- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lemusz
addikt
-
szebe
addikt
"Enemy alig bírt lelőni minket, a 4 kört is kb azért buktuk be mert elkapkodtuk"
"T oldalt lehoztuk elég simán 11-4 -re, kb elfunoltuk a végét a T oldalnak annyira szarul védték"
Ezeken buktátok, nagyon szépen leírtad.Az ilyen 10-5 meg 11-4 féle félidők pedig csalókák, pisztolykör, és első fegyveres bukása után máris szoros a meccs, nekiállnak feszülni az emberek. Elindul a flame csapaton belül, hirtelen az ellenfél is csaló lesz
, aztán loss (főleg solo/duoq-nál).
Oda kell figyelni végig, meg kell roppantani őket. Nem szabad elkapkodni meg funolni a végét, mert egy 9-0 környéki állásról is borzasztó hamar lesz 9-6-os félidő (főleg ct oldalon), onnan meg megint feszülés van.
1-2-3 nyert körökkel oldalt váltva pedig úgyis az lesz a gondolata legtöbb esetben a kis jürgennek meg szergejnek, hogy "na gyorsan loss aztán kövibe nyerek" -
gtamate2
veterán
AMD-n is van ilyen lehetőség. Minden infót összefoglalt HarlekiN (kretenallat): VibranceGUI
-
lemusz
addikt
Azért ez nem normális megoldás 2017-ben, hogy 125hz-en használod az egered... 500 alatt nem ajánlott gémereknek nem csak azért mert 8ms vs 2ms, hanem mert 125hz-en röcögős, inkonzisztens az egész kurzor, nem olyan forrókés a vajon érzés, mint 500 vagy 1000-rel. Mindenképp más megoldást kerestem volna, lehet szar volt az alaplapod, nem volt frissítve a bios vagy bármi más...
-
vzsryl
nagyúr
Nem oszlottak ketté, a hármas mag még mindig megvan. Cajunbot elküldték, mert nem tudtak úgy játszani vele együtt, ahogy szerettek volna, ezért elhozták kjaerbyt a dignitasból, akivel nagyon jó volt az összhang. Aztán jött az a probléma, hogy az irányítójuk, karrigan, bármilyen kört hívott, az nem jött be, emiatt el is hajtották. A helyére jött glaive, akiben már megbíznak, és tényleg minden flottul megy.
Cajunbot egyből elvitte a dignitas, de karrigan egy ideig szabadúszó volt, amíg meglepetésemre el nem vitte a FaZe.
Vismajor01: Oszt' ki lenne az ingame leader?
-
vzsryl
nagyúr
Kiégtek. Azért vannak még mindig együtt, mert hatalmas marketing ereje van még mindig a nevüknek, lásd Dreamhack Las Vegas promo videoja. Viszont kezdenek annyira elgyengülni, hogy max. még egy ilyen húzásuk van, és vége a dalnak.
Egyébként a skandináv skill nem vész el, csak átalakul. A két svéd óriást (fnatic, nip) váltja a két dán óriás (astralis, north?).
-
Redneck
nagyúr
Sosem lőttem olyan jól, mint amikor ilyenem volt és napi x órát toltam... Annak már több mint 10 éve. Nagyon szerettem, két ilyet használtam el az évek során, de a haveroknál is sorra mentek tönkre. Legtöbbször csak világítottak de nem mentek többet. Szép hogy a tiéd ennyit kibírt!
Fogok rendelni egyet, valami extrém színben, nagyon jók vannak. Hihetetlen hogy anno 2,5 rugóért kaptunk ilyen egeret. Utoljára 6-7-ért láttam ebayen, annyit is simán megér, a sok csicsa 2x vagy 3x ennyibe kerülő mellett.
Nincs operésün? Nem baj, rakhatom fel a Win 10-et!
-
Franklin
addikt
-
-
-
Årpi
őstag
A loss legtöbbször a relayes átjátszó szarok számlájára írható manapság (3 hónapig szenvedtem fix 1-7% lossal)
Érdemes bebiggyeszteni az autoexecbe,hogy:
net_client_steamdatagram_enable_override "-1"
nálam azóta 0% loss.
Persze előfordulhat néha hogy maga a szerver rosszalkodik.
-
kuLi_
tag
Szépen, sorrendben:
de_cbble: A világon semmi, láthatta is besurranni, vagy sima szobor-prefire is lehetett, eléggé standard.
de_mirage: Simán lelőtt egy embert (lásd lentebb).
de_train: Itt már konkrétan röhögtem, a videó legjobb jelenete. Nézz meg majd egyszer egy pisztolykört denistől.
de_overpass: A kill után azonnal prefire egy eléggé alap helyre, ideálisan volt elfüstölve a terrornak, nyilván arra számít, hogy onnét próbálja meg valaki rögtön vissza tradelni.
de_nuke: egy jó kövér trappal érkezett, ezért még egyszer egy pillanatra odanéz a másik klijáratra/oldalra, hátha valaki onnét néz rá.
de_mirage: Tudhatta, de minimum sejthette 4v2-ben, hogy nem egyedül van a CT A-n a lépcső környékén ezért CT felől jön a következő (palace ki sem mozdul végig, nincs CT füst), megfordult, hopp, elfogyott az egérpad, majd korrigált.Tudom, ez nyilván kevésbé reális érv, mit az, hogy szimplán parasztba' csalnak, hátha egyszer bután lebukik vele és bukja a havi fix 10 gurigát visszamenőleg is, továbbá addigi élete munkáját. Pár éve ugyanez ment Snaxról, byaliról, shoxról, krimzről (nem csak flusharól) majd persze most, hogy új szelek fújnak, itt van a teljes brazil lineup a palettán. Mindezt továbbra is mindennemű fanatizmus nélkül úgy, hogy mellesleg rühellem az SK-t.
Abszolút nem lehetetlen csalni, de ez a videó imho botrányosan kevés. Tovább folytatván igen, létezik, hogy meccsenként egyszer random "rálockolsz" falon át valakire, az én hokkendáré demoimban is tucatszám akadt ilyen. Igen, kell PoV demo is, mert közelről sem ugyanazt látod, amit ő, lásd pl. a de_mirage-os B lerakón ablakra flick (ami amúgy messze nem inhuman, se nem mat1 sebességű, teljesen átlagos kill). Hasonló eset volt FalleN scoutjával cbble-n, ahol hetekig azonnali eltiltásért hápogott minden létező nyilvános platformon az összes jómadár és vonultak tüntetőleg inaktivitásba, majd miután miután kigurult a demo, szomorúan konstatálták, hogy ég és föld a különbség; egy teljesen mezei ráhúzás volt, nem pedig "instant aimlock".
- imho -
-
kretenallat
senior tag
Ez féligmeddig hitvita, egyszerűen alapvető emberi különbségek vannak, van, aki szeret megbízni abban, hogy körülötte működik a világ és az óvintézkedések elegendőek, meg van aki nem, meg van a véglet, aki pl nem választ nehéz jelszót, mert "ha meg akarják hackelni, akkor úgyis meg fogják". egy élet tapasztalatai és megszokása nyomja rá a bélyegét a CSGOval kapcsolatos véleményedre is, valljuk be, hogy nem egy fórumposzt fogja megváltoztatni.
I am & PeL: A valve szervereket egy faceit vagy éppen PHs szerver megnézésével lehet ellenőrizni. Más játékokat esetleg szoktál játszani, ott is vannak hasonlók?
szerk: egyébként, csak kíváncsiság, de régebben 1.6ban emlékezetem szerint gyakran volt elvárás netes ligákban pov demo felvétele és feltöltése, ez pl csgo majoron miért nem automatikus?
-
Vanir
veterán
Az ilyenekhez szvsz nem kell POV demo hogy látni lehessen azt hogy rálockolgat az ellenfélre a célkereszt.
De. A GOTV demo playback egy szar, innentől nincs miről beszélni amíg nincs POV demo. Tisztában vagyok vele, hogy vannak csalók a profik között. Nem akarom vakon védeni az SK-t, nem szurkolok nekik, nem vagyok elfogult velük szemben, de nincs konkrét bizonyíték ellenük. -
lemusz
addikt
-
lemusz
addikt
Igazából szerintem felesleges is bele menni, szoftver meg hardverkörnyezet eléggé befolyásolja, mindenkinek magának kell kitapasztalnia hogyan adja jobban. Előző egérrel jobban adta ha onolva volt, újnál viszont egyfajta smoothing-ot érzek rajta, szóval offolva sokkal tisztább, raw-osabb feelingem van. A szoftver és hardver környezetről meg van egy ilyen hasznos fórumlinkem, sok jó infó van benne, ha van szabad félórája az embernek és tud angolul akkor ildomos lehet lapozgatni. pl.: még 1-2 windows frissítés is negatívan befolyásolhatja az egérérzékenységet: [link]
-
Redneck
nagyúr
Egy ideje nem játszom, nyugodtabb is vagyok. Ezek után is csak ph! Mixre fogok járni (már ha időm engedi és be is férek).
Mondjuk az ok nélkül csalózás is megy sokaknak. A sok játékot nem értő sokszor egyből csalóz mindenkit. Ezért is működik lassan a report utáni ban rendszer. -
Nyugis
senior tag
Üdv!
Én pontosan ezért hagytam abba.
Az utolsó mozzanat az volt hogy be mentem egy konténerbe egészen a sarokba le térdeltem vártam.
A többiek behuztak volna elém a csalikat igy volt megbeszelve.
Aztán egyszer csak a SEMMIBŐL hátulról késsel meg-gyaktak.
Döbbenten néztem a monitort.
Na mondom akkor bassz**k fel az anyátok!
Kileptem és töröltem is a francba az egészet.
És persze ez már a sokadik ilyen lehetetlen helyzet volt. -
NyxNyxNyx
addikt
Én nagyon szerettem a desert eagle-t, egyáltalán nem volt az használhatatlan. Olyan fegyver volt, amilyenből több kéne a játékba. Erős, de nehéz effektíven használni. Erre behoztak egy szinte noskill OP fegyvert a helyére. Szuper.
"Mindig voltak és lesznek emberek akiknek semmi sem jó, semmivel sem elégedettek ezt már megszoktuk."
Ez meg nem az a kategória hogy a semmi miatt sírnak az emberek. Nem érdemes most komolyan játszani, mert mindenki Revolverrel tolja, és mocskos idegesítő. -
Coccolino_O
őstag
Az lehet, de most az m4a1-s-t sikeresen elbaszták. Biztos sokan sírtak reddit-en. Vagy nem tudom, hogy kinek a fejéből pattan az ki, hogy gyengítsük az egyik fő ct fegyvert, de minden téren. Pont ugye a 2 tár lőszer miatt sem lehet vele ész nélkül játszani. A legrosszabb az, hogy csökkentették a tűzgyorsaságát.
-
salieven
aktív tag
Szerintem sok is az a lőszer amit adnak hozzá van olyan kör hogy el sem tudom lőni mikor 5en rusholnak rám és életben maradok valahogy
Én adnék mellé ahogy feljebb is írta kollega össze vissza 20 lőszert azt jó napot
mint az USP .... olyan gyorsan kifogy hogy te jó isten ezzel szemben ott a glock amivel aztán lehet túrni bőszen
-
szebe
addikt
Nekem a linken leírt dolgok segítettek, de ahogy olvasgatok a témában, másoknál nem nagyon jött be a dolog. Engem *.pak hibával szokott néha kidobálni. Természetesen a fájl-ellenőrzés nem fut le kellően rövid idő alatt (talán SSD-n jó lenne), ha meg törlöm a fájlt, egész mapot betöltő error feliratok futkorásznak a mapon
közben -nofear +ney
-
wannnabeees
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Samsung SD590C 27" Full Hd monitor
- Creality Ender 3 Pro 3D nyomtató
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest