- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slystyle
őstag
Több sebből vérzik a dolog nálad. Eleve nem is kell, hogy a Steam és a Twitch acc-od egybe legyen kötve a közvetítéshez. A stream pedig - ne várj csodát - nem fog magától elindulni a fentebb említett miatt.
Azt ajánlom, hogy nézz meg 1-2 OBS tutorialt és aszerint járj el. Ha akkor is problémád akad, akkor keress meg privátban. -
htc07
addikt
SGS3 stock füles + 400 forintos USB-s kínai C-media hangkártya. Kiröhögtök, de ez egy tényleg combos kombó.
és még telefonhoz is jó a mikrofonja (androidokon gond nélkül)
-
törölt tag
Érdekes, én egész meccs alatt látom a fegyver kinézetét, de biztos én vagyok egyedül ilyen
Mellesleg az a Siberia nem egy nagy cucc, annyiért kapsz jobbat is. Az a baj sokan azt hiszik hogy az SS a királyok királya, holott 60%-ban a márkát fizeted meg, 40% meg a minőség. Sokak panaszkodnak rá, headset téren. -
Skilly
aktív tag
Mondom a CoD-ot okes kiloheted... es ott az 1.6??? okes annak is mas a hitbox.
Na mind1, akkor felfogom ugy, hogy sz*r napom volt.Attol mert valaki jo / jobb es belo, nem feltetlen csalo, de teny, hogy sok furcsa szituval talalkozom en is.
Csak egy pl. mikor varok egy helyen kozel 1 percet, hogy fedezzem a tarsaim, majd megindulok utanuk cicaba es akkor jon ki a gyerek hatba es fejbe lo.Na ezek a furcsa szituaciok nalam.
-
Skilly
aktív tag
Ne haragudj, de szerintem igen is szamit. Cs 1.6-oztam is kozel 1000 orat, az CS!!!! nyilvan nem GO, a CoD meg BF hat nyilvan mas... Okes persze, nem is hasonlitom, itt most a reflex, a gyorsasag, a taktikazas a lenyeg meg a pontos celzas, ez azert azonos minden FPS-be mivel rajtad mulik... Persze a jatekban levo fegyverek nyilvan nem egyformak, meg a palya szerkezete is mas. De akkor is vicc mar lassan ez a jatek vagy lehet, hogy csak az adott szerver nem tudom...
-
Slystyle
őstag
Minden oldal első hsz-e felett ott lesz a téma részletes bemutatója, amiben a Huntsman tartalmakat is megtalálod részletesen és illusztrálva is.
Xero: Ha majd meglesz az egér, leírhatnád a véleményed, a Sensei ha megadja magát, én is Zowie-ban gondolkodom majd.
Mellesleg szerintem is elférünk mindnyájan egymás mellett, bármilyen infót is osztunk meg egymással. Biztos vagyok benne, hogy mindenki talál majd a hírének/infójának hallgatóságot.
-
Arkennys
addikt
Amennyire láttam itt beszélést róla, bárkinek eshet. Mennyit ér? esik az ára folyamatosan, perpill 3,3 euró körül mennek. És huntsman láda a neve, bár ezt gondolom láttad már.
szerk:
.LnB: Hát, neked az az érdekes, engem spec annyira nem hoz lázba, kit raktak ki honnan, és társai. Emberfüggő, kit mi érdekel a játékkal kapcsolatban. Nem arra mondom, ha van más akit foglalkoztat, beszéljétek ki itt, erre van a topic, mindenre ami a játékhoz kapcsolódik. Nem fogok rajta fanyalogni. De akkor azon sem kell, ha másról esik szó. Elfér mindenki egymás mellett. -
-
-
Arkennys
addikt
Abban biztos lehetsz
Mármint hogy valami töredék értékű szutyok lenne... Rég rájöttem hogy megveszem ami tetszik, és mindig spórolok, mintha nyitni kéne (jó, nem ilyen 20 eurós skineket gyűjtök
) De az én szerencsémmel hatszázadjára sem lenne a dologból kés vagy egyéb jajdeértékes cucc. Szembe kell nézni az igazsággal néha
-
Toten
csendes tag
cfg alatt az fps lockot, a sensitivity-t meg a videobeallitasokat ertem, amik elerhetoek menubol is(kivetel max fps), a tobbi standard. 121-re van beallitva a max fps, stabil 120 van mindenhol, izom fustben lehet nem de azzal nem tudok mit csinalni. + launch options: -high -freq 120 -novid, es celkereszt beallitasok.
-
D4v3
őstag
CoD-ban és főleg q3-ban azért még volt szerepe a cfg-nek, főleg utóbbival játszottam és brutál sok mindent tudtál állítgatni, amitől egész más lett a játék érzete. GO-ban mondjuk én sem értem minek emlegetik, amikor ott az options-ben a cfg-k 90%-a beállítható és csak egy-két parancs van (updatrate és társai), amiket külön lehet állítgatni, pláne, hogy 64 tick-es foson megy az MM, így azokat is bekorlátozza szerver fix értékre..
-
Coccolino_O
őstag
Fel kell rakni fogadásokra a gagyi, értéktelen festéseket. Ha bukó, nem veszítesz semmit, ha meg nyersz, az meg ajándék. Év elején kezdtem el fogadni, és eddig kb. 1 eurót nyertem. Nem nagy összeg, de gagyi skinekkel fogadok csak. Ami esik, amit tudok kunyerálni mástól.
-
Slystyle
őstag
Viszont sok értelme nem lenne, ha nagyon értékes skin-eket dobálna, mert akkor mindennek alacsony lenne az ára, a ládák és azokban található skin-ek értéke is egyenlő lenne a nullával.
Szerintem a rendszerrel semmi a gond, én is ezekből a kukázós skin-ekből/ládákból csináltam tavaly szeptember óta azokat a skineket, amik jelenleg is vannak a raktáramban.Máté: Ezt nem tapasztaltam eddig, ugyanúgy dob csütörtökön, reset után is akár, mint év eleje óta. Viszont annyit én is észrevettem, hogy kb 2-3 hete dobál értékesebbeket is, gyakrabban, amelyek nem fehér item-ek, hanem világos/sötét kékek.
-
Slystyle
őstag
Egyelőre még eladni érdemes őket, majd ha ilyen fél euró alá esik az ára, akkor majd el lehet szépen kezdeni raktárazni őket. Én is szerintem az utolsó 1-2 hónapban már csak elrakni fogom őket, ha pedig nagyon bezuhan az áruk, akkor lehet vásárlok majd ilyen 5euro értékben belőle.
-
Arkennys
addikt
"Tanulsag: soha senkinek ne kuldj elore semmit. Nem hiaba van hardverapron nagy piros betukkel feltuntetve!
( bocsi ha valami nem ertheto, faradt vagyok )"
Hát ja, ez szép elmélet. Valóságban: próbáltam innen PH ról (eddig egyszer volt ilyen, nem is lesz több) venni IDE vinyót laptopba. Nos, vagy patthelyzet volt a vége, miszerint egyikünknek sincs sok pirosa, én nem küldök előre pénzt, ezt megmondtam. Ő meg hogy ő a cuccot nem adja előre, mert úristen. Ez lejátszódott 3 emberrel. Ezután meguntam, és egy délutánt rászántam, kerestem helyben, kp-ban megkapta az árát, azóta is használatban van a cucc. Szóval, ne utalj előre de akkor venni sem fogsz semmit, kivéve ha sok pirosad van. Amik megszerzéséhez muszáj ezt eljátszanod sokszor, hogy esetleg meg is kapd az értékeléseid, és ne te állj mindig a dolog szívó oldalán. Na mindegy, bocs az offért, csak ez már régóta bosszantott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Foxpost
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest