- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
Aktív témák
-
frizso
senior tag
Megvan, már műkszik a dolog, nem tudom melyik alaplapi driver volt a ludas, de már megjavult
Azaz újraraktam mindet és most minden jól megy!
Szal ha valakinek ilyen gondja lenne, akkor az alaplapi driver kavarodott össze valamivel, most már csak az a kérdés, hogy mi kavahatta össze -
Ez érdekes. Én most éppen töltök le, MSN-ezek, fut a levelező, 3 ablakban szörfölök, ebből 1 chat, megy a JetAudio, és most elindítottam egy filmet direkt a kíváncsiság kedvvért, de így sem megy 5% fölé a CPU kihasználtság, és persze megosztva dolgozik a 2 mag... Természetesen szó sincs semmiféle szaggatásról, vagy hasonlóról. [link]
Globális optimalizáló program nincs tudtommal. -
-
DeepDish
őstag
Nekem is nyitott es fujatom is at rajta levegot+van ami kiszivja es 1.6-nal 80-82 fok terheles alatt ,de ha tudnek adni tobbet menni jobban is cpu csak akkor mar forrosag lenne ott!
Amugy nekem hyper power tapom van es ingadozik igy is,szal nemtom hogy neked mennyit szamit majd proci tuningban!
C.Brigante: Neked milyen hutesed van es nyitott a hazad? -
-
Nem lesz tőle semmi baja, 85 fokon is csak a proci önvédelmi rendszere veszi vissza a teljesítményt, nem kezd olvadni. Ha jól emlékszem 100 fok körül kapcsol le.
Westlake asszem 1 hétig használt egy C2D-t 80 fok fölötti hőmérsékleten, és annak sem lett semmi baja, tehát, ha tesztek idejére felmegy 85 fok környékére az még nem vészhelyzet.
[Szerkesztve] -
Muréna
őstag
nyugi nekem gyári hűtővel volt már 80 is és stabil volt
nincs olyan beállitás véletlenül a biosba hogy FSB : RAM és akkor 1:1 vagy valami ilyesmi..
nincs valami billentyükombinácio ami elöhoz valami rejtett beállitásokat és akkor ott lehetne babrálni esetleg.(gondolom én mert gigabyte nél van ilyen)
mondjuk nekem nem volt eddig abit lapom, de lehet h nem is lesz ezek után meg a hallottak után...
#3952: töltsd le azt az everestet amit linkeltem
lol most látom hogy a cpu-z 1.37 es neked.. van már 1.38 as is www.cpuid.com ;)
[Szerkesztve] -
Muréna
őstag
Hali!
nincs olyan hogy allendale vagy conroe 6400. legalábbis amennyire én vagyok informált..
lehet h a 6400 as conroe letiltott cache-s 6600.. ez gyárilag 4mb caches de ebböl le van tiltva 2mb
de lehet h a 6400 as allendale normál cache-s azaz gyárilag 2mb caches..
én már nemtom
ha van ilyen akkor szerintem egyforma...
de lehet h hülyeségeket beszélek
[Szerkesztve] -
frizso
senior tag
Bocs, ha hülye kérdéseket teszek fel (ami nektek tök egyértelmű
), de eddig csak AMD procim volt és most áttérek Intelre, ez a terület teljesen ismeretlen számomra, ingoványos talajra tévedtem
és szeretném megtalálni a helyes ösvényt és ebben kérném a segítségetek!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Le Mans Ultimate
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged