- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
skL86
tag
Nos, én is csak egyik fórumtárs elmondásából tájékozódtam discordon, nyilvános chat-ten, bizonyítási eljárást nem folytattam, mivel lemuszról van szó, nem merültek fel kétségeim (és mivel lemusszal nem vagyok jó viszonyban nem is kérdeztem meg tőle), bár mindenképpen megérne egy utána járást egy kompetens személy részéről.
-
gtamate2
veterán
Mert mit számít? ZeroDK a saját fórumtársunkat, marcusjozsefet károsította meg elég sok kulccsal, anno még kalandor is kérdezte, aztán végül abból sem lett semmi.
-
Lemaitre
tag
Én konkrétan az előző sound systemmel mindent kitudtam venni (hol jönnek, kb. milyen messze lehetnek stb.) Viszont ezzel az "update"-al még tippelni sem tudom hol jöhet az illető (csak D2-n játszok pl. CT-Long között eddig mindig megmondtam hogy Long, vagy Short jön, ezzel viszont csak basszust, minimális trappot minden irányból és ennyi.., ráadásul néha mintha víz alatt lennék olyan a hangzás). Én úgy érzem ha ez bent marad sajnos elválnak az útjaim ettől a játéktól, pedig igen szerettem.
-
lemusz
addikt
Köszönjük Emese a changelogot, de mit kezdjek vele? Mint írtam nekem azonnal lejött, hogy defaultra tették a HRTF-t és manuálisan kell átrakni normál, tradicionális stereo-ra. Továbbá általánosítgatsz, nem utálok minden újítást csípőből. Az nem tetszik, hogy baszkurálják az eddig jól működött hangokat és elbasszák olyannak is, aki meglenne a hagyományos 2.0-val. A messzi hangokat alig tudom kivenni, hogy honnan dörögnek. Basszus van mindenen, főleg a távoli WP lövéseken. Meg egyébként is, a hangok voltak a legsürgetőbb változtatni való a játékban? Nem inkább a csalókkal, a hitreggel, új GUI-val/motorral, vagy éppen a 128 tickel kellene foglalkozniuk?!
-
david368
aktív tag
Korábban már játszogattam, de akkor még a cod2 volt ami dominált nálam. Most Silver 3, mostanában kezdtem el újra játszani, de nem vagyok balfék, eléggé a véremben van az hogy hogyan kell célozni, csak kellene egy csapat, akikkel tudunk összejátszani/taktikolni, ez a versengős mixelés nem az én világom.
-
MarioAna
senior tag
és ha komolyan is veszed és a jobb oldali opcióra nyomsz 10-ből 6-szor a jelek alapján (és ez még akkor engedékeny is, mivel általában már a blatant hackerek jutnak el OW-ig), és nem kapsz rá XP bónuszt, mert a többi owerwatcher szerint nem csal - emiatt a te OW ratinget kúszik lentebb, mert nem értesz velük egyet....eléggé halott a jelenlegi rendszer, a GN4 requirement egy vicc. Még LE szinten is sokszor olyan fogalmatlanok futkosnak (és nem a játékbeli skill-re, hanem a háttértudásra gondolok), hogy közel sem bíznék rájuk bármilyen OW ratinget.
rant off
végre kiszpott az SK tegnap, nem mintha nem nyernék meg még így is a majort sajnos. -
kretenallat
senior tag
ja, ez valami csodás. ha valaki azt hiszi, hogy ez segít bármin, az valószínűleg agykárosodott. persze, megy a csodálkozás, akor egy gyerek ráfog egy fegyvert valakire, mert nem érti a következményeit a tetteinek.
kb annyira hatásos, mint amennyire az amerikai pixelesítés elveszi a vonzerejét a melleknek... emberek, semmit nem tanultunk? 20 éve még nem kellett mesterségesen pixelesíteni a képeket, alapból annyi fért max egy floppyra, mégis úgy pörögtek a lemezek az osztályban, hogy egy zsugabubus megirigyelte volna...
-
-
szebe
addikt
-
-
ragiecsgo
csendes újonc
köszönöm a valamely mértékű megértést és megfogadom a sokatok által tanácsolt read only módot,
de utoljára még annyit ide biggyesztenék hogy tényleg sajnálom hogy így kellett véget érnie a ph-s játékoknak számomra, sajnálom ha valakinek ezzel csalódást okoztam, akár szándékosan akár nem.
további jó játékot mindenkinek! -
had423
aktív tag
Én megcsináltam a tesztet, valami 180 körüli érték jött ki, bár mm-en sosem volt annyi nekem. Ráadásul a smoke-ban az a 30 alá esés sem ad jót szerintem. Erre még rájön a napi kékhalál.
Full rák a számítógépem, idén ha lesz újra időm, tuti rámarok új cuccokra.G3240, HD7770, 4 giga ram.
1-1,5 éve még a csét jobban vitte. -
Vanir
veterán
Mert egy fos kókány játékról beszélünk. És tényleg. Ennyi az egész. Az egész 7-8 fős társaságunknak van ilyen néha. Kinézel AWP-vel a szembe futó 5 ellenfélre, megáll a kép egy pillanatra, a következőben meg már halott vagy. Dobnád a füstöt, beakad a játék, félremegy a füst. Satöbbi. Mióta játszom a játékkal azóta ezek előfordulnak, és nem igazán jöttem még rá a megoldásra. Próbáltuk SSD-re rakni, kivenni a -high-t az indítási paraméterekből, más hangbeállítással, mindennel, de nem hozott semmi eredményt...
-
kuLi_
tag
OW embertelen jó játék, különösen kompetitív szinten, ezt már hónapokkal ezelőtt kénytelen voltam én is elismerni. A Blizzard csak úgy talicskázza bele a pénzt, folyamatosan jönnek hozzá a frissítések és patchek, ez lesz (már most az) a cég esport-zászlóshajója, továbbá amúgy kipróbálás után nekem is eléggé bejött.
Érdemes lenne a Valve-nak példát vennie a Blizzardtól feedback-begyűjtés és kommunikáció terén, félelmetesen gyorsan jönnek a javítások és fixek.
-
Tewe013
őstag
Hát gabit ismerve (nem személyesen csak internetes megnyilvánulási alapján) szerintem ott csak a "polkorrektség" beszélt belőle, magában meg teljesen másra gondolt, de persze lehet, hogy nem így van és csak magamból indulok ki.
(Mondjuk én arra gondoltam volna, hogy mikor latogassuk meg a haverokkal).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ford topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged