Hirdetés
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
Ömmmmm... Most fognak kezdeni KODIAK-ék? Kezdésnek ~00:45 van kiírva. Vagy most mi van?

-
regener
veterán
-
szebe
addikt
Közben vp-mauz 0:2
c9-envy OT train után 1:0
érdekes
-
szebe
addikt
válasz
zkas90
üzenetére
Jaj ne, oroberto bone-daddy
Kb annyit értenek csgo-hoz, mint akik a wiw-fearfactory meccset letolták. Ráadásul oroberto a legindokolatlanabb helyzetekben képes elkezdeni üvöltözni. Még mindig abban a hitben él, hogy ha a ct menti a fegyót, nem kap pénzt 
Számomra az utolsó értelmes kommentátor bugBear volt. -
zkas90
senior tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Én Oroberto - bonedaddy castolását szeretem (wild-tvsek a srácok). Viszont számomra a tökéletes caster páros Kuli és Kodiak lenne. Az a probléma, hogy ez sajnos nem fog megtörténni.

(#37986) hemaka -

-
gmx9
aktív tag
válasz
maximilian4
üzenetére
+1. Hang nélkül nyomom én is, mert elviselhetetlen, az izzadtságszagú borzalmas poénok meg egyenesen agyrohasztóak voltak.
-
zkas90
senior tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Én már kértem tőlük, hogy az icl_csgo csatira tolják ki a játék képét és hangját autodirectorral...de basznak rá

A másik ami röhej..."barcode: hol a kardom? dev: hol a kardom?"..
Az ilyen típusú emberek kapnak moderátori jogot...beszarás.
-
okipoki
aktív tag
Kodi mikor jön?
-
htc07
addikt
a csaj kell a sarokba, kit érdekel a meccs, úgysem arról beszélnek. -
maximilian4
addikt
válasz
zkas90
üzenetére
Én már annak örülnék ha olyan emberek közvetítenék az eseményt akik legalább értenek a játékhoz. De amikor megkédezi a fickó, hogy mire jó ez a sok füst, akkor ott nagy baj van, lévén hogy egy cs go közvetítésről van szó. Plusz az erőltetett sz*r poénok, ami sokszor kínossá válik, de leginkább az hogy nem a játékról közvetítenek, hanem mindenféle baromságról dumálnak.
-
wjbhbdux
veterán
NiP vs SK vs nyomorék top64 magyar csapatok, hát nemtom mit néznék inkább

-
zkas90
senior tag
Minősíthetetlenül ***talicska a közvetítés színvonala ismét az ICL-nek.
Zúg a kommentátorok mikrofonja.
Nem veszik észre egy OFFLINE rendezvényen, hogy elindult a meccs amit közvetítenek.
Kirakták webkamerán a caster csajt ahogy közvetít a jobb felső sarokba.
Mindenről beszélnek, de a meccsről nem.
Amikor a meccsről beszélnek...akkor is...atyaég.
Kb minden eseményről lemaradunk a meccsről, mert nem tudják kezelni a kamerát.
-
Qmi
tag
Steam Sale alatt csináltam egy smurf accountot. Ma játszottam vele a 4-ik meccset és miután nagy nehezen megnyertük, láttam hogy mindenki legalább "Sas" körülöttem/ellenem

Ezt szívatásból csinálja így a competitive rendszer, hogy kiszűrje a smurf accokat?

Csak azért mert én közel sem vagyok Legendary Eagle egy accounton sem... -
perecKING
senior tag
Ez jo? : Kor indulasakor nezd meg, h kinel van a bomba! Ha nalad akkor ne szaladj be p90-el roviden

Igen tapasztalat

Ja es ha meghaltal ne azt mond, hogy ki bsza meg, hogy ki kozosuljon a rokonaival... Hanem azt, hogy hol haltal meg, hanyan vannak, milyen fegyverekkel....
-
-
szebe
addikt
Az a 18 oras kezdes leginkabb 21 ora lesz
1.6-os coverage alatt valaki jol osszefoglalta: "mire az arcok felrakják a drivereket, bekonfigolnak, bedmezik magukat és még kimennek enni egy torpedót, utána egy gyors cigi és már mehet is a warmup egy laza 10 percig hogy bemelegedjenek, aztán valahol útközben észreveszik hogy ja nincs hang csében mert az usb portot sem találták meg"
Na, szoval igy lesz ezer oras keses icl-en
Remelem par meccs azert felkerul lounge-ra, konnyu penz volna. -
Mate
nagyúr
válasz
BeriHampeR
üzenetére
UPC+Ubee modem?
(#37944) MurdR: Fórumon tilos a hirdetés, így törölni kéne majd a hsz-ét.
-
zkas90
senior tag
Akit érdekel az ICL:
"A" és "B" csoport: Péntek 18:00
- "C" és "D" csoport: Péntek 21:00
- "E" és "F csoport: Szombat 09:00
- "G" és "H" csoport: Szombat 12:00http://www.twitch.tv/icl_mainstage
http://www.twitch.tv/icl_csgo -
Mezcal
addikt
A Season a legrosszabb CS pálya, soha többet.
-
mepet
addikt
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Ebben a "szakmai topic"-ban nyugodtan bocsáthatod cserére az itemeidet. Ennél alkalmasabb hely erre nincsen a ph!-n!
Ha pénzzé akarnád tenni, akkor a hardveraprón kéne hirdetést készíteni, ami kis híján szabályos. A Steam szabályzata a mérvadó, hiszen a ph! szabályzata alapján azt kell figyelembe venni, abba pedig ütközik, hogy a marketen kívül add el az itemeidet. Mivel a valve-pénzgyár szemet huny e felett, ezért a ph! moderátorai is, de ettől függetlenül, ha lebuksz és olyan kedvük van, volvóék simán megdobnak egy trade-ban-nal, esetleg szimplán felfüggesztik az accountodat pár tíz évre...
Megoldások:
1: az aláírásodban elvileg hirdetheted.
2: cserére bocsátod, és még pontosítod is:
"mittudoménmilyen skint cserélnék olyan dologra, amit a kocsmában sörre tudok váltani."Utóbbi megoldás teljesen szabályos.
És ha itemeket akarsz cserére bocsátani, akkor légyszíves LINKELD, hiszen ha belegondolsz, magától értetődik, hogy neked csak egyszer kell kikeresni a marketen az itemet, linkelés előtt, viszont ha nem teszed, akkor mindenkinek (pl 100 olvasónak külön-külön) ki kell keresnie mindannyiszor, ahányszor meg akarja nézni. Ilyenkor viszont feltételezhetően hamar el szeretnéd cserélni, nem a többieket szívatni felesleges keresésekkel, és összességében többszázszoros időpazarlással.
[szerk: azért is érdemes linkelni, mert amikor pl. magyar skin neveket írtok, azt nem értik akik angolul használják a játékot, és vica-versa... Mellesleg a magyar skin nevektől a hideg kiráz...
] -
perecKING
senior tag
Ma nagyon ki vagyok pihenve este meglovom a 70et...ha az Adri enged jatszani

Valki irjon neki es "keresztessen el"

-
perecKING
senior tag
A legjobb az volt mikor egyedul maradt,1perc hatra Tben...
Tanacsokkal latta el sajat magat, hogy mit mentsen le...kicsi vitatkozott magaval majd lehulyezte magat.
Persze 10mp vel a vege elott befutott hosszura
En sirtam a nevetestol
Remelem hetvegen is hivjuk

Csak nem lellene rankot bukni!

mindenkit boostolok novabol kalaba en meg toporgok
-
lemusz
addikt
Elméletileg ma kezdődik icl, de egyik cshun sincs egy darab hír se, lanseries-en se látom hogy írnák lesz-e stream vagy lounge vagy valami... ez így elég tré.
-
CraBByzzz
aktív tag
Ha a haverom akkján van egy vac (nem csgo) és csben eléri az összes feltételt az ow-hoz tud majd ő is ow-zni??
-
zkas90
senior tag
Nem értem...nem értem azokat, akik smurfölnek és alacsony rangon vannak.
A fő accom LEM lett pár napja. Tegnap a kicsin is LE lettem.
Most pedig elmentem a random hülyéskedős accon is egy meccset...az is sas lett.Az egész első félidőben pisztolyokkal mentem csak. Előtte való meccsen pedig csak novával... Volt ahol a cz-t gyakoroltam végig. Egyáltalán nem veszem rajta komolyan a játékot, mégis silver 4-ből kb 50 meccs alatt sas lett ez is. Hogy a túróba maradnak meg a smurfölő emberek silverben?!
Olvastam olyanról, hogy van valami deranker csoport. Összeállnak 5-en és kikapnak 16-0ra...viszont így is rengeteg idő mire visszabukja az ember.
-
Spet
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Elindítod a party lobby (az-az acceptolod a keresést), aztán szépen kilépsz belőle és sima find a game/competitive-en belül bejelölöd az adott mapot ami kell és úgy keresel rá, sokkal de sokkal gyorsabb.
-
regener
veterán
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Szakmai fórumon nem hirdetünk. Arra ott a Hardverapró.
-
zkas90
senior tag
válasz
Dexter-2000
üzenetére
nem
-
Dexter-2000
őstag
giften még elgondolkoztam pár ismerősömet behívni de azt hiszem maradok valami reális Ft alapú áron

+1
a steam-es pénzemet át tudom utaltatni a bankkártyámra? -
NagyZ01
tag
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Ingyen jöhet bármi.

-
MurdR
veterán
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Adok érte 3db CSGO giftet.

-
Hauptmann
veterán
Az új droprendszerrel kapcsolatban kérdeznék. Csak szintlépéskor dob fegyvert, egyébként meg szintlépések között ládát ad?
-
regener
veterán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Pont tegnap csináltam meg ezt a kettőt, 3-3 percet kellett várni (+utána még 3-at hogy visszamenjek a megmaradt körökért mert feladta az enemy az Agency-t xD)
-
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Ezekre a pályákra még este a csúcsidőben is legalább 1 percet kell várni. Ilyenkor reggel kb. senki nem játszik, azok is mind a halál unalmas dust2-n.
-
Mit lehet tenni ha a küldi az hogy nyerjek kompetitiv meccset zoo-n, agency-n , vagy bármelyik új pályán, de csak várok várok, eltelik 12-15 perc, és sehol egy accept gomb?? Az időszak túl korai így reggel, vagy mi a baj ? dust2-re kb 3 másodpercet kell várni, és má mehet is, ezekre pedig ezt a túlzottan sokat.
-
MurdR
veterán
válasz
BeriHampeR
üzenetére
Igen, nálam is így volt. (Sőt, a régit ott is felejtették
) -
demerion
tag
válasz
BeriHampeR
üzenetére
Egy kis virtuális asztalcsapkodás néha tényleg segít a dolgokon

-
MurdR
veterán
válasz
BeriHampeR
üzenetére
Szia. Ugyan ez volt velem is. 15 megabites Inviteles netem volt. Felhívott a szolgáltató, hogy +600forintért megduplázza a sávszélességet. Olyan szinten jól sikerült, hogy 30mbit helyett 35megás volt stabilan a netem. Ennek örömére felmentem egyet MMezni, és kb 10perc után jöttem rá, hogy miért nem találom el az enemyt. Ránéztem a pingemre, és mint Neked is, 70-90körül mozgott. Gondoltam friss még, várok pár napot. Vártam 3-4 napot, és felhívtam az invitelt, hogy vagy visszahozzák a 15megabites VDSL(?) netemet a féloptika helyett, vagy 1hónap múlva lejár a hűségem, kitépem a falból a zsinórt, és a routert kiakasztom a kerítésre egy szatyorba. Visszaadták a régi netemet, a fincsi kis 30-40-es pinggel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy szinte minden szolgáltatónál van elállási idő ilyenkor. Talán 2 hét.. -
zkas90
senior tag
válasz
linuxuser666
üzenetére
Nézd meg a zkas_ képeit.
Az első 10 győzelemig minden végeredményt feltöltöttem.
-
linuxuser666
tag
Új accommal is elkezdtem versengőzni tegnap.
Első meccsen nova 2 körüli volt az ellenség, nagyon adta ellenük, így másodikon már sheriff volt.
Itt viszont nagyon béna társaim voltak, 1 kilépett első körben, egyet kidobtak, egy jó volt, és 1 béna.
Most ilyenkor megint gyengébbek ellen rak amiért vesztettem, vagy figyelembe veszi hogy én meglőttem?
[link] -
BeriHampeR
aktív tag
Sziasztok.
Lenne egy olyan problémám hogy amióta modemet cserélt a szolgáltató azóta a pingem 25-40 ről 50-90 között mozog és már laggolok. Játszani normálisan nem lehet, wpzi meg főleg.
10Mbit net előfizetésem van.
Modemet azért cseréltek mert lesz 30Mbit net jövő hónaptól...
Mi lehet a probléma?
Számítógépet újratelepítettem, de azóta is ugyan ezt csinálja.
Egyéb ötletek?
-
regener
veterán
Fájlokat ne módosíts, account függetlenül mindegyik megy amelyiknél észleli és ha nem tetszik neki akkor ban.
Most voltam Zoo-n kldetést csinálni, amikor meccs végén belemondja a 10-éves enemy a mikrofonba hogy "gg wallhackers" az valami felbecsülhetetlen

Még a társai is mondták neki hogy "you are so cute kid". -
SRII
őstag
Hali!
Ha van több fiókod és egyikre valamilyen büntetést kapsz akkor az összesre kapod?
még is csak egy gépről jelentkezel be.....
(gondolom hülyeség, és csak arra az adott fiókra szól a büntetés, ez ok)de hátha rosszul gondolom.
DE mi van ha pl: sweetfx-et szeretném kipróbálni, megváltoztatom a fájlt a cs:go játékban, így ha 2 fiókom van és valamilyen módon (tegyük fel
) tiltja a játék, akkor hiába Géza fiókról raktam fel a sweetfx-et, ha belépek egy azon gépen a másik Marci fiókomba és játszok akkor az is büntetést kap? hisz egy játékról egy azon gépről lépek be több fiókba...értem?
Amúgy ha valaki segít a sweetfx-et beállítani és felrakni, én kipróbálnám(nincs videó kártyám!)csak félek hogy büntit kapok , de nem is lenne baj, mivel a semmit mondó fiókommal lépek be és csinálnám meg ,na de ha belépek a fő fiókommal akkor azt is veszélyeztetem...értem?
Tudom vac off...de semmi sem biztos....
Érződik a vacila ,
most mi van? -
sss
őstag
Tegnap lehoztam egy 1 vs 4-et, szóval megint büszke vagyok magamra.

Mondjuk az első kettő kb. nullos lehetett, harmadikra random rátunkoltam 2-3 golyót, mire a negyedik pont befutott mögé.
-
demerion
tag
válasz
zkas90
üzenetére
Mostanában undorítóan sok csaló van, nem is feltétlen nagyon feltűnően csinálják, de valamiért szinte napról napra megjelenik a kék szöveg a reportos banról.
Nem értem miért csalnak ennyien, nem lesznek jobbak, én viszonylag alacsony szinten játszom, de gyakorlok és próbálkozok és ez is egyfajta külön élmény. Nagyrész soloban mmezek a lehető legrosszabb időben (11-hajnal3) és rengeteg fura szerzettel futok össze 
-
hemaka
nagyúr
Szegén Cro papát a Twitch is bannolta?

-
Elemental
addikt
válasz
zkas90
üzenetére
Lehet, hogy godmode-ot használt ebben. Te meg elsőre elítéled.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
CraBByzzz
aktív tag
Az miért van hogy egy mm végén eltiltást kapok, mert elvileg "túl sok csapattársat rúgtál ki"... Egyet sem rugtam ki, és ma már a 2órás editiont kaptam meg... Ma am 2report ment mert a srác flamelt...
-
zkas90
senior tag
http://steamcommunity.com/id/drvact10n/
Egy nyomorék semmirevaló suttyó aki VAC bant kapott. Mr.Noname

Szerencsére ez volt az első és utolsó közös meccsünk (tegnap) vele. Az a poén, hogy még így is bénán játszott..Soha többet nem játszunk ismeretlen emberekkel...nem éri meg.
Egyáltalán nem látszott rajta semmi érdekesség egyébként. Nem tűnt fel nekünk, hogy csal...bár lehet azért nem, mert alapból könnyű meccs volt.
A közös meccsünk demoja. Meg is nézem, hogy mit alkotott ez a nyomorék.
-
SRII
őstag
az ilyen dolgokhoz, és egyéb cs:go-s off témázgatáshoz, stb stb, nem kellene egy cs:go off topikot nyitni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Be Quiet Straight Power 1000W Platinum Moduláris Tápegység
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Xiaomi Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

Kb annyit értenek csgo-hoz, mint akik a wiw-fearfactory meccset letolták. Ráadásul oroberto a legindokolatlanabb helyzetekben képes elkezdeni üvöltözni. Még mindig abban a hitben él, hogy ha a ct menti a fegyót, nem kap pénzt 

LendvaiFeri1