- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát jó de akkor is, egyik pályán se tudtak ugrani a madarakra, itt rossz az időzítés, hamarabb kellene elrepülniük.
(#26139) Xero: Istenem már
Ja am örülök a CZ-nek. Bár végleges kitiltottam volna, aztán mindenki megkapta volna Gabentól a skin árát azt le lenne tudva egy életre az a szerencsétlen undormány... -
törölt tag
Pedig az ilyen embert jó le kell hordani, hogy érezze a butaságának a súlyát. Face-n a cserecsoportban, annyi ember sír az ilyen miatt hogy átverték stb stb... Ezeket öröm olvasni, egyszerűen nem tudom felfogni hogy lehet ilyenbe belemenni, egyszerűen 5 éves fejjel gondolkodnak? Engem ez baromira felhúz, hogy mehet bele az ember ilyenbe, aztán veszti el a cuccait.
A másik mivel én is ember vagyok oda írok ahova akarok, és úgy ahogy akarok. -
Spet
addikt
Na akkor nekem mennyire kiszámítható: elérem a nova 2-t loss-->loss-->loss-->loss-->loss-->loss-->nova1 loss-->loss-->loss-->loss-->loss-->loss-->win-->loss-->loss--> potenciális silver master elite fos rankra való visszalépés, és nekem ne mondja senki egálban vannak a rankok a tudással (volt már alázva dupla ak-s is competitiven mint állat)
-
Arkennys
addikt
Igazából az egyetlen jelentésileg "elírt" szót kimagyarázza a szövegkörnyezet tán, nem?
Bár tudtommal a bann tiltást jelent főleg, ami igaz, mivel le van tiltva a piacon eladástól-vételtől.
BTminishop : nem szúrtalak le, csak azért na
Remélem minél később lesz ez a lehetőség egyébként...érjenek már valamit azoknak, akik megvették ezt a cuccot
mellesleg erre senki nem fog tudni neked válaszolni
-
Mate
nagyúr
Én letojom ha kikapunk 16-0, mert jobb az ellenfél. Viszont nem vagyok hajlandó asszisztálni 3 idióta mókázásához. Ha ők szeretnék nyomni a "ki tud előbb meghalni" játékot csinálják, csak nekem ne kelljen végig néznem. Vagy ha én is elkezdtem ugyan azt a szerencsétlen játékot játszani, amit ők csinálnak, akkor meg ne pofázzanak, hogy reportoltak. Mire föl? Azért mert azt csináltam amit ők? .....
Meg tudok őrülni ezeken a könnyű pályákon, mikor minden kör abból áll, hogy 1v4-be maradok és még így is lehoztam jó pár kört. 2x annyit öltem, mint a második legjobb, de 10 kör után besokalltam az állandó könyörgéstől, hogy ugyan már, legyen annyi eszük, hogy shotival nem fut ki nyílt térre ahol figyelik őket az awp-sek.
-
Slystyle
őstag
Ki mihez van hozzászokva, nekem is pl a felső szebb, de az alsóval könnyebben észreveszed az ellent. Én csak a brightness-t emeltem játékon belül, így nekem tökéletes. Bár lehet csak azért látjuk furának, mert egyszerűen másnak látjuk a saját monitorunkon.
Videókon szoktam rárakni egy keveset, hogy életet leheljek a szürkületbe, de azért ennyire én sem viszem túlzásba. -
Vismajor01
addikt
Én már az első versengőm után kivoltam, ha nem volt kommunikáció.
Mondjuk én nem vagyok új figura a csében, 2 ezer órát kb belepumpáltam a sourceba.
De hihetetlenül, leírhatatlanul tud irritálni amikor pl meghal kintin a ct és SEMMI info. Secreten mennek le? Hangárba futnak/kakas alá? Nyugatiba? Hányan vannak? Van wps? Megsebezte valamelyiket? Bombás ott van?
Ezekre mint élő CSAPAT_TÁRS_ mind szükségem lenne. Mindre. Ha három lemegy secreten akkor ránézek rámpára hátha onnan megy még kettő. Ha nincs ott a bombás nem zárunk le lentire olyan agresszíven csak nézzük hogy az lemegy e. Ha van wps nem mászok ki kakasból nézni secretet mert kilő. Ha sokakat sebzett akkor úgy helyezkedem/készülök h tunk képes legyek. Ha sk körük van akkor pláne.
De mit kapok?
Csendet...
Vagy amikor fogom b-t infernón és akkor tudom meg h a terrorok a-n vannak amikor letették a bombát... Pedig a normális az lenne, hogy mire a terrorok oda érnek addigra én már kocsinál de méginkább épít-ajtónál vagyok átzárásban... -
pr1mzejEE
addikt
-
Redneck
nagyúr
Persze... Ami a leírásban van az szent. Mert azt is egyből elismerik mikor elszarják a játékot és a fél világnak szaggat. A hangot írtam, nálam más a hangja, m4a1-s pedig gyorsabb és jobban adja. Az a kedvenc fegyóm, feltűnt, mocskos vájtfülű vagyok.
Szerk:
128-as szervereken néztem. 64-es fosokon majd kiderül.Xero: az update előtt kezdtem el nézegetni pont, de ha ilyen lesz, biztos nem használom.
-
-
Slystyle
őstag
Én is vonzom az egy shot halálokat, ne aggódj.
Én most játszottam jó pár kör deag only hs kört. Érdekes mód, mikor guggoltam vagy éppen menekültem/töltöttem, akkor egyből belőttek, de ha csak oldalazgattam, akkor szinte mindig én hoztam le az 1v1 szituációkat.
Amúgy elég jó lett ez a deag én azt mondom. Ha meg gyakorolja az ember intenzíven only hs szerveren, akkor elég jól be lehet tanulni az oldalazást és 1 shot fejes kombót. Tehát ha a deag-et valaki elsajátítja, akkor az összes többi fegyver használata szerintem pofon egyszerű lesz. -
vzsryl
nagyúr
Nem a glock miatt van. Pisztollyal ugye nem lehet rush-t fogni, így eco-ban ha 5-en berusholnak 2-3 emberre, akkor az 5 ember esélyesebb. Eco körök után meg van pénz olyan fegyverre, amivel egy rush-t simán meg lehet állítani, még akár 1v5-ben is. Persze ez függ az egyéni kompetenciáktól is, de nagyrészt ez valósul meg. Szóval pisztolykörben nagyobb eséllyel indulnak a terroristák, és nem a glock miatt. Pár frissítéssel ezelőtt valóban a glock OP pisztoly volt, de azóta kb. felére vették az erejét.
-
warmonger441
aktív tag
Nekem sem azzal van a gond hogy sávszél (bár krva alacsony ez már a XXI. században, FŐLEG Budapestől 20 km-re
Hanem a ping és a packet loss: 40 ms budapestre? tavaly még 5-9 volt
Ha pingelek egy magyar szerót LEGALÁBB 6 átjáró
(#7356) ZeroDK: bemelegítés alá a legjobb. Felpörgeti az embert rendesen
-
Redneck
nagyúr
Kössz a tippeket
Segítem én mindig a random teamet is. Tegnap azért voltam ideges mert az oroszok csak ugattak de embert se lőttek és nem is nagyon infóztak. Ugattak és sírtak viszont, ja meg leTK-ztak párszor mikor megmondtam hogy merre menjenek... Ha afk-ban hagyom magam egy ilyen meccsen és kickelnek akkor is bukom a rangot? Legalább az idegeskedést megspórolnám...
-
Redneck
nagyúr
Erre voltam kíváncsi. Na de mit csináljak egyedül? AranyAK-val állandóan ilyen 2-3-4 csillagos csapattársakat ad. Egyébként persze hogy kikaptunk 13-5nél betolta emberünk a wh-t. Ráadásul meglehetősen primitív módon
Na jó majd a fiúkkal visszaszerzem megint 1-2 meccs alatt. Nem tudtam hogy utólag is elvehetnek rangot.
-
pr1mzejEE
addikt
Vannak olyan fizetős aim hackek, amik gombnyomásra működnek és te állítod be a gyorsulást, találati rátát stb, szóval nem igazán lehet teljesen egyértelműen kijelenteni mindig. De ez inkább a nagyobb tudású játékosok hasznára válhat, hiszen aki tud mozogni, nadelni meg minden, arról könnyebben elhiszik, hogy lőni is így tud.
Bár hozzáteszem nem tudom, hogy csében is van-e ilyen 10-15k-s hack, cod2-ben eléggé sok retardált volt, aki képes volt megvenni, hogy bekerüljön a topba.
És persze a végére leírom, hogy én ezeket elítélem és soha nem is csaltam, de informálódni azért még szabadZimmi, jó az aláírásod, ggmu
-
warmonger441
aktív tag
Jajj ezek a drága jó magyarországi szolgáltatások xD csak az index szerverig 6(!!!!) szerveren megy keresztül a csomagom... átlag ping budapestel: 30-40 éjszaka van hogy eléri a 20at... Na már most ez azt jelenti hogy a német szerókon a minimum 50 de az átlag olyan 80 ms... Nem tom mi a rák van
Tavaly 80-120 ms ping az usa-val és kelet orosszal volt
Budapestel meg 5-7 ms... VOLT
-
pr1mzejEE
addikt
-
warmonger441
aktív tag
Dat ranks O.o Az szééép
Tegnap berakott engem is serifcsillagos ellen (több száz órája volt a gyereknek) na és kit lőtt lőttem hülyére? na ná hogy őt. És ki lőtt engem szrrá? na ná hogy a nova kettes 20 órával xD
Amúgy a patch óta nekem epic laggok vannak
ping 50 és 260 között rohangál (német szerverek) és dobálnak a szerverek :S Csak nekem vagy mások is tapasztalnak ilyet? Arról nem is beszélve hogy versengő is folyton bedob olyan király szerókra ahol a szerver fps 64-24 között elég hiperaktív és nem nagyon szeret egy helyben maradni
-
-
Redneck
nagyúr
Én azt szerettem mikor még arany AK-m volt hogy általában a 2-3 csillaggosok lőttek nullába mindenkit
Mondjuk volt egy-két gyanús futásból kiosztott 3 fejes/mp
Csalók persze nincsenek.
Szerk:
Mondjuk tény hogy nekem is szokott insane kamillákat beadni, olyanokat amikért még 1.6-ban is sikítottunk volna... -
törölt tag
Hát én mindennap játszom, és furcsállom hogy vannak napok mikor tényleg nem kapok semmit.
1 hét alatt kellene a Bravo-val rendelkező embereknek 6-7-et droppolni, de azt veszem észre, hogy örülhetek ha 3-at kapok egy héten. Régen a DM Bravo pályákon, meccs végén mindig droppolt, most meg 10DM-et letoltam, és senkinek sem Droppolt, hülye ez a rendszer -
Mate
nagyúr
"Normális minőségű modem, UPC kisebb csomagjaihoz Scientific Atlanta modemet adnak ami egy kalap kaki, nagyobb csomagokhoz Cisco modem jár"
Javítanálak. Cisco modem járt, már nem azt adnak sajnos.
Amúgy egész jól érzékelteti a pinges dolgot a gyakori kérdéseken közzétett hsz.
"Informatika tanárunk mondása volt: Soha ne becsüld le egy merevlemezekkel telepakolt kamion adatátviteli sebességét. :-)
Egy nagyobb konténer űrtartalma 67m3. Egy laptop merevlemez mérete: 7,1*10,1*1 cm, ami 0,000071 m3. Számoljunk 0.5-ös szorzóval a helykihasználásnál. Ekkor egy kamionban ~500 000 TB-nyi adattároló fér el, ha 1 TB-os merevlemezekről van szó.
Ha kétnaponta egy kamiont tudunk küldeni és fogadni, akkor ki lehet számolni mekkora az adatátviteli sebesség: 2*500 000/86400 = 11 TB/s = ~1 000 000 Mbit/s
Nem rossz. Csak az a baj, hogy két napos a kapcsolat pingje."
-
killer095
őstag
Arany 4ben kezdtem és itt tartok mert a legtöbbször random csapattársnak MARIO playereket kapok... és igy nem lehet feljebb menni + ha együtt tudnék játszani valakikkel akik nagyobb szintüek az lenne a jó de mivel megnézik hogy arany 2...ááá ez biztos low pedig nem épen arany kettőbe raknám magam..
Ha valkik akik többen játszanak és beférnék közéjük szivesen játszanék velük :
STEAMEM -
nepszter1
addikt
nem volt elég cuccom , 6órám van a játékba csak eddig ugye egy ládát dobott csak na gondoltam 5eurot feltöltök valletbe megveszem a bravot meg veszek egy kulcsot kinyitom a ládát és egy AWP | Redline van benne
am ha használom a skin-t utána el tudom adni ?
valletbol ki lehet utalni a pénzt ?
-
bolcsodal
addikt
Köszi! Ezek a random fél perces fagyások vajon mitől vannak? Ilyenkor a hang elakad és a játék nem válaszol. Desktop-ba kilépés majd vissza sok esetben javítja a dolgot...de nyílván egy versengőn ez nem bocsánatos bűn...
Aham.megvan a bűnös:
"Display driver amdkmdap stopped responding and has successfully recovered."Érdekes, hogy más játék nem fagyott még eddig...
-
lemusz
addikt
Persze hogy nem fenyeget. Mert ez a read is amit toltál, egy böszme nagy facepalm. Mégis honnan az információd, hogy 1920x1080-ban tolják? Valami okostojás ismerősöd mondta? Felmentél publikra és ott mondta valaki? Ilyen információkat primer kutatással célszerű megszerezni. Felmész facebook-ra, beírod pár "pro" nevét, kidobja az oldalukat és általában ott van a cfg-jük, a beállításaik... van amelyik még azt is kiírja, hogy a monitorán mik a color beállítások...
-
Lmh
őstag
Én hiszek neked és együtt tudok érezni. Még csak futólag találkoztam a win8-cal de rettegek attól a naptól, amikor nem lesz más választásom már és muszáj lesz vmilyen okból feltenni a 8-at. Imádom a win7-et és minden porcikámmal azért szurkolok, hogy minél később vezessék ki a támogatott oprendszerek közül.
-
-
stefyY
őstag
Ugyanez az egér, ugyanez a probléma...és egyre sűrűbben jött elő...visszaküldtem garival a Logihoz futárral, ~2 héten belül jött vissza a cserepéldány az újabb szériából...nekem nem csak játékban jött elő ez a probléma...kezdetben napi 1-2 alkalom, később már óránként 1-2...ami azért nem mindegy. Történt mindez augusztusban.
-
romero28
senior tag
hali
nálam 3 logitech egér is ezt produkálta a hosszú gémer pályafutásom során
érintkezési hiba volt mindegyiknél . egy mx 518 , egy g5 és a mostani g9x-nél is ugyan ez volt a hibajelenség . első kettőt gariban cserélték , a g9x-et viszont megcsináltam , mivel gari nélkül vettem itt aprón . ott törik meg a vezeték mindegyiknél , ahol kijön az egérből . aztán lehet nálad mégsem ez lesz
gondolom nem csak cs közben jön elő ez a gebasz
-
Mate
nagyúr
Hú mit indítottam el ezzel
Hogy ne legyen vita abból, melyik a legjobb, inkább köpdössük meg közösen a hasonló recepteket:
Hozzávalók:
4-5 db tonhal konzerv
lazac (bármennyi, amennyit bele akarsz tenni)
2 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 l víz
2-3 db halászlékocka (ha tudsz szerezni)
pirospaprika
só
bors -
romero28
senior tag
akkor a táblázatot is félreértettem
azt gondoltam ha balról lefele növekszik , akkor a 2. sor meg a fordítottja , és alulról felfele megy .
de legalább alaposan kiveséztük a témát . ha valaki hozzám hasonló értetlen madár idecseppen , annak csak be kell linkelni a hsz-eket
-
Lacccca87
addikt
Szerbusz!
Nekem is UPC van, sajnos ez van, ilyen szar lett mióta megemelték a sávszéleket (jó dolog cska kiszolgálni nem tudják rendesen), nem csak CSGO ba tapasztalom hanem Dota2 be is iszonyat idegesítő hogy néha delayes meg ugrál, sőt már egy jó ideje nem láttam 70-80ms alatti dota2 szervereket holott előtte átlag 40-50 volt.
CSGO-nál azt láttam hogy random időközönként felugrik a LOSS akár 10-12%-ra is.Jelenleg így a UPC használhatatlan komolyabban FPS multizásra de még a MOBA műfaj is megsínyli mert sok esetbe benyeli a parancsot és nem csinál semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3DMark 11 eredmények
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest