- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuLi_
tag
válasz
freeknight #54542 üzenetére
"Ami a CS-hez kell: max árnyékokkal és legalább 4x élsimítással minimum 100 fps-t stabilan produkáló pc, egy normális egér, maximális méretű egérpad, és normális internetkapcsolat. Billentyűzet elég ha annyit tud, hogy kezeli 4-5 gomb egyidejű lenyomását, és nem gyári hibás, mindent egyből le tudsz rajta nyomni."
*~150 fps legyen meg élsimítás nélkül is akármilyen szituációban, illetve a fentieken kívül egy normális, kevésbé hokkendáré füles (nem feltétlenül gamer kell, de ha komolyabb szinten űzöd, tényleg fontos, hogy pontosan tudd, merre trappol és pontosan mit hallasz), a többi csak parasztvakítás. A "gamer szemüveg", mikor megjelent a piacon én konkrétan lefordultam a székről a röhögéstől, aztán legközelebb akkor, amikor megláttam, hogy egy nevén nem nevezett, jól ismert gamer-shopban szerény 30.000 Ft körül volt a kiindulási ár +10% early bird kedvezmény. Jézusom...
-
light0416
tag
válasz
freeknight #54557 üzenetére
Mechanikus billentyűzetek igen is gamer célra is használhatóak és abszolút nem parasztvakítás
Az már más kérdés, hogy CS:GO-hoz max KZ közben van jelentősége, de még akár counter-strafelés közben sem rossz. Az már hogy 50.000 forintos kategória az csak a ledek miatt van, kinek mi tetszik. Én személy szerint preferálom CS:GOhoz is a mechanikus billt, jobb vele peekelni, de jobb nem leszel.
-
Xero
nagyúr
válasz
Gépelésre nem parasztvakítás a mecha bill. Csak azert allt at az ipar a gumi membranra mivel olcsobb.
-
bbdzyx
senior tag
válasz
Élsimítás minek?
-
sensejke
aktív tag
válasz
freeknight #53859 üzenetére
Ebben egyetertek, tenyleg a residentes resz passzolt a leginkabb.
-
mepet
addikt
válasz
freeknight #53752 üzenetére
Szerintem a felelős gondolkodás az lenne, a csét játéknak tartanák, és ha esik belőle egy kis pénz, azt plusznak fognák fel..
Olyat nem ismerek, aki meggazdagodott volna a játékból. (Mondom a játékból, tehát nem trade-ből.) Olyat viszont ismerek, akinek a cséfüggőség éveket vágott haza az életéből.
-
Xero
nagyúr
válasz
freeknight #53747 üzenetére
Ez egy elég mezítlábas hármas egy kép alapján. Nem vagyok képben a lengyel árakkal, de Budapesten ebből jó ha egy értelmesen kinéző panelt kapsz normális helyen.
-
szebe
addikt
válasz
freeknight #53752 üzenetére
Ezért jó szvsz az amerikai egyetemi rendszer, ahol 22-23 évesen draftolnak, kvázi miután elvégezted az egyetemet.
Az a pár legenda, aki meg középsuliból felkerül a profiligába, nyilván élete végéig ebből fog élni. -
vzsryl
nagyúr
válasz
freeknight #53747 üzenetére
Hát azért jóval drágább a lengyeléknél egy normális ház, mint ez a kocsi.
Én főleg arra utaltam, hogy ismerek olyan taknyot is, akinek apuci vette a 15milliós BMW SUV-ot, meg olyat is, akinek kétes ügyletekből van több tízmilliós, német presztízsbálnája. És ezek már 18-20 évesen "elérték" ezt.
Na, most flamie megdolgozott érte. Ezért jár neki a tisztelet, és tényleg örülök neki, hogy ilyet is láthatok a világban.(#53750) lemusz: Aki hülye, az nagy eséllyel rácseszik. Aki okos, az meg valószínűleg többre viszi. Ez mindig is így volt/van/lesz. Tehát akinek ez olyan példát mutat, hogy akkor most éjjel-nappal játszani kell, és úgy tele lesz majd lóvéval, annak annyi esze van, így járt... Hótra' nem izgat, sőt meg is érdemli a sorsát...
-
geristar
tag
válasz
freeknight #47765 üzenetére
850-be kerül a revolver.
Remélem mire hazaérek patchelik, mert teljesen felidegesített reggel.
-
Arkennys
addikt
válasz
freeknight #42111 üzenetére
elég hulladék lett, első coin amit nem viszek fel aranyra, de még ezüstre sem az idióta küldetések miatt
-
IreN!CuS
addikt
válasz
freeknight #42111 üzenetére
Eddig még nem sikerült összeállítaniuk egy olyan operation ami élvezhető lett volna....
-
Micsurin
nagyúr
válasz
freeknight #41688 üzenetére
Spread ? Silencer vagy mi miatt ? ( csak mert kezdek rájönni ha a CT-vel a pisztolykör bukó , akkor jön a szívás mindig
)
-
Mate
nagyúr
válasz
freeknight #41673 üzenetére
Egyetértek. Tavaly volt egy fiatalnak tűnő srác, akin látszódott, hogy nem sok köze van a játékhoz. Ennek ellenére jobban közvetítette és gyorsan fejlődött, mint bármelyik idei közvetítő. Igaz, hogy kellet neki küldeni mappot, hogy tudja a helyek neveit, de ez belefér
-
szebe
addikt
válasz
freeknight #41667 üzenetére
Nem olyan rossz, de 444... (linkeli a Lanxess Arena honlapját, majd a cikkbe Laxness-t ír...)
Magyar kommentárral az a baj, hogy olyanok közvetítenek, akiknek közük nincs a játékhoz. Oroberto x évig COD4 NT tag/kapitány volt, és így kommentál CSGO-t. Mintha flash-t átküldenéd egy COD meccsre kommentárnak. A legrosszabb, hogy ők maguk sem veszik észre, hogy szar amit csinálnak, mert átlag 6-700 néző megvan, major alatt drop miatt 2 ezer is, ők meg örülnek maguknak.
Múltkor kuli a saját csatiján lecastelt egy volgár meccset, a színvonalbeli különbség magáért beszélt. -
Gentlelelele
aktív tag
válasz
freeknight #41673 üzenetére
Sok a smurf
annak majdnem 1,2m embernek olyan 800k ami valós. Többi kis accok, de lehet sokat mondtam
-
he7edik.
addikt
válasz
444-nél nincs lejjebb.
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz
Remek kis cikk, csak van benne pár pontatlan momentum. Pl a C9es dopping malőrt nem egy C9es valotta be, hanem egy már nem a C9-ben játszó(talán Semphis vagy Shazam. Kövezzetek meg nem vagyok benne biztos, hogy a kettő közül az egyik vagy egyiksem
) játékos, aki beakarta sározni a csapatot/a többi tagott. A közvetítés színvonalában téved, mert a magyar közvetítők egytől egyig ugyan az, mint F1-ben. Egy szóval élvezhetetlen. Az angol közvetítés nagyon jó (mind a normális, mind például GreatFrag-es csóka. Nullához konvergáló információ, de legaláb vicces
), a lengyel csóka egy Eminem-et megszégyenítő "Rap God" számot lenyom a közvetítése alatt,az amerikaiak meg szintén jók. Többiről nincs tapasztalatom, ezenkívül esetleg még POV közvetítést néztem/halgattam. Illetve még annyi, hogy a díjazást lehetne növelni CS:GO-n belül. Most az aláírásos dolog jó ötlet volt, de itt is azok vannak előnybe, akik közönség kedvencek (Pasha, Scream, Olof, stb.) . Dota 2-be valami 2-3 millió dollár egy ekkora nagyságrendű rendezvény díja a csapatok között, bár lehet több, nem vagyok benne biztos. Maga az eseményen is mennyi pénz befolyt a Gábor Báéknak.
-
.LnB
titán
válasz
Valóban jó cikk.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
freeknight #41553 üzenetére
Nem lesz boldog. Ezt rohadtul meg fogja szívni. Az biztos, hogy a steames és ph-s pályafutásának vége és a meglopott srác vissza fogja kapni azt a kést.
-
perecKING
senior tag
válasz
freeknight #41506 üzenetére
A p90 miert maradt ki? Mi mi mi???
-
Vanir
veterán
válasz
Kimaradt a "kétezer forintos lézeres egerem helyett milyet vegyek háromér amitől tuti fellövöm magam szuprémig"?
-
MurdR
veterán
válasz
Mert miről szóljon a diskurzus? Tán arról, hogy olcsóbb lesz megint a benzin?
-
vzsryl
nagyúr
válasz
"Köcsög smurf!" Kimaradt.
-
xenom0rph
őstag
válasz
kihagytad a "hogyan trédeljek magamnak dragonlór" usereket.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
freeknight #41407 üzenetére
Szerintem meg A1-re vannak sokkal jobb skinek
(#41409) Micsurin: Supreme ismerősöm is A4-et használ, szóval jó az ha valaki tud lőni vele
-
xenom0rph
őstag
válasz
freeknight #41287 üzenetére
"MW lookosat" kell kifogni
-
htc07
addikt
válasz
freeknight #41273 üzenetére
3 hetet és 17 órát.
-
MarioAna
senior tag
válasz
freeknight #41271 üzenetére
várj vele.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
freeknight #36750 üzenetére
Szia!
Számíthatunk az árcsökkenésre, de nem olyan mértékben, mint egy pass megjelenésekor. Holiday sale-kor sem estek be az árak túlzó mértékben. Jól teszed, ha most adsz el ezt-azt.
-
realmdrude
tag
válasz
freeknight #36649 üzenetére
Marksman-ban főként DM-es es casual küldik vannak.
-
he7edik.
addikt
válasz
freeknight #35603 üzenetére
Várjál mindjárt jön a megmondó ember hogy: -Nem biztos hogy csal a gyerek lehet hogy csak nagyon adja neki
-
szebe
addikt
válasz
Már warmupban láttam, hogy kezdőn forog "+left" segítségével. Ott már féltem
-
törölt tag
válasz
Azok a legjobbak, akik alig tesznek valamit hozzá a meccshez, és nekik ez
-
realmdrude
tag
válasz
freeknight #34589 üzenetére
GO-TV-t sosem nézek, menü meg csak nem 200 óra
Max 1-2, nem szoktam ott AFK-olni.
-
millerur
tag
válasz
freeknight #34216 üzenetére
Matchmakingen azokat hiába keresed.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Nem tudom mi értelme ennek a könnyebb ranglépősdinek, igazából nem zavar a dolog, de én rosszul jártam vele szerintem. Vagyis nem, csak pont most nem tudok játszani..
Sikerül felküzdenem magam dupla sasba, majd jön ez a frissítés és kb értéktelen, mert aki eddig lejjebb volt, de ilyen-olyan oknál fogva nem került ide, most szintén itt van.
Persze ilyenkor lesz ilyen fantasztikus képességű az internetem, hogy nem tudok játszani, már rég supreme lennék, mert már ezen a rangon is van zsinórban 3 győzelmem + 1 döntetlen a 3 nyert meccs előtt..
Mindegy, nem nyavalygok, de ezek az 1-2 nap alatt +3 rang lépés globálisan, úgy hogy előtte 1 évig 2 rang között stagnált egy ember (jellemzően az aktuálisan megszerzett alatt 3-al, ugye), az nekem kicsit furcsa.
Miért jó ez? Pont ez volt a jó benne, hogy nehéz volt feljutni.
Mindegy amúgy, tényleg nem zavar különösképpen, rám semmiféle rossz illetve jó hatással nincs ez az egész, mivel játszani sem tudok, de azért egy icipicit érdekesnek tartom. -
Xero
nagyúr
válasz
Sherif-sas szinten már nem nagyon leavelnek, de ostobák vannak itt is bőven. Premade és jónapot.
-
Ace owner
addikt
válasz
freeknight #31992 üzenetére
Az jó, akkor csak esett valami. Megéri megtartani vagy dust2 nem fog feljebb menni?
-
romero28
senior tag
válasz
freeknight #31980 üzenetére
a magyar nyelvű az valami katasztrófa... nézd az angolt , az csak ritkán vacakol
-
zkas90
senior tag
válasz
nem a twitch a ratyi, hanem a GOTV
nem bírja el az 500-600 ezer nézőt (bár sokat javult az első naphoz képest) -
bbdzyx
senior tag
válasz
Nekem tökéletes.
-
törölt tag
válasz
freeknight #31901 üzenetére
-
Coccolino_O
őstag
válasz
freeknight #31851 üzenetére
Lehet utálni őket, de a potenciál bennük is megvan.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
freeknight #31842 üzenetére
Igen, de a fnatic is nagyon erős. Hiba őket lebecsülni.
Vismajor01: Nincsen jelentősége. Nekem csak 1 twitch ablak ment, mégis kaptam 3 dobozt...
-
po1son
addikt
válasz
freeknight #31842 üzenetére
én is nagyon örülnék neki, de fnatic nagyon erős mint mindig...
-
lemusz
addikt
válasz
freeknight #31766 üzenetére
Igen, bár szerintem messze nem ez a legkedvezőbb droppkialakítás marketinges szempontból, hogy a nézők 90-95%-a semmit nem kap akár 3-4 napos folyamatos követés után sem. Inkább kapna minden második account valamit, ami mondjuk csak 20-30 centet érne, mintsem az emberek ekkora hányadának legyen rossz szájíze egy-egy ilyen tournament után. A dobozok tartalmának kialakításán is lehetne fejleszteni, mert ez hogy egyik láda ér 40-50 eurókat, egy másik meg alig 2-t, ez se a legkövetkezetesebb szerintem.
-
Brada:D
tag
válasz
freeknight #31761 üzenetére
Nekem tavaly 2 esett
-
po1son
addikt
válasz
freeknight #31539 üzenetére
Március 12-15.
Szerintetek az működik, hogy 1 gépen 3 különböző böngészőn és 3 különböző profillal megy a twitch stream? Persze mindegyik profilhoz másik steam account van hozzá kötve, amiken van cs:go. -
freaghill
őstag
válasz
freeknight #31436 üzenetére
Tavasz van, nyílnak a bicskák.
-
marcusa
addikt
válasz
freeknight #31416 üzenetére
"Abban értsünk már egyet, hogy a gyerek verése legalább annyira természetellenes nevelési módszer, mint az, ha a gyerek bukik 200k-t akkor fizetünk neki még 200k-t, hogy visszanyerje"
A pofon és a verés nem természet ellenes módszer. Én rendszeresen kaptam ki kiskoromban és tisztelettudóbb és tisztességesebb ember lettem mint sok kortársam. (lassan 29 vagyok)
Nem mellesleg a biblia is ezt tanítja:
„Ne vond el a gyermektől a fenyítéket; ha megvered őt vesszővel, meg nem hal. Te vesszővel vered meg őt: és az ő lelkét a pokolból ragadod ki.” (Péld.23:13-14) -
mepet
addikt
válasz
Egy megérdemelt szülői pofon és egy verés összehasonlíthatatlan. Egy pofon nyomatékosít, míg a verés nyomorít. Nem ugyanaz.
A gyermekverés helytelen, elítélendő. Ebben egyetértünk. -
Vanir
veterán
válasz
Gyerekkoromban kaptam néha egy-egy pofont, még sincs semmiféle szuicid hajlamom.
Lehet látni a hozzád hasonló gondolkodású szülők gyerekein az eredményt a mai 14-15 éves korosztályon. -
Ochocinco46
aktív tag
válasz
freeknight #31378 üzenetére
igen workshopról töltöttem le ezt a pályát is, de nem tudom átrakni arra changelevellel, ezért gondoltam h valamilyen mappát rossz helyre másoltam.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Pont tegnap játszottam silver 3 haverral nova 2-ként, a meccs után feldobott 3-ba, és akkor már nem engedte csak ha öten vagyunk.
-
xenom0rph
őstag
válasz
Gondold már át mert nem lehet menni akármilyen rangú baráttal, csak ha megvan az 5 játékos.
-
nugat
tag
válasz
freeknight #31203 üzenetére
en kalabol lassan silverbe esek vissza, egyszeruen 10-bol 7x megkapom a rosszabbik csapatot, akik nem beszelnek, nem infoznak, smoke nelkul akarnak mid-rol b-re menni d2-n es stb.. most kiszurtem az orosz szervereket, egy fokkal jobb azert.
-
Arkennys
addikt
válasz
freeknight #31205 üzenetére
Hát szoktunk menni 4-5 en is akár, normálisabb emberekkel, de úgy veszem észre sokat tud számítani egy mocsok csaló vagy smurfer másikaknál. Az gyakrabbi hogy egy hárman vagyunk premadeben plusz két random, nos ezen a határon már viszont egyértelmű agyvérzés
htc07: pudot hagyjuk, nem bohóckodni szeretnék, hanem normálisan játszani. A pub nagyon komolytalan, mióta elkezdtem versengőzni, nem nagyon viselem. Ez a fajta "pörgősség" nem hiányzik
-
Arkennys
addikt
válasz
freeknight #31203 üzenetére
Az, novában folyamatosan kapom a silver elites "mindent látó" mestereket, vagy a nyilvánvalóan jaj de fun elb_szni más játékát smurfosokat. Most egy ideje emiatt rá is hagytam, mert örültem hogy nap végén le tudtam ülni 1-2 meccsre, de pihenés helyett csak felhúzott a sok vérpistike
-
ch003067
addikt
válasz
freeknight #31191 üzenetére
Van 2 smurf is, de mind a 3 accountra szeretném majd megvenni a passot, viszont ha ebben a rangban marad a main, akkor arra nem fogom megvenni...
Amikor meg versengő küldetést csinálok ( ha ilyen mission van) akkor biztosra szeretnék menni. ( mondjuk sokszor van olyan is, hogy nova 3-ba aláznak fossá, de ott még mindig könnyebb lőni mint ezen...)
-
freaghill
őstag
válasz
Jaja azon én is nevetnék. Ja, hogy nem?
-
Arkennys
addikt
válasz
smurfolóknak kb jobb kezét csapnám le húsbárddal, annyira kivan már velük a...
nugat: Az a baj előre csapat keresés se ér sokat, premadeben ha megyünk, akkor meg csaló vagy smurfos a másik csapatban szivat be minket igen igen gyakran, szóval vicc kategória
-
Xero
nagyúr
válasz
freeknight #31054 üzenetére
Nem szép, de az eltérő vertikális és horizontális sens van akinek jó. Pl nekem is.
1.6-ot elég korán átdobtam 16:10-re, majd GO-t is 16:9-el kezdtem, de elég hamar váltottam széthúzott 4:3-ra. Nekem jobb. -
htc07
addikt
válasz
freeknight #30621 üzenetére
Most is tanulhatsz tőlük, ha egy mg1 meg négy silver megy premade
-
Mezcal
addikt
válasz
freeknight #29746 üzenetére
Betojok, ennyire, hogy meg sem ismertem?
-
romero28
senior tag
válasz
freeknight #29612 üzenetére
igen infernon .
az a nagyobb gebasz , hogy a küldetéságon 3 inferno-s deathmatch-es play van , (50,100,200 pont kellene ezeken) tehát még kikerülni sem lehet őket a továbbhaladáshoz
szinte mindig t-ben nyomom , de azért megpróbálom ct oldalon , hátha
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
freeknight #29545 üzenetére
Oh, szóval jobb kattal jön elő a kurzor
.
-
Xero
nagyúr
válasz
freeknight #29511 üzenetére
Ha a gpu száz ms-el később küld képet a kijelzőnek, akkor hiába azonos a ráta, ha folyamatosan 0.1 sec csúszásban vagy. Az átlag reakcióidő pedig 200ms körül alakul. Egy komolyabb wp-s 130-140ms. Szóval marhára nem mindegy.
Én saját bőrömön tapasztalom, hogy hiába van átlag 60-100 fps-em és 80Hz-em, bizony sokszor késik az info és ha bezuhan 60 alá az fps akkor egyéb csúnya dolgok is történnek.
Nem mondom, hogy kapásból global lennék fix 300 fps-el és 120Hz-el, de sok olyan szöget mernék tartani amit így nem, mert egyszerűen nem jön annyi infom és olyan ütemben.
-
bbdzyx
senior tag
válasz
freeknight #29511 üzenetére
Ha nem érzed a különbséget, bajok vannak.
Érzem, hogy mindjárt jönnek a "23 FPS-nél úgysem látsz többet" típusú megmondóemberek.
-
Xero
nagyúr
válasz
freeknight #29503 üzenetére
Mivel a gpu és a monitor nem feltétlenül van összhangban, így 60Hz esetén minimum 120 stabil kell, hogy mindenképpen elkerüld a keresztfrissítést.
-
freeknight
őstag
válasz
freeknight #29501 üzenetére
Mi ketten egyébként ugyanazt mondjuk
Annyi fps kell, amennyi a szerver tick, ez MM-en 60 (legyen 64) fps. Fölé azért felesleges menni, mert 60 hz-en úgyse fogod látni a különbséget.
A 120 hz vita meg parttalan. Nekem nem csak CS-re kell a gép, akkor meg számít a nyers képfrissítési rátán kívül a színhűség, stb, egy megfizethető árú 120 hz-es monitornál ott kompromisszumokat kell kötni. Eizo tényleg jó, már láttam élőben, de fél milláért vegye, akinek két anyja van
-
Redneck
nagyúr
válasz
freeknight #29501 üzenetére
Nem hülyeség. 64 ticken 64 fps kell minimum.128-on 128 fps.
Ha a rendszer 128 mintát vesz másodpercenként akkor ajánlott ennyi minimum fps is.
Legjobb ha 120+ Hz-es monitorod van. Az más kérdés hogy lehet kevesebbel is játszani, de hátrányban. -
vorosmarti
senior tag
válasz
freeknight #29377 üzenetére
Nem kevesen vannak, akik a piaci ár alatt is odaadnak itemet, hiszen ha nem igy lenne, akkor mindennek fix ára lenne. Marketen is ugyanez a helyzet.
Én nem sokat trade-elek, de többször volt már olyan trade-em, amin több mint 1 euro jött. Mindezt úgy, hogy soha nem bizniszeltem 10-12 euronal nagyobb értékű itemmel. Az expert traderek mindig leírják hogy alig töltenek vele időt, és dől a skin, kulcs, stb... Ez nyilván így van, csak az elején nekik is nehezebb volt. Nagy értékű item-ek esetén már 1-2 plusz kulcson nem gondolkodik senki, és azért az 2-4 euro. Gondolom az a legfontosabb szabály hogy ne adja fel az ember pár hét után.
Hozzá kell tegyem, hogy én magam sem vagyok igazi reklámarc a fenti gondolatokhoz, mert nem sok időm és türelmem van hozzá
-
Redneck
nagyúr
válasz
freeknight #29379 üzenetére
1. Online selejtezőn jutottak ki, ez volt a rájátszás ahol 2 meccsen is alulmaradtak.
2. A VP elleni cache T oldal ultragáz volt. Egy értelmes támadást nem produkáltak és egyenként mentek lelövetni magukat.
3. Túl sok a ha.Sajna most ennyi volt a volgare de szurkolni kell nekik, tudnak ők ennél többet!
wjbhbdux: rumlika nem volgare tag már szóval szurkolhatsz nyugodtan
-
po1son
addikt
válasz
freeknight #29377 üzenetére
Még fog, de már csak max iclen...
-
hNp88
aktív tag
válasz
freeknight #29079 üzenetére
98 in 1
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
freeknight #29067 üzenetére
Akkor még egy kérdés,:
offline botok ellen nekem minimum két lövés kell fejre, hogy meghaljon, ( m4, aug tec9 stb fegyverekkel) akkor én csinálok valamit rosszul, és meg lehet oldani egy lövésből is??
-
mepet
addikt
válasz
freeknight #28872 üzenetére
Valamit alaposan félre értettél. Én csak annyit írtam, hogy fogadtam. (Ezt is 100% jószándékból, hogy felhívjam a figyelmet arra, hogy végre működik a lounge.) Ő pedig utalt rá, hogy úgyis veszíteni fogok. Ez 100% rossz szándék, az "ördög falra festése". Én pl. meg fogom tanítani a fiamnak, hogy sose tegyen ilyet, mert valós szerencsétlenséghez vezet. Ezt lehet tekinteni babonának, vagy akár a múltbéli tapasztalatokra alapozott törvényszerűségnek. Ez a példa is alátámasztotta ezen törvényszerűség örök igazságát.
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
freeknight #28872 üzenetére
Én azt hittem, hogy csak poénkodik ezzel a "nem elhanyagolandó mértékben regener fórumtársnak köszönhetően" mondattal.
Viszont ha tényleg így gondolja, akkor az(#28873) mepet
Egyelek meg téged, hogy ennyire nem értetted meg a mondani valómat.
A CS az taktikai játék igen. Viszont elsősorban lövöldözős játék. Hiába vagy jó taktikus ha nem tudod lelőni az ellenfelet. A fejed tetejére kenheted az összes elméleti dolgot, ha gyakorlatban minden helyzetben te kapod a fejest.Még egyszerűbben:
CS-ben a taktika kötelező, de nem elégséges feltétele annak, hogy jó(k) legyél/legyetek egy meccsen magasabb szinten.
Nem azt állítom, hogy az fnatic játékosai nem tudnak lőni...dehogy is. Viszont tegnap ez a része kétség kívül jobban ment a NiP-nek. -
Ace owner
addikt
válasz
freeknight #28334 üzenetére
Akkor a helyében 6x6 AMG Mercivel csapatnám egész nap a sivatagban, nem hülye ládákat nyitogatnék
-
vorosmarti
senior tag
válasz
freeknight #28120 üzenetére
Úgy tudom h Kodiak dolgozik az index-nek. Én is láttam már SG 553 című rovatot
-
lemusz
addikt
válasz
freeknight #27651 üzenetére
Nem, igazából nagyon taszít az ilyesfajta tiszteletlenség. Mint ahogy én se kéregetem gabessont, flasht, plumot stb.. állandóan hogy játszunk már, játszunk már... pedig egy global/szuprém <-> sas között kisebb a különbség, mint egy silver2 <-> sas között.
-
fntastic
aktív tag
válasz
freeknight #27348 üzenetére
basszus, lemaradtam róla
(#27351) killer095: jaja, az a tag donatelt minden pro cs:go-snak akiket bír, bár csak pár ezreket, gondolom pasha streamje nagyon bejött neki
-
törölt tag
válasz
freeknight #26751 üzenetére
Ja, pár hete még 10 centekért szórtam ki őket
-
törölt tag
válasz
freeknight #26749 üzenetére
*Winter Offensive weapon case
-
vorosmarti
senior tag
válasz
freeknight #26720 üzenetére
Nagyon diplomatikusan fogalmazol.
Sztem egyszerűen csúnya lett.
-
fmx
aktív tag
válasz
szerintem is.
-
Arkennys
addikt
válasz
szerintem gáz volt, az is maradt
-
Arkennys
addikt
válasz
freeknight #26572 üzenetére
Úgy tudom online lesz, szóval digninél befigyelhet némi karácsonyi kiskalács mellé a DDOS. Én is VPre tettem vmennyit, pasha iránti rokonszenvből szintén.
-
Lacek89
tag
válasz
freeknight #26553 üzenetére
Thx az infót, hamarosan ki fogom próbálni.
-
vorosmarti
senior tag
válasz
freeknight #26566 üzenetére
Igazad lehet. Talán azért nem volt egyértelmű ez nekem, mert ugyan elég idős vagyok már sok mindenhez, de az ilyen emberek fejével sose tudtam gondolkodni. Egyszerűen nem értem őket
Ha első vonalbeli játékosok is megbuknak, akkor tudhatnák hogy előbb-utóbb ők is sorra kerülnek.
-
vorosmarti
senior tag
válasz
freeknight #26560 üzenetére
Köszönöm szépen, hétvégén ki is próbálom.
Amit a smurfer/cheater arányokról írsz, abban igazad lehet, mert nagyon logikus a gondolatmenet. Ha viszont így van, akkor borzasztó a helyzet, mert nekem pont az a gondom a matchmaking-el, hogy túl sok játszma megy el azon, hogy az ellenfél irreálisan erős. Meg kell jegyezni, hogy olyan meccsek is vannak, ahol a skillek alapján veszteni kéne, és mégis nyerünk. Ezek szerint sokkal több lehet a csaló, mint amit elsőre gondolnánk... Mondjuk ez is sántíthat, mert miféle csaló az, aki csak a skill-table első harmadába tudja boost-olni magát
-
vorosmarti
senior tag
válasz
freeknight #26556 üzenetére
Meghoztátok a kedvemet, megnézem a faceit-et én is.
Kell a szimpla játékhoz a fizetős csomagra upgrade-elni, vagy nem szükséges, ha csak egyszerűen játszani akarok. Kupák, tornák, ilyesmi esetemben kizárva, ahhoz még vagy 20 évet gyakorolnom kell. -
marcusa
addikt
válasz
freeknight #26553 üzenetére
És ott is ugyan annyi smurf van, mint versengőn?
Teljesen kivagyok már tőle, hogy 3-ból 2 meccs-et az ellenfél csapatban egy 18-22 órás accounttal rendelkező játékos miatt veszítjük, aki 120 pontot gyűjt be a játék végére...
Ja, én ilyen Silver vagyok: (>>>> -
realmdrude
tag
válasz
freeknight #26314 üzenetére
Közvetíteném szívesen, de "sajnos" Ausztráliából közvetítenék, ami nem biztos, hogy akadás mentesen menne. A másik, hogy baromi gyenge a netem, maximum is csak 1 megával töltök le jobb napjaimon.
Ark: Már a ládákkal úgy vagyok, hogy kulcsból kéne több, de remélem meg tudom oldani valahogy.De azért köszi!
-
Slystyle
őstag
válasz
freeknight #26145 üzenetére
Szerintem te eleve az új Season-el ismerkedtél meg először. A régihez képest brutálisan rossz lett véleményem szerint. Az új Train-ről is így vélekedem, mentünk egy MM-et rajta, de nagyon nem adta, bár vagy 1 hónapja nem is játszottam úgy komolyabban, csak pár DM meg mission.
-
Mclovin
senior tag
válasz
freeknight #26053 üzenetére
Nekem csak szürke item esett eddig, pedig az eurasia-t is megvettem..
-
Arkennys
addikt
válasz
freeknight #26053 üzenetére
nekem előző event és mostani alatt összesen a legdrágább skin amit adott, talán 30 centes volt
szóval ja. mindig hasonlóakat kapok énis. nekem ez is, breakout is veszteséges eddig kb
-
Arkennys
addikt
válasz
freeknight #26043 üzenetére
kinek mi a nagy tétel azért
még mindig nem mentek annyira vissza az áraik sajna
fmx: olvass vissza
-
Mclovin
senior tag
válasz
freeknight #26043 üzenetére
Most is kaptam 3 kulcsért MW ajánlatokat, de szerintem decline lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged