- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
afterburner_
őstag
válasz
Overlocker #3127 üzenetére
fene megeszi, xeon 3040-es elofordulhat hogy oda selejtesebb procikat raknak, mivel ugy sem ekrulnek huzasra?
vagy rendes e6300-asok kozt is elofordul ez?
-
afterburner_
őstag
válasz
Overlocker #3121 üzenetére
nekem pl a 6300-asom meg sem nyikkan 470 felett kozvetlen... 6x-en sem, pedig addig elmegy alapfesszel afelett meg barmit csinalok a p5b d-ben nem megy feljebb...azt olvastam elofordulhat hogy fsb limites a proci, de majd megnezem az es-el hogy ha az is behal itt akkor elhet a lap szar... szoval ha kifog az ember fsb falas procit akkor oylanmindegy nem?
-
afterburner_
őstag
válasz
C.Brigante #3114 üzenetére
[link]
nezd meg ezt -
afterburner_
őstag
válasz
afterburner_ #2779 üzenetére
vagyis 860 (2*430) nehogy valaki benezze, csak en iram el
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
800-as samujaim 880-at mentek p5w dhban , p5b deluxeban 430... 2.25 memfesznel post sincs p5b d-ben
-
afterburner_
őstag
válasz
laragirl83 #2768 üzenetére
nem
az ultranak annyi az alapfeszultsege..valu sztem 1.8 kb de 2.1-et birniuk kell siman
-
afterburner_
őstag
válasz
thomasthomas #2694 üzenetére
alaplapod topicjaban kerdezz ra a tuningra...vagy esetleg valami konkretabb info konfigod teren?
-
-
afterburner_
őstag
válasz
bigdigit #1713 üzenetére
3700-on tudok super pi 32m-ezni is igaz az inkabb a memot terheli? de igazan stabil csak 3500 kornyeken!! ott ki lett tesztelve vagy 4 orthos 4 prime, meg everestel egyutt
igaz a procim kemenyen 70 C folott mozog , valahonnan be kellene szervalnom egy 100 CFM feletti ventit a ninjamra 12 cm-est(Lalaboy ajanlotta) csak nem talalok, hol lehet venni, tudtok segíteni?
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
[link]
nah srácok mar 470-es fsb-nel jarok, csak meg tesztelgetnem kell birja e440-en megy tutira, csak 470-nel mar vissza kell osztanom a memet mert nem birjak az iramot a samsung memek
lap p5w dh
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
enyem feltamadt poraibol (p5w DH) miutan szejjelbarmoltam a hatuljat atvagtam a nyomtatott aramkoron egy vezeteket es westlake kolega megforrasztotta
es westlake xeonja muzsikal benne ami 6300-asnak felel meg, 435-ös fsb-vel siman bootol 1:1-ben ramok cl5-5-5-15-ön, jah es vmch 1.85V amugy ha bekapcsolva hagytam a qfant win inditasnal szetfagyott vagy ujraindult
de így azok offon megy siman;)
majd emg probalom feljebb is csak sztem ott mar a samu memok beadjak a kulcsot
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
válasz
westlake #806 üzenetére
nalam csak winbol engedi 370 fsb felett a p5w dh-m! és akkor is cl5-6-6-18-ról cl 5-4-4-18-ra ha mas erteket adok neki restartol pedig birja asszinkronban a ram a 800 cl4-et... amugymeg 370 felett akarmit allitok a biosban leglassabb idoziteseken sincs post!
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
cpu z annal az erteknel kiirja?
nezd meg mennyire droppol terhelve. nalam 1.45V-n most van hogy 1.408 terhelve!
snook jah de azert kapcsold ki a cpu enhanched halt c1e-t
cpu eist functiont , és a virtualization technologit is, mert mondjuk nalam ez bezavar...
tuningnal
meg lehet a rmaok idoziteset is majd manualban kell belőnöd!szal arra sema rt gyurni es azt is megnezheted mit bir kulon a ram, úgy kisebb a hibazasi tényező hogymost ''vajon a mem, a lap, vagy a proc nem birja''
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
válasz
westlake #620 üzenetére
igen ez érdekes, latod en is egybol ravagtam hogy a retailomhoz kepest az ES-ed huvosebb volt
ugyan azon a feszultsegen...sapka-mag illeszkedese valszeg nem minden esetben lehet tökéletes ?vagy a hőérzékelőnek ekkora a szórása?
lehet egy kentsfieldet kaptal kezhez abban a 6300-asbancsak a selejt mag letiltasa félig meddig sikerult
-
afterburner_
őstag
válasz
westlake #552 üzenetére
nem tudok, ha mar feljebb csavarom és nem adok feszt akkor restartol...sőt mondom ez sem stabil érték mert a prime is leall, meg az orthos is!, a memoriak cl5-ben mint ahogy most vannak bírjak 900-ig asszinkronban leteszteltem kulon szal elvileg azzal nem kelelne hogy gond legyen..
-
afterburner_
őstag
válasz
westlake #536 üzenetére
arulod is oket?
nem szamitanad be ezt a jo kis procimat 6600 es-be?
okes akkor majd megdumaljuk ezt is elso most a vga lenne most irtam a srácnak hogy postazza aztan azt kellene megnezni, aztan az anyagiakat majd megdumaljuk azzal kapcsban is!tudom mondtad ingyen dolgozol, de nem maltai szeretetszolgalat vagy tudtommal
szal koszonet elore is a segítsegert!
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
1.485-ön viszi a 3400-at de meg nem teszteltem mondjuk több órán keresztül.
de most 1.33x V-t kap ennyin 3074mhz-et (9*341) visz és mar itt hibazik több óra után az orthos
szart is tudni kell kifogniúgyhogy legyszi West majd dobd be a listaba
csúfítsuk mar egy kicsit
amugy az lehetséges hogy 1.55V keves az mch-nak 341-es fsb-nel?
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
válasz
westlake #529 üzenetére
hat ha adsz helyette valamit felolem viheted
hiaba fixelek, mar probaltam mindent nem tudom emg mit kellene, minden beallitas offon vana biosban aminek offon kell lennie, a cpu microcode update az be van kapcoslva de mas nem... és most pl 1.33xx V-t kap így van meg az 1.3V terhelve.
1.6V-vel talán talán bejön a 3600, de ott is ha tesztelek erosebben akkor mar ujraindul...
memoriaval is ekkorat szivok hogy nem meg csak 900-on masnak a geil ultrai mennek cl4-ben szépen 900-onenyem az sem 900-at cl5-ös leglassabb időzítésekkel birja éppenhogy, 2.3Vnal hiaba hutom a memeket mar minden órajelen hibazik a primeben, 2.2-n hűtve megy de ott is ha nem hűtöm akkor egy idő utan felforr és jönnek a hibák..sőt a lapban 370 felett nincs post ha akarmiylen lassúra allitom a memek időzítését csak spd-ben hajlando elindulni!
ha visszaosztom mint a franc akkor sem, csak spd-ben van post...egyszerűen mar szetverem a gépet ott tartok
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
nalam a geilnel van így 2.1V-n tudja a cl4-et 800-on , de ha 2.3Vvel hajtom akkor hibazik bamilyen orajelen, sőt 2.2V-on is ha nem hűtöm ventivel akkor egy idő utan elkezd a prime hibakat kopni.
cl5-be elmegy 900-on -
afterburner_
őstag
válasz
westlake #431 üzenetére
hat igen, mondjuk viszonyitas kerdese az egész
ha azt nezem hogy mekkora igy is a teljesitmenye akkor picit nyugodtabb vagyok
de ha ugy hogy masnak ennyin 3600on megy úgy nem teljesen szal lehet eladom és nézek valami olyan hetit amiről jobbakat irnak, de persze az is lutri...
-
afterburner_
őstag
-
afterburner_
őstag
neked 29. heti?
enyemre mit mondjak akkor ha ez nem biztató?mondjuk akkor ez egy trágyadomb1.6-al a 3600 is nehezkes... everest torture + orthos+ prime és mar nem birja. orthos + everest szépen elballag de ha rakapcsolok még mellájük egy kis primet akkor azonnal restart.. 1.575-vcorenal meg éppen a super pi fut le.
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
nekem is anno ment egy 566-os coppermine cerka 1018-on fop32-vel leggel, utana meg 1070-en vizzel, azok meg bírtak.
de az újakkal kicsit mas a helyzet
de úgy is jartam hogy 2.2-es northwood proci nyaggattam egy th7 2 lapban 2.9-ig ment el 1.9V-vel aztan szepen lassan odaig jutottam hogy mar 2.4-en is alig akart menni...
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
mennyi a max fesz amit még leghutessel (ninja plus 1000-m van) lehet adni? 1.55 körül?
-
afterburner_
őstag
válasz
afterburner_ #82 üzenetére
na nekem nem ballag el gyarival
orthos meg egy ket tesztel parhuzamosan megfingatom mar ezen az órajelen gyari coolerrel, szar meglatom ha van ninnya akkor azt veszek, köszi Westlake az infokat ez ugyben
majd írok hogy sikerult a tuning
-
afterburner_
őstag
hat ez lehet hulye pelda de sztem ha van egy szeles autopalya amit egy keskeny hid kot (266) ossze akkor hogy lehet gyorsitani az athaladast?ha a sávokat még noveljuk az autopalyan?(asszinkron mód) vagy szélesítjuk a hidat?(szinkron mód) vagy felgyorsitjuk az athaladast
(latency) vagy mindkettőt eccerre
lehet baromi nagy hulyeseg
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
vagy felosztas
én eddig a 6600-osommal 1.3V-vel elmentem 9*333-ig de most 1.275-nél vagyok 1.3-nal vagy huylesegeket irt ki az everest vagy tenyleg 79 C lett volna mindket mag orthossal?
gyari intel hutessel megy a kicsike.
memok szinkronban geil ultra 800 cl4, bar sztem leggel nehez lesz azt szinkronban elernem
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- War Thunder - MMO Combat Game
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kerékpársportok
- Béta iOS-t használók topikja
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged