- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
-
lemusz
addikt
válasz
Skillerz #75331 üzenetére
Steamen tudod még, mondjuk berakva a jelentésbe a demo linkjét is, amit látom nagyon helyesen fel is töltöttél convarsra, de őszintén szólva nem kell csodát várni tőle, nem fog meggyorsítani semmit. Mint ahogy a neten fellelhető reportbotok sem, vaszínűleg egy lyukas garast sem érnek, noha ez nem mindig volt így. Hogy milyen gyorsan bannolódik a csaló azt az határozza meg, hogy:
- mennyire volt blatant (pl ha pörgött is, akkor viszonylag hamar)
- mennyire sok meccset megy (=hanyan reportolják még ingame adott időszakban)
- mennyire detektált/nem detektált cuccot használtKb ennyi, más így hirtelen nem jut az eszembe.
-
lemusz
addikt
válasz
Skillerz #66139 üzenetére
Én az 1.6 anthologyt vettem meg 2009-ben bő fél év nonsteameskedés után, mert már nagyon untam a "nonsteames vagy tuti csalsz" szöveget, de emlékszem amikor kerestem a dobozos verziót a boltok polcain egész Miskolcot bejárva végül a Cora-ban találtam meg, ott is csak 1-2 darab volt kirakva belőle bemutatóba... pedig akkoriban még mindenki vett dvd lejátszót a számítógépébe is, nem úgy mint manapság, hogy pendrive-ról telepítjük az OS-t is.
-
Xero
nagyúr
-
dugo_
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Onkyo Integra A-8450 Amlifier
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest