- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tw3nTyFouR #79188 üzenetére
A Vitality még mindig rommá fog verni mindenkit szerintem. Ez csak egy rossz meccs volt, ledarálnak mindenkit az év többi részében is.
-
Tw3nTyFouR
tag
válasz
Tw3nTyFouR #79182 üzenetére
Brollan felvette az AI szemcsit le is hozzák a meccset
-
c41r0^
őstag
válasz
Tw3nTyFouR #79174 üzenetére
Régóta az dönti el, hogy meccs elején kinek sikerült az inject, és kinek nem.
pl. Vitality vs. MOUZ-on Zywoo-nak tegnap nem, ropz-nak igen (lásd pl. az a kör ahol mirage-on A-fireboxon át lőtte úgy a ticket/firebox CT-t, hogy nem volt infója ticketről max sejthette hogy ott van egy, de el is volt smoke-olva a CT/ticket, de ő az ugrásban lévő CT mellé aimlockolt/infolockolt, majd kezdte a spray-t és sebzett vagy 50%-ot ).
Most nem az a divat, hogy az aimlock/infolock a fejre/mellkasra tart, hanem body mellé pár px-es offsettel. De így is egyértelmű, csak a hülye nem látja kb. Kábítják az embereket hogy ilyen szinten játszanak a pro-k, jaja...
egyértelmű jelek:
- amikor ugrás közben jobbra balra rángatja az egeret, hátha megragad valakin a "magnet aimlock / infolock", hogy tudja, kire honnan kell számítani- amikor bárhol a pályán húzza az egeret és jééé 50% eséllyel a smoke / fal mögötti enemy-n (de soksor csapattárson, mert entity-t érzékel az aimlock...) vagy offsettel kicsit mellette áll meg a cross és utána egyből van infó, hogy ott van valaki
- amikor látszik, hogy semmi infója nem lehet, infolock sikeres, és utána megy is az infó (szájról olvasva látszik, mert mutatják általában ugye a közvetítésen a POV alatt a játékost is...), hogy ki hol van: ebből a kedvencem volt amikor nuke rámpán megállt 3-4 T, eco-juk volt, under heaven volt 1 awp-s, falon át infolockolta NertZ a CT-t és bemondja h "awp".. ok bro... és ez csak a jéghegy csúcsa
Adminok nem látnak a "magnet-aimlock/infolock"-ból semmit, mert csak a player érzi, ahogy a saját crosshair-e megáll az entity-n egy pillanatra mintha valami mágnes lenne (enemy, csapattárs) és hiába húzza, ott lockol egy kicsit, majd kicsit jobban megrántja, akkor leugrik róla, ez is számtalanszor látszik. Még a YT-on is elég 0.25-re lassítani, hogy egyértelműen látsszon... ha nem rántja le róla, akkor pedig tökéletesen track-el az entity-n falon/füstön át...
Mindenkinél látni szinte, 95%-ánál a "pro" játékosoknál, ez full HvH már rég óta. Egyedül talán frozen-nél és Twistzz-nél nem láttam még egyértelmű bizonyítékot rá.
Szerintem manapság azon múlik, hogy kinek sikerül az inject, VAGY le van osztva előre, hogy kinek mehet és kinek nem... ez csak biznisz és mellette kábítás, hogy "cinema" legyen minden meccs.
Persze egyértelmű bizonyíték sosem lesz arra, amiket írtam, mindent meg lehet magyarázni... csak ha majd esetleg pár évtized után előáll egy volt prő a farbával...
-
Xero
nagyúr
válasz
Tw3nTyFouR #79171 üzenetére
Pont vegigneztem. Hihetetlen miket forditottak meg. Mondjuk egy kicsit ezt a Vitality baszta el, de GG.
-
.LnB
titán
válasz
Tw3nTyFouR #79171 üzenetére
Naneee! Elfelejtettem nézni! Na állok is neki!
-
.LnB
titán
válasz
Tw3nTyFouR #78356 üzenetére
Legyen Mongolz - GL döntő.
Vagy ugye ott a ""magyar"" csapat az EF.. Lehet nekik is szurkolni. Bár én maradok majd Sl3nd-éknél. -
.LnB
titán
válasz
Tw3nTyFouR #78352 üzenetére
Mész/Mentek is? Fura, hogy pont a WR Top 4 nem lesz csak ott.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Tw3nTyFouR #78168 üzenetére
Eléggé szukited a latoszoged
De igen, kinek mi a kenyelmes.
En mindig a monitor nativ felbontasan jatszottam akar crt (mondjuk ennel nem is tudom ertelmezheto e) akar lcd, igy 4:3 5:4 es most 16:9. -
joe-ker
senior tag
válasz
Tw3nTyFouR #77700 üzenetére
Az a baj hogy nincs visszajelzés hogy kiket bannoltak,nem látod a profiljukon. Elvették az Őrséget ami nagyban hozzájárult pár szemétláda kizárásán.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Tw3nTyFouR #76638 üzenetére
valószínüleg a CS-t lecsupaszították hogy csak CS legyen, ahogy a jóisten megteremtette. így nem lesz sok munka vele, x időnként pályacsere premierben, pár ládika és kész
minden más erőforrást pedig a még be nem jelentett Neon Prime multiplayer játékba tolnak, a CS2 meg csak egy kísérleti nyúl hozzá.
a bajuk hogy várniuk kell amíg a következő single player Half-Life játék is kész közeli állapotba kerül, mert anélkül nem tudnak bejelenteni az univerzumhoz kapcsolódó multit népharag nélkül.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
Tw3nTyFouR #75475 üzenetére
Szia!
Helyi fájlkor ellenőrzése, illetve a steam restart meg szokta oldani a problémát.
-
goccer
aktív tag
válasz
Tw3nTyFouR #75031 üzenetére
Nekem talán inkább abból a szempontból volt furcsa, hogy azért ritkán van, hogy a vesztes csapatból kerül ki az MVP. Más okot nem találtam ki magamban, minthogy a Faze tényleg csapatként volt jó, minden szupersztár belőtte amit kell, de konstans kiemelkedő teljesítményt egyikük sem hozott.
-
goccer
aktív tag
válasz
Tw3nTyFouR #75028 üzenetére
Nem az utolsó 3 körre adnak MVP-t, hanem a lejátszott 15 mapra. Esetleg ha lenne ilyen, a döntő MVP címét oda lehetne adni twistzz-nek de azt is csak a Nuke végén a nagy impact miatt. Ha az egész döntőt nézzük nem emelkedett ki a Fazeből se.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
Tw3nTyFouR #75028 üzenetére
Én sem értem, szerintem Twistzz érdemelte volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- iPad topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest