- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vzsryl
nagyúr
A Fnatic biztos beveri a VP-t, ez számomra nem is kérdés. A Fnaticot rühellem, a VP közömbös. Szóval számomra az egy lényegtelen meccs, amit azért játszanak le, hogy a Fnaticot bemelegítse valaki a döntőre. Számomra mindegy ki jut oda, (csak a TSM!!!) de remélem porig alázza a malacképűt és mocsokolofot.
-
vzsryl
nagyúr
Egyértelműen az lesz a LAN meccse, de a végeredményt meg sem tudnám tippelni. GO-s teljesítmény alapján az Envyus erősebb LU-val rendelkezik, de mint csapat, a TSM jobb, és egyre jobb lesz, továbbá az 1.6-os nevek is többet mondanak számomra, mint a CSS-esek.
Hajrá TSM! Xyp9x és dupreeh remélem húzz valamit majd, ha már forest és gtr nem tudott.
-
-
mepet
addikt
A magyarok: az ellenféllel való kommunikációt tekintve megfigyelhető, hogy az óriásplakát kampány elérte a célját, a magyarok többsége minden külföldit, és minden külföldi-bérencet (tehát minden magyart) gyűlöl.
A törökök a magyaroknál sokkal magasabb szinten űzik ezt a játékot. Jelentős részük nem beszél semmilyen világnyelvet (értem ez alatt: angol, német, spanyol, francia), viszont hatalmas a csés közösségük, van köztük összetartás, és nem gyűlölködnek látványosan. Szerintem az egyik legkultúráltabb aktív csés nemzet.
Az oroszok, hát ott aztán van mindkét véglet... Ahogyan az országukban is (vagy éhenhalsz, vagy palotád van néhány bentleyvel).
Franciákkal ritkán játszom, akkor is velük egy csapatban. Róluk összefoglaló véleményt nem írnék, mivel akikkel nyomni szoktam, ők mind diplomás, művelt fiatalok, a játékuk is ennek megfelelő.
-
prtvlogan
aktív tag
Mindenki volt 1x éves, amikor anyutól, és aputól, kellett kérni pénzt kajára, mozira stb.nekünk pl sokszor mozira sem jutott, nemhogy szoftverre. Nyaranta kertészetben kerestem össze egy használt gépre valót, majd jatszottam azzal, amit a haveroktól kaptam, és ami el is indult. Ez volt 15 éve..
Mégis ebben a hónapban kb 20.000 ft-ot költöttem játékra, mert változott a helyzet, és megengedhetem magamnak. De gondolom itt mindenkinek mindene jogtiszta, ahogy ez névtelenül lenni szokott. Se egy mp3, se egy letöltött sorozat...😈 -
.LnB
titán
Pasha-ra igaz a kijelentés. De friberg-re nem. Tegnap is állandóan f0rest kacsintgatott a kamerába
És legtöbbször azt mutatják lanon aki a (külső) széleken ül. NiP-ben Get_RighT szokott és friberg.VP-ben mindig Pasha. Bár most itt a DH-en érdekes a színpad, körbe tudják őket járni. Más lanokon ez nem jellemző.
De ez a JW gyerek úgy néz ki... nem engedném el lanra -
Xero
nagyúr
A minimum egy új 3. map, de én simán kibasznám őket.
Az LDLC is eljátszotta amúgy CT oldalon, de ők a tiszta verziót.
(#25210) ZeroDK: A casterek azóta annyit mondtak, hogy az ldlc vétózta, szóval még vizsgálják. Kíváncsi leszek. Gáz ha ígymarad.
Ennyi erővel mehet az sv_cheats 1 és noclip.
"Admins are reviewing the footage of the boost. Lets wait for the announcement and decision on the ruling."
-
freeknight
őstag
Jogos.
Amúgy ez mindent elmond sajnos arról, mennyire vehető komolyan sportként az esport. Ez azért nagyon csúnya volt, még ha konkrétan nem is szabályellenes, a 3. scar kör után az adminoknak vagy bíróknak (vagy akik felügyelik a meccset) be kellett volna szólni cucuéknak, hogy ez így nagyon nem okés. Erre mintha semmi se lett volna.
Sportszerűség nuku.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Total Commander
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged