Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slystyle
őstag
válasz
Arkennys #10156 üzenetére
Nem, én csak azt furcsállom, hogy mindig van egy ember aki elkezd csodálkozni a másik ember beállításain. Ezért is mondtam, hogy szerintem mindenkinek a saját dolga, hogy mivel és hogyan játszik, milyen beállítások mellett.
ZeroDK: Próbáltam én is DV-t, de megmaradtam inkább annál, amit megszoktam. Sokan meg mindig állítgatnak mindent, mindenfele, aztán csodálkoznak, hogy valami nem jó, valamiért ezzel-azzal a beállítással nem megy stb.
Tehát nyugodtan lehet csodálkozni, hogy ki milyen beállításokkal játszanak itt az emberek, attól nem lesz jobb senkinek, csak az ömlesztett véleményeket fogja látni az ember és végül senki sem ért egyet senkivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ASUS X570 Plus - Ryzen 7 5800X - ROG Strix RTX 3090 - 32GB DDR4 - 2TB m2 SSD - Noctua NH-D15S Black
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest