- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
Gambling panic van, mindennek a béka segge alatt van az ára. Minden bizonytalan, még akár az egész skinzés is és a cs:go is bedőlhet egyesek szerint. Szerintem csak lesz egy kis szigorítás, és minden visszamegy a régibe, de valószínűleg ez utóbbi is hónapokba fog telni.
-
m_dawe
senior tag
-
szebe
addikt
HLTV felrobbant byali pisztolyköre után
-
zkas90
senior tag
Minden versengőmeccset letöltök. Így bármikor visszatudom nézni a hibáimat, a scoreboardot, illetve a többi játékost is kielemezhetem (tanulhatok tőlük vagy ha gyanúsan viselkedtek, akkor ellenőrizhetem őket).
Tudom, hogy ez csak az én mániám, de hátha mást is érdekel milyen statokkal jutottam el nova 1-ig.
98 meccs. 50 győzelem, 41 vereség, 9 döntetlen.
32 csapat legjobbja, 34 csapat második, 14 csapat harmadik, 11 csapat negyedik, 6 csapat ötödik.
Globálisan: 54-szer voltam a top3-ban, 30-szor 4-5-6 hely valamelyikén és 14-szer 7-8-9-10 valamelyike.2372 kört játszottam a versengők alatt. 1254 megnyert kör és 1118 elvesztett.
2104 ölés, 456 assziszt és 1627 halál. Így 1,3-as a K/D arány. Átlagosan 0.89 embert ölök meg / kör.Összegezve átlagosan egy meccsen: 21 kill, 5 assziszt, 17 halál, 3 mvp és 52 pont van a nevem mellett.
Ideje kevesebbet halnom. -
Evome
senior tag
haveromnak most esett egy ESL One Katowice 2015 Cobblestone Souvenir Package
Tegnap este mondtma neki hogy nézze a sztrímet mert van ilyen akció most .... 2 hete tolja xDD
Csudába már az egész szerencseszériávalMost érdemes eladni vagy inkább rakja félre a verseny utánra ??
-
-
zkas90
senior tag
Az én három autobuy-os vásárlós bindem:
bind "F1" "buy tec9;buy fiveseven;buy vest;"
bind "F2" "buy vest;buy famas;buy galil;buy smokegrenade;buy vesthelm;buy flashbang;buy flashbang;buy defuser;buy hegrenade"
bind "F3" "buy vest;buy m4a1;buy ak47;buy smokegrenade;buy vesthelm;buy flashbang;buy flashbang;buy defuser;buy hegrenade" -
htc07
addikt
-
htc07
addikt
-
lemusz
addikt
Advanced Anti-WH System. Egyenlőre teszt fázisban van. Lényegében annyiról szól a dolog, hogy ha WH-s vagy, akkor érzékeli ezt a szerver és tenmagad is láthatóvá válsz mindenki számára. Úgy látszik pont kifogtál egy ilyen szervert. Amúgy mindez kamu. Akkor van ilyen ha te vezetsz a pontversenyben és ellövöd magad, akkor láthatóvá válsz, ezzel megnehezítve a dolgodat, megkönnyítve az ellenfelekét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest