- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocska
tag
válasz
Franklin #70811 üzenetére
Jogos kérdés.
HW:
cpu : i5 2500
ram : 2 x 4 Gb ddr3 1333
gpu : Gtx 750 Ti 2 GbCSGO video settings:
aspect ratio : 16:9
resolution : 1920 x 1080
display mode : fullscreen
global shadow quality : low
model/texture detail : low
effect detail : high
shader detail : low
multicore rendering : enabled
multisampling anti-alising mode : 2x msaa
fxaa anti-aliasing : enabled
texture filtering mode : anisotropic 2x
wait for vertical sync : disabled
motion blur : disabled -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Franklin #68840 üzenetére
Alapból Cache/Cobble/Overpass/Inferno van beállítva, ismerősökkel megyek néha Mirage-on, még ritkábban D2-n, de meglepő módon sokszor az előbbiken vannak érdekes ellenfelek. Mint pl. a múltkor, Cache-en orosz gyerek összes kill felét hozta egyedül, végén lehetett látni, hogy silver 4, miközben a társai nova-kala szinten vannak. Ez a rangrendszer se ér sokat, ahogy a csalókat se tudják szűrni, és szerintem nincs tíz fős az a team, amelyik a CS-n dolgozik, pedig ugye bevételük az van rendesen. Azt reméltem, hogy az Blizzard-féle Overwatch és a PUBG konkurencia miatt összekapják magukat, hát arra várhatok.
-
ssgk
aktív tag
válasz
Franklin #68624 üzenetére
Nyomonköveted az adatbázist hogy ki kivel játszik ?
...Persze hogy nem lehetetlen de egy kib*szott idegjáték és több ezer öra szenvedés ára... És a tapasztalalt meg taktika már körübellül 600óra után meglenne de lesz 1500-2000óra a elo lopó késes idióták miatt akik egy flash meg smoke al nyomják végig a 16 kört ahol lesz egy 4:16 k/d ratio ja... -
shaddy1027
tag
válasz
Franklin #67722 üzenetére
Korábban írtam, hogy nagyon is bekavarhat. Feladatkezelőben kellett kinyomni a háttér folyamatát ami a belépésed miatt kell neki, hiába zártad be a progit ez futott tovább, és ez kavar be a rendszernek. Most valamit módosíthattak, mert a hiába kerestem nem láttam futni, és ugyanúgy jártam mint te. Ellenőrzés, majd utána minden megy ahogy kell.
Érdemes VAC védelemmel ellátott játékok előtt újra indítani a gépet, és csak utána játszani, vagy ajánlom az Archi Steam Farm (ASF) alternatívának, több accounttal is tudsz farmolni, illetve nem fog hasonló megtörténni mint most.
És természetesen ilyeneket nem szabad még véletlenül se futni hagyni.
-
törölt tag
válasz
Franklin #67666 üzenetére
Ah, lazadnanak a prok. Azon is rengeteget rinyalnak, ha felevente 1-1 maphoz hozza van nyulva. Persze ertem, hogy ujra kell tanulniuk sokmindent, de ezert kapjak a fizetest. Nezokent pedig tenyleg jobb lenne mar bakker nem mindig ugyanazt a 7 palyat latni. Ugyanazokkal a strategiakkal.
-
skL86
tag
válasz
Franklin #67631 üzenetére
Nálam ugyanez a helyzet, bár én annyira vak vagyok (és persze nem a kifogásokat keresem egy vesztett meccs után), hogy 10 meccsből egyetlen csalónál többet sose láttam, de ez az én bajom. Az mm legnagyobb gondja, hogy nincs túlzottan komoly következménye a trollkodásnak. LE-supreme szint.
Aki szeret mm-ezni, és sokat játszik, de nagyon idegesíti a sok troll az mmen, az menjen ESEAzni, fizetős, így aki ott játszik, az vszeg komolyan veszi a játékot, kiváló statisztikai rendszer, karma pontok (jutalmazzák a jóviseletet és akit leminősítesz azzal nem sorol össze társnak), kevesebb csíter (én eggyel se találkoztam 36 meccs alatt, de ez nem feltétlenül mérvadó), könnyebben rankot lépsz, ha egyedül játszol, és rövidebbek a meccsek, rövidebbek a freeztime-ok, és ha vki kiesik, nem botot tesz be, hanem egy másik játékost, engem is betett már kétszer egy meccsbe.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Franklin #67521 üzenetére
USP-vel ritkán spammelnek, és leginkább fejre céloznak, ezért én nem szoktam sima kevlárt venni első körben, viszont a Tec9 29-et sebez kevláros testre, szemben a Glock 13-ával. Befutásnál nekem jobb a Tec + gránát. Persze lehet, hogy magasabb tudásszinten már én se ezt választanám.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Franklin #67458 üzenetére
Egyik lövésben se azt kéne nézni, hogy beadta nekik a mák, hanem hogy egy Major elődöntőjében (meccsponton) van töke noscopeolgatni 10 métteről, vagy felugrani. Ha megnézem bármelyiket, még mindig borsódzik a hátam. De hogy Dosia dobott egy nade-t, ami miatt nem tudtak menteni az ellefelek. Kicsit sem tökös, semmi érdekes nincs benne.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Franklin #67358 üzenetére
Elhiszem, és tényleg sok idő. Megnéztem, jelenleg 19 centes ajánlatom van fent. 3db Chrome 3 ládám van fent, abból 2 már április-május óta, 1-et pedig tegnap dobtam fel. Van még egy Gamma 2, a többi centes skin és firka.
A festékekkel nem tudok mit kezdeni, a skineket max trade upolom. Valahogy törölni is lehet ha jól emlékszem.
-
válasz
Franklin #67343 üzenetére
Ilyennel már én is találkoztam, ugyan ezen a pályán. Szerintem valami boost service lehet és éppen a képen látható T csapat tagjait boost-olták. A CT csapatot pedig derank-oltatták
2in1 service.
És valahogy úgy oldják meg az egy szerveren levést, hogy mondjuk csak az EU-s szervereket engedélyeznek, többit tiltják, és olyan pályára mennek, amire szinte senki az adott régióban és időben.
Azért kerülhetett be OW-ba, mert már működnek bizonyos automatikus felismerések. Pl. a pörgő bot egyből OW-ba kerül, vagy egyből ban-t is kap. Itt is valami gyanús lehetett. Lehet a Suspect AFK-ja, és griefing miatt került be.
-
lemusz
addikt
válasz
Franklin #67114 üzenetére
Jumpcrouch bugot felfedezték fél éve, begyakorolták, nem szóltak valve-nak, infernón óriási advantage-be voltak mindenki ellen, banánt és A rövidet konkrétan úgy tudták folyamat csekkolni, hogy a támadó T-k semmit se láttak belőlük. A csapatok megegyeztek nem fogják használni, nagynehezen BIG is belement, de állítólag még utána is használták... Ez a lan eddig arról lesz emlékezetes, hogy a szokásosnál is több technikai probléma volt és a BIG meglepetés szereplése a BUG miatt...
-
Szeszkazán
senior tag
-
-
guftabi96
addikt
válasz
Franklin #66484 üzenetére
Na, csak hogy én is beleszóljak.
Ismerem Rabbitet már lassan 15 éve, szoktunk is együtt játszani.
Kicsit most helyette is írok, mert nem értem, hogy miért nem írta le a történet minden részletét, hogy ne legyenek fehér foltok.
Van neki egy main accja, és VOLT egy smurf is, rajta csak a csgo-val. Utóbbival játszottunk együtt, mert én a main accján lévő szintet nem tudom meglőni
Aztán én január környékén elkezdtem hanyagolni a cs-t, (most májusban kezdtem csak újra).
Mivel így felesleges volt neki a smurf acc, így eladta. És itt jön a lényeg: Ezt privátban is írtam neki, hogy ő volt a hülye. Odaadta úgy az accot, hogy az ő telefonszáma, és e-mail címe volt megadva, és rábízta a gyerekre, hogy majd ő megváltoztatja.
Valószínűleg a srác csalt. Az biztos, hogy Rabbit nem használt semmilyen csalást. (csak most jól megszívatta magát a saját hülyeségével).
És igen, mind a 2 acc egyszerre megkapta a banánt. -
D.Va
őstag
válasz
Franklin #66189 üzenetére
Én egérrel csézek nem mikrofonnal
Nem tudom mi az az MM de ha a MediaMarkt, azt elég nehéz lenne tolni
1.6 óta nem sokat cséztem... vagyis szoktam CS:GO-zni, de csak 1-2 haverral nagy ritkán felnézünk valami szeróra baromkodni... Kijöttem a formából..., Ranked meccset talán 2x ha játszottam összesen...Nem azért mert nem szeretek CS-zni, csak meló mellett nem sok időm van... azt a keveset meg skin készítésre fordítom mostanában...
-
Redneck
nagyúr
válasz
Franklin #66143 üzenetére
Nem tudtam, csak ismertebb szerverekre jártam. A scene tagjai/csapatai pedig ismerték egymást, a ligák és ladderek csak Steam ID-vel voltak elérhetőek. DM mód volt 1.6-os szervereken is futott, igaz alapból nem volt a játékban.
Amikor én egyhatoztam ilyen non-steam izéről nem nagyon hallottam, csak később láttam virágboltban a feltöltések között.
-
edgR
őstag
-
kretenallat
senior tag
válasz
Franklin #65521 üzenetére
szerintem általában a beállítások rugalmasabbak, mint a pénztárca
fzoli: szerintem nagyjából rendben van, bár a toshiba vinyót illetően felmerülnek bennem kétségek. de amúgy is, az első SSD-m óta SSD párti vagyok, ha nem akar az ember nagyon letöltögetni, vagy 40 gigás játékokat tolni és csak CSGO lesz lényegében, akkor inkább egy kis SSD-t választanék a HDD helyett.
amit néztem még, az a monitor, mondom nem rémlik, hogy lenne ilyen 144Hz-es. gondolom a pénzügyi keretek miatt maradunk a 60Hz-nél, de CSGO-ra szerintem érdemes elolvasni pár reviewt - pl. inputlagról meg utánhúzásról. én inkább vennek kicsivel drágábban olyan monitort, amit teszteltek ilyen szempontokból is (nem mondom, hogy erre a monitorra nincs ilyen, ennyire nem néztem utána). ja, és még érdemes lehet figyelembe venni, hogy vannak monitorok, amik elfutnak 60 helyett 75Hz-en is, és az is jelentős különbség lehet! röviden: a monitornak alaposan járj utána, mert kb. a legfontosabb komponens, ráadásul a monitort veszed a leghosszabb távra a rendszer elemei közül.
-
ragiecsgo
csendes újonc
válasz
Franklin #65319 üzenetére
számomra a 128 tick akkor is nagyon fontos ha tudom hogy az nap csak mmezni fogok, mert sokkal jobb rajta a hitreg, a procimat így se úgy se fogja nagyon durván zabálni mert kisebb atomerőmű, illetve sokkal smooth-abb a gameplay rajta, sokkal jobban szeretek rajta dmezni mint egy egyszerű 64 tickes szerón.
-
CosmoBacsika
tag
válasz
Franklin #65262 üzenetére
Csak egy apró helyesbítés azoknak, akik nem akarják a szláv hablaty bablatyot hallgatni:
Angol nyelvű yt csatorna. -
adise
őstag
válasz
Franklin #65146 üzenetére
Nemtudom van e értelme válaszolni ezután, ha már amit kiemelsz sem érted?
"Nem vágtam le, hogy a H1Z1-KOTH-ra gondolt"Just Survive az egy kulonbozo játék? Teljesen más stilus is? Ki gondolna arra, ha a Battlegroundsról volt szó? Jó hogy nem a medal of honorra gondoltál. Hiszen zombik ott sincsenek
-
kretenallat
senior tag
válasz
Franklin #65088 üzenetére
én már nagyon vártam, hogy niko távozzon a mouzból, szerintem nagyon rosszat tett a másik négy embernek, hogy vele kellett játszaniuk, túl nagy hangsúly volt rajta, a többieknek meg csak a leszólások maradtak mindig. nekem rokonszenvesebb a mouz az új lineuppal és szerintem az eddigi szintet így is hozni tudják majd nagyjából, csak egyenletesebb eloszlással talán. niko szempontjából is jó volt a változás, most bekerült egy olyan csapatba, ahol a többiekben is megvan a tűzerő, meg lehet(ne) mutatni, hogy mire képes. szerintem jobb csapatra nem sok esélye van, a faze a legjobb nemzetközi team.
konszi: nagyon szeretnék a következő majoron is nekik drukkolni, esetleg több, mint három mapon át
(dream on).
-
kretenallat
senior tag
válasz
Franklin #65086 üzenetére
cbble-n amikor feltámadt a mouz, azt hittem, hogy ennyi, vége. ilyen rekt után azt hittem, hogy a lendület marad cache-re is, kikapcsoltam a streamet, sok ez az én kis szívemnek. aztán belekukkantottam, mert nem bírtam ki, 12:0 HRnek... wtf. a miraget elkezdtem nézni, de túlizgultam, inkább elmentem játszani.
wp hr, örülök, hogy lesz kinek drukkolni.
úgy tűnik, hogy azért bejött a HRnek, hogy nem a szokásos új vendég mosogat hozzállással bővítettek anno, hanem alkalmazkodtak az új játékoshoz és adtak neki teret. már vége a mézesheteknek (a'la NiP "honeymoon") és még megy a dolog.
-
dugo_
veterán
-
KisTücsök
addikt
válasz
Franklin #64626 üzenetére
1280x1024. gtx960. 120mbit. Botok ellen is. Nem folyamatosan, hanem amikor kifordulok egy sarokból pl és lőni kezdek valakit. sprayeknél pl. stb. Neten ezt a megoldást találtam rá eddig, amit lejjebb is írtam, h letiltom az első magról. Csak így esik az fps, 100-130 közé. Kb november óta ez a felállás nálam, és semmi gond nem volt eddig. Múlt pénteken kezdte el csinálni a semmiből. Vagy én kavartam valamit, amire nem emlékszem. Meg hát mit?
-
kretenallat
senior tag
válasz
Franklin #64496 üzenetére
Prime. Általában a non-prime rosszabb, de a tegnap kivétel volt, egy db non-prime meccs, ami simán hozva lett, a random 5. teljesen korrekt hozzállású srác volt, az enemy meg nem pörgőzött.
Spet: munkatársak mostanában elkezdtek CSGOzni, látom mi megy silverben, plusz feleség gold novában, én csodálom, hogy még játszik. Mondjuk ő sokkal nyugodtabb, mint én.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Macbook White 13" unibody
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest