- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Aktív témák
-
westlake
félisten
sajnos csak ennyire futotta.. [link] mielott mindenki elkezdene fujjolni, ravilagitanek, hohgy ez lehet akar a quadgt miatt is.. lehet, hogy w64-ben sokkal jobban menne a proci
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
kicsit ''atfestettem'' a listat.. kiemeltem az elso helyezetteket..
mivel sokan kertek, ezert a linkelt kepeket fel fogom tolteni kozvetlenul a modbox.hu-ra igy tuti mindig elerhetoek lesznek..
mod: sajnos mar most is tapasztalom, hogy nehany linken nem toltodnek be a kepek (sajnos)tul keson kapcsoltam..sorry..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
nem tervezek semmi extra hutest.. abbol a durva tuningbol mar asszem kezdek kinoni.. (sokak banatara es megtobbek oromere
) ha lesz kedvem, akkor egyszer talan megcsinalom az electrolux hutos folyadekhutesem.. (ha mar szetvagtam egy 210 centis draga hutot)
C.Brigante: jah.. en szemely szerint mindenkit lenezek, akinek nincs minimum egy porsche-je.. de azokat jobban megvetem, akik turelmetlenek
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Achill3uS #4277 üzenetére
ha mutat nekem barki olyan kepeket, amiken 4 megas conroe, 2 megas conroe, es az intel allitasa szerint 2 megas allenadale szepel, akkor nem szedem le.. demivel ilyen kepek tudtommal nincsenek.. azt hiszem, megtehetek ennyit a ''nepert''.. vegulis ez pont olyan vilagon egyeni dolgo mint a ti vr-etek.. nem?
mod: +azt valszeg elfelejtettem elmiteni, hogy lesz megegy ilyen procim.. hidd el, nagyon nem aggodom miattaes hogy tenyleg utaljon mindenki, elarulom, hogy ez a ket cpu kb 120k-mba kerult
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
vegyes erzelmekkel kezdek neki az x6800 tesztelesenek.. nem gyakran fordul elo, de nem tudom, hogy melyik fog jobbanzavarni.. az, hogy ha nagyon jol megy, vagy ha csak atlagosan.. tudniillik errol a procirol (is) holnap lekerul a kupak, egy kis fotozas (bizonyitas) miatt.. mivel leszedett kupaku procit csak kulonlegesen kialakitott blokkal lehet normalisan huteni, valoszinuleg elveszti minden erteket.. hiaba teszi vissza az ember a kupakot, hiaba allitja vissza a magot es a kupakot majdnem gyari allapotura a hoatadas sokkal rosszabb lesz, mint gyarilag.. az intel nagyon jol kitalalta ezt a forrasztasos modszer.. le a kalappal elottuk!
mod: amarosan bekerul a listaba az elso x6800 is
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
hardzsi2 #4271 üzenetére
1. nem alapkovetelmeny, de illik 9-es prioritassal tesztelni!
2. erre nem tudom a valaszt.. en sosem piszkalom feladatkezelobol a prioritast..
3. az st2004 meg mindig a lejobb stabteszt progi.. kel a pcu-z is, hogy az mutassa meg, valojaban mennyi feszt kap a proci.. ugy kell intezni, hogy 1.29 - 1.31 volt kozott legyen a fesz terheles alatt.. -
westlake
félisten
hate me
msr elore felek attol, hogy at kell olvasnom kb. 400 hozzaszolast.. (legalabbis remelem, hogy csak annyit)
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
haha... [link]
-
westlake
félisten
azert 1.6 volton ez a 6400 is jol megy.. [link]
-
westlake
félisten
válasz
Stalker-2572 #3473 üzenetére
nem tudom ra a magyarazatot, de igy van..el kell fogadni
-
westlake
félisten
válasz
Stalker-2572 #3470 üzenetére
nincs kedvem megint elmagyarazni
a lenyeg az, hogy sokkal jobb modszer 3 peldanyt futtatni, mint egyet.. legyen ennyi eleg
-
westlake
félisten
egy nem tul szivderito b-s 6400 [link]
-
westlake
félisten
válasz
Nyugdíjas #3460 üzenetére
minek ide hibauzenet? instabil a procid.. megmondja barki latatlanba
small ffts teszt, 9-es prioritason.. amig kiakad, addig instabli a rendszer.. mondjuk ez lehet memoria miatt is.. ezt neked kell kideritened..
#3461: mondjuk en azt gondoltam, hogy ez alap
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
ja, egyebkent az e4300 kupakja is ritka szarul lett megcsinalva
-
westlake
félisten
hellooooo
[link] -
westlake
félisten
este kapok egy 4300-as procit.. tuti, hogy teszt utan le fogom kupakolni
-
westlake
félisten
pont az a lenyeg, hogy ussek egymast.. mar jonehanyszor volt olyan, hogy a harom peldanybol valamelyik hibazott, a masik ketto pedig nem.. es nem 33-33-33%-ot ettek a cpu-kbol, hanem az elso evett 99%-ot, a masik ketto pedig osztozkodott fel-fel %-on.. megsem a az elso peldany hasalt el.. sot, legtobbszor a masodik, vagy a harmadik fekudt meg!
-
-
westlake
félisten
válasz
laragirl83 #2658 üzenetére
az nem a processzortol fugg.. en i965-os lapoknal vettem eszre, hogy a cpu-z kiir ilyen idozitest is (mint a 939-es amd-knel) mondjuk allitasi lehetoseget nem talaltam a gigabyte dq6-os lapnal
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Jóska Pista #2506 üzenetére
ha lecsereled a ramokat, veszel egy brutalis cpu hutot es jo tuningpeldanyt fogtal ki, akkor osszehozhato a 3.5ghz... viszont szerintem te elegedj meg olyan 3.2 gigaval.. semmi szukseg gyorsabb gepre..
-
westlake
félisten
válasz
Jóska Pista #2502 üzenetére
na akkor halas lehetsz a csaladnak, ha ilyen jo gepet vettek neked.. 8800gtx
anyukadek nem akarnak esetleg orokbe fogadni engem
ha nagyobb mertekben akarod tuningolni a gepet, akkor tenyleg kelleni fog egy 800-as ram.. (de szerintem ezt mar ne a jezuskatol kerd.. esetleg jovore)
-
westlake
félisten
válasz
Overlocker #2496 üzenetére
megint egy erdekes gondolat motoszkal a fejemben.. az eddigi tapasztalatok alapjan, olyan, mintha leghuteses jo erdemenyt csak i965-os lappal lehetne elerni.. (lehet, hogy a p5w64 megsem birja olyan sokaig fsb-ben, mint hittem) mindenhol azt latom, hogy a 4ghz feletti eredmenyeket p5b deluxe-al erik el (persze vannnak i975-os eredmenyek is) nem tudom, hogy mennyire lehet valosagalapja, de egyszer talan kiderul..
-
westlake
félisten
válasz
Overlocker #2494 üzenetére
akkor hogy lehet, hogy a te (ilyen) eredmenyed nem diszeleg a listaban
-
westlake
félisten
válasz
Yushchenko #2476 üzenetére
akaszd a procidat a karacsonyfara.. mindannyian jobban jarunk
-
westlake
félisten
válasz
Yushchenko #2472 üzenetére
mar szervezem a lincsteam-et.. huek leszunk az alkalomhoz es karacsonyi hacukaban fogunk lincselni
-
westlake
félisten
válasz
Yushchenko #2461 üzenetére
i975-os lapoknal lehet memorisebesseget osztani
csak i965-nel lehet kizarolag szolrozni..(vagy 1:1-ben hajtani)
-
westlake
félisten
válasz
Overlocker #2451 üzenetére
elmagyarazzam mi a kulonbseg szmajli es szmajli kozott? az altalad hasznalt szmajli nem ugynaazt jelenti, mint amit o hasznalt.. de szerintem ezt te is tudod..
jajj.. most ki kene fordulnom magambol, hogy fake-elessel gyanusitasz meg? -
westlake
félisten
válasz
Overlocker #2447 üzenetére
en is csinaltam ilyen tesztet, megsem kellett 3orat fagyoskodnom... egyebkent nem tudom, hogy mi koze a rangnak ahhoz, hogy mit mond az ember..
mindentol fuggetlenul nem tudom minek kell a bolhabol elefantot csinalni.. irt valamit poenbol.. szerintem eleg egyertelmuve tette az a szmajli is.. en pl. jot mulatok azon, ha valaki poenbol ilyet ir nekem.. szal nem igazan ertem mi a bajotok.. -
westlake
félisten
válasz
Overlocker #2447 üzenetére
en is csinaltam ilyen tesztet, megsem kellett 3orat fagyoskodnom... egyebkent nem tudom, hogy mi koze a rangnak ahhoz, hogy mit mond az ember..
-
westlake
félisten
en ugy vettem eszre, hogy tobb futo peldany valamiert jobban terheli le a rendszert, mint egy..
pl. nem egyszer volt olyan, hogy a harombol egy hibazott, a masik ketto meg vigan szaladt tovabb azon a frekin meg fel orat.. valoszinuleg osszefuggesben lehet a megnyitott ''ablakok'' szamaval
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
tobbre nem futotta
[link] -
westlake
félisten
minden c2d procinak hivatalosan 1.325-1.375 volt a gyari feszultsege.. akkor hogylehetne az en es-emnek 1.2500volt? (nem es procinal is lattam mar 1.300 voltot) szerintem az a vid ertek abban a formaban baromsag.. biztos, hogy mutat valamit, csak azt nem lehet tudni, hogy mit
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
ezidaig nem teljesen sikerult tisztazni.. a program iroja valami olyasmit bizonygat, hogy az az ertek azt jelenti, hogy a proci a gyari sebesseget mely legalacsonyabb feszultsegen tudja stabilan tartani.. de szerintem ez baromsag! ilyet nem lehet semmilyen algoritmus alapjan kiszamolni es ilyen erteket nem tartalmaznak a cpu-k.. nem tudom, hogy honnan szedi a srac ezeket az ertekeket (foleg ugy, hogy semmilyen stabilitastesztet nem vegez a program, hogy ezt ki tudja szamolni)
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
laragirl83 #2429 üzenetére
az spd ertekek mindig alacsonyabbak, mint a memoriak gyari ertekei.. ez nem hiba.
-
westlake
félisten
megint egy atlagos cpu
e6600 es - 1.296v, levego, 3587mhz(pont nem volt meg a 3600..pedig az a cel)
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Pietrosz #2413 üzenetére
erre mar en is raharaptam, de azt a valaszt kaptam, hogy az intel xbx cpu feszultseget az osszes letezo monitorozo progi hibasan irja ki.. mondjuk azt nem ertem, hogy pl. miert nem veszi fel a kapcsolatot firey mesterrel, hiszen neki kellene elpanaszolnia a problemajat.. en szemely szerint nem hallottam ilyen inkompatibilitasrol, de ettol meg lehet..
-
westlake
félisten
válasz
laragirl83 #2395 üzenetére
akkor gondolom lattad a feszultesegeket is
-
westlake
félisten
memoriateszteles miatt eljutottam odaig, hogy a procimnak nem eleg az 1.6 volt.. kenytelen voltam adni neki 1.7 voltot.. leghutessel! lehet marhazni, barmozni, hulyezni
majd meglatjuk, hogy mi igaz abbol a szivargasi dologbol -
westlake
félisten
válasz
laragirl83 #2381 üzenetére
sorry, de mint tudod (illene tudnod) a modboxon 1.300 voltos eredmenyek vannak.. ez mar nem fer bele.. sorry
-
westlake
félisten
válasz
laragirl83 #2367 üzenetére
en is azt mondom, hogy siman lehet akar 85 fokos is a cpu... nem szamit.. akkor en is okos vagyok?
-
westlake
félisten
válasz
laragirl83 #2359 üzenetére
akkor ideje uj kepet adnod.. modboxon ugye ez van
[link]
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
ez Nippon eredmenye, csak o lusta kitenni webre
szerintem ez a proci siman ut minden itteni 6400-ast [link] -
westlake
félisten
válasz
Szoszibá #2344 üzenetére
esetleg nem fixaltad a pci-e sebesseget 100mhz-re.. az is elofordulhat, hogy rosszul tetted fel a hutot (vagy nem megy, vagy akarmi) es 350mhz felett aktivalodik a maglassulas.. az ilyen rendszerlassulas mindig akkor jon elo, ha valamilyen hardvernme birja az adott mukodesi frekvenciat
-
westlake
félisten
lol... ezt a baromsagot ki irta?? szerintem ezt a mondatot meg a hozzaertok sem ertik meg... en nem vagyok jaratos az elektronikaban, de ettol meg en is jobban megfogalmazom
a voltmod az, amikor hardveresen megvaltoztatjuk egy aramkor mukodeset.. peldaul egy alaplapi cpu feszultsegszabalyzo ic-jenek vezerlesebe beavatkozunk egy megfelelo helyre kotott ellenallassal..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Szoszibá #2337 üzenetére
rajtad kivul mindenki megertette, de azert en leirom neked..
elegnagy osszeget mernek arra tenni, hogy te a tuning miatt vettel p5w64-es lapot.. biztos, hogy nem veletlenul vetted meg a legdragabb c2d mobot..(esetleg ezidaig nme kerult szoba a 4 videokartyad) tehat maradjunk annal, hogy te tuningolni akarsz.. vettel egy olyan processzort, amit meg atlagos hutokkel is lehet 3400mhz-en jaratni.. namost egy p5w64 (az i975-os chipsetbol kifolyolag) csak voltmoddal megy 480-at (nekem).. jol lathato, hogy egy i975-os lap nem valo 2 megas conroe procik tuningolasahoz..
ellenben az i965-os lapok nagyon jok erre, mert majdnem az ossezs (minosegibb) lap siman szalad fsb500 folott.. azt meg nem kell vedekezesul felhoznod, hogy hamarosan veszel masik processzort, hiszen mi a jelenlegi konfiguraciodrol beszeltunk -
westlake
félisten
válasz
Szoszibá #2319 üzenetére
esetleg visszavehetnel egy pottyet es az igy felszabadult ''processzoridodted'' felhasznalhatnad arra, hogy gondolkozol egy kicsit.. en nem fikaztalak se teged, se a lapot..
(tobbek kozott en is ilyen lapot hasznalok, szal erdekes lenne, ha fikaznam) arra nem emlekszem, hogy barhol olyat irtam volna, hogy barmelyik i975-os lap jo valasztas lenne 2 megas conroe procik tuningolasahoz (direktnem irom azt hogy allendale)
ha alaposan korbeneztel a temaval kapcsolatban, akkor biztos tudsz nekem olyan hozzaszolast mutatni, ahol barki ilyen lapot favorizalna egy conroe 2m-hez... -
westlake
félisten
-
westlake
félisten
nem egy gyakori lapot valasztottal, igy nem is fogunk neked tudni specifikusan segiteni.. biztos, hogy profilbol tuningolva valami olyat is allit a bios, amit te nem.. arra kell rajonnod, hogy mi(k) ez(ek) a dol(g)og/k.. vannak olyan altalanos dolgok, amiket tuningnal mindig at kell allitani.. ilyen peldaul a pci-e sebessegenek a 100mhz-re valo fixalalsa..
-
westlake
félisten
válasz
Szoszibá #2299 üzenetére
ez egyeleg bonyolult dolog.. ha telefonon beszelnenk meg, akkor is joval tobb lenne, mint fel ora..a tuning nem olyan dolog, amit le tudok neked irni 5 mondatban (de meg 50-ben sem)
ezekre a dolgokra az ember vagy magatol jon ra, vagy olvagatja a forumokat.. nem akarok en veled kikurni, de gondolj bele, hany kedzo toltott nem keves idot azzal, hogy atolvasson tobb szaz hozzaszolast.. ok is vettek a faradtsagot, te is kenytelen leszelesetleg lesz egy jotunder, aki elmagyarazza pontrol pontra, hogy mikent is mukodik ez az egesz
-
westlake
félisten
válasz
Szoszibá #2282 üzenetére
allendale tuninghoz rosszlapot valasztottal.. szerintem azert jobban korbe kellettvolnanezneda piacon, mielott lapot vasarolsz.. foleg ilyen dragan! a lap meg fog halni kb. fsb470-nel.. az legjobb esetben is csak 3290mhz.. ez meg nem a vegea procinak, de nezhetjuk ugy is, hogy 3300mhz boven eleg mindenre....
-
westlake
félisten
válasz
denes242 #2259 üzenetére
latod, ez egy erdekes felvetes.. ezt en sosem hallottam.. persze ez nme azt jeletni, hogy nem lehet igy.. ezekutan elkezdem nezni ezt az erteket is.. de szeritnem az lenne a legegyszerubb, ha a core temp irojatol kerdeznek meg ezt a dolgot.. lehet, hogy a te procid a legjobb, viszont mivel nem azonos a tesztkornyezet, sajnos ilyen eredmenyek szuletnek
az lenne a legjobb, ha az osszes proci egy konfigban tesztelodne.. -
westlake
félisten
válasz
laragirl83 #2248 üzenetére
sorry, de memoriabeallitasok jelen topikban nem lenyegesek
-
westlake
félisten
válasz
laragirl83 #2245 üzenetére
atjavitottam [link]
-
westlake
félisten
válasz
laragirl83 #2241 üzenetére
bocsanat, nem lattam... nem kell megenni egybol..
-
westlake
félisten
válasz
laragirl83 #2236 üzenetére
nem igazan ertem, miert kellene erre frissitenem.. miben mas ez, mint amit kitettem a modbox-ra?
-
westlake
félisten
beszereztem coolaler-tol egy olyan szerias procit, mint ami overnek is van.. az en elozo es 6600-am nem olyan volt..
termeszetesen azonnal lepolirozom
erdekes, de ahogy latom az osszes es procinak jobban meg van csinalvaa kupakja.. nem egeszen sik, de legalabb a magjanal domboru, igy meg normalisnak nevezheto a hoatadas..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
laragirl83 #2230 üzenetére
ugy ertettem, hogy akkor tobbet menne a procid.. a topik lenyege, hogy 1.300 volton mennyit megy maximum a proci
-
westlake
félisten
válasz
laragirl83 #2226 üzenetére
kuldjel neki 1.350 voltot bios-bol, aztan teszt megint
-
westlake
félisten
válasz
laragirl83 #2222 üzenetére
beirtalak.. egyebkent meg te is adhattal volna +0.025 voltot a cpu-nak.. ugy lett volna 1.304volt terheles alatt
-
westlake
félisten
válasz
Darkness... #2195 üzenetére
[link]
csinalj ilyen tetsztet, hogy beirhassalak a listaba.. -
westlake
félisten
válasz
Stalker-2572 #2154 üzenetére
mar intezik nekem az e4300-at
arat meg nem tudok
-
westlake
félisten
válasz
Yushchenko #2162 üzenetére
oke, atirtam a listat..
enjoy
#2163: mi a francert nem futotok be?eszkimok vagytok?
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Yushchenko #2155 üzenetére
ez ugynaz a proci, ami mar benne volt a listaban?
egyebkent beirtam az eredmenyed..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Stalker-2572 #2156 üzenetére
nem szokasom kifogasokat keresni.. aki megerdemli az bekut a listaba
(es persze az alapkovetelmenyeknek is eleget tesz) -
westlake
félisten
válasz
Stalker-2572 #2144 üzenetére
mit takar az, hogy uj allendale?
-
westlake
félisten
válasz
Yushchenko #2128 üzenetére
neked a 3.2 gigahoz ilyen hidegre volt szukseg?? ez nem valami biztato
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged