- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
he7edik.
addikt
válasz
atomanti19 #49023 üzenetére
Lassan valódi értelmet nyer a "Silverbe lövöm magam" kifejezés
-
vzsryl
nagyúr
válasz
atomanti19 #48629 üzenetére
Ez nem aprópénz, vagy szerezni egy Orpheus-t gyűjtőktől 10-11k € fölött.
-
szebe
addikt
válasz
atomanti19 #48268 üzenetére
Még mindig nem elo rendszer van
Valaki találgatott egyet a blogjában a steamcommunity-n, aztán mindenki benyalta, mint Józsi bácsi a metilalkoholt.
-
bager13
aktív tag
válasz
atomanti19 #48133 üzenetére
Van az 90% is sajnos.
-
mepet
addikt
válasz
atomanti19 #48100 üzenetére
"Ha a dezi levegőből adná az 1hit-et ahoz kellene skill?"
Ezt nem igazán sikerült megértened. Nem aimhackról beszéltem. Persze, hogy ehhez kell a legnagyobb skill. Sokkal nagyobb, mintha kifutsz a sarokra, megállsz, vársz (közben célzol), majd egy kis idő után lősz. Ugyanezt a célzást+lövést tized annyi idő alatt elvégezni (még a levegőből) sokkal nagyobb skill kell.A fejbeverős bekezdésedre: Azért a dezieco fogalmat még mindenki vágta 1.6-ban, az igaz, hogy akkor már jóval ritkábban alkalmazták, mint korábban. Nem azt szeretném én sem, hogy mindig az a csapat nyerjen, amelyikben több dezi van adott körben, persze hogy nem. Csak sajnálom, hogy a dezieko-t ellehetetlenítették, és értékelem a törekvést ami esetleg visszahozhatja a játékba. Lehet, hogy csak nosztalgikus érzések miatt, lehet, hogy csak azért, mert a dezi a kedvenc fegyóm.
Igen a CZ is hasonló volt egy darabig. Bár azt sosem sikerült megkedvelnem.
Mi a véleményetek a mostani Revolver-ről? Használjátok mióta "lassult"? (Én visszaraktam a dezit, nekem nagyon nem adja azóta...)
-
he7edik.
addikt
válasz
atomanti19 #47633 üzenetére
976 nyert versengővel lett Suprem. Szerinted nem tudja hogy mi az a fájdalom és szenvedés?
-
dugo_
veterán
válasz
atomanti19 #47592 üzenetére
Aha, várom már mikor jön végre a mindenható alternatíva rá, ahol ilyenek nincsenek. MM-ben csalva legalább a játéktól el lesznek tiltva az ilyenek, máshol ennyi sincs.
Múltkor mentünk nagy reményekkel két Cevo meccset, elsőn 45-50 fraget lőtt a wh-s senki Nuke-on T-ben, gyakorlatilag minden köre 1v4, 1v5 clutch volt.
Aztán a következőben meg Cache-en kaptunk egy 6-7 fős ellenfelet (mi csak hárman voltunk premade), ahol a kettő randomunk feltűnően nem a mi csapatunkkal játszott. -
Nxn908xxx
őstag
válasz
atomanti19 #47535 üzenetére
5v5-ben 180 alá szinte sose megy, csak azért írtam 140-et ha mert jön még egy ilyen csoda frissítés amivel megint -40fps... 230 körül van az átlag szerintem, de mapfüggő is, van amin több, van amin kevesebb. Gondoltam meglepem magam egy új monitorral, de lehet akkor marad a 75hz. Majd mérek párat néhány meccsen aztán meglátom. De a legutóbbi hitbox update előtt simán 220 fölött volt mindig...
-
regener
veterán
válasz
atomanti19 #47411 üzenetére
1000Hz-en érezni hogy mintha lejjebb vetted volna a DPI-t az 500Hz-hez képest.
-
perecKING
senior tag
válasz
atomanti19 #46948 üzenetére
Nekem az update elott tokeletes volt!
5.1 hasznaltam es mindent jol hallottam. Direk vettem egy hangkartyat is. Update ota a sajat lepteimet neha ugy hallom mint ha kovetnenek! Neha hatra is nezek, nehogy beszurjon valami allat!Ez az audio update olyan, mint a paraolinpian a csorgo labda! Ha az agybol jatszva a paplan sarka kitarkarna a laptop kijelzojet, meg tud a paraszt nyomni egy mouse1et.
-
regener
veterán
válasz
atomanti19 #46948 üzenetére
Szerintem is elég furák, néha olyan mintha csak a bal oldalamból lőnék a fegyverrel vagy nemistudom, ha meghalok és másokat nézek akkor mégjobban úgy hallani hogy balra lőtt volna pedig előre felé lő
Máshol nincs ilyen gond szóval még a füles sem lehet. -
Vanir
veterán
válasz
atomanti19 #46811 üzenetére
Nekem alapból viszonylag sok idő volt az alttab után visszatérni, mert nem natív felbontáson játszom. FullHD-nál gyakorlatilag instant visszarak.
-
regener
veterán
válasz
atomanti19 #36256 üzenetére
Azért mert az első lövés pontos, az oké, de az összes többi vagy mellémegy vagy nem adja be a játék, pedig látod hogy az ellenfél testére ment a töltény. Inkább egy P250.
(#36257) zkas90
De ha fut feléd valaki akkor túl lassú és hiába lövöd telibe nem talál... -
törölt tag
válasz
atomanti19 #34861 üzenetére
Akkor az a jelenség azért van jelen. Régen már volt szó erről, hogy tessék kimásolni a connectet, és console-ból indítani, mert ezek az akadások, fps lagok, mikro lagok, ettől vannak.
Meg majd sokkal jobb lesz a játékmenet is, ha nem webről indítod. -
pr1mzejEE
addikt
válasz
atomanti19 #34861 üzenetére
Probaltad menubol inditva? Console--connect xxxx
-
törölt tag
válasz
atomanti19 #34819 üzenetére
Mikor faceites szerverre felcsatlakozol, kimásolod a connectet, vagy a webről mész fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Asztalos klub
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged