- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Aktív témák
-
-
westlake
félisten
válasz
Achill3uS #4277 üzenetére
ha mutat nekem barki olyan kepeket, amiken 4 megas conroe, 2 megas conroe, es az intel allitasa szerint 2 megas allenadale szepel, akkor nem szedem le.. demivel ilyen kepek tudtommal nincsenek.. azt hiszem, megtehetek ennyit a ''nepert''.. vegulis ez pont olyan vilagon egyeni dolgo mint a ti vr-etek.. nem?
mod: +azt valszeg elfelejtettem elmiteni, hogy lesz megegy ilyen procim.. hidd el, nagyon nem aggodom miattaes hogy tenyleg utaljon mindenki, elarulom, hogy ez a ket cpu kb 120k-mba kerult
[Szerkesztve] -
válasz
Achill3uS #4041 üzenetére
Aha, szóval semmi extra.
1.65V-t kap BIOS-ból. Az, hogy kinek, mi stabil, az ugye relatív, engem 1 óra Orthos meggyőzőtt, mivel az általam használt alkalmazások (animációk renderelése, videó vágás, játék), meg sem közelítik az Orthos általi terhelést. Egyébként polírozott, Orthos alatt 82-83 fokos, jól szellőző házban. -
-
hemo
tag
válasz
Achill3uS #4032 üzenetére
Hát nem tudom az a cpuZ azért érdekes volt, de megpróbálom, de bármit irtam be dbiosban ő mindig ugyanazt irta ki..
Azt hittem ez a legújabb everest, hol találom a frissebbet?
Melyik a legjobb progi amivel win alatt látom a feszeket és pontos? Vagy mérjem műszerrel? Bár az sem annyira pontos...
Dos alol égettem a biost, nem ez-vel hanem avudos-sal, ez-t nem értettem, valamit kiirt ami nem tetszett...
Igen biosban néztem a fesz értéketek a powerben, és állitottam az proci vagy a mem feszeket, újrainditottam és nem arra változtak amire kellene... -
laci06
senior tag
válasz
Achill3uS #3924 üzenetére
szerintem nem a mhz-k, hanem pontosan az olcsóbb ram dönti el egyértelműen...
zongorázzd végig, kell egy lap ami stabilan bírja az 500as fsb-t, az pedig legalább egy p5b, ehhez kell egy olyan ram, ami bírja az 1000mhz-t, ilyen pedig tényleg csak drágán van, legjobb esetben is egy geil value 800, és azok közül sem mind megy 1000-t...
ugyanehhez az e4300al elég egy lap 390es fsb-vel, amit majdnem mindegyik tud, és elég egy mezei 667es ram, akár samsung..
de ez csak egy vélemény, valamit rosszul gondolok? -
Yushchenko
őstag
-
-
-
-
westlake
félisten
válasz
Achill3uS #1931 üzenetére
persze.. meg az is lehet, hogy az utolso 2mp-ben emelt meg 3500mhz-re a sebesseget 3400-rol.. elvegre az sem latszik.. ennyi erolvel kar volt meg a st2004-et is a kepen hagyni.. bezarhatta volna es mondana, hogy ment annyit, csak mar bezarta progikat... ezzel csak arra a kartam ravilagitani, hogy ebben a ''szakmaban'' nem igazan szabadna hagyni, hogy ''ha'' szocskak maradjanak..
ettol fuggetlenul beirom az eredmenyt.. (ahogy beirhattam volna azt a 3550mhz-es eredmenyt is, amit futo progik nelkul ertem el)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged