- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Google Pixel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slystyle
őstag
válasz
Arkennys #10156 üzenetére
Nem, én csak azt furcsállom, hogy mindig van egy ember aki elkezd csodálkozni a másik ember beállításain. Ezért is mondtam, hogy szerintem mindenkinek a saját dolga, hogy mivel és hogyan játszik, milyen beállítások mellett.
ZeroDK: Próbáltam én is DV-t, de megmaradtam inkább annál, amit megszoktam. Sokan meg mindig állítgatnak mindent, mindenfele, aztán csodálkoznak, hogy valami nem jó, valamiért ezzel-azzal a beállítással nem megy stb.
Tehát nyugodtan lehet csodálkozni, hogy ki milyen beállításokkal játszanak itt az emberek, attól nem lesz jobb senkinek, csak az ömlesztett véleményeket fogja látni az ember és végül senki sem ért egyet senkivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Xiaomi 13 Pro
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged