- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
vazimódó
senior tag
westlake!
Ahogy ígértem,megnéztem a procimon lévő számokat a teljesség kedvéért.
80557PH0564M
L617A901 -
-
vazimódó
senior tag
Köszi a tippet.Nem jó ez sem.Nincs benne Asus P5B támogatás,csak Deluxe.
Igazándiból csak a 3d Mark rekordom döntögetésére kellene. 3,93Ghz-en már nem akar bottolni a procc.Kifagy a win képernyőnél.Gondoltam belövöm win alól. A baj a lappal van BIOS-ból beállítok 1,7V procifeszt,ami terhelés alatt leeseik 1,47V-ra.
[Szerkesztve] -
vazimódó
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki olyan progit ajánlani nekem amivel win alól tudom húzni a procit. A setfsb és a clockgen nem jó,mert nem támogatja a sima Asus P5B-t.
Köszi előre is. -
vazimódó
senior tag
válasz
Konflikt #587 üzenetére
Nálam az a gond,hogy az Asus P5 lapomban ha 1,7V-ot beállítok,terhelés alatt 1,5V-ot kap a proci.Nem tudom hogy megoldaná e a problémát a beavatkozás,vagy továbbra is ugyanitt lennék. Bár attól tartok hogy az én esetemben inkább a lapot kéne volt-moddolni,hátha akkor stabilabban adná a feszt a procccnak.
-
vazimódó
senior tag
Hali mindenki!
Érdekelne hogy eljátszadozott-e már valaki a gondolattal,hogy nekifog és megcsinálja a volt mod-ot a prociján? Gondolom westlake tudsz valami érdemleges infó-val szolgálni a témát illetően.
[link]
Lalaboy:thx a hasznos infót.Ezek szerint az sem mindegy melyik verziót használja az ember.
-
vazimódó
senior tag
Nekem a gyári CD-n lévővel semmi gondom nem volt.
Most van egy Asus P5B-m és van némi negatív tapasztalatom a DOS-os flash-eléssel. Tegnap BIOS flash után besz@rt az oprendszer,hiányzó system32 fájlra hivatkozva.
A win alóli flash-eléssel eddig még semmi gondom nem volt,de az Asus update progival visszaflash-elni,azaz újabb BIOS-ról régebbire váltani nem lehet csak DOS-os flash-el. Ezért kellett használnom a DOS-os EZ Flash-t.A Gigabyte lapnál nem voltak ilyen gondok,annyit és annyiszor tudtam flashelni win alól amennyiszer csak akartam,oda-vissza meg minden. Szóval...én jobban szeretem a win alóli BIOS frissítést,de teljes mértékben megértem a Te álláspontodat is.
-
vazimódó
senior tag
válasz
Dare2Live #152 üzenetére
Ez igazán remek.Örülök hogy ilyen jó procit sikerült kifognod.
Remélem olvassa az illetékes is a topikot,mert annak tükrében amit elmondtál visszavonom a kijelentésemet,mi szerint nagy szerencse kell és ES proci,hogy 3600Mhz-et kihozzon belőle.Sokkal inkább kellenek gyors memók,nehogy visszafogják a proccot a tuningban.
[Szerkesztve] -
vazimódó
senior tag
Azt nem mondom hogy ne is álmodj,de azért akárhogy is nézzük,az már igencsak 100%-os tuning.
Véleményem szerint az E6300-as procik rendelkeznek a legkiemelkedőbb tuningpotenciállal. Amennyiben találsz egy ES procit,akkor van esély akár a 3600Mhz-re is.A nagyobb hűtő,esetleg víz,azért kell,mert ilyen magas Mhz-nél eléggé megnő a hőtermelés. 3600Mhz-nél valószínűleg elég sok feszt is kell adni a procinak,főleg ha nem ES.
A 3600Mhz-re nagyobb esélyed lehet véleményem szerint egy E6600 procival.Bár ár/teljesítmény viszonylatban jobban jársz egy akár 3200-3300Mhz-en menő E6300-al.A kétszeres L2 cache sok teszt szerint egyelőre nem létfontosságú.
[Szerkesztve] -
vazimódó
senior tag
Nincs még semmi hír arról hogy mikor jönnek ezek a csodalapok?
Én is jobban járnék vele,6-os szorzóval a 600FSB az már elég kellemes lenne.
Jelenleg a DQ6-al 500FSB-nél tartok.Mondjuk azért ez sem rossz,csak sajna a procit eddig még nem sikerült rávennem,hogy 4Ghz-en menjen. -
vazimódó
senior tag
Sziasztok!
Itt egy eredmény.
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest