-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiszi07
senior tag
[ Szerkesztve ]
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
Mate
nagyúr
Végre összegyűltünk 4-en, gondoltuk itt az idő játszani egy gyorsat.
Ennyire halott szerverrel még nem volt dolgom. Először azt hittem aimozik az ellenfél, de nem. Simán a szerver kergült meg. célzás nélkül bármivel bárhonnan azonnali fejes. Kivétel, mikor céloztak. Akkor nem tudtak megölni minket.
Mi meg szarrá lőttük őket és semmi.... Mintha tick 32 lett volna.
-
Zimmi91
addikt
Valaki nem tudja miért nem tudom berakni CS:GO Loungera a gifteket? Átteszem STEAM fülre és csak a kártyáim vannak ott, az ajándékokat nem mutatja
Aki tud segíteni kérem írjon
" Just remember Manchester is RED! "
-
mijos
senior tag
Persze mikor nem vagyok otthon akkor van verseny meg kibaszott akcio is... Elmesz steam a picsaba... :@
Svedorszagba vagyok, valakinek ninjasinpijamas egerpad?Btw: van fps limit a jatekban?
[ Szerkesztve ]
" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
Coccolino_O
őstag
válasz #97716736 #9763 üzenetére
Infernon egyáltalán nem tolták rosszul. Mirage-n meg elpicsázták őket rendesen. Nem baj, nagyon jó látni, hogy van, aki megfogja őket is. Legközelebb jobbak lesznek, és a második hely is nagyon szép eredmény.
#9784: Mert nem hülye a Valve. Neki abban mi a profit?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Hangm4n
tag
Csak engem szívat a Steam azzal, hogy nem jeleníti meg a marketen az eladó cuccaimat?
Kezd lemenni az áruk a VP-s matricák ára. -
lemusz
addikt
Sajnálom hogy nem választottak ott a helyszínen MVP-t. Szívesen megnéztem volna (megint) Pashát nyögdécselni egy kicsit angolul. GG VP I LOVE U!
-
bolcsodal
addikt
Nem volt drop...és ráadásul a NiP-nek szurkoltam...egyszerűen átgázoltak rajtuk...
They drew first blood....
-
Slystyle
őstag
GGWP virtus.pro!
NiP nem volt toppon, az tény, de jó látni, hogy nem mindig a "top" csapatok nyernek csak.Láda ezúttal nem jutott nekem.
-
Scale
őstag
Hát nem volt rossz meccs, csak eléggé egyoldalú
-
sebkri25
tag
Jó volt ez az ems, elbuktam mindenem és még nem is droppolt pedig végig ment minden meccsen twitch is gotv is
-
Mate
nagyúr
Bejött a számításom Virtus.Pro matricák elkezdtek drágulni
50-et vettem tegnap 0,23-24-ért. Most 0,73
-
PeL
addikt
válasz Coccolino_O #9761 üzenetére
Egyértelműen nem voltak jó formában a NiP-esek... a tegnapi teljesítményükkel össze sem lehetett hasonlítani őket.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Coccolino_O #9761 üzenetére
Az volt a szerencséjük, hogy szarul játszott a NiP.
(#9762) Arkennys Mondtam én egy szóval, hogy jó meccs volt?
-
htc07
addikt
Megérdemli a virtus, szépen játszottak
-
Arkennys
addikt
Ahogy kommentátor mondta: NIP need a miracle. Hát itt már az se nagyon segít
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
törölt tag
Csávó a nézők között egy táblával: "Play Darude Sandstorm PLZ"
-
htc07
addikt
A kapszulák inventoryból is eltűnnek?
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
Hát gyerekek... a 2. nagy csgo lanon se terem győzelem a NIP-nek.
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
Legyen úgy, de tényleg nagyon gyengén muzsikáltak most, kíváncsi vagyok most másodikon mi lesz. Csalódok, ha hasonlóan nyomják.
Kapszulák amúgy kb mikor tűnnek el? Késő este? Mert lehet még egy garnitúra nyitást bevállalok, ha össze tudom hangolni hogy barátnőm belépjen profilomba este, és kinyissa nekem CS-n belül őket
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
Hát ez fájt, NIP remélem összekapja magát
-
Mate
nagyúr
Lol
-
lemusz
addikt
snax!!!!!!!!!!!! ::
-
kiszi07
senior tag
300 drop
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
törölt tag
Na most kezdem utálni a VP-t
-
kiszi07
senior tag
1st - de_mirage
2nd - de_inferno
3rd - de_dust2Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
kiszi07
senior tag
Most egyébként pálya sorsolás van stb Majd írom őket
-
Mate
nagyúr
Nekem nem küldenek ilyen linkeket
Mi lehet az oka nézzük csak....
Á, igen. Nem igazolok és jelölök be minden jöttmentet
(#9723) Scale: Hiába kérdezed meg többször is, akkor se fogom azt mondani, hogy csináld vagy ne csináld Ezt neked kell tudnod, hogy kockáztatsz-e
[ Szerkesztve ]
-
kiszi07
senior tag
Na elkezdődött Esl_TV
-
kiszi07
senior tag
-
SamS20
senior tag
valaki elmagyarázná hogy ha a twitch-n nézem akkor hogy kötöm össze a steam profilommal a droppok érdekében ?
-
kiszi07
senior tag
Srácok!! Ismerősömnek ellopták az accountját! Úgy, hogy felvette egy emberke és azt írta neki, hogy man! my friend wanna trade m9 bayonet knife for some items in your inventory http://csgoIounge.com/tradet=5216221 add him for nice offer
Ne hogy rá kattintsatok!!! Már írtunk a steamnek.Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
GoTReX
őstag
Teljesen új vagyok a Cs:Go-ban,igazából packhoz volt amit vettem.Mi ez a skin/jutalmazási rendszer dolog? Én anno FPS bananaról simán Skineltem a régi Cs-ket
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Scale
őstag
Érdemes most akkor még 0.19€-ért katowices kapszulát venni?
-
kiszi07
senior tag
-
SamS20
senior tag
Jó öreg 1.6 amikor a hangtompitot "gyorsan" is le lehetett szedni
-
BTminishop
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- Minőségi GARANCIÁS Gamer PC! Ryzen 7 5700X/RX 6700XT/16GB RAM/1,25TB SSD
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- G.SKILL Trident Z DDR4-4400 CL19-19-19-39 1.40V 32GB (4x8GB)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest