-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
válasz
maximilian4 #59082 üzenetére
Na álljunk már meg egy szóra. Most komolyan nekem kell még magyarázkodnom? Egy olyannal szemben, aki 2012-es regisztrációja óta most először nyomott rá a válasz gombra, pont arra a kommentre, ahol tudattam a nagyérdeművel, hogy csalt?! Azért gondolkozzatok már el egy kicsit te is meg zombii is...
Letöröltem mightyt, de bárcsak reggel tettem volna, amikor rám írt büszkélkedve hogy van egy VAC bannja... Részemről a sztori lezárva. A greenteames kisgyerekes scammer sztoriddal meg menj oda ahova akarsz, azt se tudod miről beszélsz.
-
he7edik.
addikt
válasz
maximilian4 #56351 üzenetére
Tegnap én is mentem seriffekkel MM-et. Olyan szintű WH-val meg triggerrel nyomta az ellen hogy olyat még nem igazán láttam. Tehát ennyit ér a telefonos megerősítés, main acc.
-
lemusz
addikt
válasz
maximilian4 #56351 üzenetére
Igen még van olyan hülye, globál szinten zseniális a helyzet, 70%-át nyerem, reportolom az ellenfél kiugró teljesítményeit, kb 10-12 meccsenként vissza jelez a rendszer hogy valamikor igazam volt.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
maximilian4 #55391 üzenetére
Ja, én azt hittem, hogy meccs közben nézted az arányt. Amúgy nem kell demo sem, ha meccs után akarod megnézni. Elég a legutóbbi meccseknél megkeresni, és rákattintani az illető nevére. Ahány pontozott fej van, annyi fejlövést csinált.
-
MarioAna
senior tag
válasz
maximilian4 #55391 üzenetére
15 kill az egy jó 5 körös széria, az reális lehet (minden körülményt figyelembe véve), de demóból kiderül úgyis, ha aimbotról van/volt szó
.
Oldalcsere nagyon sokat számít, itt is linkelte múltkor valamelyik kolléga, ahogy 20-at fragelt a másik oldalból 0 killes félidő után. Egyszerűen adott percekben jobban érzed az M4-et/AK-t, jobban kijön a peek előny a lag kompenzáció miatt, vagy csak addigra melegedik be és fókuszál be teljesen.
Ettől függetlenül a "bekapcsolta" mindig a legkézenfekvőbb és egyszerűbb magyarázat -
Nxn908xxx
őstag
válasz
maximilian4 #55388 üzenetére
Felejtsd el hogy legit
-
vzsryl
nagyúr
válasz
MM alatt honnan tudod, hogy hány %-os a HS rate? Már 2-3 hónapja kivették azt az információt a "Q" betűvel lehívható menüből.
-
MarioAna
senior tag
válasz
Beleférhet simán, 15 kill még lehet luck/skill keveréke.
Demóból kellene visszanézni, hogy mennyire voltak "tiszták" azok a fejesek - még 32 ticken is kiszúrható az aimbot, ha az volt.
A rangokat pedig abszolút ne nézzétek mert teljesen irreleváns:
Soloqueba olyan emberekkel dob össze LE szinten egy csapatba, hogy novába sem tenném őket, míg az enemyben a kala2-k 40-et fragelnek a supreme haverok ellen tisztán -
wjbhbdux
veterán
válasz
maximilian4 #55213 üzenetére
kb 100 account volt érintett és még aznap levették a bant, akin most VAC ban van az tényleg csalt.
-
Vanir
veterán
válasz
maximilian4 #55207 üzenetére
Google.
-
adise
őstag
válasz
maximilian4 #55207 üzenetére
Jobb fps
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
maximilian4 #55033 üzenetére
Aprón van i3-2120 13-14k-ért. Ahhoz vadászol egy 1155-ös lapot. És 8Gb ram.
Vagy
AMD Phenom II x4 965 félkonfig -> 40k
vagy
G3258 15k + 10k 8giga ram + valami H87/Z87 lap. (Z87-ben tuningolni is tudod, ha nem akarod akkor elég egy szorzózáras proci is és H87 lap) -
choco01
addikt
válasz
maximilian4 #55023 üzenetére
És szerinted a Q6700 mellé 10.000 alatt milyen vidikari lenne előrelépés?(használtan)
-
dugo_
veterán
válasz
maximilian4 #55003 üzenetére
Dunno, egyszer történt csak meg, néztem is nagyokat.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
maximilian4 #54982 üzenetére
én nem játszom olyan kiddie shit játékokkal, ne aggódj. azért tartozik ide, mert az egész játékot azért hozta létre a Blizzard, hogy beleköpjön a Valve levesébe a Dota elvesztése utáni dühükben. az overwatch egy és kizárólagos célja a CSGO tönkretétele, és amint látod pár hozzászólással már prominens személyiségeket is kezd elszipkázni, aztán ha már kuli játszik vele akkor én is kipróbálom csakjólehet. az overwatch rák és a csgo testét támadja.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
maximilian4 #54978 üzenetére
Koreában a Sudden Attack a CS, úgy látom a döntőt is dust2-n játsszák
-
ReFleXx
addikt
válasz
maximilian4 #54885 üzenetére
Anno lett csinalva, steam csoport
Igaz anno only headshot dezi-vel volt az elkepzeles, de erre a tapasztalatok szerint nagyon minimalis volt az igeny. szal most a szerver normal üzemmodban müködik. -
gtamate2
veterán
válasz
maximilian4 #54885 üzenetére
Jó ötlet, mielőtt mindenki belinkelné a nevét inkább megcsináltam. Lehet csatlakozni, itt a group: [link]
kuLi_: Nem kell offba írnod mindent, nyugodtan mehet on-ba, szinte minden írásod kapcsolódik élesen a játékhoz, csak akkor tedd offba, ha tényleg nem a témába vág a mondandód.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
maximilian4 #54844 üzenetére
Akármerre mentem, az AzH gyerek mindig ott volt, és futva vagy ugorva fejbe lőtt. Nem csalt, szimplán csak makkolt. A többieket kb. 5x lőtte el, a többi ölése én voltam.
-
Xero
nagyúr
válasz
maximilian4 #54844 üzenetére
Mind a kettő jó megállapítás.
Ha jól rémlik a második meccsen 4 friss account volt pár száz órával. Tehát vagy még kezdő a srác, de ügyes, vagy gyengusz smurf, vagy tolt valami huncutságot. Most lusta vagyok visszanézni.
-
had423
aktív tag
válasz
maximilian4 #54829 üzenetére
Ha egyedül elindulsz mm-re, az eléggé 50:50 hogy win lesz vagy lose, ami nem mindig olyan rossz. Voltam már olyan premadeben, ahol inkább 60-70% volt a lose esélye.
A solonak a lényege, hogy sose te legyél az, aki elkezdi fikázni a többieket, mert mondjuk valaki nem tudott hátba lőni valakit vagy ilyesmi. És sose barátkozzatok a kör elején a csapattársakkal pár nyert kör után, mert többségük ugyanúgy anyázni fog ha vesztetek is párat, és az nagyon kínos mindig.
Amikor nevetgélős, barátságosból átmegy feszült, tryhardolósba a meccs, az a legidegesítőbb. -
Spet
addikt
válasz
Hát igen vannak bűn sz@r meccsek (legalább 2 cheater, retard orosz/ukrán/török meg egyéb nyalánkságok csapattársnak, illetve smurfök megszorva), de vannak kifejezetten izgalmasak is. Csak ki kell tartani
Silver 2-ből (nova 3-ról visszadobva) soloban eljutotam silver 5-be (S4 és S5 között 10(!) darab meccset kellett nyernem 2 loose ellenében, hogy feldobjon, pedig nem a sereghajtó szoktam lenni). Hát néha szétvertem volna szerencsétlen monitort (pedig nem az tehet róla)
-
sss
őstag
válasz
Ezért nem kell soloban játszani.
-
Xero
nagyúr
válasz
maximilian4 #54795 üzenetére
Annyira ilyen dolgokban nem a pénz zavar, az jön megy. Az elvesztegetett idő és az elvek amik itt problémásak.
Játékban is nagy ívben letojom a rangot meg minden fityfenét. Az zavar, hogy játszanék egy jót, de nem lehet és alap hangon 10 percet buktam az életemből. 30 körül azért az idő már többet kezd érni mint a rangok, pénz, miegymás.
-
Xero
nagyúr
válasz
maximilian4 #54792 üzenetére
Nem. Az a baj, hogy akinek a lelkületébe ez belefér, annak a nevelésével vannak súlyos gondok. Akik mindenféle külső segítséget használnak, hogy egy nyomorult online játékban jobbak legyenek, azok simán önértékelési zavarral küzdenek. Lehet maguknak sem vallják be, de ez egyfajta hamis önkép kialakítását szolgálja. Az életben is akad bőven ilyen alak sajnos. Na az ilyesmit kerülöm el nagyon nagy ívben üzlet szempontjából.
Példa: Egy lengyel kis cég megkeresett rendelés miatt. A találkozóra a tulaj és az IT-s kolléga érkezett egy flancos étterembe. Egyeztettünk, megbeszéltem velük a részleteket, papírok aláírva határidők lebeszélve. Én akkor az öreg sz*ros kis 206-osommal érkeztem, ők egy S mercivel. Állták a kaja költségeit és az én útiköltségemet is Berlinből.
Majd amikor megtörtént a leadás, számla kiállítva jött a fekete leves. Határidőre nem sikerült fizetniük, majd többszöri felszólításra sem. Ez nekem nyilván dupla bukta volt, hiszen áfá-t attól még fizetnem kell és az időm is elment.
Mint utóbb kiderült a Merci bérelt autó volt, és azért kellett az étterem, mert olyan mértékben volt szakadt a telephelyük.
Azóta is ott lóg a levegőben sok ezer eurom és járkál utána az ügyvédem. Több ilyen is volt, de talán ez a legjobb példa arra, hogy a való életben ilyenné válnak ezek a kis férgek. Próbálnak olyan színben és szerepben tetszelegni amiben valójában nem tisztjük, és így tesznek keresztbe más embereknek.
Itt a VAC vagy az OW csap le kis szerencsével rájuk idővel. IRL pedig a hatóságok. Csak ugyebár, ahogy az online világban, úgy IRL is átcsúszik bőven sok-sok gyökér.
Na ez kicsit hosszúra sikerült, de tényleg haszontalannak tartom az ilyen kölyköket és a szüleiket is.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
maximilian4 #54775 üzenetére
Pénz, és elemző beszél, kutya ugat.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
maximilian4 #54773 üzenetére
Ahhoz nekünk semmi közünk, hogy mennyit keresnek. Ha ők ennyi adnak ingyen, akkor nem tudsz mit tenni sajnos. Így jártunk. Legjobb lenne a fizetős MM, egy kliens oldali kötelező anticheat programmal, de szerintem a volvo ezt nem meri meglépni.
-
Xero
nagyúr
válasz
maximilian4 #54761 üzenetére
(#54762) vzsryl: Nem egészséges ez a beletörődés mindenbe. Valóban kb baszhatnának is rá, de mint látod annyira nem teszik. A 128 tick valóban mission impossible, de alap dolgokat próbálgatnak.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
maximilian4 #54761 üzenetére
Ez egy ingyenes szolgáltatás. A volvo nem fog ebbe több pénzt locsolni.
-
Xero
nagyúr
válasz
maximilian4 #54747 üzenetére
Előfordul az ilyen ott megszoktam.
-
Xero
nagyúr
válasz
maximilian4 #54747 üzenetére
Az speciel az én kettesem, csak a srácnak reagáltam.
-
válasz
maximilian4 #54738 üzenetére
Mindig szoktam a magyaroknak köszönni!
-
had423
aktív tag
válasz
maximilian4 #54670 üzenetére
Néztem a meccset, de nem tűnt csalónak. Infi elég gyászos volt. Le merném fogadni, hogy flipi ott már alig várta hogy disconnecteljen inferno végén, és soha többet ne játszon Gabessonékkal.
Teamflash mmen sem esik jól, de azért egy online kupán lehet még jobban fáj. Nyílván most csak mixelnek, kipróbálnak embereket, de a probléma az, hogy az idegenek jobban teljesítenek többnyire, mint azok, akiké a csapat.
Ebből az lesz, hogy csak a fix lóvé miatt fog oda menni valaki a végén (amit az orgtól kapnak), nem azért mert komoly tervei lennének a csapattal. Hakniból nagy eredmény pedig nem lesz.Lehet csak túlreagálom megint a dolgokat egy rossz map után, de hova lett az a gabesson aki a jól bevált "mirage, cache, infi" kombó alatt 90-et lő minden csapatra?
-
csurenzoo
aktív tag
válasz
maximilian4 #54663 üzenetére
A faceittel egy probléma van, hogy csak mirage és cache játszik. Több mapot felejtheted kb
-
dugo_
veterán
válasz
Vagy amikor heccből megszavazzák az új Nuke-ot, ahol az embernek számszerűleg 2-3x akkora a pingje, mint az fps értéke.
Azt mondjuk nem értem, amikor valami egzotikus pályát megszavazva az se lövi meg, aki kiválasztotta... Mert én tök oké vagyok egy Season-nel például, de akkor várom a carry-t is. Így meg marad az az A, B, mid, mint info.
-
bbdzyx
senior tag
válasz
Alap mappoolt illik ismerni.
-
Vanir
veterán
válasz
maximilian4 #54645 üzenetére
Fraps / OBS / shadowplay, vagy bármi más videófelvevő, esetleg a játék in-game rögzítője egy kis VDUB-bal megfűszerezve. Gugli és yutyub a barátod, ezernyi tutorial van.
-
Vanir
veterán
válasz
maximilian4 #54618 üzenetére
Mutogathatod, hogy mennyi márkát képviselsz.
Amúgy puhább lesz az alátámasztás, ergo a csukló valami nagyon minimálisan kevésbé terhelődik.
-
GabN73
addikt
válasz
maximilian4 #54609 üzenetére
Én még mindig a Prime acc aktiválását várom, hátha megváltó lesz
-
GabN73
addikt
válasz
maximilian4 #54607 üzenetére
Nemsokára jön a nyári banhullám + majd megint mindenki lem meg supreme lesz
-
vzsryl
nagyúr
válasz
maximilian4 #54334 üzenetére
Nem kell megsértődni a saját magadnak köszönhető vitán, illetve visszaszóláson.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
maximilian4 #54332 üzenetére
Az ingyenes, szóval nem talált. Jó étvágyat.
Szerk.: ha nem olvasod az előzményeket, akkor főleg nem értem, miért szólsz hozzá badarságot.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
maximilian4 #54326 üzenetére
Ha nem érted, miről van szó, akkor felesleges trollkodni.
Faceit premium előfizetésről ment a diskurzus, és szvsz. felháborítónak tartom, hogy a fizetősöket összedobja random, ingyenes, akár problémás egyénekkel is. Az ilyen dolgokért az usákok' harapnak.
-
marcusa
addikt
válasz
maximilian4 #54326 üzenetére
Ehhez mi köze a valve-nek?
-
plck
tag
válasz
maximilian4 #54299 üzenetére
MM-ben azert nem erzem magam annyira balf*sznak
Randomot nyomatok altalaban.Van itt esetleg olyan kezdo mint en es lenne kedve jatszani?
-
Mclovin
senior tag
válasz
maximilian4 #54306 üzenetére
Valahol pedig ez az egyik mozgatórugója fórumnak. Ép ész, kulturált keretek között véleményeket ütköztetni, észérvekkel alátámasztani. Unalmas lenne ha mindenki ugyanazt fújná.
-
Mclovin
senior tag
válasz
maximilian4 #54304 üzenetére
Nyilván az érvekkel felépített vitatkozás meghaladná a színvonalat, így marad mások lekicsinylő tegezése... részemről vége
ON: nem tudom volt-e tárgyalva, kicsit le vagyok maradva pro scene történéseivel mostanában. Mi a véleményetek az Astralis rosterchange-ről? Tudnak szintet lépni majd (vissza top3)? Sztem glaive-l nem lesz nagy kifutások a majoron amúgy.
-
Mclovin
senior tag
válasz
maximilian4 #54302 üzenetére
Hát azért mégis odaszúrtál egyet.
1. 4 kört telt el és van 3 fragje. Nem a legjobb, de csinált is vmit azért.
2. Ha ránéznél a screenshotra, akkor láthatod, hogy valószínűleg nem boostolják saját akaratából. Egy esetben igen, ha közös lobbyból jöttek, de nem ismerősök steamen. -
Mclovin
senior tag
válasz
maximilian4 #54299 üzenetére
'nem kötekedésből...'
-
Xero
nagyúr
válasz
maximilian4 #54266 üzenetére
1. VAC a legtöbb privát cuccot nem fogja meg. Nyilván a csaló és a fejlesztő érdeke nem kiadni, így nagyon lassan buknak meg vele. Általában a nagy VAC ban hullámok ezekből kapnak ki egy-kettőt.
2. Az OW ban is kijátszható állítólag, ha nem játszik túl sokat az adott acounttal naponta.
3. A Valve-nak nem igazán érdeke kiszűrni a csalókat. Mindaddig ameddig a közösség tűri és emiatt nem csökken a játék népszerűsége, nekik csak üzlet a sok új account és a sok süllyesztőben lement skin.Az aránynál szerencsés vagy. Zome-val mostanában sokat megyünk együtt és mi inkább 70-80%-ot tapasztalunk.
A prime talán fog ezen változtatni, de feltételezem, hogy pont a prime miatt szaporodtak meg ennyire a csalók. Még a teljes bevezetés előtt akarják feltolni, vagy feltolatni az accountjukat. Ennek persze értelmét nem látom, de ez már az ő problémájuk lesz. Ha tényleg élesedik a prime, akkor talán.... talán.... több lesz a tiszta játék, de még akkor is bőven lesznek csalók, hiszen egy prepaid kártyát és hozzá számot kap annyiét mint accountot, így lényegében csak duplázódik a költsége.
-
Zomb€€
őstag
válasz
maximilian4 #54266 üzenetére
Te akkor szerencsésnek mondhatod magad hogy csak minden 3. 4. meccsen futsz bele
...
-
kretenallat
senior tag
válasz
maximilian4 #52797 üzenetére
ha nem játszol egy ideig, akkor veszítesz automatikusan a rangodból. emellé jönnek a változások a rangok eloszlását illetően:
ez volt: KÉP
ez lett: CSGOSquad
ha megnézed, alaposan eltolták az átlagot lefelé, így, amikor bejött a változás, akkor sokan megindultak lefelé. egy darabig még győztes meccsekre is lefelé küldött embereket. engem 3 hónap kihagyás plusz a rendszer változása LEMből gold4be "repített".
-
rumos XIII
aktív tag
válasz
maximilian4 #52795 üzenetére
Normális, voltak változások a rangot illetően.
-
dugo_
veterán
válasz
maximilian4 #52795 üzenetére
Normális. Azóta két rangeltolás is történt.
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
maximilian4 #48719 üzenetére
-
Arkennys
addikt
válasz
maximilian4 #48715 üzenetére
Magyarán "visszük amit tudunk vagy megverünk" néma fenyegetés. Ezt én pszichikai kényszernek nevezném azért
Egyébként mentem most MM-et soloban, kikaptunk 5 smurf ellen akik klánban tolták, de velem 4 magyar volt így random, ők is soloból kerültek oda mind
Poén volt rájönni meccs közepén erre. Onnantól tök jó volt kommunikáció, nem is érdekelt, hogy lose. Az ilyet szeretem. Lett egy két új cimbi
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
maximilian4 #48712 üzenetére
Elhoztad a kocsiját?
-
Arkennys
addikt
válasz
maximilian4 #39244 üzenetére
Én már kezdem megszokni, hogy egy "-ban -ben" ragozást nem tudnak használni FB-n a jónépek helyesen, egyéb dolgokról nem is beszélve
"mennyen, a tétemet bugtam" és ilyenek
már nem oktatnak nyelvtant?
jut eszembe, épp tegnap kérdezte valaki buszmegállóban: "az ott milyen madár?"
"dolmányos varjú" mondom én. Gondolkozik az ember majd kiböki.
"mi a f_sz az a dolmány?"tudom nem ide tartozik, elnézést is kérek miatta
htc07 Igen, és ez fórumokon és mindenfelé még fájóbb, ahol pedig írásban zajlik a kommunikáció
-
regener
veterán
válasz
maximilian4 #39244 üzenetére
A handzsár szót énis ismertem még a gyerekkori Szimbád, Sandokan és hasonló filmekből. Viszont olyan hülyén hangzik a Falchion-hoz képest
-
Redneck
nagyúr
válasz
maximilian4 #39079 üzenetére
Utolsó mondat mindent vitt.
perecKING, egy dolgot ne felejts el. Az hogy ki mekkora nem számít sokszor, és sosem tudhatod mennyire tud verekedni a másik. Csúnya zakókba lehet belefutni nagy elánnal.
-
Arkennys
addikt
válasz
maximilian4 #38464 üzenetére
hát 50-50 től messze volt azért szerintem...egy 65-35 natiknak, inkább
C9 lassan nemtudom hanyadik meccspontos kört szívja már megint, előbb flusha egyedül lenyírta őket
-
rumos XIII
aktív tag
válasz
maximilian4 #38450 üzenetére
Nagyon néznénm, de egy gyárban veretem helyette, kicsit jobb azert ez
Ya, nembiztos
-
rumos XIII
aktív tag
válasz
maximilian4 #38442 üzenetére
Na hogy állnak? Lebirnad írni?
-
rumos XIII
aktív tag
válasz
maximilian4 #38436 üzenetére
Ez már a döntő?
-
rumos XIII
aktív tag
válasz
maximilian4 #38434 üzenetére
Nem nézem, mi lett?
-
htc07
addikt
válasz
maximilian4 #38330 üzenetére
aki nem tud négy embert összeszedni maga mellé játszani egy kört, az ne is játsszon mm-et inkább, mert csak felhúzza magát rajta.
-
zkas90
senior tag
válasz
maximilian4 #38330 üzenetére
"Nem mindenkinek adatik meg a lehetőség 5ös premade-del menni."
Ez kifogás. Felveszed a külföldi jóarc embereket és hívod játszani. Nem nagy cucc....aki erre nem képes, az megérdemli a sorsát.
Az önzőség megállapításhoz külön gratulálok.
Publicon hagy játsszak már úgy ahogy én akarok. Ezért van.
-
zkas90
senior tag
válasz
maximilian4 #38322 üzenetére
Teljesen normális dolog, hogy az ember szórakozni akar.
"Akinek ez okoz örömet, ne versengőzni menjen."
Én pl ha desizni akarok végig, akkor azt fogok (vagy cz-vel akarom csak védeni d2 B rakót). Nem érdekel más szórakozása random meccsen, csak a sajátom. Nincs unranked 5v5 megoldás még a rendszerben, így muszáj a versengőt választani. (A random MM a csgo publicja.)Aki komolya(bba)n akar játszani, az megy premade vagy sehogy. Illetve elfogadja, hogy nem lesz feltétlenül komolyan véve a meccs.
-
Elemental
addikt
válasz
maximilian4 #38322 üzenetére
Van sok energiavámpír kullancs, akik abból nyerik az energiát, hogy felhúznak más embereket. Az ilyeneket el kéne taposni. Mivel neten keresztül nem lehet, így vagy kilépsz, vagy vállalod, hogy felhúznak.
-
Redneck
nagyúr
válasz
maximilian4 #38299 üzenetére
Semmit, be vagy húzva. Mondták többen hogy később majd nagyobb értékűt ad ki, nekem egyszer talán 0,5-1 euró közötti összeggel adott többet. 1-2 fél eurós nyereményem eltűnt anno ugyanígy.
Aki kicsiben fogad annak ez is számít.Sztrego:
Királyság, szerencsére nem kell tovább keresni a megoldást! -
szebe
addikt
válasz
maximilian4 #38299 üzenetére
Nem tudom mennyi lett volna az első nyereményed, és milyen meccsekre fogadtál. A "Rules" menüpont alatt leírják hogy 0.3 value alatt előfordulhat, hogy nem lesz nyeremény, csak a feltett skineket kapod vissza. Egyébként simán előfordulhat, hogy ~1 euro value-ig csak a felrakott skineket kapod vissza.
Sokan elfelejtik, hogy a százalékok nem esélyek, hanem a fogadott skinek értékeinek aránya. Kifizetésnél pedig a nagyobb nyeremény élvez elsőbbséget, így lehet hogy mire az alacsonyabb nyereményekhez érnek, elfogy az "apró".
-
törölt tag
válasz
maximilian4 #38281 üzenetére
-
hemaka
nagyúr
válasz
maximilian4 #38079 üzenetére
Link
De egyébként annyi, 500DPI-vel 2,12-nek kell lennie. -
NagyZ01
tag
válasz
maximilian4 #38079 üzenetére
-
MurdR
veterán
válasz
maximilian4 #38038 üzenetére
Az lehet hogy topikgazda vagyok, de az nem azt jelenti, hogy nem vagyok noob
Visszaigazollak majd ha felkelek a kanapéról -
zkas90
senior tag
válasz
maximilian4 #38005 üzenetére
spray és kismagyar castolt most
-
MurdR
veterán
válasz
maximilian4 #38005 üzenetére
Ehhez nem fér kétség.
Bár tényleg késő van már. -
zkas90
senior tag
válasz
maximilian4 #37988 üzenetére
Én Oroberto - bonedaddy castolását szeretem (wild-tvsek a srácok). Viszont számomra a tökéletes caster páros Kuli és Kodiak lenne. Az a probléma, hogy ez sajnos nem fog megtörténni.
(#37986) hemaka -
-
gmx9
aktív tag
válasz
maximilian4 #37982 üzenetére
+1. Hang nélkül nyomom én is, mert elviselhetetlen, az izzadtságszagú borzalmas poénok meg egyenesen agyrohasztóak voltak.
-
zkas90
senior tag
válasz
maximilian4 #37982 üzenetére
Én már kértem tőlük, hogy az icl_csgo csatira tolják ki a játék képét és hangját autodirectorral...de basznak rá
A másik ami röhej..."barcode: hol a kardom? dev: hol a kardom?"..
Az ilyen típusú emberek kapnak moderátori jogot...beszarás. -
htc07
addikt
válasz
maximilian4 #37871 üzenetére
A te érveléseddel általában az a gond, hogy a véleményed tényként állítod be, és aki mást mond az hülye. (pl. a 'kodiak is megmondta hogy a p90 szar' beszélgetésre gondolok)
-
perecKING
senior tag
válasz
maximilian4 #37739 üzenetére
Gyursz az estere?
Mielott barki felreertene. En nagyon is kedvelem Kodiakot!
-
zkas90
senior tag
válasz
maximilian4 #37737 üzenetére
Ez 1 poén. A magyarázat hozzá:
A Quake és az Unreal egy pörgős lövölde. Mész és aprítod az ellenfelet. Így elég könnyen összejön a 3-4-5-6-7 kill is egy huzamban.
A cs pedig egy lassú játék. Itt nem darálni szokás, így ha le tudsz lőni három játékost egy körben, az már kiemelkedőnek számít (MM-ben).Mivel a Q-ben és U-ben általános dolog volt, így nem zavarta a gyengébb játékosokat. Itt cs-ben sajnos sokan nem tudják elfogadni, hogy igen is lehet ászt is lőni, nem az ördögtől való dolog az. Viszont mivel nem ez az általános, hogy 1 ember 3-5 killt lő egy körben, rögtön jönnek a gyenge képességű emberek és csalózzák. A kirúgás pedig ennek (és a hasonló gondolatoknak) a következménye.
-
mepet
addikt
válasz
maximilian4 #37735 üzenetére
Ez bizony így megy már 10-15 éve. A letűnt korokból azért még sokan emlékszünk a máig érvényes szállóigére:
3 kills in a row: In Quake 3 its "exellent", In Unreal its "multi-kill", In Cs its "Kicked By Console".
-
MurdR
veterán
válasz
maximilian4 #37727 üzenetére
De, de én Negevvel!
-
perecKING
senior tag
válasz
maximilian4 #37657 üzenetére
Kerits egy szerot, meg egy high cimborat.
Aztan 2v1ben jatszunk egyet.
En max p90el leszek.
Barmilyeik map lehet.
Streamelem is! Igy mindenkinek megmutathatod amirol beszelsz.En nem vagyok high, de azert 100000fraget lottem valahogy
Hetfotol szerdaig Barmelyik nap ejfelkor kezdhetunk!
-
perecKING
senior tag
válasz
o egy gamer. nem az apank....legalabb is nem az enyem. ne egy netes video alapjan oszd itt az eszt.
-
htc07
addikt
válasz
maximilian4 #37683 üzenetére
hogy lehet núb egy fegyver? nem tanult meg célozni önmagával?
-
Vanir
veterán
válasz
maximilian4 #37683 üzenetére
Elsőre megértettem amikor kifejtetted bővebben, ennek ellenére nem változott a véleményem, mert nem idevaló az ilyenfajta megnyilvánulás - és ez az amit te nem vagy hajlandó megérteni.
Részemről befejeztem, nem éri meg a billentyűzetem koptatását ez a sehova sem vezető vitatkozás. -
gtamate2
veterán
válasz
maximilian4 #37679 üzenetére
Uhh te súlyos eset vagy, jobb lesz ignorálni
-
gtamate2
veterán
válasz
maximilian4 #37676 üzenetére
Mivel korábban te írtad hogy noob fegyver ezért említettem meg a rankomat. De végül is mindegy, látom mindenki hülye aki nem ért egyet veled ill. Kodiakkal. Biztos rossz érzés hogy mindig azzal lőnek le aztán itt adod ki magadból.
regner: +1
-
gtamate2
veterán
válasz
maximilian4 #37665 üzenetére
Nekem ne magyarázzon olyan crosshair placementről aki ennyjt nézi a padlót, köszi. GO-ban egyáltalán nem olyan jó már, elhiszem hogy jók a taktikái de páran azz hiszitek hogy get_right szintjén van. Hangsúlyozom nem utálom de túlhypeolt.
-
mepet
addikt
válasz
Nincs joga??? Mi folyik ebben a topicban? Mutasd akkor a jogszabályt, ami tiltja, hogy "kioktasson" valakit?
-
adise
őstag
válasz
a videóira gondolsz, ami alapján szeretik túlhypeolni?
-
gtamate2
veterán
válasz
LEM vagyok és mi is rá szoktuk venni a p90-et rush körben. Az hogy nehéz megranulni vele lőni hülyeség, középtávra is bőven jó ha tudsz vele sprayelni. Az a nagy előnye hogy sokkal gyorsabban be lehet vele venni a siteot mint AK-val. Amúgy a videóban néztem Kodiak crosshair placementjét és... Hát hogy ő akar másokat kioktatni erről, érdekes. Elismerem hogy szerény és szerethető figura, de közel nem olyan jó mint amennyire sokan hiszitek.
-
zkas90
senior tag
válasz
hát én nem hallottam tőle, hogy noob fegyver lenne.
"Teljesen valid megoldás közelről lelőni vele valakit."
"Közelre még talán jobb is mint az AK, vagy az M4."Amit én látok, hogy te nem tudod kulturáltan kifejteni a véleményét. Kodiak szépen elmondta a fegyver előnyeit és hátrányait. Te pedig csak picsogsz miatta és noobozol (azok szoktak noob-ozni, akik valójában azok :-)).
Egyébként is. Miért nem örülsz neki ha az ellenfél p90-el megy rád? Elvileg noob fegyver és te jobb vagy AK/M4-gyel. EZ PZ le kellene tudnod lőni, hisz dobod alá a füstöt - flasht - molotovot. Illetve hallod is. Tehát amikor ellened p90-es játszik, akkor van egy ingyen fraged. Nemde?
Megsúgom neked: nagyok ellen is tud hatásos lenni. Snaxot is láttam már vele hármast lőni a dignitas ellen. Get_Rightot is láttam miragen használni lanon...náluk nagyobbat pedig hova akarsz? Tán te nagyobb vagy?
Az SCAR-ról mi a véleményed? Ott is csak kattingatni kell és kész. Mégis gyakran használják.
A képhez pedig: ha nem látsz rajta semmi értelmeset, akkor miért szólsz hozzá?
-
perecKING
senior tag
válasz
maximilian4 #37621 üzenetére
Azert mutatnek neked par dolgot p90 el. Elhiszem hogy fajdalmas mikor meghalsz....de mivel jobb az, ha wp lo el kozepen??? Ahoz kell a skill allni mint a fasz kapunal... de megneznem hogyan rusholsz be elsokent valahova ak-val ahol 2 ellenfel van. Biztos van akkora skill, hogy 2fejest dobsz ak-val futva.
Ellenben en a noob p90-el minden 3. versengon lovok egy aszt.Mindenki olyan fegyvert hasznal ami neki es az adott szitunak fekszik. Ha te nem tudsz loni vele ne vegyel p90-et.
-
zkas90
senior tag
válasz
maximilian4 #37614 üzenetére
Rendben van te meg nem értett global elite :Đ apukám is fütyike, ő sem ismeri az illemet, ahogy te sem.
-
törölt tag
válasz
maximilian4 #37616 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Windows 11
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest