszó mentés, nincs cookie, nem futnak különböző böngésző bővítmények. amikor bezárod a lapot, az onnantól tutira be is van zárva
mondjuk más kérdés, hogy én egy steamen kapott linkre az életben nem kattintanék rá....nem hogy még be is jelentkezzek az adott oldalra
-
lemusz
addikt
válasz
L1ZRRR #74592 üzenetére
Én se tudom hova tenni, hogy 4x-es major győztesek hogy tudnak ennyire visszaesni, 1 rossz nap bármikor megeshet, de egymás után több is... olyan ez mintha Michael Jordan egy év kihagyás után nem tudott volna kosarat dobni. Device kiválása oké, de van erre az a mondás, hogy 1 fecske nem csinál nyarat, Luckyn kívül mind a 4-en a legtapasztaltabb játékosok a mezőnyben. Még azt se mondanám, hogy kiöregedtek, mert ez a 23-26-26-28 év kb a legjobb kor szerintem.
-
goccer
aktív tag
-
-
Predator2
addikt
válasz
L1ZRRR #74493 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
"tanuld meg a fegyvereknek különböző spray-eit." A miket?
"SMG is jó lehet, nyílván helyzett függő, de én a helyedbe elsőkörbe sokat pubolnék, illetve invidual skillt jól tudod fejleszteni különbő training aim mapokon."
Leírnád ezt nekem magyarul is?
A kollégák miatt vettem elő a játékot, ezer éve nem játszom. Most is inkább golyófogó vagyok, és ezen szeretnék változtatni.
A felbontás számít valamit?
-
lemusz
addikt
válasz
L1ZRRR #74443 üzenetére
Nem aggódnék emiatt a helyedben. Persze, újdonság hype van, ezért beesik minden másnak az ára, de ha profitképes lesz az operation - nem látom okát miért ne lenne az, ilyen késekkel tartani fogja magát a láda ára szerintem - akkor sokan fogják farmolni és így elindul majd egy inflálódó hatás ami megnöveli az árakat. Erre még rájön majd a Major hype is, ami miatt emberek ezrei fognak maguknak skineket vásárolni - látva a meccseket megjön a kedv - aztán még ott lesz a Karácsonyi időszak is, ami ugyancsak egy rakat lóvét tol a Steambe -> további emelkedés.
Pont ilyenkor kellene szembe menni az árral és minden olcsóságot felvásárolni, ami most nagyon beesett.
-
pdw_ph
tag
válasz
L1ZRRR #74270 üzenetére
Fel-off: volt 1 honap amikor csak faceiteztem mint egy kiserlet, akkor Supremekent. Lvl4-ig jutottam, de azt a szerencsetlenkedest ami ott ment az erthetetlen. Egyszeruen semmit sem jelentenek a szintek, van aki Lvl1-ben boven jobb mint az atlag supreme van aki lvl4-ben a palyat sem ismeri.
Abba is hagytam, MM soloQ-ban legalabb nagyjabol hasonlo szintuekkel rak ossze. -
GhanBuri Ghan
őstag
-
Redneck
nagyúr
válasz
L1ZRRR #72700 üzenetére
Leírtam a tapasztalataimat, többet nem tudok. Egyáltalán nem vettem észre hátrányt az fps_max 300 vagy 0 értékhez, és offolt szinkronhoz képest. Pozitívumot viszont igen. Screen tearing mentes, kiegyensúlyozott képminőség, és észrevehetetlenül nagyobb input lag. Erről is csak azért tudok, mert lemérték.
Elhiszem hogy van hátránya, és a profiknak minden ms számít, de hétköznapi játékosként, szkeptikus vagyok, és az elvet nem értem. Ha szerver oldalon másodpercenként 128 mintavétel történik, a kliens oldali 141 fix miért nem elég?
Valaki elmagyarázhatná, kíváncsi vagyok az elméleti részére.
Szerk:
CS:GO-ban tudtommal nincs olyan mint anno Quake 3-ban vagy Q3 motor alapú CoD-okban volt, hogy más a mozgás, nagyobbat ugorhatsz x fps fölött.
Azt tudom, hogy egy ismerősöm sem panaszkodott, ha leült a megjelenítő elé, pedig a legtöbben régi motorosok, és szinkron nélküli monitorokkal tolják. -
válasz
L1ZRRR #72694 üzenetére
Én se akartam TN-t, mindig is a minőségi paneleket preferáltam, és néhány éve elégedetten használok egy ilyet:
ASUS ROG Swift PG279Q gamer monitor - 27'' 2K WQHD (2560 x 1440), IPS, akár 165 Hz-re túlhúzható, G-SYNC™A natív felbontásán játszok. Ryzen 1600-al (3,7GHz-re húzva), és 1080-al 200 körüli FPS-em van, szóval elvileg rendben vagyok a G-SYNC-hez. Persze jó lenne FPS-ből több, de azt csak felbontáscsökkentéssel tudnám elérni. Esetleg 4:3-ban tolhatnám, de annyi jelenetet láttam már élőben, mikor emberünk nem vette észre a mellette kikukucskáló ellent, mert 4:3-ban játszott, hogy inkább csak hátrányt adna a több FPS mellett.
Lassan mondjuk jó lenne fejlesztenem procit/videokártyát.
-
lemusz
addikt
válasz
L1ZRRR #72689 üzenetére
Lehet újat mondok, de ezek a marketingizált adatok (1ms - 4 ms) messze állnak a valóságtól. Valóságban jó az 10-60ms közötti értéknek is, csak hát ugye nem mindegy melyikhez áll közelebb 10 vagy 60 és mivel nehéz releváns erre irányuló teszteket találni a neten - az összes piacon lévő monitorra kb lehetetlen is - abban konzisztens a kép, hogy TN panelek a leggyorsabbak, utána IPS és leghátul kullog a VA. Keress rá jobban a témára, megvan ennek itt PH-n is a maga topikja, Synthwave írásait is ajánlom, pl: [link]
-
edgR
őstag
válasz
L1ZRRR #72689 üzenetére
Ha nem akarsz tearinget, akkor kerüld el messziről a g/freesync-et. Ahogy mások is írták, játékra TN panel való, magas frekvencia mellett, AMENNYIBEN kész vagy feláldozni a színhűséget a reszponzivitás javára.
Az a "kívánság", hogy 2K, IPS, 240HZ, meg még 27-es is legyen, az vagy csak álom (korábban az volt, annyira nem követem már manapság); vagy nagyon zsebbe nyúlós lesz, ha egyáltalán létezik ilyen monitor - bár kétlem. De ha létezik, akkor sem lesz soha olyan "smooth", mint a TN paneles társai. 27-es monitoron már nem látsz mindent játék közben, azt sem javaslom (feltéve, hogy nem 2m-re ülsz tőle, amiben biztos vagyok...), max. 24-et vennék (FPS) játékra.
Ha (grafikai) munkához is kell, akkor inkább IPS panelt vegyél, és akkor szükség is van a nagyobb panelre, de abban az esetben meg felesleges a 240Hz, azt áldoznám be, és maradnék a 144Hz IPS 27-nél.
Nekem DELL Alienware AW2518HF (nem használom a FreeSync-et, és GF VGA-m) van, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. FHD, így szinte minden játékban maximálisan ki is tudom használni, mert megvan a 240+ FPS-em. Apropó: 2K 240+ FPS-hez sok sikert...
Be lehet úgy kalibrálni a TN paneleket is, hogy ne legyenek túl ocsmányak a színei. Sokan csak rámondják, hogy a TN panel "szar", holott játékra a reszponzivitása miatt az a legjobb, csak lusták normálisan beállítani. Ha GF VGA-d van, akkor még szoftveresen is pimpelhetők a színek, csak foglalkozni kell egy kicsit vele (1-2 óra maximum).
-
Chosen
addikt
válasz
L1ZRRR #72684 üzenetére
Nagy felbontáson már a 144Hz is ritkaság, de 240 Hz talán nem is létezik, ezért nem találsz belőle. Vagy 240 Hz, vagy magas felbontás, a kettő együtt nem fog menni.
144 Hz-ből viszont van bőven nagyobb felbontású is, 1440p már régóta, de 4K-ból is van már pár fecske.
Ha 60 Hz-ről jössz, akkor a 144 is óriási ugrás lesz. A 240 Hz a 144 Hz-hez képest sokkal kisebb különbség, nem lineárisan jobb.
-
marcusa
addikt
válasz
L1ZRRR #49484 üzenetére
Nem olyan rég vettem egy ilyet quickbuy-ban: http://steamcommunity.com/market/listings/730/%E2%98%85%20Bayonet%20%7C%20Urban%20Masked%20(Field-Tested)
Pont tenném fel piacra, de ha kínálsz érte 75-80€ értékű skin-t vagy 28 kulcsot, akkor elcserélhetjük. -
sanyek2
senior tag
válasz
L1ZRRR #48820 üzenetére
Jaj ne is mondd.
Minap ki akartak rakni, mert nem értettem mit karattyolnak.
Üvöltenek a hetedik világból szerzett mikrofonba, hogy "площади мы делали Что ты будешь делать!!!!!!!" és én vagyok neuwbie, mert nem értem, hogy azt mondták, hogy a láda mögött kempel egy szintén ruszki takony.
Komolyan már lassan odáig jutok, hogy felajánlom itt a szolgálataimat egy csapatnak. -
törölt tag
válasz
L1ZRRR #47545 üzenetére
4.4Ghz. Minden játéknál 99%-on ahol megvan hajtva. Ha optimalizálva lenne a játék akkor bő 500fps felett lennék, de fixen olyan 250-400 között vagyok 5v5-nél.
De amúgy a proci bőven elég a vgamhoz többen is mondták, meg hát én is azt láttam a benchek alapján, hogy elég neki lazán. Nekem ne akarja senki bemesélni hogy egy ilyen játéknak i7-es proci kell. Amikor megjelent a játék az ajánlottnak is csak i5 volt írva, és gyenge vga-val.
Sok update elcseszte a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Videó stream letöltése
- Yettel topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest