- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
válasz
Cr00py #77272 üzenetére
Lehet hulye kerdes, de nincs veletlen SS fulesed? (mondjuk lehet kerdeztem mar)
Nekem csinált ilyet a csgo anno amikor az SS AC3 fuleshez fel volt telepitve a driver. Megoldas az lett hogy nem rakom fel a drivert mert osszeakad az alaplapi hangkari driverevel es ez a fagyas lett a vege.Helyedben azt csinalnam (ha van idod energiad) masik ssd re uj rendszer fel aztan csak a legszugsegesebb drivereket fel es proba, aztan egyesevel hozzaadni a hasznalt progikat es periferiak drivereit.
-
-
-
válasz
Cr00py #74338 üzenetére
A minőségibb alaplapokon sem? Akár gamer, akár felsőbb kategóriás.
Pl.
- ASUS PRIME X570-PRO - Realtek S1220A 8-Channel High Definition Audio CODEC featuring Crystal Sound 3
- MSI MPG B550 GAMING PLUS - Realtek ALC892/ALC897 Codec, 7.1-Channel High Definition AudioEzek mellé is kéne dedikált hangkártyát venni? Nekem pl. csak egy HyperX Cloud Alpha-m van.
-
Zsemlem.
újonc
válasz
Cr00py #73866 üzenetére
Köszönöm. Igen, azt tudom, hogy még 1 heti küldetés adag lesz. Arra számítok én is hogy 1 hónapig még menni fog, illete az előzőeknél vége felé szokott lenni akciózás.
Ezért is gondoltam, hogy csak küldetéseket megcsinálom, aztán ha már levitték az árat akkor megveszem. -
-
válasz
Cr00py #72756 üzenetére
További opciók:
Augmented Steam (Enhanced Steam utóda)
Steam Inventory Helper -
ArthurShelby
addikt
válasz
Cr00py #72664 üzenetére
Levettem mindent minimumra (kivétel az "Általános árnyékminőséget" hagytam max-on). Így kb 100 körüli fps lett (kicsit alatta talán), és átállítottam teljes képernyősre, illetve a csgo.exe-nél a "Teljes képernyős optimalizálások" lehetőséget kipiáltam.
Remélem így talán egész jó lesz. -
lemusz
addikt
válasz
Cr00py #72478 üzenetére
Pedig én is megfigyeltem hogy itt-ott a pályán mint valami feketelyuk ami szívja az fpst. Főleg ct-ből amikor véded közt, sand bags - mid roof környéke. fps_max 0-val eléggé észrevehető amikor sokszáz fpsről becuppan 180 környékére és mint ami kapott egy felső korlátot nem ereszti...
De emellett az is érdekes, amikor valami szerveroldali gebasz van és mindenkinek beesik az fpse. Konfigtól függ hogy kinek mennyire, de mindenkinek ugyan akkor és nagyjából ugyan addig tart, kb 1 körig. Sokan ilyenkor disconenctelnek is, mert azt hiszik kliens oldali a hiba forrása. Eddig csak mirage-on tapasztaltam, azt hittem azzal lehet valami, de múltkor egy d2-n is előjött.
-
qdak
addikt
válasz
Cr00py #72329 üzenetére
Sajnos nem én vagyok az egyetlen: [link]
adise: passmark ~1600 körül kap tuningolva, 2200 körül a 4690K
Miért is ne venné komolyan ? Ha ugy megy
Amúgy a 280 körüli átlag nehogy már ne legyen elég... ha annyira gagyi a xeon, szerintem a VGAm elöbb limites. Sajna nem mindenki engedhet meg maganak I9 es procit, beleertve engem is.
"segítheted a fejlődésed mások hibáztatása helyett."
Igen van sok hasznos dolog, csinálgatok scripteket is, tanulgatok a videosoktol.
Csak feldughatom a scriptem meg a keves tudasom, ha az orosz tarsam fejlovessel jelzi, hogy kene a fegyom neki...
Lehet nem vagyok szerencsés de mikor jatszok legalabb 1 ilyen csapatot kapok.
Tegnap pl a legelsot akartak kickelni, a tobbi 3 folyamatosan blockolta a mozgasat loveset, szerencsés voltam, hogy elfeledtek ram figyelni, igy lehoztam oket, igy nyertunk.
Igen van hogy elcseszem, de nehogy mar ez a viselkedes normalis amit muvelnek 3 bol mondjuk 1 meccsemen ? -
qdak
addikt
válasz
Cr00py #72327 üzenetére
SSD 95/100%
Nem melegszik túl, simán bírja a stress testet.
6mag 12szál nem hinném, még 1 RX470/570 is beférne a CPU mellé.
Ha túlmelegedne akkor 64fps ből is droppolna, pedig volt hogy botprofile.db t szerkesztettem, és órákig otthagytam őket játszani, majd simán beléptem a játékba és gond nélkül ment.
Ja és nem tudom, hogy anno olvastad e, de kb. 3 vagy 2 vel ezelőtti frissítésig nem volt gondom. Azért nem tudom, mert nem volt időm játszani, és lehet, hogy több frissítés is volt közben. Majd gyakorolni akartam, de már nem tudtam.A másik (most nem tudom megnézni)de ha csak néztem a botokat nem csinálja, úgy értve, hogy néző vagyok, és 10 bot játszik. Kb 16 bot körül (pályafüggő) kezd el beesni az fps.
-
qdak
addikt
válasz
Cr00py #72320 üzenetére
Offline játéknál ha fix 128 ra teszem 127 fix fps-m van csak ép dobáll a játék, akad sutteringol, de közbe nem megy 127 alá, én sem értem, de nem esik be az fps
ha 0 ra rakom "$2000 en 350-400 fps van" de mégis dobállja a képet.
most 64 re raktam mint elötte, igy simán tolom 7-9 bottal.
A teszt mapon asszem 280 fpst hozott. -
Promi
aktív tag
válasz
Cr00py #72025 üzenetére
A poén az, hogy kb. 4 éves a gépem, és soha nem húztam semmit. Minden gyári alapon van.
Config: CPU-Intel Core i7-4790K 4,0GHz ,DeepCool FrostWin V2.0 CPU Cooler, Kingston HyperX Savage Red CL11 XMP 2x8GB, SSD-120GB. Kingston M.2, 2TB Western Digital WD20EURX SATA3, FSP Hyper M 700 - 700W táp, Asus Strix-GTX970-DC20C-4GD5 GTX970 4GB DDR5 PCI-E.Tegnap ki vettem az ssd -t, egy másik hdd -n volt a win 10. Játszottam a cs:go -al megkaptam a fentebb említett kék halált, 2 szer vissza tudtam csatlakozni, harmadikra már nem. 6 nap ban remek. Nem tudom mit nézzek meg.
-
Spet
addikt
válasz
Cr00py #70835 üzenetére
Itt a rossz oldalra gondoltam: megszereznek egy accountot drágább dolgokkal.
Előtte vevő oldalon beállítják a pár centes előjegyzést, majd a másik accounton feldobják a drága dolgokat az adott árért.
Itt lennék kíváncsi, hogy mit szol a rendszer a market ár alatt jóval alacsonyabb áron felkerülő tételhez.
Jeee MP5 Competitive módban.
-
lemusz
addikt
válasz
Cr00py #70671 üzenetére
Jó engem nem érdekel ki mit hisz el és kinek, érzek különbséget és azt hiszem vagyok olyan tapasztalt player hogy megtudjam különböztetni a placebo-tól.
Azt is vallom, hogy ahány szoftver és hardverkörnyezet annyi potenciális kimenetel. A valve munkatársai olyat is nyilatkoztak, hogy egy nagy katyvasz a játék kódja, simán eltudom képzelni, hogy az egyébként szálak kihasználtságára épülő option végül a bemeneti eszközökre is minimális hatással lehet. A mainstream mantra feltétel nélküli benyakalásáról már rég letettem.
-
Bence942
tag
válasz
Cr00py #70654 üzenetére
Igen biztos
ami ott a fókusz menüben van mindent kikapcsoltam a csgo indító fájlján is beállítottam azt a teljes képernyő dolgot is be/ki pipáltam de semmi.. Nem tudom mi lehet a probléma, win10 vissza állítási pontot kell meg keresnem hogy hol van meg próbálom vissza állítani úgy hátha jó lesz.
-
Bence942
tag
válasz
Cr00py #70472 üzenetére
Azért így tettem fel hátha valaki már találkozott ilyennel. i7 7700 gtx 1060 3gb 8gb ram és hddn van a játék. Panorámánál volt hogy agency pályán voltam , meg fagyott a kép elment feketeség vissza jött a kép ment tovább a játék kiléptem aztán rá mentem mert valamit akartam állítani az nvidia vezérlőpultba és nem engedett belépni azt írta hogy az nvidia kontrol panel le áll, aztán elindítottam a cst hogy egyáltalán el indul e elindult de kiléptem és lefagyott az egész gép, aztán tegnap játszottam mirageon és b apartmanban lelőttek de az egész kép befagyott a ts ment de még a vezérlőputltot se akarta elő hozni vagy csak többet kellett volna várnom ezt nem tudom de nem várhattam ment ment a meccs így aztán gép resi volt ami orvosolta a gondot minden más megy full grafikán de ez panorámánál meg fagy pedig 1280x1024ben játszok és full lowon (nem azért mert nem bírja csak nekem így a jó..) és itt meg így lefagy
ezért most vissza állítottam a régi ui-t ameddig még tudom azt használni , aztán láss csodát semmi probléma és semmi gond még úgy érzem hogy jobban is adja..
-
mepet
addikt
válasz
Cr00py #70050 üzenetére
Nem, biztos, hogy nem. Láttam már ilyen üzenetet, de miattam nem jelenik meg ilyen. Egyébként mi is ez pontosan? Mert eddig azt hittem, hogy aki csal, az azonnal örökös VAC bant kap, vagy az overwatch alapján ideiglenes bant. Hogy jön a képbe a trust factor?
Ha 5-en megyünk premade, akkor tökmindegy, a trust factor, vagy akkor esélyesebb lesz a csaló ellenfél?Szerintem ez a fenti sorozat szimplán véletlen volt.
-
lemusz
addikt
válasz
Cr00py #68902 üzenetére
Valamit félreértesz. Rendesen fut a játék letöltés után azonnal indítva semmit be nem állítva az emberek 99.999%-ának. Ez nem BugG... Ugyanakkor előbb utóbb mindenkit aki nem csak hétvégi kocaplayer el kezd érdekelni, hogy hogyan tudna fps-t növelni, saját precizitását fejleszteni stb. és olyankor mindenki elkezdi
kutatni a haladó optimalizációkat.(#68903) hunfatal: Igazából letojom...
-
martin.p
tag
válasz
Cr00py #68159 üzenetére
Ha a -threads nem működik (Anélkül még nem próbáltam ki.), akkor a lényeg, hogy 3 processzort kapjon meg a cs:go, mint alkalmazás, és a mat_queue_mode ne -1 legyen (alapértelmezett), hanem manuálisan 2.
Illetve, az fps_max 999 is segíthet. (Úgy tűnik számomra, hogy nem egyenlő a 0-val.)
-
skL86
tag
válasz
Cr00py #67819 üzenetére
Ugye most viccelsz? Persze az is lehet, hogy az emlékeid csalnak meg, de 1.6-ban, ha lehet ilyet mondani, még a mostaninál is sokkal népszerűbb volt csalót kiáltani, gyakorlatilag nem volt olyan meccsem, ahol vagy a csapattársaim, vagy az ellenfél ne csalózta volna le a másik oldalt ez ilyen műfaj, nem csak azért csalóznak az emberek, mert csalót látnak, hanem mert nem bírnak veszteni. Ha egyetlen csaló sem lenne, akkor sem csökkenne le több mint a felére a cheat jelentések száma, és ha megháromszorozódna, akkor se emelkedne meg túlzottan. Ettől még persze vannak csalók, de mivel minden játékost rendszeresen reportolnak akinek a K/D-je 1.0 felett van, így nyilván egybe esik a reportolás és a VAC ban (a csalók azért csalnak, hogy jobb eredménnyel játszanak), aztán aki sokat reportol az sok önigazolást nyer (mondjuk heti 20 meccset játszva reportol 30 embert, ebből kap 2 bant), hogy ő mennyire ért hozzá, és így tovább. Aki okosan csal azt nehéz lebuktatni, aki meg bután, azt meg jóformán akárki kiszúrja.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Cr00py #67809 üzenetére
Persze, ebben van valami, viszont pont abból, hogy mi mindent meg nem képesek tenni az emberek a szintlépésért, látszik az, hogy ez mennyire addiktív dolog, nélküle szerintem sokkal kevesebben játszanának vele. Viszont pont emiatt persze smurfből és csalóból is sokkal kevesebb lenne
-
-
válasz
Cr00py #66382 üzenetére
Köszi, ezek szerint HDMI-n FHD esetén van 120 Hz max. Mindenképp kéne az a DP csatlakozás.
Amúgy neked is Acer monitorod van? Attól félek kifogtam egy egymást nem szerető monitor + gpu kombót.
A lecsökkentett MSAA-val fürgébb lett tényleg, de picit továbbra is darabosnak látom. Bár lehet már a szemem szórakozik, pihenek egy órát és nekiesek újra. Lehet szerzek addig valakitől egy másik kábelt is. -
marec1122
senior tag
válasz
Cr00py #66362 üzenetére
Köszönöm ha kicsit türelmes vagyok akkor és megvárom a válaszod megúszom a 14 napos tiltást.
Így lekapcsoltam a régi telón és visszakapcsoltam az újon.A kérdésedet illetően pedig nem 6 acc ot azonosít hanem 7-et. úgyhogy sztem elméletileg nincs korlátozva hányat azonosíthat
-
lemusz
addikt
válasz
Cr00py #66216 üzenetére
Ráadásul nem kell nagy dologra gondolni. Sale-eken szoktak lenni hiper alacsony áron vásárolható játékok. Store-ban a Specials-ra kell menni és ott ár szerint növekvő sorrendbe rakni a listát. Akár 9-10 centért is (1 eurós játék 90%-os akcióban) lehet venni valami sz*rt és akkor egy évig le van a "gond". Ne mondja senki, hogy ennyit nem tud összekaparni a ládák, stickerek, skinek eladásával...
-
válasz
Cr00py #66212 üzenetére
Van mobil autentikációm, volt 17 euró a walletben, de tavaly tavasz óta csak laptopom volt, így hanyagoltam a játékot. Hát, ez van.. azért vicc, hogy ha most 100 eurót tolnék a képükbe, akkor sem engednék elkölteni.
Más: Van kedve valakinek esténként tolni 1-2 meccset nova-kala környékén? Nem kötelező, nem kell minden nap, csak sajnos általában 3-an vagy 4-en vagyunk és jó lenne még 1-2 ember. Bejelölhettek steamen is: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest