Hirdetés
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamS20
senior tag
mikor lesz ma meccs ? csak mert akkor utána néznék ennek a twich dolognak hátha droppol nekem is

-
törölt tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Őt tartják esélyesebbnek 66% van rajtuk.
-
Coccolino_O
őstag
Nyer ma a NiP?
-
wjbhbdux
veterán
Ez a CS/FPS versengés, kihozza az emberekből. Voltál már LANon? Üvöltve kurva anyázás megy majd minden meccsen egymásnak (nálunk főleg a CoDosokra jellemző), de a profik legalább kezet fognak a végén.
-
törölt tag
Akinek kell egy AUG | Colony MW állapotú skin, az csapjon le rá, ingyen vihető!
Nyilván a legelső viszi.
-
-
bolcsodal
addikt
Most akkor GO TV-ből kell enéznia drop-ért, vagy elég a twitch?

-
xLt`
tag
Skacok. Ha matricázok valamilyen fegyót és utána skint váltok rajta akkor megmarad a matrica?
-
SamS20
senior tag
Ez a twich csgotol független? Mármint ilyen böngésző alapú stream? Csak mert ha igen akkor (és ma lenne meccs) akkor nézném én is ott mert asszonynal vagyok

-
Mate
nagyúr

-
Mate
nagyúr
Akkor most mi a helyzet a matricákkal? Holnap lehet venni utoljára kapszulát?
-
pr1mzejEE
addikt
Mi történt? Én játékon belül néztem.
-
Gemil
tag
Holnap zuhanni fog a dobozok ára? Érdemes most feltenni vagy várjak jövőhétig?
Nagyon izgalmas volt szerintem, igaz nem volt fair a mutogatás a végén, de az emberből előjöhet ekkora izgalomban.
-
kiszi07
senior tag
Egy kis poén
[link] -
lemusz
addikt
A lan előtt nem gondoltam volna, hogy a VP idáig eltud majd jutni. Pasha egyszerűen zseniálisan játszik, szerintem még jobban is mint annó 1.6-ban és neo is kezdi visszanyerni régi zseniális skilljét. A két újonc se lóg ki egyáltalán a sorból, nemúgy mint egy jó félévvel ezelőtt.
Szóval a két kedvenc csapatom a döntőben, nagyon várom. Svéd döntő uncsi lett volna, nagyon örülök neki, hogy így alakultak a dolgok. A közönség fenomenális, tényleg ahogy a caster is mondta, 6. emberként állnak a VP mellett. Nyilván a NIP még így is erősebb, de szerintem egy érdekes és izgalmas döntőt láthatunk majd holnap.
-
PeL
addikt
Rohadtul nem volt sportszerű... Ezt annyira utálom mikor elkezdenek ugatni az ellenféltől, mert nyerésre állnak. Matchmakingen is kapásból tiltom azt aki elkezd pofázni. Szerintem gusztustalan dolog. Ahogy elkezdett beszólogatni az ellenfélnek nem is hoztak kört. Remélem a NiP holnap kiheréli őket. Megérdemlik.
-
kiszi07
senior tag
13 órakor kezdődik.
Maps:
1st - TBA
2nd - TBA
3rd - TBA (if needed) -
törölt tag
Az összes meccs úgy alakult ahogy gondoltam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hajrá NiP
-
kiszi07
senior tag
VP vs NiP döntő. Ki melyikre fogad? VP teljesítménye alapján megnyerhetné

-
lemusz
addikt
TaZ mentális hadviselése...

-
WySyON
csendes tag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Itt vannak a linkek a skinekhez és köszi még egyszer a likokat.

P90 | Danger Zone
AWP | LECTRIC
AWP | W2
AWP | Blue Ballistic -
Mate
nagyúr
Nagyon durva ez a meccs

-
Arkennys
addikt
Toll a fülébe, aki a német streamet csinálja twitchen és nézem, kapott dobozt szintén, itt röhögtek hogy ő csak kapszulát akart nyitni csapatváltáskor

-
Scale
őstag
Hogyhogy amúgy most kb 100 szuvenír dobozt dob körönként? Eddig olyan 25öket dobált.
-
Jim-Y
veterán
Amugy nem tudom mit esznek ezek a VP-s srácok, de nem egyszer volt olyan, hogy VP-s lelő egy LGB-s tagot, majd jön még egy LGB-s, ezért előveszi a pisztolyt, LGB-s tag ezerrel lövi AK-val de nem hal meg, pedig gondolom ezek tudnak lőni .. Na mindegy, jók voltak a srácok.
-
WySyON
csendes tag
Hali mindenkinek, elkészült az új skin-em P90-re, akinek tetszik az +1-ezze pls.
P90 Danger Zone -
lemusz
addikt
Láttátok a nevem?
megkaptam a 3. virtus pro meccsemen is a dobozom és még ki is voltam írva! 
Nem tudtam lefotózni.

-
pr1mzejEE
addikt
Nekem most csak 17 db vanD:AS
:AS -
Jim-Y
veterán
Na.. pont most írják, hogy eltűnnek a matricák, így most vegyen mindenki, mert utána fel fog menni az áruk

-
lemusz
addikt
Kb így érzem magam:

-
Gemil
tag
Én is vettem pár kapszulát, meg nyitottam is. 2 VP-m is van de nagyot zuhant az ára.
-
Mate
nagyúr
Hajrá virtus

-
Slystyle
őstag
válasz
üzenetére
Hát nem tudom, aki vesz és végül nem nyitja ki valamilyen okból kifolyólag, akkor attól végül is behúznának x pénzt és nagy lenne a felháborodás. Amit írtam azt csak úgy gondolom, legalábbis így lenne korrekt.
Valami hivatalos infó kellene róla, de blog-on nem találtam semmit erről, csak ma hallottam az egyik caster-től, hogy meg fognak szűnni, de ez várható is volt. -
Slystyle
őstag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Banánban a farönköknél a fán.

ZeroDK: Mivel maga a kapszula is forgalmazható a piacon, így szerintem azokat nem szüntetik meg. Elég nagy mocsok dolog lenne, ha valaki venne magának egy párat, de még nem nyitná ki és jövőhéttől pedig nyaralna, mire meg visszaérne, eltűnne az összes a raktárából...
Szerintem csak úgy szűnik meg, mint a DH láda az esemény után, vagy mint most majd az EMS láda, ugyanúgy az esemény után. Ha már van nálad, akkor az nem fog eltűnni tőled, de nem fogsz tudni újakat venni a menüből, csak piacról. -
Slystyle
őstag
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Még jó hogy tegnap előtt vettem 80 centért VP matricát, most meg 20 cent...
Nembaj, vettem párat ingame majd meggazdagszom belőlük ha feljebb mászik az áruk. 
Lehet már volt, de miért van most a játékosokon 3 füles? (Siberia a nyakukon, egy fekete a fülükön meg az alatt egy fülbedugós.)
-
PeL
addikt
Dignitas sztem pakolhat, Nuke-on úgysem fog tudni nyerni a NiP ellen

-
kiszi07
senior tag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Ki lehet játszani a rendszert! Csinálsz 100 accot...
-
D4v3
őstag
Ez a 4:3 idővel majd kikopik mindenkinél. Csak ha valaki 5+ éve játszik egy adott felbontáson, profi szinten, nehézkes az átállás és nem sok múlik azon a valamivel nagyobb látótéren. Amúgy is méterre tudják egymásról mindig, hogy ki honnan jön
elég durva látni.
Az viszont vicces, mikor új játékosok 1-1-ben lemásolják valamelyik profi beállításait, ahelyett, hogy maguktól rájönnének, hogy mi a jó. Pár óra lövöldözés után, azért egyértelmű kell legyen, hogy kisebb sens és dpi jobban adja. -
Slystyle
őstag
Az a spot Get_Right-nak banánban, nagyon komoly volt.

-
törölt tag
Csomó stickert megtudnék venni olcsón, állandón nyomogatom az F5-öt gombot, hogy a lehető leggyorsabban vegyem meg, de mire megvenném már elvitték előlem... Nyomorék Market botosok, az összesnek levágnám a kibeb@szott fejét amelyik ilyet használ

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Parfüm topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Többit későbbre tartogatom

LendvaiFeri1