- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
-
lemusz
addikt
válasz
Skillerz #75331 üzenetére
Steamen tudod még, mondjuk berakva a jelentésbe a demo linkjét is, amit látom nagyon helyesen fel is töltöttél convarsra, de őszintén szólva nem kell csodát várni tőle, nem fog meggyorsítani semmit. Mint ahogy a neten fellelhető reportbotok sem, vaszínűleg egy lyukas garast sem érnek, noha ez nem mindig volt így. Hogy milyen gyorsan bannolódik a csaló azt az határozza meg, hogy:
- mennyire volt blatant (pl ha pörgött is, akkor viszonylag hamar)
- mennyire sok meccset megy (=hanyan reportolják még ingame adott időszakban)
- mennyire detektált/nem detektált cuccot használtKb ennyi, más így hirtelen nem jut az eszembe.
-
lemusz
addikt
válasz
Skillerz #66139 üzenetére
Én az 1.6 anthologyt vettem meg 2009-ben bő fél év nonsteameskedés után, mert már nagyon untam a "nonsteames vagy tuti csalsz" szöveget, de emlékszem amikor kerestem a dobozos verziót a boltok polcain egész Miskolcot bejárva végül a Cora-ban találtam meg, ott is csak 1-2 darab volt kirakva belőle bemutatóba... pedig akkoriban még mindenki vett dvd lejátszót a számítógépébe is, nem úgy mint manapság, hogy pendrive-ról telepítjük az OS-t is.
-
Xero
nagyúr
-
dugo_
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest