- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Aktív témák
-
C.Brigante
veterán
most a próba kedvéért felraktam rá egy másik pasztát nem valami márkás de lényeg, hogy másmilyen, na most csak az a módszer, hogy középre toltam egy csíkot és más paszta már számít 4 egész fokot! 55 volt a régivel, most 51. és hozzá teszem ez egy teljesen gagyi paszta. (papírzacsiba, szilikon) ebből már könnyen jön, hogy mit fog csinálni az AC silver 5,
az eddigiek alapján le fogja hozni remélhetőleg 41-42 fokra.
hát ennyit mutat a gyakorlat. -
C.Brigante
veterán
na akkor leírom, h miért alaptalan 50%-ban amit írtál:
a régi 6300-as procim alá tettem ugyan ebből a pasztából ami most van fent. alapon akkor 59 fokos volt a proci. ez ugye dúrva volt mondom megnézem egy AC freezer 7-el, azon ugye gyári paszta már fent volt, felraktam és láss csodát lement 59 fokról 40-re!
most procit cseréltem ezért a gyárit ugye lekapartam és csak ez a szar volt itthon ezért ebből kellett megint tennem rá, hogy legalább gyorsba leteszteljem a procit. Ha kicserélem egy rendes pasztára (ac silver5-re) lejjebb fog menni a hőfok..
egyébként köszi az ötletet!
[Szerkesztve] -
thomasthomas
tag
-
westlake
félisten
pont az a lenyeg, hogy ussek egymast.. mar jonehanyszor volt olyan, hogy a harom peldanybol valamelyik hibazott, a masik ketto pedig nem.. es nem 33-33-33%-ot ettek a cpu-kbol, hanem az elso evett 99%-ot, a masik ketto pedig osztozkodott fel-fel %-on.. megsem a az elso peldany hasalt el.. sot, legtobbszor a masodik, vagy a harmadik fekudt meg!
-
westlake
félisten
minden c2d procinak hivatalosan 1.325-1.375 volt a gyari feszultsege.. akkor hogylehetne az en es-emnek 1.2500volt? (nem es procinal is lattam mar 1.300 voltot) szerintem az a vid ertek abban a formaban baromsag.. biztos, hogy mutat valamit, csak azt nem lehet tudni, hogy mit
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
ezidaig nem teljesen sikerult tisztazni.. a program iroja valami olyasmit bizonygat, hogy az az ertek azt jelenti, hogy a proci a gyari sebesseget mely legalacsonyabb feszultsegen tudja stabilan tartani.. de szerintem ez baromsag! ilyet nem lehet semmilyen algoritmus alapjan kiszamolni es ilyen erteket nem tartalmaznak a cpu-k.. nem tudom, hogy honnan szedi a srac ezeket az ertekeket (foleg ugy, hogy semmilyen stabilitastesztet nem vegez a program, hogy ezt ki tudja szamolni)
[Szerkesztve] -
Mankó
veterán
Mondjuk nekem is volt úgy, hogy minden ment hibátlanul órákon keresztül, csak az Orthos nem. Meg fordítva is: az orthos ment, de utána 3dmark simán kifagyott.
Most úgy tünik 2.8on megy, de lehet leveszem alapra, s passzívan hagy szaladgáljon.
Szerinted alapon elmegy egy NInja-val passzívan?
Aktív témák
Hirdetés
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest