- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
C.Brigante #4922 üzenetére
Persze...
-
Gorneck
legenda
válasz
C.Brigante #4917 üzenetére
6400ből van ami ennyit tud...szal nem lepődök meg ilyen írásokon...
-
Gorneck
legenda
válasz
denes242 #4916 üzenetére
Nekem ki volt, mert olvasom sok lap topikját...de úgy se ment/lett jó...hangkari nagyon lehúzta a lapot...nálam alap a winamp, mint futó alkalmazás szal érzékeny pont. 3-4 bios csere mire ok minden...rengeteg állítgatás a biosban...DS3 bios megismerése kb 5 perc és profi is vagy benne...arról nem is beszélve, hogy az NB sokkal forróbb, mint a DS3asé.
-
Gorneck
legenda
válasz
C.Brigante #4913 üzenetére
Hááát balszerencse...
-
Gorneck
legenda
válasz
denes242 #4912 üzenetére
Még mindig az összes 965ös lapról beszélek és nem az P5B vs S3-ról...mivel nekem DS3-am van és nem S3am...sok tesztben bebizonyították, hogy S3 képes DLX szinten menni azonos hardverekkel...szóval ebből indultam ki, hogy csak jobb lehet. No meg nem is beszélve, hogy a legtöbb 965ös teszt fapad szereplője Ő...
Amúgy P5B-ben nem mentek úgy a cuccaim, ahogy DS3ban...DLX már tetszett, de az is egálra volt elég...korlátos nálam vmi. Ami még mindig nem tetszik az a fos bios...giga bios sokkal átláthatóbb. Sajna mind2 Asus lap hangkeltője recsegett, mint barom...meg se közelítette a giga hangját...erre sokan panaszkodnak, majd vesznek egy hangkarit...ez azé vicces. No de mind1...nekem nagyon nem jött be...pedig elgondolkodtam egy cserén, de ezek után...nem kell. -
Gorneck
legenda
válasz
denes242 #4883 üzenetére
Általánosságban beszéltem róla...nem hasonlítottam más laphoz...
Így marad még mindig az egyik legfapadosabb 965.
''szerintem egyertelmu, hogy az uj revizios (hangsulyozom, az uj revizios) p5b legalabb olyan jo mint a giga s3.'' Ne haragudj, de ezzel aztán végképp nem értek egyet...főleg úgy hogy DLX és sima is volt nálam... -
Gorneck
legenda
válasz
skullman00 #4853 üzenetére
Lapnak a topikjában tedd fel a kérdést...nem számíts semmi jóra...
-
Gorneck
legenda
válasz
C.Brigante #4586 üzenetére
Semmi, a nagyobb droop-ot nem kalkuláltam bele alapfeszes tuning esetén így csodálkoztam, hogy mindennek több kellett... nálam ezt az érték 1.325nél írja ki persze terhelés esetén...
-
Gorneck
legenda
válasz
C.Brigante #4583 üzenetére
A szoftver általi mérés neked megfele, akkor igen...kezdem érteni mért nem ment úgy a procim, mint kellett volna..
-
Gorneck
legenda
válasz
laragirl83 #4565 üzenetére
Neki bios beállításként javasolták azt a feszt..te meg belekeverted droop-ot...ami sztem kicsit más, mint azt biosba beállítani...
-
Gorneck
legenda
válasz
laragirl83 #4558 üzenetére
Mivel számomra egyértelmű a biosban való beállítás ténye így nincs miről beszélnünk úgy gondolom...mivel ezt 3200-on járó 6400-re mondták neki így meg pláne nem...6300-nál még ok is lehet...
-
Gorneck
legenda
válasz
Pulsedriver #4548 üzenetére
Orthos, prime95...
-
Gorneck
legenda
válasz
Pulsedriver #4543 üzenetére
1.2625V?!
Ki volt az az agyas...
1.325-től általában felfelé, akár 1.4-ig is...de az függ a proci alapfeszétől, no meg a proci 400as fsb-s fesz éhségétől is... -
Gorneck
legenda
válasz
C.Brigante #4533 üzenetére
Ezt tuning vagy mi mellett mérted?
-
Gorneck
legenda
válasz
C.Brigante #4527 üzenetére
Alakul...hogy vitted le ennyire?
-
Gorneck
legenda
válasz
C.Brigante #4489 üzenetére
Pedig nem a rossz ötlet...szvsz.
A többi meg tökéltes megfogalmazás...egyetértek...nap mint nap szembesülök a legrosszabbal... -
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
válasz
C.Brigante #4384 üzenetére
Így van...bár nem hinném olyan nagy ez a különbség...
-
Gorneck
legenda
válasz
C.Brigante #4381 üzenetére
Feladtam...
Te még mindig nem érted...én egy példát hoztam fel, hogy lehet ilyen csodát látni...ezen mit olyan kurva nehéz megérteni? Ráadásul még meg is magyarázod...
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
C.Brigante #4379 üzenetére
Látom még mindig nem érted...Soak feltett egy kérdést, hogy mutasson má neki vki ilyet és én válaszoltam...magyarán a cpu még nem a világ...
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker #4337 üzenetére
-
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker #4321 üzenetére
És itten ki kicsoda?
Achi tom...de Te mellik jómadár vagy? (azé madár mert az is folyton szállást keres)
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
heliosphere #4165 üzenetére
Mellik biost használod? Milyen rev a lap? Tippem elsőre a ram...szal még mehetne feljebb is egy jobb rammal, de félek utána már hűtés is kéne dögivel...várom akkor végleges beállításokat.... -
Gorneck
legenda
válasz
masterful87 #4159 üzenetére
Mind2 Thermaltake termék...Big Typhoon a procin, Extreme Spirit 2 a Nb-en.
-
Gorneck
legenda
válasz
heliosphere #4157 üzenetére
Érdemes a az NB-t és az SB-t is támogatni némi levegővel...pl: [link]
-
Gorneck
legenda
válasz
heliosphere #4149 üzenetére
Kérdésed van akkor létezik a lapnak topikja...
Ide meg kukkants be...[link] ha átnézted várom a táblázatba beírható eredményeket... -
Gorneck
legenda
válasz
Lalaboy #4148 üzenetére
Sajna pedig ha jól átnézed a konfigokat, akkor sokan vesznek így gépet jobb lap gyenge 800-as rammal...vagy épp fordítva...persze megint más kérdés, hogy utána jön a reklamáció, hogy nem megy annyit, mint másnak...
1.6V procinak, 2.45V ramnak némi plusz az NB-nek sztem komolyabb tuninghoz is elég...500+. Pl nekem 500-hoz nem kellett csak ram és cpu feszt emelnem...az más kérdés, hogy itt PI stabil a gép és nem Orthos, de ez a ramomnak tudható be.
Semmi gond...de ha tényleg jól összeválogatott cuccokkal tuningol az ember picit felesleges ez az egekig emelhető fesz dolog... -
Gorneck
legenda
válasz
shouryuken #4119 üzenetére
Nézelődj itten: [link]
-
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572 #4091 üzenetére
Ha nem vetted volna észre már elég régóta nem kerül be senki a táblázatába...
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
Yushchenko #3975 üzenetére
Csatlakozom...
-
Gorneck
legenda
válasz
#96302336 #3844 üzenetére
Szted ezzel nem vagyok tisztába? 490-ig ki van tesztelve...sajna itt ramom adja fel a stabilitást 1:1-ben ...
Ahhoz, hogy vissza is vegye a winnek is úgy kell tudtommal beállítva lenni...minimális energiagazdálkodás...ha az nincs bekapcsolva akkor nem történik semmi... -
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572 #3834 üzenetére
-
Gorneck
legenda
válasz
laragirl83 #3830 üzenetére
Amik kikapcsolásának nem sok értelme van...persze, ha a jobb tuning reményében teszed.
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker #3822 üzenetére
-
Gorneck
legenda
válasz
laragirl83 #3813 üzenetére
''haliho..
ahhoz, hogy egy eredmeny bekeruljon a listaba, a kovetkezoket kell tenni:
szuksegem van a cpu pontos parametereire (tipusjelzes, sorozatszam, egyeb kodok)... szuksegem van tovabba 3 cpu-z kepre (cpu,mainboard, memory fulek), egy stress test 2004 kepre, amin a small fft teszt ''porog'' 30 perce, es egy core temp ablakra..
jelen esetben csak es kizarolag a ~1.300 voltos es a ~1.600 voltos eredmenyekre vagyok kivancsi!
az a lenyeg, hogy mindenki probalja a feszultseget biosbol ugy beallitani, hogy terheles kozben cpu-z szerint (1.600 voltnal speedfan, vagy everest szerint) ne terjen el (nagyon) a ket emlitett ertektol.. minden lapnak van egy ''normalis'' feszultseg ingadorasa (drop), igy figyelni kell, hogy melyik a legalacsonyabb ertek...
hasznos programok:''
Oldalán ez van...vagy le vok maradva vmiről? -
Gorneck
legenda
Mostanában látom nem igazán kerül be senki west listájába...ezé linkelem az eredményem ami elvileg már megfelel a követelményeknek: [link]
-
Gorneck
legenda
válasz
laragirl83 #3792 üzenetére
Értem...én használom a gépet...ahol nem számít ez a strap dolog...nem ám aztán lelki trauma fog egyszer érni emiatt, mármint, hogy nem úgy megy a winrar ahogy kéne...
-
Gorneck
legenda
válasz
laragirl83 #3789 üzenetére
Mit puffogsz? Úgy írtad, mintha a világ dölne össze és 50%-kal min visszaesne a gép teljesítménye (ami nem igaz), ha nem 1066-on ketyeg a strap...1-2 progi megérzi...főképp tesztelő progik amik memória sávszélesség érzékenyek...oszt semmi más...de várom ez ellenvetést...
-
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker #3783 üzenetére
Gigánál máshol kezdődik...
-
Gorneck
legenda
válasz
laragirl83 #3767 üzenetére
Asus-nál biztos...amúgy szét visongom az agyam ezen a strap dolgon...mekkora óriási jelentősége van pfff...hurrá egy kalap szar a gépem mert 1333-on megy és nem 1066-on...ááááááááááááááá kib@szom az ablakon...vicces.
-
Gorneck
legenda
válasz
laragirl83 #3741 üzenetére
7-es szorzón akár az is lehet...
-
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572 #3636 üzenetére
Uppssz...nem szóltam...ezek mind terhelt eredmények igaz?
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572 #3634 üzenetére
Te figy már...biztos minden rendbe nálad hűtés ügyileg vagy 40 fok van a szobába?! Esetleg ennyire nincs levegő a házban vagy mi?
Vagy csak nekem tűnik soknak ez a hőmérséklet?!
A hőfok visszaesés természetes...
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572 #3630 üzenetére
Hmm, ez elég érdekes...
-
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572 #3628 üzenetére
Rakj ventit a nindzsára...
-
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572 #3623 üzenetére
Pls rakd már fel 1.35-re és utána nézd meg...néha nem értem az embereket...
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
laragirl83 #3624 üzenetére
ahhoz, hogy egy eredmeny bekeruljon a listaba, a kovetkezoket kell tenni:
szuksegem van a cpu pontos parametereire (tipusjelzes, sorozatszam, egyeb kodok)... szuksegem van tovabba 3 cpu-z kepre (cpu,mainboard, memory fulek), egy stress test 2004 kepre, amin a small fft teszt ''porog'' 30 perce, es egy core temp ablakra..
jelen esetben csak es kizarolag a ~1.300 voltos es a ~1.600 voltos eredmenyekre vagyok kivancsi!
az a lenyeg, hogy mindenki probalja a feszultseget biosbol ugy beallitani, hogy terheles kozben cpu-z szerint (1.600 voltnal speedfan, vagy everest szerint) ne terjen el (nagyon) a ket emlitett ertektol.. minden lapnak van egy ''normalis'' feszultseg ingadorasa (drop), igy figyelni kell, hogy melyik a legalacsonyabb ertek... -
Gorneck
legenda
válasz
C.Brigante #3618 üzenetére
Nem kötelező ilyet tartani, mert nem épp az olcsóságok közé tartozik...no meg nincs is rá nagyon kereslet...
Itt: [link] -
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572 #3606 üzenetére
100% terheltség mellett nem fogja...
-
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572 #3602 üzenetére
Dehogynem....nem is kevés...pl cpuz teljesen jó...ahogy a 1.35V is. Nekem 1.31-re esik vissza terheléskor...több ilyen eredményt is láttam. Már bánom, hogy nem hagytam picit tovább az orthost, akkor most a dobogón lennék aszhem.
-
Gorneck
legenda
válasz
Yushchenko #3589 üzenetére
Annyi még, hogy e miatt semmivel sem rosszabb lap az S3.
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
SB túlmelegedése okoz stabilitási problémát?
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged