- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
Aktív témák
-
C.Brigante
veterán
most a próba kedvéért felraktam rá egy másik pasztát nem valami márkás de lényeg, hogy másmilyen, na most csak az a módszer, hogy középre toltam egy csíkot és más paszta már számít 4 egész fokot! 55 volt a régivel, most 51. és hozzá teszem ez egy teljesen gagyi paszta. (papírzacsiba, szilikon) ebből már könnyen jön, hogy mit fog csinálni az AC silver 5,
az eddigiek alapján le fogja hozni remélhetőleg 41-42 fokra.
hát ennyit mutat a gyakorlat. -
C.Brigante
veterán
na akkor leírom, h miért alaptalan 50%-ban amit írtál:
a régi 6300-as procim alá tettem ugyan ebből a pasztából ami most van fent. alapon akkor 59 fokos volt a proci. ez ugye dúrva volt mondom megnézem egy AC freezer 7-el, azon ugye gyári paszta már fent volt, felraktam és láss csodát lement 59 fokról 40-re!
most procit cseréltem ezért a gyárit ugye lekapartam és csak ez a szar volt itthon ezért ebből kellett megint tennem rá, hogy legalább gyorsba leteszteljem a procit. Ha kicserélem egy rendes pasztára (ac silver5-re) lejjebb fog menni a hőfok..
egyébként köszi az ötletet!
[Szerkesztve] -
thomasthomas
tag
-
westlake
félisten
pont az a lenyeg, hogy ussek egymast.. mar jonehanyszor volt olyan, hogy a harom peldanybol valamelyik hibazott, a masik ketto pedig nem.. es nem 33-33-33%-ot ettek a cpu-kbol, hanem az elso evett 99%-ot, a masik ketto pedig osztozkodott fel-fel %-on.. megsem a az elso peldany hasalt el.. sot, legtobbszor a masodik, vagy a harmadik fekudt meg!
-
westlake
félisten
minden c2d procinak hivatalosan 1.325-1.375 volt a gyari feszultsege.. akkor hogylehetne az en es-emnek 1.2500volt? (nem es procinal is lattam mar 1.300 voltot) szerintem az a vid ertek abban a formaban baromsag.. biztos, hogy mutat valamit, csak azt nem lehet tudni, hogy mit
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
ezidaig nem teljesen sikerult tisztazni.. a program iroja valami olyasmit bizonygat, hogy az az ertek azt jelenti, hogy a proci a gyari sebesseget mely legalacsonyabb feszultsegen tudja stabilan tartani.. de szerintem ez baromsag! ilyet nem lehet semmilyen algoritmus alapjan kiszamolni es ilyen erteket nem tartalmaznak a cpu-k.. nem tudom, hogy honnan szedi a srac ezeket az ertekeket (foleg ugy, hogy semmilyen stabilitastesztet nem vegez a program, hogy ezt ki tudja szamolni)
[Szerkesztve] -
Mankó
veterán
Mondjuk nekem is volt úgy, hogy minden ment hibátlanul órákon keresztül, csak az Orthos nem. Meg fordítva is: az orthos ment, de utána 3dmark simán kifagyott.
Most úgy tünik 2.8on megy, de lehet leveszem alapra, s passzívan hagy szaladgáljon.
Szerinted alapon elmegy egy NInja-val passzívan?
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Pixel topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged