- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
denes242 #4916 üzenetére
Nekem ki volt, mert olvasom sok lap topikját...de úgy se ment/lett jó...hangkari nagyon lehúzta a lapot...nálam alap a winamp, mint futó alkalmazás szal érzékeny pont. 3-4 bios csere mire ok minden...rengeteg állítgatás a biosban...DS3 bios megismerése kb 5 perc és profi is vagy benne...arról nem is beszélve, hogy az NB sokkal forróbb, mint a DS3asé.
-
Gorneck
legenda
válasz
denes242 #4912 üzenetére
Még mindig az összes 965ös lapról beszélek és nem az P5B vs S3-ról...mivel nekem DS3-am van és nem S3am...sok tesztben bebizonyították, hogy S3 képes DLX szinten menni azonos hardverekkel...szóval ebből indultam ki, hogy csak jobb lehet. No meg nem is beszélve, hogy a legtöbb 965ös teszt fapad szereplője Ő...
Amúgy P5B-ben nem mentek úgy a cuccaim, ahogy DS3ban...DLX már tetszett, de az is egálra volt elég...korlátos nálam vmi. Ami még mindig nem tetszik az a fos bios...giga bios sokkal átláthatóbb. Sajna mind2 Asus lap hangkeltője recsegett, mint barom...meg se közelítette a giga hangját...erre sokan panaszkodnak, majd vesznek egy hangkarit...ez azé vicces. No de mind1...nekem nagyon nem jött be...pedig elgondolkodtam egy cserén, de ezek után...nem kell. -
Gorneck
legenda
válasz
denes242 #4883 üzenetére
Általánosságban beszéltem róla...nem hasonlítottam más laphoz...
Így marad még mindig az egyik legfapadosabb 965.
''szerintem egyertelmu, hogy az uj revizios (hangsulyozom, az uj revizios) p5b legalabb olyan jo mint a giga s3.'' Ne haragudj, de ezzel aztán végképp nem értek egyet...főleg úgy hogy DLX és sima is volt nálam... -
Muton
addikt
válasz
denes242 #4732 üzenetére
ezek alapján kezdem egyre jobban értékelni
nagyon beleválaszthattál
nekem kb alakul a dolog, a nb fesz lekisebb emelése mellett 390-en is bootol, win betölt(nem tudom, h stabil-e). most viszont az a gondom, h találtam a pí-táblámban egy ~47,9-es 2 megás adatot, mikor 382-n, 990-n is kb 55 mp-es eredményt produkál
ilyenkor mi van??
Soak: ezt kerestem tegnap, sikertelenül. köszi -
C.Brigante
veterán
-
westlake
félisten
válasz
denes242 #2259 üzenetére
latod, ez egy erdekes felvetes.. ezt en sosem hallottam.. persze ez nme azt jeletni, hogy nem lehet igy.. ezekutan elkezdem nezni ezt az erteket is.. de szeritnem az lenne a legegyszerubb, ha a core temp irojatol kerdeznek meg ezt a dolgot.. lehet, hogy a te procid a legjobb, viszont mivel nem azonos a tesztkornyezet, sajnos ilyen eredmenyek szuletnek
az lenne a legjobb, ha az osszes proci egy konfigban tesztelodne.. -
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged