- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Fényképen a Poco F7
- iPhone topik
- Yettel topik
- A Jézuskát is megelőzi a Dimensity 8400
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Főleg a több és gyorsabb (vagy inkább stabilabban gyorsan) megjelenő képkockák miatt van. A legtöbb pró se véletlenül tolja alacsony felbontáson. Régen is így volt. Ha 300 fps van mondjuk 720p és 1080p beállításon is mindig és ugyanannyi idő telik el egy-egy frame között, akkor nincs különbség. Elvileg 100 és 300 között sincs különbség ugye? Naugye hogy van. A játékmotor engedi a dolgot. Ha le lenne totál 100-ra limitálva az engine akkor nem lehetne sokat variálni.
Több fps és alacsonyabb frametime, csak ennyi. Természetesen csak fix fps értékeknél él a dolog, a minimum legyen ugyanannyi mint a maximum. Kicsit talán a futkározást is befolyásolja de nem annyira drasztikusan mint régi CoD-okban.
Szerk:
Ez olyan amúgy mint a 64 vs 128 tickrate. Elvileg elég a 64 nem? Gyakorlatilag érezhető a kétszer annyi mintavétel.
Szerk2:
Lehet az embernek 200-300 fps-e ha akcióban beesik 30-40%-al. Az van előnyben akinek folyamatosan minél magasabb a minimuma.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
SamS20
senior tag
Nem fogok azért monitort venni olyan értékek miatt amit az emberi szem észre sem vesz, meg gondolhatod hogy nem csak tv, hanem xbox is rá van ugyanúgy kötve.
Amúgy 3ms a válaszidő. És egy Lg lk450-n játszom. -
Radnix
senior tag
Tegnap egy srácnak akivel már mixeltem párat dobott egy karambitot
(igen nyilván ládából, nem meccs végén... )[ Szerkesztve ]
-
mijos
senior tag
Hol a jó édes anyukájába találom a vacak cfg-t? Mert játékon belül nem tudom engedélyezni a letöltést....
" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
Mate
nagyúr
válasz Assimilator #10185 üzenetére
Ha veszel bravo pass-t és beaktiválod kapsz egy kitűzőt és ennyi. Semmi másra nem jó, mivel lejárt.
Phönix pass-t tudsz venni, ami még aktív. Ez szintén ad kitűzőt, meg ad 8 pályát amin tudod tolni júliusig, vagy meddig. +így droppol phönix ládát, amivel pár hét és vissza is jött az ára.
-
Assimilator
őstag
Lenne egy kérdésem. Új vagyok CS-ben és próbálom szedni az infókat. (ne lincseljetek meg )
Ha veszek Bravo Pass-t akkor új játékmódokhoz férek hozzá? Meg esnek Bravo ládák? Vagy több hozadéka is van a dolognak?
-
-
törölt tag
válasz Vismajor01 #10180 üzenetére
Én fix 128FPS-en játszom 125 alatt észrevehető a lagg / késés, de felette nem, így feleslegesen nem járatom a VGA-t hogy legyen 4-500FPS-em, és a processzort sem hajtom ki, értelmetlen.
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz BTminishop #10178 üzenetére
Várj hozom a naptáram és a jósgömböm
Nem tudni. Majd egyszercsak, kell várni az biztos.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
BTminishop
aktív tag
Szerintetek az arany láda ára mikor megy fel?
-
wjbhbdux
veterán
-
Redneck
nagyúr
válasz SamS20 #10172 üzenetére
Nem értem mit lovagoltok ezen. Natív felbontáson kell játszani különben torz a kép. Egyébként meg kisebb felbontáson jobban beadja, más a fegyver szórása és az fps is több. Ennyi.
Milyen tv, mennyi az input latency?Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
Ha lejjebb venném lenne magasabb min fpsem de 2014-ben nem akarok lowon multit nyomni. Nézzen is ki valahogy úgysem játszom sokat. Ha komolyan tolnám visszadugnám a CRT-t és 800x600-ban adnék neki
Megnéztem, Source alatt kb 15-20% a Phenom javára, kb egy szint.
Elhiszem de nekem az lenne a lényeg hogy 200 min fps legyen Azzal már bead jóformán mindent, már ha fix 200 van.[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
GTX 460SE OC. Azért félek mert az nV driverek Source motor alatt visszavettek a kraftból, bár lehet csak a régi kártyákon. Ha újabb drivert rakok fel 50-70 fpsem van csak. Ameddig nem tuti hogy az újabb kártya több minimum fps-t hoz addig nem váltom le. BF3 medium kisebb pályákon min 70 fps, nagyobbakon 50 de az már kevés az input késése miatt. 1080p single játékok gond nélkül mennek minimum 30-35 fpssel, de gamepaddal tökéletesek így is. Fixálni szoktam a maxot ha kell hogy ne legyen a min és a max között túl nagy ingadozás.
mate3553:
Phenom 965. Az a kártya mennyit tudott? Milyen beállítással?[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Nekem 1680-ban van 130-200 fps Highon de nemsokára 750 Ti lesz. Kiváncsi vagyok az mennyit hoz. 200 minimum jó lenne minden esetben.
-
Mate
nagyúr
válasz Coccolino_O #10153 üzenetére
Nálam nincs fps gond és fullHD-ba megy a dolog
-
Toten
csendes tag
Sportkozvetitest a McDonalds meg a Pokerstars tamogatja... igazi marketing fail
Regisztrált: 2005-03-28 17:54, azaz újonc
-
Slystyle
őstag
válasz Arkennys #10156 üzenetére
Nem, én csak azt furcsállom, hogy mindig van egy ember aki elkezd csodálkozni a másik ember beállításain. Ezért is mondtam, hogy szerintem mindenkinek a saját dolga, hogy mivel és hogyan játszik, milyen beállítások mellett.
ZeroDK: Próbáltam én is DV-t, de megmaradtam inkább annál, amit megszoktam. Sokan meg mindig állítgatnak mindent, mindenfele, aztán csodálkoznak, hogy valami nem jó, valamiért ezzel-azzal a beállítással nem megy stb.
Tehát nyugodtan lehet csodálkozni, hogy ki milyen beállításokkal játszanak itt az emberek, attól nem lesz jobb senkinek, csak az ömlesztett véleményeket fogja látni az ember és végül senki sem ért egyet senkivel. -
törölt tag
válasz Coccolino_O #10153 üzenetére
Nekem nem az fps a lényeg, így jobban szeretem 4:3-ba.
(#10155) Slystyle Az enyém olyan mint nVidiánál a Digital Vibrance, csak ha képet csinálok túl erőltet képet csinál a windows prtscn. Egyáltalán nem undorító, 10 ember próbálta ki nálam, mind azt mondta sokal jobb mint az eredeti.
-
BTminishop
aktív tag
5 napja nem dobott semmit, vajón érik valami finom ?
-
Slystyle
őstag
válasz #97716736 #10152 üzenetére
Te meg hogy tudsz 4:3-ban játszani? Szét van torzulva tőle a játék, főleg ha nem black-bar-os, hanem nyújtott 4:3. És akkor a színekről még nem is beszéltünk. Számunkra a tiéd "undorító", neked meg a miénk.
Mindenki szerintem olyan beállításokat használ, ami nekik jó és kényelmes.[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
válasz SamS20 #10151 üzenetére
Nem néztem még ezzel a procival maxon a játékot, de mielőtt eladtam a phenomot megnéztem és nekem is ennyi volt kb. max graffon (80-120).
bár egy 4850-nek édes mindegy, hogy phenom vagy fx szerintem[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
törölt tag
Hogy tudtok játszani 1080p-ben?
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
Szerintem ilyen összegeknél már 5k nem nagyon oszt vagy szoroz. Először az x nélküli típusokat néztem, aztán meg eldöntöttem, hogy x-eset veszek. Igazából mindenre elég az a vga.
Chieftec ctg-500-80p a tápom.egyébként egy korábbi kérdésre: minden off, 16:10, 1280x768. többmagos képalkotás on. trainen pl sok helyen 360 fps-em van, d2 sötétben is pl. majd, ha lesz vga remélem lesz több is, csak hát ugye ilyen beállítások mellett nem nagyon lesz megerőltetve finoman fogalmazva
btw nem értem ezt az intel - amd vitát, mindenki azt veszi, ami számára szimpatikusabb és/vagy amire van pénze.
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
Lehet, nem gyári hűtőm van rajta Azt nem is hallottam. Bár nem vagyok kényes ilyesmire amúgy sem. De van aki többet fizet, hogy csöndesebb legyen, ő dolga
Majdnem, de nem izgat AMD szimpatikusabb nekem.
[ Szerkesztve ]
-
XTheTagX
csendes tag
Gyerekek nem tudom mirol beszeltek...amd fx 8320am van, minden fullos beallitas bekapcsolva (1080p-ben) es boven 200+ fpsem van de siman hozni szokta a 250et is.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Nekem is be van kapcsolva Phenom II procimon a többmagos képalkotás.
ZeroDK, majd boltolunk még csak le kellett lépnem, ne haragudj.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Arkennys
addikt
válasz BTminishop #10138 üzenetére
Ezzel szerintem mindenki így van, mégis utánaolvastunk-megoldottuk (szemétkedés off )
-
pr1mzejEE
addikt
válasz BTminishop #10135 üzenetére
evo rev2.0? mert nekem is olyan van és igen könnyű frissíteni.
egyébként nekem még hozzá lesz csapva egy r9 270x + 8gb ram és felhúzom 4.2ghz körülire a procit.
[ Szerkesztve ]
-
BTminishop
aktív tag
Ha valaki tud segíteni UEFI/BIOS frissítésben az rámbír irni priviben mert sürgős nemtudok utánna olvasni neten .Az alaplapom Asus M5A97 pls help Ja és nem akarok semmilyen hülyeséget csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz BTminishop #10129 üzenetére
Ha szűkös a keret lehet, hogy amd-j ajánlanak, de másképp nem hiszem
-
pr1mzejEE
addikt
Érdekes, mert nekem a többmagos képalkotás be van kapcsolva, és a phenomII-vel is be volt. Most egy fx6300-am van, és az átlag fps-em hirtelen 200-250 lett, de dust2-n pl alig esik be 200 alá még ezzel a 4850-nel is.. Sokat javít a többmagos képalkotás, nekem nem volt vele problémám soha.
[ Szerkesztve ]
-
kiszi07
senior tag
válasz BTminishop #10124 üzenetére
Intel
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
Xero
nagyúr
válasz BTminishop #10126 üzenetére
AMD alapú rendszerek rendszeresen hasalnak tőle.
-
Xero
nagyúr
válasz BTminishop #10124 üzenetére
Utolsó szavadban a hiba... AMD. Kapcsold ki.
-
BTminishop
aktív tag
sziasztok,beállitottam a több magos képalkotást és lefagy a gép kiirja,hogy error.Valaki valami? (8magos amd)
-
-
D4v3
őstag
Ha többmagos a géped, akkor értelemszerűen legyen bekapcsolva.
Consol-ba külön-külön kell, egymást után beírogatni a dolgokat, de a csgo-n belül valahol van egy cfg mappa, oda csinálsz/ott megnyitod az autoexec.cfg-et és amiket oda beírsz parancsokat, egyből be fogja tölteni a játék indításakor. -
mijos
senior tag
A többmagos képalkotást érdemes bekapcsolni ha több fpst szeretnék, de a cpu gyengébb, a vga meg erősebb?
Ha konzolba pl. 5 parancsot akarok beírni, akkor azokat egymás mellé egy mondatban is beírhatom vagy minden egyesével külön sorba, enter lenyomása után érvényesíthetem?[ Szerkesztve ]
" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
Arkennys
addikt
Az érzés, mikor a meccsen bent lévő 18 emberből vagy 6 tuti wallhacket használ, megfizethetetlen. Oké, ez most csak könnyed, de akkor is, gusztustalan
[ Szerkesztve ]
-
BLOODSHOT
senior tag
Na akkor úgy teszem fel a kérdést...
HOGY:
Valakinek KP-ra eladóak-e a következő skinek-é? Mondjuk a steam árhoz képest kicsit olcsóbban.
AWP Graphite ST FN v MW
AK Fire Serpent FN v MW
AK Black Laminate FN v MWKöszi!
[ Szerkesztve ]
Vennék: Régi deszkás polókat, pulcsikat: Hook Ups, Flip, Birdhouse, Alien Workshop, Blind, World Industries.
-
lemusz
addikt
mai nip - titánra mit jósoltok?
-
sebkri25
tag
Na ennek tényleg van értelme h nincs rang [link]
többször belaggolt ez a szerver is, viszont élvezetesebb volt lőni, a csapattársaim közül ketten 3at lőttek a 20kör alatt, ellenfélbe 2 2000h+ élmény volt az első faceit játékom
ja és kétszer lőttem 4k-t és nem tudta lehozni a csapat
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- Minőségi GARANCIÁS Gamer PC! Ryzen 7 5700X/RX 6700XT/16GB RAM/1,25TB SSD
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- G.SKILL Trident Z DDR4-4400 CL19-19-19-39 1.40V 32GB (4x8GB)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest