Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
válasz
NagyZ01
üzenetére
Üdv!
Nekem lehetséges, hogy kellene egy CS:GO gift. Öcsém nagyon akar egyet húsvétra, de mondtam neki, hogy várjuk meg a leárazást (minek venné meg 3000ért, ha nemsokára leárazás lesz), de, ha tudsz 'óccón', akkor az jó lenne. Kétlem, hogy lesz olyan skin, ami érdekel, de nézd meg azért!
-
mijos
senior tag
Heti item limit 8 es csutortokon resetelodik

-
gtamate2
veterán
válasz
marcusa
üzenetére
Elvileg egy nap 1 skin és 1 dobozt ad, ez a matricás dobozt nekem 3.-nak be szokta néha dobni. De volt hogy egy nap adott 4et, hát kiszámíthatatlan. Dobozt meg nem éri meg nyitni, kb akkor szoktam amikor egy kaparós sorsjegyet veszek, 2-3 hetente egyszer, de már lassan annyit sem.
Btw. üdv itt is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
marcusa
üzenetére
Teljesen random az egész. Ahhoz, hogy értékeset nyiss kb akkora esély van, mint a lottó ötöshöz (na ennél talán azért több
).Tök mindegy mikor játszol, hanyadik vagy, vagy hogy hogy hívnak, ezt csak úgy kapod random.
Nekem eddig egy nitro-t dobott legértékesebbnek, ez kb 5$, ami hát elég ritka
Az is random, amit kapsz.
-
marcusa
addikt
Sziasztok! Elég új vagyok CS-ben, és (lehet hogy buta) kérdésem lenne...

Van valamilyen rendszer, hogy hogyan adja az ajándékokat? Már vagy 5 matricakapszulát kaptam, de az nem kell... Kellene valamit másképp csinálni, hogy mondjuk valami puska skin-t adjon helyette?
Olvastam olyanokat, hogy volt aki nagyon nagy értékű tárgyat vett ki kulccsal ládából, én már 3-mat kinyitottam, de mindben csak ilyen 0.1-0.9 eurós skin volt
Fontos, hogy melyik fajta ládát nyitom ki, vagy hogy hány órakkor?
Köszi -
Slystyle
őstag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Akkor a te esetedben inkább procit cserélj, mintsem fullosabb VGA-t, főleg hogy csak a felsorolt játékokkal játszol.
Nekem a következő újítás az generáció váltás lesz (i5 750->i5 2500k) meg egy kevesebbet fogyasztó/kevesebb hőt termelő VGA (GTX480->GTX660/760). Persze én jó pár single játék, videó szerkesztés és 3D modellezés miatt is tennék így. 3D-nél proci/memória kell, videó rendernél pedig inkább a VGA (CUDA-t használok inkább, mintsem procit). Memóriám egyelőre bőven van ezekre, szóval afelől nem aggódom.
Ha a fentebb említetteket nem csinálnám, csak CS-vel játszanék, akkor bőven beérném a jelenlegi konfiggal meg mondjuk egy 650Ti-vel. -
pr1mzejEE
addikt
válasz
Radnix
üzenetére
Háát, nem árt

Amúgy tudom, hogy a proci nagyon számít, a 955BE-hez képest jelenleg +100 fps-em van, ami azért nem kevés.
Csak már elég régi a vga, ha vennék valami újat, akkor normálisat vennék, viszont figyelembe kell vennem, hogy ezen a játékon kívül semmi más nincs amivel játszanék. (cod4 meg cod2 van még a gépemen, de az is már csak porosodik és csak "tiszteletből" raktam fel a régi idők emlékére
)(#11488) Radnix: még én is feltűnök ott a friends-nél

Egyébként nekem elég közel lehetett a csirke, mert már -7-be vagyok 3 nap alatt és még mindig nem dobott le

Ezért is kellett az új acc, hogy a haverjaimmal tudjak játszani és ne számítson a rang, ne legyen "idegeskedés".
-
Radnix
senior tag
Nincsen csirke...

Pedig a bekretezett Nuke egy paraszthajszálon múlt, ha néha lőttem volna 1-2 fraget...
-
Mate
nagyúr
Tesóm gépén gtx 650 Ti boost+q9400 60-80 fps-t hoz. Korábbi vga-val ugyan ez volt. Úgyhogy mint előttem is írták inkább proci hozna nagyobb változást.
Saját gépemen 250-350 között van az fps, itt is cpu a limit, vga még bírná.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
üzenetére
Jó lenne, köszi! Egyébként a 350 talán már nagyon túlzás, de abból kiindulva, hogy ezzel a régi vga-val is simán tartósan 200 felett vagyok, talán meg lehet a tartós 250-300 közötti is az új vga-val. Kicsit persze feljebb állítanám a grafikát, hogy a vga se nyaraljon.
Egyébként most "lecsövesedtem", esetleg akit érdekel láda egy ak-ért az szóljon!
Több ládát adok + 1 five seven-t!esports winter case 0.8$ 3x
CS:GO weapon case 2 0.11$ 3x
CS:GO weapon case 3 0.3$ 6x
Five-SeveN | Eloxált Bronz 0.8Üdv és bocsi.
(ha steamen rám kerestek akkor theprimz néven tegyétek és egy gymsharkos kép van kint avatárként)
-
mijos
senior tag
-
pr1mzejEE
addikt
Egy olyan kérdésem lenne, hogy jelenleg egy fx6300-am van 3.8ghz-en hajtva és ez produkál átlagban 250 fps-t (minimum fps 180, maximum 350 körül) MM-ben egy 4850-nel karöltve. Egy hd7790 szintű kártyával mire lenne képes ez az egész? Korábban egy r9 270x-et akartam venni, de rájöttem, hogy csére felesleges.
1280x768 (16:10), minden low vagy off (kivéve a többmagos képalkotást).
Lenne vele 300-350 fps körül? Csodát persze nem várok.
-
Zimmi91
addikt
-
Slystyle
őstag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Köszi!

A Desi-re lecsaptam volna, de sajnos a többivel nem tudtam volna mit kezdeni, na meg amúgy sem volt CS:GO gift-em.

ZeroDK: Ment a report rá. Bírom amúgy az ilyeneket, hogy nem tud lőni és inkább beszerez magának egy WH-t, amivel kompenzálja gyenge képességeit. A szerencséről meg ne is beszéljünk... Az a no-zoom headshot falon keresztül...
-
Spet
addikt
válasz
Vismajor01
üzenetére
Elég az a Wh is ha tudta volna használni... de így sem mindig jött össze neki (ami persze külön öröm
). -
törölt tag
Neki is mehet a report. [link]
-
pr1mzejEE
addikt
CS: GO giftért adom ezeket:
AK-47 Blue Laminate Gyári új 1.6$
AWP Graphite Gyári új 7$
USP-S Rozsdamentes Gyári új 1.10$
Desert Eagle Cobalt Descruption Gyári új 4.8$
M4a1-s Vértigris Gyári új 0.8A játék 10.99Euró-t ér, tehát 15.1704 $-t
Amiket kínálok, azoknak az összértéke 15.3$steam acc-om: primzzzuj
Én átvágni senkit nem fogok, volt már innen több emberrel is üzletem úgymond és ezeket is úgy szedtem össze, hogy 1 darab centet nem töltöttem fel steam pénztárcára.
Természetesen csak így együtt adom, mert csak úgy jön ki az új acc ára.
Akit érdekel jelezze steam-en, üdv! -
Slystyle
őstag
Pár highlight Cache-en.
-
törölt tag
Feljön ilyen névvel és ő nem csal, sőt még minket reportolnak. Deagle-el végigszalad és leoszt 4 fejest, falon át kipontoz, végig 1hit mindenkinek füstön/falon át. Rohadna meg az összes szerencsétlen nyomorékkal együtt akivel premade volt, mert egyik sem próbálta meg kickelni vagy bármit csinálni vele. Köszönjük VOLVO a haszontalan VAC-odat a leárazásaiddal együtt, még több agyatlan csalót a játékba!
-
Slystyle
őstag
Elkészültem a Logout-os cikkel teljesen, bepipáltam, hogy elkészült, már csak arra várok, hogy rábólintsanak és hogy kitegyék.
Anno a Cry3-as kb 1-2hét volt, de majd úgyis belinkelem és az avatarom alatt is ott lesz a Logout gomb.
Más: Ha van valakinek Foil CS-s kártyája, szívesen adok érte pár matrica kapszulát, "hulladék" skin-t, esetleg WO ládát.
-
Arkennys
addikt
Imádom mikor béna gyíkgyurik a csapattársak, mikor próbálnék valamit javasolni, talán hogy védekezzünk, meg kirúgnak

-
törölt tag
Szar ez így az biztos, olyan rendszer kellene mint a Battlefield-nél van, képet csinál a játékodról, aztán úgy is látja a kis kirajzolódó négyzetet hogy WH-zik, többsége csak azt használ. Könnyebben kiszűrnék hogy csal, és hamarabb repül, csak hát a drága VOLVO leértékeli hagyj vegye a nép, csaljon minél több ember, kap egy ban-t óhhh hol itt a probléma? 500FT, játssz tovább, gratulálok Respect.
OFF! -
törölt tag
Mindenki reportolja aki tudja, Aim WH minden volt nála [link]
-
Radnix
senior tag
4-et nyertem egyhuzamba, kés skinekkel lehet fogadni, hogy meglesz-e az 5. win és azzal a csirke

-
pr1mzejEE
addikt
Esküszöm az ilyen sima ak-s meg koszorús ak-s nyomorékoknak, akik képesek 1 percet t kezdőn ülni wp-vel eltörném az ujjait egyenként és ráadásul még ugat is. Mostanában régi codos haverokkal játszunk együtt és ők ilyen 1-2-3 csillagosak, de miattam bedobálja a dupla meg koszorús ak-s (gyökereket), akik ellen igazából 5x nehezebb játszani, mint a sasok ellen, mert ő futtából ellő wp-vel zoom nélkül meg had ne soroljam, milyen profi játékosok vannak azon a szinten.
Az itteni szóban forgó rangú emberek pedig ne vegyék magukra, a ranggal csak azt akartam jelezni, hogy kb ezen a szinten jönnek elő ezek az élőlények.
-
gtamate2
veterán
-
superl3z
csendes tag
Csáó!
Master Guardian 2 vagyok jelenleg, és nincs kivel játszani egyedül meg esélytelen feljutni, a valakinek esetleg lenne kedve játszani akkor vegyen fel: lezlo8
-
Slystyle
őstag
Hát ez nem CS, de ezt mindenkinek látnia kell, ez valami brutál, ahogy cirka 20 perc alatt végigpörgetik a HL1-et.
-
-
Gemil
tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Én is nyertem azon a meccsen egy statrakkos Tec-et

-
ZS3NI
őstag

Ki is mondta, hogy nem éri meg nyitni?
$24k haladjunk ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mijos
senior tag
Milyen király arc ez a steam amúgy. Tegnap esti MM wint nem számolta el, mikor írtam nektek, hogy bugos. Még a meccseim közt sicns a felvétel, nem tudom visszanézni, pedig biztos, hogy nyertünk...

-
mijos
senior tag
Ládákat se lehet skinre cserélni mert mindenki meg akar gazdagozni centes szarokon....
Inkább eladtam a többségét, phoenix-et elég hamar elkapkodják 
-
A_ScHuLcZ
addikt
Van itt olyan, akitől kérhetek egy kis segítséget dedikált szerverrel kapcsolatosan? 1.6 idejében rengeteg szervert csináltam, futtattam, bár látom némileg változott a konfigolása azóta, de hasonló.
Egyelőre egy végtelenül egyszerű dologgal próbálkoztam, NAT-oltam, letöltöttem és elindítottam alapkonfiggal, mert a cél az volt, hogy pár ismerőssel zavartalanul tudjunk játszani, más ne jöjjön be, stb. Viszont lehetséges, hogy a továbbiakban állandósítani fogom a futását egy külön gépen.
A probléma az volt, hogy míg páran be tudtak lépni, addig a többiek nem, és ennek nem értem a magyarázatát. NAT és tűzfalon átengedés megtörtént 27005-27016 közötti portokra, mivel hálózati szakirányon tanulok, így ez nem jelenthetett gondot. Helyi hálóról is ment, de ez ugye evidens, a külső csatlakozások közül 1-2 embernek sikerült belépni, a többieknek pedig nem timeouttal.
Mi lehet a gond?
-
betegphiu
senior tag
Hali,a múltkor annyit kérdezősködtem itt billentyűzetekről és mivel megtaláltam a frankót,megosztom itt,hátha valaki ilyen cipőben jár mint én. (fő opció ugye a csendes használat volt)
jelentem több mint 10 billentyűzetet megnéztem, 2 eladót is kiégettem
3800 Ft-ért egy Genius SlimStar i222-őt választottam.aránylag kicsi,normál leosztású,a gombok nem billegnek és szinte egy laptop billentyűzet hangerejét produkálja. -
Coccolino_O
őstag
És megint bebizonyosodott, hogy nem mindig az nyer akire az ember egyből gondolna. A mouz nyert nekem egy majdnem 0.40 eurós skin-t, és ezt 2 gagyi festéssel sikerült elérni.

-
Slystyle
őstag
válasz
üzenetére
Jó kis hangulatos lett, elég sok "lehetetlen", de lenyűgöző szituációval.

Most én is elkezdtem összedobni egy kisebbet, persze nem lesz ennyire igényes, inkább szimpla jelenetekből áll majd össze. Viszont sajnos meggyűlt a bajom a demo recorder-el. Ugyebár van ilyen light-osabb rész a zenében, ahhoz szeretnék smooth-olni pár, kisebb, ilyen átvezető szerű videót (kamera mozgatása). De ha felveszem a demo-t, lag-olva játssza vissza. Múltkor kértem ismerőstől, hogy tesztelje le, neki jó volt, mondom küldje át a fájlt. Na ez már nálam is jó volt, aztán gondoltam megkérem, hogy vegyen fel egy kisebb jelenetet Inferno-n, mert azzal akarok dolgozni, de az viszont már lag-ol.
Konkrétan 10 fps-el játssza vissza a demo-t, de úgy, hogy megy 2-3 képkockát, aztán 5-10mp szünet, majd megint 2-3 képkocka.
Kerestem hozzá megoldást, de sajnos egyik sem volt jó rá, nem értem mi lehet a gondja.
-
törölt tag
Egy jó kis Fragmovie HC módban

-
ZS3NI
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Ma szerencsét próbáltam én is, dobott egy ládát. Gondoltam ez a sors keze, és most nyitom az fn karambitot.
Hááááát, battle-scarred mag-7

-
mijos
senior tag
Most nyertem egy MM-et és nem számolta el, sőt a végén nem is írta ki a rangokat, meg hogy melyik csoportban vagyok stb. Steam bugzik ?
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Vismajor01
üzenetére
Nekem múltkor dobott egy 5.1$ értékű Nitro-t, amiből lett két főnix kulcsom, ezekkel nyitottam és csináltam belőle kb 0.25$-t

amúgy igazából leszarom, mert ez csak játékpénz számomra és már meg van minden az inventorymban, ami kell. -
Vismajor01
addikt
már 5. főnixet adtma már el és esett még egy
eddig 2 ládát nyitottam életemben mindkettő 0.001 cent érték kb, volt 4 euróm walletbe mondom ezt kinyitom
negev, 0.15 cent
most megint nem nyitok egy jó ideig sztem -
htc07
addikt
communiNy.com

ilyet még nem láttam, most is háromszor kellett elolvassam, hogy megtaláljam a hibát benne

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Nem mindegy, hogy AIpa vagy AInya vásárol be
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

nekem megvolt a heti 8, 2 phoenix ladaval, passom pedig van.
HUN_Thorpedo

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

LendvaiFeri1