- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
Aktív témák
-
C.Brigante
veterán
mindenkinél jó minden és mindenkinek 3900-en megy a c2d-je
-
C.Brigante
veterán
az mitől lehet, hogy a proci teljesen stabil 3160-on 1.3625-ös fesszel de 3200-ön már fagyogat és jócskán kell neki fesz a stabilitáshoz. (pl1.4V) 395fsb vs. 400fsb
[Szerkesztve] -
C.Brigante
veterán
válasz
C.Brigante #4901 üzenetére
közben megoldottam.....
-
C.Brigante
veterán
bocsi a hülye kérdésért, de a táp ventinek a fordulatát hol tudom szabályozni? ill. mi a megnevezése, köszi (aktuális topik halott)
-
C.Brigante
veterán
válasz
skullman00 #4876 üzenetére
csak azért nem a p5b mert 6300-ról van szó a te esetedben. Egyébként nekem pl a 6400 alá bőőőségesen ölééég!!
-
C.Brigante
veterán
válasz
keszegduda #4778 üzenetére
köszi!! (egyébként ez tapasztalat vagy biztos forrásból tudod? )
-
C.Brigante
veterán
kérdés:
a 8800 GTS 640Mb-os kari kihajtásához milyen proci freki szükséges C2D esetében?? ez fontos lenne. esetleg hátha valakinek van már tapasztalata...
[Szerkesztve] -
C.Brigante
veterán
azé alapfeszen jó vagyok.... [link]
-
C.Brigante
veterán
srácok a hőfok mizériámat elégítse ki vki,
3200-on terheletlenül cpu fícsörök disable-ön a proci dioda 51 fokos (magok 48 környékén)
ez most zavarjon engem, vagy álatalában véve normális? a proci fesz 1.3500V -
C.Brigante
veterán
-
C.Brigante
veterán
ja még egy kérdés, az orthosba én mindig 1-es prioritással nézem az eredményt, mi ez az új sláger a 9-es prioritással? melyik jobb és mi a különbség?
[link]
[Szerkesztve] -
C.Brigante
veterán
akkor jónak mondható, hogy a procim megy alapfeszen majdnem 3200-ön??
[link] -
C.Brigante
veterán
egy jó láma kérdés, ööö pontosan mennyi az a volt amit alapfesznek tekintünk?
nem az 1.35V ugyi?
-
C.Brigante
veterán
alakul ez.... 1.3625-öt adtam a biosba, ennyit droppol??
[link] -
C.Brigante
veterán
válasz
laragirl83 #4536 üzenetére
jól van én nagyon örülök neki, hogy neked ilyen alacsony a hőfokod, de gondoljunk bele, kurvára nem oszt nem szoroz, 58 fokos orthos alatt, innentől kezdve szted édrekel különösebben, hogy neked 9 fokos 4 gigán??
-
C.Brigante
veterán
na, eddig jutottam a hőfok projektembe, ez már jó lesz...
[link] -
C.Brigante
veterán
röviden, ez a tuning dolog teljesen gép specifikus, tényleg csak átfogólag lehet erről beszélni, ill. oktatni. amit megtehetek egy p5b deluxal, azt nem tehetem meg egy sima p5b-vel, és így tovább... + túl drága ez a kezdeményezés, de aki akar az menjen el. (téma sztem lerágva)
-
C.Brigante
veterán
válasz
TuningT #4510 üzenetére
hátha most abból indulok ki, hogy elöttem egy nagy fekete képernyő volt mikor elöször leültem a gép elé, és mindent a netről néztem meg a saját hibáimból tanultam, akkor azt mondom, hogy aki nem tudja ezeket a dolgokat szépen lassan magától elsajátítani az tényleg menjen el a tanfolyamotokra! bruhahahahahhahahahahahahahaa
-
C.Brigante
veterán
válasz
laragirl83 #4509 üzenetére
nem baj ha ezt magamra veszem?
-
C.Brigante
veterán
-
C.Brigante
veterán
válasz
Yushchenko #4482 üzenetére
annyira azért nem, csak gondoltam hátha valami rosszul van beállítva.
-
C.Brigante
veterán
válasz
Pietrosz #4476 üzenetére
ja, most ezt képzeld el, hogy ilyen ritkaság számba megy a csaj vagy srác nem tudom, 29 fokos neki 3200-ön, az enyém meg 1600-on mindenféle CPU feecsör bekapcsolása mellett 40 fokos, na ehez mit szólsz???? ekkora különbségek vannak 6400 és 6400 kötött??? azért az a 11 fok különbség elég szélsőséges beállítások mellet elég soknak tűnik nemde??? na erre válaszoljon valaki logikusan!
ja és hyper TX van a procimon!
már milliószor kérdeztem, hogy mi lehet nálam a probléma a hőfokot illetően, de még érdemben választ nem kaptam rá. (esetleg egy kis radiátor van beépítve a procim alá amit még nem vettem észre?) ehhhhh -
C.Brigante
veterán
válasz
masterful87 #4471 üzenetére
ezzel nincs is probléma, én csak megszerettem volna nézni az ő beállításait összehasonlítás céljából. (hátha nekem van valami nagyon nem jól bállítva)
-
C.Brigante
veterán
válasz
laragirl83 #4469 üzenetére
mint pl te is, ahogy segítettél a pontos bios beállításaiddal! (vagy le is írhattad volna mindegy, csak kiváncsivá lettél a 3200mhz-n futó procid 29 fokos hőmérsékletével) Bár nem erőszak a dolog ha nem dobod be, nem dobod be.
-
C.Brigante
veterán
válasz
Gorneck #4380 üzenetére
engedd meg, hogy rávilágítsak a lényegére a dolognak, talán így könnyebb lesz (nem azért mert hülyének nézlek, csak a szemléltetés miatt)
van egy ferrárid, viszi a 300-at, de a kerekeket mondjuk lelopták róla, otthon meg csak traktor kerekeid vannak, nos ezzel már nem fog 300-at menni.
Soak írta: mutass egyet ami nem viszi a 3 gigát, vagyis logikusan gondolva a dologra, bele teszem egy valamire való életképes lapba, legyen pl: egy P5B deluxe és nem megy 3 gigát, vagyis a proci nem képes rá, sztem soak erre gondolt. -
C.Brigante
veterán
-
C.Brigante
veterán
jó jó ez sehol sincs az 5 gigához, de azért én ennek is örülök...stabilka
[link] -
C.Brigante
veterán
válasz
laragirl83 #4316 üzenetére
figyuszka, ha szépen megkérlek csinálsz nekem egy bios fényképet??? gondolom a CPU fícsörök kikapcsolva, és a tuning oldalt lekaphatnád, hogy mi mennyi értéken van!!
-
C.Brigante
veterán
válasz
Yushchenko #4308 üzenetére
látom oda vagy... te fikázod a 3.2-öt de a tiéd csak 2.8-ig megy full!!!
15 fok van a szobádba, ennyire keményen érintett a gyurcsány csomag???? -
C.Brigante
veterán
válasz
Yushchenko #4302 üzenetére
és most mit javasolsz? vigyem vissza a boltba és kérjek egy olyat aminek nem kell ennyi fesz hmm???
A samuk meg elmennek 900-ig, ami bőven elég nekem. end of story! -
C.Brigante
veterán
válasz
laragirl83 #4303 üzenetére
mond meg nekem őszintén, kint lax az erkélyen? ezt nagyon nehezen ill. nem tudom elhinni. biosban is ennyit mutat???
-
C.Brigante
veterán
így lett volna ötösöm a lotton, hogy nem lesz válasz. nem alacsonyottok le a poor néphez mi? kééééész
-
C.Brigante
veterán
ennyi okos közül igazán lökhetne vki egy választ!
-
C.Brigante
veterán
nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy:
egy korábbi E6300-as procimmal 430 fsb-ig jutottam (sima P5B) most belettem a 6400-est és 8-as xorzóval nem tudok 400fsb fölé menni mert fagy. ez a procim végét jeleni? (3200) -
C.Brigante
veterán
-
C.Brigante
veterán
válasz
heliosphere #4165 üzenetére
megrántottad nem piskótán azt a 6300-at
-
-
C.Brigante
veterán
válasz
laragirl83 #4143 üzenetére
lara croft, neked valami nagyon álom géped lehet, soha semmi baj, 0.5 voltom megy 3500mhz-n mindezt teszi 18 fokon 100%-os terhelés alatt, de ha vissza állítasz mindent alapra akkor akár 10-12 fok között van a proci hőmérséklet.... komolyan irigyellek!!!
-
C.Brigante
veterán
egyébként léteznek olyan c2d darabok is amelyek teljesen idle alapfelállásban + cpu fícsörök bekapcsolása alatt (tehát a lehető legalapabb járatás alatt) 46 fokos? mert akkor nekem van egy ilyen 6400-em. vagy valami nálam nem stimmel, de mi???
-
C.Brigante
veterán
a baj az annyi, hogy 1.3V-ra teszem mindig ha túrok a procin, amikor nem akart stabil lenni akkor adtam neki 1.4 et is, akkor meg fel sem állt... úgyhogy zsákutca..
akkor meg mitől tudom stabillá tenni, mert a proci fesz emelés csak egy dolog, ez az fsb terminátor meg nem akarja az igazságot...
-
C.Brigante
veterán
válasz
laragirl83 #4083 üzenetére
igen éreztem, h ez lesz, ez ugye egy deluxe BIOS? mert a sima P5B-be az fsb termination alatt már nincs semmi...
-
C.Brigante
veterán
hali,
legyen szives valaki mondjon már nekem egy olyan boltot, címet ahol a telefonba azt a választ fogom kapni, hogy: ''igen, nálunk van Cooler master hyper TX''!!
kb. 40 boltot kérdeztem, benne nagykert is és mindenhol ezt mondják, hááááááááát nagyon ritka, nem nagyon van ilyen nálunk..... de hulladékkal azzal tele vannak rendesen a hiénák!
ha valaki tud pls írja be, köszi -
C.Brigante
veterán
válasz
Stalker-2572 #3758 üzenetére
neked 70 fokos orthos alatt??? akkor én jó vagyok 65-el 3200-on
-
C.Brigante
veterán
válasz
ROBERTOH #3756 üzenetére
ez az, h nem gyári hűtőm van hanem freezer 7 pro, és amióta a gyári hűtő pasztálja már nincs rajta azóta köcsögösködik a hőmérséklettel, de asszem itt befejeztem az aggódást lesz*rom, hány fokos, sztem ez bőven belefér, károsodástól még nagyon messze van! ez a proci szereti a meleget azt kész, lehet ezt Dél Afrikába gyártották...
-
C.Brigante
veterán
E6400 3200-on orthos alatt 65 fok, nagyon gáz????
-
C.Brigante
veterán
válasz
C.Brigante #3677 üzenetére
szal erre már nincs ötlet...
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest