- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
fmx
aktív tag
válasz
Radnix #15963 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Hát a teljes fragmovie még nem lesz kész csak most csinálok egy 2 jelenetes fragshowt de az is nem listázott lesz mert tesztelni akarok pár dolgot.De majd belinkelem ide.Ha gondoljátok csinálok majd egy CC packot és ti is rábírjátok rakni a szinkombinációkat -
PeL
addikt
válasz
Radnix #15626 üzenetére
Source-ban tényleg csak deserttel mentem eco körökben. Ott valahogy megérte megvenni. Itt a legnagyobb mákfegyver volt eddig, annyira random adta. A CZ-re meg ráfért a nerf, mert röhejes ahogy az eco köröket simán hozzák vele. Persze én nem tudok vele lőni mert nem szeretem amúgy sem azt a fegyvert így nagyon keveset használom, de mikor azt látom hogy sokan 2-3 embert (köztük engem is) simán kiszednek vele eco-ban az azért durva. A Tec-9 meg a deserthez hasonlóan simán useless volt eddig.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Radnix #15425 üzenetére
Igen, ez is igaz. Csalózni a legritkább esetben szoktam, inkább ha már nagyon (nagyon x100) ideges vagyok, akkor szoktam beírni, hogy low, pls delete stb.. nem szép dolog, de na..
ha hosszún megy előre guggolva és közben lő, elmakkol, lenulloz, az elég idegesítő. A smurf accomon szoktam ilyenekkel találkozni, mikor a csillagos haverokkal megyek. Egyszerűen felidegesít, bár csak ritkán írok.
-
-
törölt tag
válasz
Radnix #14421 üzenetére
Sas mester szinten játszottam, és volt ilyen hogy baromi tisztán lehetett hallani hogy trappol mögötte, de ő nem néz oda, meg ugrál össze vissza, végig trapolja a pályát mikor nem kéne... Áhh azóta Faceit, és Esea-n játszom ég és föld a kettő
Gyerekek nem azért de ez a Glock a lehető legszebb amit eddig láttam Glock | Brimstone
-
-
bolcsodal
addikt
válasz
Radnix #13583 üzenetére
Nálam rendszeres sajnos. Semilyen más játék nem csinálja. A megoldás állítólag, hogy mindent low-ra kell húzni a videobeállításoknál. Erre nem vagyok hajlandó tehát marad az anyázás....rém szarul van megírva a szoftver szerintem megváltás lesz végre a Source2 motor, ha lesz valaha...
-
Hangm4n
tag
válasz
Radnix #13516 üzenetére
Azért csak óvatosan. Nekem akkor adta be a "An issue with your computer is blocking the VAC system. You cannot play on secure servers." hibaüzenetet, mikor Sandboxieval mentem fel egy szerverre. Sima pubra mentem, nem idle szerverre.
Nem biztos, hogy emiatt volt, de nem merem kipróbálni megint.
Ha nálad rendesen megy így is, akkor lehet, hogy adok neki még egy esélyt. -
-
törölt tag
válasz
Radnix #12320 üzenetére
"A lényeg, hogy 500 Hz fölé nem igazán érdemes menni; ezzel a CPU-ra és az USB-sínre is kevesebb teher hárul (nem beszélve a bizonyos mobok inkompatíbilitásáról - az emelt polling rate stabilitása függhet az alaplaptól is.). Az 500 Hz általában sokkal stabilabban is tartható, mint az 1000, a köztük lévő reakcióidő-különbség pedig elhanyagolható (mindössze 1 ms) ."
Amúgy 125 Vs 500 között van különbség, én észrevettem. 500Hz-en nekem tökéletes
-
bager13
aktív tag
válasz
Radnix #11689 üzenetére
Helyette lement a pálinka.
Én sok mindent megértek/elfogadok, de ettől hülyét kapok.
Ahhoz tudnám hasonlítani, mint BF3-ban a statfüggőség. Mert ugye ott az volt a májermérce.
Csak az volt benne a dühítő , hogy ennek rohadt K/D aránynak mindent alárendeltek. Az adott egyének vagy kempeltek egész meccs alatt egy dombon/házban és stb. egyszóval fragvadászkodtak ,de pontot nem foglaltak/védtek. Vagy azért mentek erre-arra, még akár pontos is foglaltak ,de csak akkor, ha biztos volt a terep. Pedig az esetek 95%-ákban pontot hatékonyan foglalni vagy védeni csak veszteség árán lehet. pl. csoportosan (squad) ,ha 3 meg is hal ,akkor is rá tud éledni a többi a negyedikre. De ezek a szerencsecsomagok inkább nem harcoltak (nem futottak ki ,nem lőttek), ha nem volt biztos ,hogy túlélik.
Mert akkor leromlik az a kiba K/D...
Mondanom sem kell, ilyen "emberekkel" nehéz győzni. -
törölt tag
válasz
Radnix #11690 üzenetére
Kitudja, de a lényeg a sok gyakorlás
(#11697) Vismajor01 Nyugi nem fogok menni a Dunának, még a végén kárt teszek magamban
(#11700) Arkennys Én ezért nem fogadok most, mert egyszerűen nem tudom eldönteni hogy melyik nyerjen. Ha abból indulok ki hogy VP verte EMS-en a NiP-et, most megint itt a lehetőség a NiP-nek hogy bizonyítson, és visszavágjon, és mind kettő küzdeni fog teljes erővel, szóval kihagyom a fogadást
Hajrá NiP! -
pr1mzejEE
addikt
válasz
Radnix #11486 üzenetére
Háát, nem árt
Amúgy tudom, hogy a proci nagyon számít, a 955BE-hez képest jelenleg +100 fps-em van, ami azért nem kevés.
Csak már elég régi a vga, ha vennék valami újat, akkor normálisat vennék, viszont figyelembe kell vennem, hogy ezen a játékon kívül semmi más nincs amivel játszanék. (cod4 meg cod2 van még a gépemen, de az is már csak porosodik és csak "tiszteletből" raktam fel a régi idők emlékére)
(#11488) Radnix: még én is feltűnök ott a friends-nél
Egyébként nekem elég közel lehetett a csirke, mert már -7-be vagyok 3 nap alatt és még mindig nem dobott le
Ezért is kellett az új acc, hogy a haverjaimmal tudjak játszani és ne számítson a rang, ne legyen "idegeskedés".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged