- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Hirdetés
Aktív témák
-
knbs
senior tag
Nem
Nalam nincs a proci kupakjan paszta,hanem gyarilag a freezernek az aljan van es en csak ugy hasznalom. (mivel nem kaptam hozza pasztat igy batorkodtam igy nyomni)
Jah es zart hazban,a freezer 1000rpm-en jaratva, a haz elejen van meg egy 12-es chieftec,ami 900 porog es ennyi.
[Szerkesztve] -
Muton
addikt
asszinkronban vagyok még és pár perc múlva már, a memet még nem tesztelem egyelőre
az rendben van, h 1 megával mérek, ez a 2 megás csak egy nagyon kezdetleges stabilitás tesz (most azt vizsgálom, h valós alap cpu fesszel meddig lehet eljutni, ha a nb 4 féle feszével játszom), de azt nem értem, h mivel, mikor és hogy csinálhattam a 47,9-et?? relytély. hiba a mátrixban, x-akta, kinek hogy tetszik. viszont követelem vissza azokat a beállításaimat
olyan van, h csak úgy belassul a cucc? -
Muton
addikt
meg kell tanulnom olvasni
denes242: tényleg tűrhető
miért nem írod le? valszeg nem rajtad múlik, tehát az nem szégyen, ha valaki gyengébbet fog ki
rájöttem, h nem a procinak van vége itt alapfeszen, hanem a lapnak. ha adok a nb-nek egy kis plussz feszt, már 385-ön is bootol egyből
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
-
laragirl83
őstag
-
laci06
senior tag
hehe
egyébként tényleg az ötlet maga jó, de nem hiszem, hogy erre magyarországon lenne igény..., aki itt megtalálja a hirdetést, azt tudja hogyan kell csinálni, meg tényleg jó lenne némi referencia, mert szerintem elég gáz lenne ha valaki odamegy fizet, mert azt hiszi valami über.... lesz a dolog, aztán lepipálna titeket
[Szerkesztve] -
TuningT
csendes tag
Ezzel teljesen egyet értek. Valóban meg lehet szerezni az internetről minden olyan információt, amit mi a tanfolyamon át akarunk adni. Hisz nekünk is onnan van. Viszont az már nem biztos, hogy az össes infó magyarul is megvan.
Viszont biztos, hogy ez rengeteg idő és utána olvasás.
Mi ezt egy tanfolyam alatt szeretnénk megadni. -
TuningT
csendes tag
Ez így van. Pár óra utána olvasgatás után már tudsz rengeteg mindent. Még akkor is ha előtte szinte semmit nem tuningoltál. Ez tökéletesen elég ahhoz, hogy elkezd, de ahhoz már nem biztos, hogy minden alkatrészed túlélje és ahhoz sem, hogy az adott kofigból a lehető legtöbbet hozd ki. Sőt az utána olvasgatásból az sem fog kiderülni, hogy a géped melyik eleme miatt nem tudod tovább tuningolni.
Szerintem ahhoz, hogy teljes képet kapj, a hardver elemek kiválasztásáról, hűtéséról, tuningjáról és tesztelésről, nem elég pár óra utána olvasgatás, de még pár nap sem... -
-
Achill3uS
nagyúr
naná, Pet Duo
hát nemsokáig, eltököltük az időt a készülődéssel szval tisztán tesztelni ugy 1 óránk volt.. de a hőfokokkal rengeteget szivtunk, mert biosbol mindig lekapcsolta a lap (a hömérö szerint) -120 fok fölött, de gyakorlatilag volt az -140 legalább olyankor..
mindenki -
westlake
félisten
nem tervezek semmi extra hutest.. abbol a durva tuningbol mar asszem kezdek kinoni.. (sokak banatara es megtobbek oromere
) ha lesz kedvem, akkor egyszer talan megcsinalom az electrolux hutos folyadekhutesem.. (ha mar szetvagtam egy 210 centis draga hutot)
C.Brigante: jah.. en szemely szerint mindenkit lenezek, akinek nincs minimum egy porsche-je.. de azokat jobban megvetem, akik turelmetlenek
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
úgy néz ki fsb limites a proci még kompival is.. 440fsb fölé nem birom vinni (6-os szorzón se).. 39xx mhz a vége igyhát még megnézem a P5W DH-ban hátha kicsit tovább megy de érdekes, ezek az E4xxx-resek az fsb-t nem birják annyira.. de ettől függetlenül is jobb mint egy e6300 sztem..
-
Foglalt név
addikt
[link]
Vagy a lap vagy a proci, de mivel be sem kapcsolja a ventiket, szerintem a lap lesz. Először majdnem bebootolt. Aztán mégsem, utána próbáltam, hogy nem auto feszt kap a proci, hanem fixet, úgy bejött a desktop, aztán fagyott le. Utána már a csiknál. Aztán a két vistából az egyik meglepő módon elindult. Aztán lefagyott az is és utána jött, hogy meg sem reccent
[Szerkesztve] -
Ribi
nagyúr
Ha fontos dolgot csinalok akkor vagy nem huzom, vagy olyan ertekre allok be ami booven a stabil tartomanyban van. Ha tudom hogy a ram nem szereti a 430-at akkor nem 425-re allitom hanem 400-ra es kesz. Ugyis jon a nyar es az a +10 fok szobaban seggberugja az eddig hudestabil 24 oraig ment az orthos dolgot. Teljesen felesleges napokat pocsolni ilyennel. A gep is öregszik, minnel jobban hajtod annal gyorsabban. Es ami tegnap meg 428 stabil ma mar lehet, hogy csak 427, mert +2 fok szobaban, mas a paratartalom es pakson 50Hz helyett csak 49.97-et nyomnak. Es nemerted mi a baj.
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- Sorozatok
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- További aktív témák...
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest