- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Aktív témák
-
laci06
senior tag
hehe
egyébként tényleg az ötlet maga jó, de nem hiszem, hogy erre magyarországon lenne igény..., aki itt megtalálja a hirdetést, azt tudja hogyan kell csinálni, meg tényleg jó lenne némi referencia, mert szerintem elég gáz lenne ha valaki odamegy fizet, mert azt hiszi valami über.... lesz a dolog, aztán lepipálna titeket
[Szerkesztve] -
-
laci06
senior tag
válasz
Achill3uS #3924 üzenetére
szerintem nem a mhz-k, hanem pontosan az olcsóbb ram dönti el egyértelműen...
zongorázzd végig, kell egy lap ami stabilan bírja az 500as fsb-t, az pedig legalább egy p5b, ehhez kell egy olyan ram, ami bírja az 1000mhz-t, ilyen pedig tényleg csak drágán van, legjobb esetben is egy geil value 800, és azok közül sem mind megy 1000-t...
ugyanehhez az e4300al elég egy lap 390es fsb-vel, amit majdnem mindegyik tud, és elég egy mezei 667es ram, akár samsung..
de ez csak egy vélemény, valamit rosszul gondolok? -
laci06
senior tag
válasz
Stalker-2572 #3762 üzenetére
nem gyanús, csak beteg
-
laci06
senior tag
válasz
Kepi p4 630 #3448 üzenetére
a tied az pentium D, nem core 2
[Szerkesztve] -
laci06
senior tag
válasz
Stalker-2572 #2928 üzenetére
az biosban beállított fesz, vagy pedig a tényleges, azt nem írták?
-
laci06
senior tag
válasz
Overlocker #2688 üzenetére
passzolok, majd ő megmondja, de még asszem annó ő írta itt, hogy azt használ, de lehet én emlékszek rosszul
egyébként én is úgy tudom, meg úgy láttam, hogy az jobb hűtő, mint a sonic, meg fene tudja hogy hány ventit rakott rá... -
laci06
senior tag
válasz
Overlocker #2685 üzenetére
asszem scythe infinity-t használ...
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest