-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr1mzejEE
addikt
Szerintem ilyen összegeknél már 5k nem nagyon oszt vagy szoroz. Először az x nélküli típusokat néztem, aztán meg eldöntöttem, hogy x-eset veszek. Igazából mindenre elég az a vga.
Chieftec ctg-500-80p a tápom.egyébként egy korábbi kérdésre: minden off, 16:10, 1280x768. többmagos képalkotás on. trainen pl sok helyen 360 fps-em van, d2 sötétben is pl. majd, ha lesz vga remélem lesz több is, csak hát ugye ilyen beállítások mellett nem nagyon lesz megerőltetve finoman fogalmazva
btw nem értem ezt az intel - amd vitát, mindenki azt veszi, ami számára szimpatikusabb és/vagy amire van pénze.
-
-
Slystyle
őstag
Félre olvastam kora reggel, az in lemaradt az accuracy elől.
Amúgy mentem pár kört pubon, hogy lássam mi a helyzet. Deag elég jó lett, viszont az SG553/Aug eléggé OP lett szvsz, mindenki azzal szaladgál szinte. Nagyon gyorsan ölnek. Mirage-on 27/3-at hoztam Aug/Deag kombóval 10v10-es meccsen.
-
Slystyle
őstag
Az teljesen más láda, nem kell hozzá kulcs és nincsenek is benne annyira jó dolgok, a matricára ami rajta van meg tojik szerintem mindenki magasról.
Bravo láda és annak tartalma többet nem lesz elérhető (kivéve market), így szerintem a Bravo skin-ek és a láda ára egyaránt fel fog menni. Ha nem is látványosan, de ha egy kicsit is emelkedik a láda ára, mondjuk 0,3-4-et, akkor már 5 ládán egész jól keresel.
-
pr1mzejEE
addikt
-
Gemil
tag
Közben történt több Windows újratelepítés és új driverek kerültek fel, szóval ez nem játszik, sőt már az elején azzal kezdtem, hogy lejjebb vettem az élsimítást. Miből áll az nvidia optimalizálás? Kisebb pályákon egész jól megy, nagyjából 150-200 vagy akár 300 fps is megvan, de pl dustII-n nagyon leesik, akár 10 fps-re. Közben csak a Chrome megy kb 15 ablakkal, de néztem anélkül is, ugyanaz az eredmény. Illetve Skype, de az sem mindig és anélkül is megcsinálja.
-
Xero
nagyúr
"...Ez egy akármilyen AK-s embert nagyon nem fog zavarni persze, mert ő jobb a legtöbb játékosnál már gondolom..."
Ezen azért jót mosolyogtam.
(#6299) Arkennys: Mi Italyra szoktunk menni ha nagyon nagy differenciát akarunk. Találkoztunk már ott silver 1-2 izékkel és Global Elittel is úgy, hogy dupla AK - sas között mozgunk.
-
Jim-Y
veterán
A quake live jó példa, mert ott pont meglátszik ha nincs 125fps-ed stabilan, elkezdesz laggolni már 60-70 fps-nél is, és mindenki más is látja a mozgásodon, hogy nem stabil az fps-ed, ellenben ott max 125 fps van, nincs 200.
Például a quake annyira igénytelen hw-t illetően, hogy nekem IGP-vel is megvolt a fix 125 fps kivéve 2 szarul szerkesztett pályát, az egyik az asylum a másik a quarantine, itt mindig beesett 80-ra az fps és szarabbul is ment a játék jóval.
-
GEPESZ66
veterán
Hy
köszi a válaszod ezzel nem is lenne semmi gond. csak már sokat öltem skinekbe cs:gon belül
és nem igen szeretnék megválni tőlük
de tudod én már jó ideje skinekkel játszok és eddig semmi nem volt
olyat is mondtak hogy esetleg a steam hibája. ugyanis mikor leáll a steam küld egy hiba üzenetet: hogy a steam CS:GO szerverei jelenleg túlterheltek nem tudjuk teljesíteni kérését
és ebből adódóan következtetek arra hogy a valve-illetve a steam hibája.
-
Xero
nagyúr
Velünk is jött már jó párszor rank nélküli emberke. Volt olyan, aki akkor kezdte a matchmakinget, de volt olyan is aki 1.6-ról jött, esetleg eltűnt a rankja az inaktivitás miatt. Szóval sok féle lehet.
Teszem azt eljön velünk egy-két ilyen ember, aki teljesen nulla km-es akkor ha hasonlóan hozzánk dupla ak-sas szintűek lennének csak az ellenben, akkor szinte zérus lenne az esélye arra, hogy meglője őket.
Viszont ha berak mondjuk négy csillag-dupla ak szintűeket, ott már némileg több esélye lenne neki is.
Nyilván egyik megoldás sem jó, de azt sem várhatod, hogy erre odafigyeljenek. Alacsonyabb szinteken ez sajnos benne van a pakliban.
A klános dologban csak egy valamiben értek egyet: Ha 5 fős csapat van, akkor valóban jó lenne, ha szintén csapat ellen tolhatnánk, de ez sem olyan vészes. Picsáztunk már el 3-an és 4-en is 5-ös csapatot nagyon csúnyán.
-
bladegery
senior tag
ha valaki eloszor jatszik akkor az logikus hogy olyannak veszi, aki nem igazan tud. Kivancsi vagyok te hogy oldanad meg, hogy mindenkinek jo legyen, de szerintem hasonlo szepsegeket irnanak neked is.
Nem tetszett hogy vesztettetek? 16-12-re meg csak azt sem mondhatod hogy olyan egyoldalu volt.
Nem kell vereseg utan egybol mast szidni, foleg nem itt. -
Arkennys
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest