- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Aktív témák
-
AMG
tag
#3403?? valaki?
-
AMG
tag
hali, egy kérdés:
ha most duálban fut 2x512 800-as ram és mellé berakok egy ugyanolyan 800-as 512 ramot, akkor mi fog változni??? marad a régi kettő duálban, a másik egy pedig single-be nem??? tehát nem fog mindegyik single-re váltani emiatt??
(az + 512 ajándék lesz, nem kívánság műsor )
előre is köszi -
AMG
tag
Sziasztok, srácok lécci segítsetek nekem:
ezt szeretném megvenni egyenlőre egyedül lenne a gépbe (amíg nem lesz pénz másikra)
1 GB/800 MHz DDR2 A-DATA KIT Vitesta Extrem 800+ (Cl4-4-4-12)
a kérdésem, mennyire tudom ezzel kihajtani az E6300-at? sima P5B-be lenne.
valszínű ez elfog menni 1000-ig, de nem lesz akadály, hogy csak egyedül lesz az 1 gigás modul??
előre is köszi!! -
AMG
tag
felraktam pár játékot, gondoltam megnézem mit mutatnak ezen a konfigon..phűűűűű az ám a nem sámli.... így 8ms-es DVI-s monitorral meg 7900GTX-el eléggé üt a grafika.. Faltout2-öt próbáltam ki, nagyon kemény az élmény...
-
AMG
tag
válasz
Yushchenko #3017 üzenetére
ja deeee
-
AMG
tag
válasz
MrSnake #3001 üzenetére
köszi a segítséget, de úgy látom a te lapod erősebb és a ramjaid is...
nekem elég ez a 2.9 ha stabil, itt már nincs szemmel látható különbség 2.9 és 3.2 között szvsz.
én csak a stabil részt keresem, nem a végét. a procim menne tovább is de a ramok ''sajna'' eddig mennek. de nekem ez is elég, bőőven!!!
így 2.9-en 45 fokos, orthos alatt 54, ez így rendben van.
[Szerkesztve] -
AMG
tag
most egy kicsit feltoltam 410-re az fsb t, meg adtam neki 1.4 a cpu naki is meg az FSB voltnak is 1.4-et, hátha nincs jóba a 2.8 as frekivel, most 2870-en megy de ha most is fagyni fog hhhhhhrrrrrrrrrrrrrrrrr akkor probálkozom tovább!
-
AMG
tag
komolyan mondom ha valaki megmondja, h miért fagy le 2800-on a windows-om 5 perc használat után, annak fizetek!
2800-on hóót stabilnak kellene lennie mert ment 2940-enen is gond nélkül, de mi baja a 2800-al? ramoknak még ez jobb is mert így mennek 800-on, tehát nem értem. PCI -E frekit most 99 re tettem hátha ez a nyűgje.. PCI 33-on
[Szerkesztve] -
AMG
tag
valami nem tetszik nekem, az FSB : DRAM arány az 2:3 nem 1:1-nek kellene lenni?
ezt hol tudom 1:1-re állítani?
[Szerkesztve] -
AMG
tag
[link]
valaki legyeszives mondja meg nekem ez mosz miért fagy le mindig nekem ilyen beállításoknál, a 3Dmark 06 rendben lement aztán utána el akartam indítani az ACDsee-t aztán fagyi!!! de mi a baj???? 2940-ene ezekkel a beállításokkal nem fagy. 2800-on miért? meg egyébként is, miért fagy le? előre is köszi -
AMG
tag
hát most egy CMOS reset után tértem vissza... a 2800Mhz-es futáshoz mennyi fesz kell neki???
-
AMG
tag
hát a baj az, hogy sok volt neki a fesz...
azért ez nem rossz eredmény. (sajna 3 gigánál mem halál van)
[link]
[Szerkesztve] -
AMG
tag
mi okozza azt a jelenséget, hogy 2800-on ment a cucc aztán néha fogja magát és lefagy minden, csak reset. ezt mi csinálhatja?
-
AMG
tag
CPU fan controller progit tudtok? (speedfan nem jó intelhez)
-
AMG
tag
valaki meg tudná mondani, hogy a freezer 7 pro felrakása után miért 47 fokos a procim???
kezdek begurulni a hőfokra.. 938 rpm-en van így, hol lehet ezeket szabályozni, hogy 40 alatt legyen terheletlenül???pls valaki
ja alapon van a proc, 1,86 így hogyan mehet 47 fokon???
[Szerkesztve] -
AMG
tag
#2919) ?
-
AMG
tag
ezt nem hiszem el, ennyire kevés lenne a 800-as samsung ram???
2950-en hideg állapotba indítom a gépet, erre kék memoriás képpel kilép...nem ám itt van vége a ramnak? 2950-en??? beszarok neki...
vagy esetleg nem tud valaki olyan bios beállítást P5B hez amivel sikerült messzire jutnia?
a kék képernyő az biztos, hogy mem túlhajtás, honnét lehet tudni, hogy a lap nem bírja mondjuk? (bár ezt nem hiszem)
[Szerkesztve] -
AMG
tag
válasz
Stalker-2572 #2915 üzenetére
mi van a savanya volt procijával??? csak mert én azt hajtom! (E6300)
kemény mint a vídia... conroe volt valaha, most allendale.
-
AMG
tag
válasz
laragirl83 #2910 üzenetére
az cool
-
AMG
tag
na rendeltem egy AC freezer 7 pro-t a core 2-nek, szerintetek azért behűti majd??
-
AMG
tag
válasz
kicsivocsok #2899 üzenetére
ja, néztem tényleg nem rossz.. hasonlít az AC freezer 7 pro-hoz!
-
AMG
tag
lécci erre valaki tényleg válaszoljon:
melyik az a hűtő amit a legjobban ajánlotok a core 2-re? (léghűtés) -
AMG
tag
tehát ez van most nekem 3 gigán, ezek a hőmérsékletek vannak, ezek normálisak ezen a frekin? ennyire kevés lenne neki a gyári hűtő?
[link] -
AMG
tag
szóval akkor az AC freezer 7 pro jó választás?
-
AMG
tag
biztos írtátok már de melyik a legjobb hűtő C2D részére? AC freezer 7 pro?
-
AMG
tag
mi lehet az oka az alapon 59 fokon lévő (3giga) (6300) procinak, stressz alatt viszon 71..
hol lehet a hiba? -
AMG
tag
nem tudjátok miért 45 fok körüli a 2 magom totál alapon??? (E6300)
-
AMG
tag
Hali, nem tudja véletlenül vki, hogy az E6300-mat miért írja minden progi másnak? a CPU-z conroe-nak látja, a core temp meg allendale-nek....
egyébként melyik a jobb mert különben Allendale...
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest