- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hauptmann
addikt
Az új droprendszerrel kapcsolatban kérdeznék. Csak szintlépéskor dob fegyvert, egyébként meg szintlépések között ládát ad?
-
Hauptmann
addikt
Az mi, hogy előttem az ellenfél kb. 1 méterre, rajta a célkereszt, lövöm, de nem is sebződik, de ő meg fejlövéssel kinyír.
Csaló, vagy a net szórakozott?
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
Most hogy van ez az új drop rendszer? csak szintlépéskor ad fegyvert, amúgy meg csak láda? Végleges lesz ez így, illetve az operation végéig?
-
Hauptmann
addikt
Amikor indul egy meccs, mindig kiírja, hogy xy ennyi ajándékot adott. Az milyen ajándék?
-
-
Hauptmann
addikt
Elkezdtem versengőzni, de el is vették a kedvem. Ma az egyik meccsen egy orosz barom egyfolytában hányt meg öfögött a mikrofonba, beírtam, hohy 'shut up russian bastard', erre engem rúgnak ki a szeróról. Hát a kurva anyád.
-
Hauptmann
addikt
Van egy olyan érzésem, hogy nem mindig oda lövök, ahová a célkereszt mutat (lövöm az ellenfelet, a célkereszt rajta, de nem sebződik). A ping elvileg jó. Van erre valami finombeállítás?
-
Hauptmann
addikt
Megváltozott most a drop rendszer? Csak szintlépéskor ad cuccot?
-
Hauptmann
addikt
válasz Coccolino_O #35617 üzenetére
Na ja, az milyen fasza, amikor beváltasz 10 db 0,05 cent értékű anyagot, és kapsz helyette egy 0,05 centest.
-
Hauptmann
addikt
Van arra remény, hogy a drop valaha is valami drágább fegyvert dobjon, vagy megmarad az ilyen 0,05 cent szinten? A beváltási szerződéssel több az esély valami jó cuccra?
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
Felmentem valami francia fast drop idle szerverre, két és fél óra alatt nem dobott semmit. Ilyen erővel akár játszhattam is volna.
-
Hauptmann
addikt
Mi az az idle szerver?
-
Hauptmann
addikt
A hangkommunikációt ki lehet kapcsolni valahogy? Nem vagyok kíváncsi mások böfögésére, hányására, meg a kéretlen zenére sem (egy fasz a rombolás alatt végig zenét nyomatott, idegesítő volt).
-
Hauptmann
addikt
Felnyomtam a digital vibrance-ot, mintha másik játékkal játszanék. Meg talán kezdek is belejönni, igaz csak fegyverversenyt, meg rombolást nyomok, mert pörgős, és általában az élnezőnyben végzek.
-
Hauptmann
addikt
A játékbeállítások között van olyan, hogy tárgybeállítások, nézetmodell helyzete, klasszikus, asztal, kanapé. Ez mi a franc?
-
Hauptmann
addikt
válasz NagyZ01 #33701 üzenetére
Minek, amikor amúgy megvan a 90-100 fps vsync nélkül? Akkor inkább kikapcsolom a vsync-et. Vagy ez nem jó ötlet?
De én valami max fps limitre gondolok bekapcsolt tripla buffernél, mert a 60 fps soha nem csükken, meg nem is nő.
(#33703) htc07, Mennyire fontos a vsync? Én kikapcsolt állapotban sem nagyon látom, hogy szétcsúszna a megjelenítés, persze ez nem azt jelenti, hogy nincs is. Mi a fontosabb? A 80-nál magasabb fps, vagy a vsync?
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
Az rendben van, hogy maximális grafikai beállításon ha bekapcsolom a vsync tripla buffert. fixen lekorlátoz 60 fps-re, ha vdync off, akkor meg 90-100 körül van?
-
Hauptmann
addikt
Ezek a scammer bot-ok hogy működnek? Bejelöl egy ilyen 0 szintes barátnak, és tegyük fel, hogy elfogadom, hogy csalja ki a cuccaimat?
-
Hauptmann
addikt
Feltettem a Loungre-ra egy-két cuccot, meg a marketre is, és jött hirtelen úgy 10 darab barátfelkérés ilyen 0-1 steam szintű felhasználóktól (ja, meg van privát profil is köztük). Mik ezek, bot-ok?
-
Hauptmann
addikt
A dropsystem a számláló nullázásáig 4 cuccot dob legfeljebb?
-
Hauptmann
addikt
A drop rendszer által adott Operation Phoenix ládát nem lehet eladni a Marketen? A játékban ott van a raktáramban, de a steam-es piacon nincs. Vagy van valami várakozási idő?
-
Hauptmann
addikt
Sziasztok,
Új vagyok, egyelőre ismerkedem a játékkal, egyelőre nem sok babér terem nekem. :A drop rendszerrel kapcsolatban kérdezném, hogy van valami preferált játékmód, vagy teljesen mindegy, melyikben játszom, csak nyomjam a meccs végéig?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Mikrotik routerek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- Phantom Thread (Fantomszál) eredeti poszter bekeretezve 27 in x 40 in (69 cm x 102 cm)
- DOMYOS EL520 Elliptikus tréner, áramforrás nélküli
- Wireworld Luna 8 Audio Interconnect RCA kábel 1m
- Corsair RM750X (2021) White 750W-os Gold minősítésű tápegység - sok magyar garanciával! -
- ASUS ROG GR6 i5-5200U 16GB 2 512GB SSD GTX 960M - ultra pici, ultra csendes, bivalyerős gép
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest